Cavalierin hinta??

cavafani

Moikka!
Mitähän mahtavat Cavalierin pennut nykyään maksaa? missä hintaluokassa suunnilleen liikkuu? Itselläni aikoinaan ollut cava n. 10 vuotta sitten, kuulin että maksavat nykyään melkoisesti?? Ja vielä, mikä on yleensä pennun luovutusikä?

30

2013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tänne on kerätty eri koirarotujen hintoja: http://keskustelu-2007.koirat.com/viewtopic.php?t=897
      Cavalierista sanotaan näin: Cavalier king charlesinspanieli 800e; 800e; 800e; 800e; 850e; 750e; 1200e; 500e (värivirheellinen); 900e; 750e; 1000e; 950e; 1000e; 1000e; 1300e

    • omistavana

      voin sanoa,että hinta on kunnollisella kasvattajalla papereineen kaikkineen 1000e!
      Luovutusikä on 7-9vkoa pennun kunnon ja koon mukaan.
      Meillä on haettu molemmat Cavat 7vko:isina!

      • tekee hyvän kasvattajan ?

        eka maksoi 800 toka maksoi 1000 kolmas maksoi 900 mukavin ja yhteyden pito haluinen oli halvimmasta päästä koira on terve polvet 0/0 silmät ok sydän ok. nämä nk. hyvät kasvattajat nostavat hinnat pilviin miksi? että ihmisiltä saa kynittyä rahat koiralla pois kuulin nyt että nämä suurimmat pentujen tuottajat ovat sopineet yhdessä et nostavat pennun hinnan 1200euroon ei ne pennut ole sen parempia kuin nämä kotikasvattajankaan pennut isoissa kenneleissähän koirat pääsääntöisesti asuu häkeissä.


    • Myyreli

      Minä maksoin 1000 euroa. 400 oli varausmaksu ja loput ennen luovutusta. Pentu luovutetaan 8 viikkoa vanhana.

    • Subbb

      1000€.

    • cavarakas

      maksoi 900 euroa.

    • pepin mamma

      HEI
      olen itsekin juuri hankkinut cavan narttu pennun, sain pennun kun se oli 8 vko ikäinen sirutettu, madotettu, eläinlääkärintark,siihen kuului pentuoppaat ja ruokaa mukaan mitä se oli tottunut syämään ja kasvattajien ikuinen tuki ja pennun hinta oli 950 euroa, ja varausmaksu oli 300 euroa, sisältyy hintaan. On nämä aivan ihania tepeltäjiä, kaikkea ne keksiiki :)
      T. cavan pentu pepi ja omistaja

    • velli999

      Minun maksoi 1200€, serkkujeni molemmat 1500€. Oli kaikki kyllä hyviä kasvattajia.

    • cavu

      Meillä maksoi 1400 € ja 7 viikkoisena luovutettiin.. Mielestäni kannattaa maksaa vähän enemmän, koska kasvattaja oli niin kokenut, vastuuntuntoinen ja menestyvä..

    • jjdd

      Oma cava maksoi 1400€ ja on hyvältä kasvattajalta.

    • cava ja omistaja

      Meidän cavalier 1200 e (varausmaksu 100e, ei vähennetty hinnasta jos oikein muistan) hyvältä kasvattajalta, mikä näkyykin koirassa. Niin mahdottoman ystävällinen,sopeutuvainen, seurallinen, terve ja aika tottelevainenkin. Ulkonäöltänsä kaunis cava. Pentu saatiin 8-viikkoisena je pentupaketti oli mahtava, mitään ei olisi tarvinnut koiralle ostaa, kaikkea löytyi puruluista shampooseen.

    • mäkä

      Meidän cavan hinta 1300€
      Black&tan

      • cavanarttu

        Meillä ihan sama hinta ja väri ;)


    • sipatti007

      1400e maksoi yhdeltä Suomen huippukasvattajista, 8-viikkoisena luovutettiin.

    • maksa sairaasta

      miksi ostat ja tuet sairasjalostuksen tulosta?

      • Ruutana

        Nimenomaan näin.
        Itsellä sairas cava ja kerron kyllä kaikille, ettei kannata tätä rotua hankkia, niin ihana koira kun cava onkin.
        Syringomyelia sydänvika ei ole kovin hauska yhdistelmä hoitaa saati katsella kohtauksia. Meilläkin alkaa alle 5-vuotias koira olla siinä pisteessä, että viimeistä oljenkortta kokeillaan uuden lääkkeen avulla. Jos ei tehoa, niin piikille vien, niin surullista ja vaikeaa kun se onkin.
        Tiedän, että tämä kommentti nostaa joltakin niskakarvat pystyyn, mutta suosittelen tutustumaan rodun terveystietoihin ennen hankintapäätöstä. Itse en perehtynyt tarpeeksi, en kaivanut tietoja ja kysellyt tarpeeksi. Jos olisin näistä terveysongelmista tiennyt silloin aikanaan, en ikinä olisi kyseistä rotua hankkinut.


      • rgh
        Ruutana kirjoitti:

        Nimenomaan näin.
        Itsellä sairas cava ja kerron kyllä kaikille, ettei kannata tätä rotua hankkia, niin ihana koira kun cava onkin.
        Syringomyelia sydänvika ei ole kovin hauska yhdistelmä hoitaa saati katsella kohtauksia. Meilläkin alkaa alle 5-vuotias koira olla siinä pisteessä, että viimeistä oljenkortta kokeillaan uuden lääkkeen avulla. Jos ei tehoa, niin piikille vien, niin surullista ja vaikeaa kun se onkin.
        Tiedän, että tämä kommentti nostaa joltakin niskakarvat pystyyn, mutta suosittelen tutustumaan rodun terveystietoihin ennen hankintapäätöstä. Itse en perehtynyt tarpeeksi, en kaivanut tietoja ja kysellyt tarpeeksi. Jos olisin näistä terveysongelmista tiennyt silloin aikanaan, en ikinä olisi kyseistä rotua hankkinut.

        kasvatin cavalieriä 20vuotta sitten ja tykkäsin rodusta,luonne aivan mahtava mutta se vikalista..vaatii hirmu taituruutta osata jalostaa terveempiä..minä luovutin ja sen jälkeen ei meillä oo ollu sen rodun edustajaa.


    • roosa2008

      Hei, Kertokaa ihmeessa Suomen parhaat Cavan kasvattajat ja omia kokemuksianne eri Kenneleista. Etsin tri-color pentua ystavaksi black/tan nartulle. Thanks a bunch!

      • Cavan omistaja

        Meijän cava haettiin Cisosan kennelistä. Hyvä ja luotettava. Pentu oli 4kk kun se tuli meille. Mukaan saatin hyvät ohjeet ja neuvottiin tarkasti. Historiasta yms. Hinta hyvältä kasvattajalta on n. 1000-1300e


    • tipsupennut
    • exexex

      Cavalierin hinta n. 1200-1600 e tällä hetkellä. Mitä tuohon sairasteluun tulee, on totta että cavoilla on sydänvikoja, syringomyeliaa ym perinnöllisiä sairauksia. YKSI syy tähän, miksi cavat ovat näiden ansiosta "tapetilla" koko ajan on se, että cavat ovat yksi ENITEN tutkittu rotu!! Itselläni kiinanharjakoira, jolle kasvattaja kaupanteon yhteydessä antoi A4 lapun perinnöllisistä sairauksista. Joten tuskimpa on olemassakaan koirarotua joka oli oikein terve rotu! Myös muut rodut voivat sairastua syringomyeliaan, sydänvikaan. Tiesittekö että myöskin ihminen voi sairastua syringomyeliaan....

    • cava 13

      itselläni on cava 13vuotta vanhus . sydän lääkitys .mutta mahtava rotu vaikka on tosiaan aika lailla jalostettu, jonka johdosta on vähän sairas rotu

    • 5-Ihanaa Cavalieria

      Kaikissa roduissa on sairaita koiria, saman kuin meissä ihmisissäkin on..Cavalierit ovat yksi eniten tutkitttu koirarotu ja hyvä niin...Koiranahan se on ainutlaatuinen, ihana ja lempeä perheen jäsen...Yleensä jos koiran ei anneta lihoa liikaa niin ne ovat aika terveitäkin...Syringmyeliahan esiintyy paljon myös muissakin roduissa ja sydänvikaa...silmäsairauksiata puhumattakaan mitä tällä rödulla taas on paljon vähemmän..Ja saatika lonkka ja kyynär vikoja, mitkä ovat näillä aikas harvinaisia.....itselläni on ollut 5 Cavalieriä...kellään niistä ei ole ollut näitä sairauksia...Kaikkien polvet , silmät ja sydämmet on tutkittuja ja terveiksi todettuja...Sydämmet joka vuosi...Olen ollut todella tyytyväinen tähän rotuun--Kaikki koirani olen hankkinut samasta kennelistä..Eteläpohjanmaalta. Aurinkomyrskyn...Mahtava pieni kotikennel kasvatus erinomainen ja koirat ovat siellä perheenjäseniä.Pentu tutkittiin yhdessä läpikotaisin kasvattajan kanssa ja hän kertoi kaikki perinnölliset sairaudet mitä rodussa esiintyy.Saimme kirjalliset hoito ja ruokintaohjeet sekä Todella mahtavan pentupaketin (Kaikki mitä pentu tarvitsee...myös kakkapussit ja matolääkkeetkin) Suosittelemme vilpittömästi kaikille jotka pentua ajattelette hankkia.

    • Nekun omistajat

      Meidänkin neiti on tuolta Aurinkomyrskyn kennelistä Eteläpohjanmaalta ja terveenä on ollut koko ikänsä (Ei edes korvatulehduksia ) ikää on pian 5 vuotta ja on kuin pikkutyttö :D Saimme myös erinomaista palvelua ja neuvoja vuosien varrella...Koskaan emme ole katuneet pennun ostoa sieltä, oli ihana rintamamies talo kylän laidalla ja koirilla mahtavat juoksutarhat...Ulko kennel tiloja ei siellä ollutkaan, koirat olivat siellä perheen jäseniä ja harrastavat näyttelyitä sekä kävivät vanhusten luona vanhainkodissa..Kasvattajasta näki että sille on koirat kaikki kaikessa. Pennun hinta oli 1200e tietääkseni se on pysynyt samana, mikä on aika edullinen kun vertaa moneen muuhun kasvattajaan jotka pyytelee 1400e-1700e Nuo on jo hinnoissaan..Myös meidän tyttö tarkastettiin todella hyvin koko perheen voimin ja sirukin tarkistettiin ja kauppakirja luettiin yhdessä ääneen...Että KYLLÄ suositellaan tätä kasvattajaa ehdottomasti.

    • CavalierTaipalus

      Meillä on cava myös, vasta 11 kk. aivan mieletön leikkimään. ja kova puremaan mutta kyllä se siitä oppi ettei saa purra kun kielletään. ihmettelen miksi se tykkää nukkua patjalla, (serkkumme nukkuu patjalla) pitää aina häätää se pois siitä. mutta on ne söpöjä, ja niin silkin pehmeitä. no cavan halusimme vain jotta poikani oppisi ajattelemaan jotain muutakin kuin pelejä. ja totta kai otimme sen myös jotta muutkin perheen jäsenet saisivat liikkua. on vaikeaa selittää miksi halusimme koiran. on paljon muitakin syitäjota en nyt ala latelemaan. mutta osa se olla sitten pikkuvintiö.

    • CavalierTaipalus

      Kasvattaja itse ehdotti että otamme sen sijoitukseen sillä se oli ainoa narttu koko pentueesta, seoli alun perin varattu muttavaraus peruttiin. joten otimme nartun kun kerran sitä olimme hakeneet.

    • CavalierTaipalus

      Siksi se maksoi vain 600 e. se olisi maksanut 1000e.

    • vauxhallonhyvä

      Hyväkuntoista Cavalieria on hankala löytää. Nettiautosta löytyy muutama. Samoin Vauxhall-kerhon verkkosivuilta löytyy tietoa Cavalierista. Huono peltistä ei kannata hankkia.

    • sairasrotuko

      En uskaltas ottaa, niiden aivojen laajentumisten takia,eikö se oo jo melko yleistä?
      Karmeaa, jos koiralle tulis sellanenkin -_-

    • rahanahneetkasvattajat

      Hinta keväällä 2018 on 1300-1700 eur. Ostin itse pennun 1500 eur ja koiralla oli piilevä napatyrä ja sydämessä puppy murmur. Minulle myytiin se terveen paperein, mutta napatyrä ja sivuääni sillä oli 3 kk vanhana oman eläinlääkärini tarkastuksessa. Paskan myivät, ja tyhmänä luotin pentutarkastuksen "normaalit" tuloksiin. Pentu päätyi napatyräleikkaukseen. Lisäksi sille kehitty alapurenta. Kolme selkeää vikaa yhdessä koirassa, jonka hinta oli 1500 eur. Syringomyegliakin varmasti tulee. Ei koskaan enää, koska pentutarkastuspaperi ei kerro todellisuutta, ja todetusti rotu on jalostettu pienikalloiseksi. Harmi harmi ja vielä kerran harmi, koska kallot olivat normaalit vielä 20 v sitten osassa populaatiota. Nyt on vain vääränmuotoisia päitä ja siitä tulevia pahoja ongelmia. En halua kenenkään maksavan näille pentutehtailijoille tuollaisia summia varmasti sairastuvista pennuista. Kun ostajat jättävät pennut ostamatta, kasvattajat vaihtavat tekemään pentuja paremmin kaupaksi tekeviin rotuihin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe