joukkuevoimistelu

hintavaa?

Haluaisin tietää minkälaisia maksuja muualla Suomea voimistelevat tytöt muksavat? Meidän 8v. tyttö voimstelee valmennusjoukkueessa kolmatta vuotta. Tulevana keväänä pääsevät ensimmäisiin tyttösarjan kisoihin, ja heillä on kolmesti viikossa jumppatreenit sekä kerran baletti. Itseäni hirvittää lajin kalleus, vaikka tytöt eivät vielä edes kisaa maksamme 60e/kk, ensi keväästä ehkä 100e/kk. Asumme Etelä-Pohjanmaalla.

25

7407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liikunnan ilo

      Aivan kohtuuton hinta näyttäisi olevan! Kyseessä varmasti Seinäjoen voimistelijat. Hommat ei toimi, rahastus kylläkin.... Pitäkää järki päässä ja tiukasti puolenne!

    • ,,,,,,

      meidän 8v.on joukkuevoimistelussa siis helsingissä. myös kolmatta vuotta. hän siirtyi nyt parempaan joukkueeseen joten harjoituksia on 2x/vko. (teillä jo aika monet) ja ne kyllä riittävät. parit kilpailut on syksyllä tulossa ja joku leiri. niiden maksuista en vielä tiedä. luulen että kausi maksu on jotain 100-120e luokkaa.sen enempään en haluaisi maksaakkaan enkä voisikaan.

    • monopoliasema!

      on Jyväskylän Naisvoimistelijoilla - muita seuroja täällä ei ole.

      Pienten (7-vuotiaiden ja siitä ylöspäin) kausimaksu on syksyllä 150€ ja keväällä toiset 150€. Ja hinta vaan nousee mitä isommaksi kasvaa ja mitä enemmän harkkoja tulee.

      Mutta minkäs teet, kun ei muuallekaan oo vaihtoehtoa viedä? :(

      Samaisella seuralla alle kouluikäistenkin jumpat (kerran viikossa) maksavat 90€.

      Toista oli aikoinaan Tampereella (no tästä on jo 15v aikaa) kun maksuna oli seuran jäsenmaksu 20 MARKKAA/vuosi ja valmennusmaksu 50 MARKKAA. Mutta silloinhan joukkuevoimistelu ei tainnutkaan olla niin trendikästä...

    • tukijoukoista

      Meillä tytöt (8 ja 10 v)ovat harrastaneet lajia 1,5 vuotta ja viime kauden hinta oli 150 euron kieppeillä/tyttö (siis koko vuosi). Sen lisäksi on tietty täytynyt kerätä joukkueelle jonkin verran rahaa talkoilla ja osallistua seuran talkoisiin. Mielestäni vielä ihan kohtuullisella tasolla tuo hinta, tosin talkoiden kanssa on aina vähän niin ja näin....

    • Voimistelijan äiti

      Kallista touhua on. Tyttömme joukkue siirtyy ensi kaudella 10-12v kilpasarjaan ja syksyn-07 ja kevään-08 budjetti on yli 1000€ per tyttö. Tosin se sitten sisältää kaiken, urheiluopistoleirit neljä kertaa vuodessa, seuran omat leirit, varusteet ja puvut, valmennusmaksut ja salivuokrat (4 kertaa viikossa harkat). Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla pelkästään koulujen salivuokrat seuroille on älyttömän suuri kustannuserä, joten toivottavaa olisi että kaupunki tukisi sitä jotenkin!!! Super kallista on, muttei voi mitään. Vanhempien kai pitäisi tehdä talkoita enemmän, ja tyttöjen saada lisää sponsoreita, jotta saataisiin kulut pienimmiksi.

    • itse jumppailin

      90-luvun alussa kovastikin. Joukkuevoimistelu oli halpa harrastus minkä vanhempani veloissaan lama-aikana pysty kustantamaan. Ei mun porukoilla olisi ollut mitään mahiksia maksaa 60 euroo kuussa jumppauksesta....

      • mamun

        Oma tyttöni voimistelee Pohjois-Satakunnassa ja vuosimaksu on 20 €. Kilpailuisenssi on aiemmin ollut siihen päälle 15€, tänä vuonna nousi 25€:n eli siis koko vuosi maksaa yhteensä 45€.

        Seuran toimintaan olen olut tyytyväinen, monipuolista ja taitavaa ohjausta saavat, joten ei sekään onnu. Ja tuolla 20€:lla saa käydä vaikka kaikissa mahdollisissa ryhmissä. Aiempina vuosina tyttö on käynyt kilparyhmän lisäksi sekä perusvoimisteluryhmässä että junior mix:ssä, mutta tänä vuonna aika ei riitä niihin.


    • tiituska41

      Meidän 10v tyttö harrastaa telinevoimistelua ja Mixdance tanssia ihan vaan Naisvoimistelijoissa ja vuosi maksu on 20€. Eli kun maksaa tuon hinnan niin saa käydä monessa eri voimistelussa joita naisvoimistelijat järjestää. Sitä en tiedä onko täällä mitään tuollaista mahdollisuutta missä sinun tyttäresi käy.
      Mutta pääasia on se, että saa harrastaa.
      Poika harrastaa jääkiekkoa ja moni valittaa kalliista lisenssi ja jäsenmaksuista...ei ne ainakaan täällä Länsi-Suomessa mitään kalliita ole. Lisenssimaksu on 12€/vuosi ja jäsenmaksu 5€/vuosi.
      Tietenkin hinta vaihtelee joukkueen mukaan.
      Varusteita saa halvalla varsinkin ihan vielä junnuille, itse ostin ihan uudet pojalle, ja se tuntui kyllä pussissa. Mutta kun kerran poika itse halusi ja on innoissaan harrastuksesta, samoin kun likka niin yritän kyllä auttaa rahallisesti niin paljon kuin mahdollista.
      Ja on se kiva katsella kun lapset viihtyvät ja kertovat aina silmät kirkkaina mitä tehtiin ja mitä opittiin.
      Joten onko nyt tuo teidän tytön voimistelu ryhmä paikkakunnan ainoa? Oletko koittanut kysellä jotain muuta vaihtoehtoa?
      Sillä ei se kilpailu niin tärkeä ole noin pienellä vielä.
      Ja jos tyttäresi sitä haluaa harrastaa niin silloin sinä maksat harrastuksen:) Kyllä siitä vielä iloa saat, jahka näet aikanaan tyttäresi kilpailuissa. Silloin ajattelet ihan toisin:) Tsemppiä!!!

    • kallista joukkuevoimistelu

      Ennen vanhaan sitä kai sanottiin naisvoimisteluksi ja toisenlaista rytmiseksi kilpavoimisteluksi, ennen kuin aerobicit valtasivat salit ja jazztanssi.

      Nyt oma tytär on valio-ryhmässä, jossa siis mennään joukkuevoimistelua ;-)Ryhmiä on eri ikätasoille omansa, mutta kovasti on vähäinen harrastajamäärä seudulla, kun yksi seura vain lajia enää tarjoaa. Mutta tytär tykkää lajista nassikkapainin jälkeen yli kaiken...jos tätä ryhmää ei olisi, olisi yleisurheilu tai telinevoimistelu seuraavat lajit.

      Meillä lukukausi maksaa 41 €. Eli syksy 41 € ja kevät 41 €. Ja siitä hinnasta saa vielä paikallisen sanomalehden etukortilla 5 € alennusta.

      • agg

        Voimistelu lajina riippumatta onko jv vai rv on aina kallista. Valmennus ei ole ilmaista. Jos haluaa hyvän valmentajan, on hänelle maksettava palkkaa hyvin. Salit, leirit, kisamatkat ja yöpymiset, kisailmoittautumiset (ja hinnat nousevat näissäkin koko ajan), treenivaatteet, kisapuvut, meikit, ensiapuvälineet, tossut, kuljetus, balettivalmennus jne. Kaikki haluaa omansa. Valitettavaa on, ettei Suomessa näitä tyttölajeja tueta samalla tavalla kuin joitain palloilulajeja. Treenituntien määrä tavoittellisesti harjoittelevalla joukkueella nousee lähemmäs 15h/viikossa. Vähempi ei vaan riitä, jos huipulle aikoo. Parempi maksaa nyt hyvästä harrastuksesta ja terveellisestä elämästä kuin hakea tyttö öisin kaduilta ja kujilta. Lapseen satsaaminen tuo moninkertaisen ilon tulevaisuudessa. Tehkäämme kaikki yhdessä lajia tunnetuksi niin kyllä tukien määrä siitä tulevaisuudessa kasvaa. Ja tietääkseni seurat eivät saa tuottaa suuria voittoja, joten vapaaehtoistyöstä seuratoimijoissa on kysymys ja rahastukseen en usko. Kustannuksia ei vaan saa muuten peitettyä, jos mieli saada kunnon toimintaa seurojen joukkueille.
        Ihan mielenkiinnosta kysyn, että kuinka moni tietää kaupungin tai tahon, joka myöntää isoja tukirahoja voimisteluseuroille kulujen kattamiseksi?


    • Jepulis

      60 eur/kk on vielä ihan kohtuullista jos treenit on 3 krt/vko vaikka en tiedäkään on ko se siis 6 vai 9 tuntia mutta valmentaja joutuu tulemaan paikalle ja suunnittelemaan treenit kolmesti viikossa ja jotain sekin maksaa. Vaihdoin aikanaa Vantaan voimisteluseurasta 2 tytärtäni pois koska 11-14 ikäiset tyttäreni treenasivat 4-5 krt viikossa ja se maksoi noin 500 /kk .Toki maksu piti sisällään myös kotimaan matkat ja urheiluvaatteet jne. Ulkomaan matkat tuli tietysti päälle. Sisarusalennuksen kanssa maksoin n. 420/ kk mutta sekin oli kallista meidän budjetille ja siksi molemmat tytöt vaihtoivat joukkuetta pääkaupunkiseudulla ja seuroja myös.Hinta putosin. 200 eur/kk. Kaikenlisäksi molemmilla oli erittäin hyvät joukkueet edelleen.

    • gymnastics mama

      Meillä tytöt vaihtoivat lajia kun täyttivät 15-vuotta. Kilpa-cheerleadingin tanssipuolella kuvioihin tuli mukaan lisää ponnistusvoimaa ja energisyyttä. Harkat alkoivat maistua ja maksut tippui 200e koko kausi.

      • g mama

        tästä lisää: www.scl.fi
        seura www.funkyteam.fi
        funky dance team


    • lolleröo

      mun rytminen voimistelu maksaa sen 160 euroo kuukaudessa

    • voimistelija 99

      Oon 12v. Harrastan joukkuevoimistelua 5 krt viikossa ja yhtenä päivänä on kahdet treenit. Treenin kesto on 2,5 - 3h kerralla. Harrastukseni maksaa n. 2000€ vuodessa siihen päälle ulkomaanmatkat.

    • voimistelija hejystä

      Oon Helsingissä ja harrastan Helsingin jyryssä joukkuevoimistelua. Meillä on kausi (4kk) n. 80-100€ kisamatkat, puvut yms. mut ainakin jos Helsingissä vertaa, niin tää on tosi halpaa kun treenejäkin on 2kertaa viikossa baletti

    • ????????????????????

      en tiedä

      • Iirislintu

        Jyry on edullinen, ennen ainakin valmentajat oli mukana vapaaehtoisina, eivät saaneet palkkaa. Silti joukkueet pärjäsi hyvin. 80-100e kuulostaa hyvinkin kohtuulliselta, kun harjoituksia on noinkin paljon.


    • epäreilua

      Haluisin joukkuevoimisteluun mut kaikki ryhmät on jo alottanut ja on niin kallista :(

    • ...

      Minä lopetin juuri kyseisen lajin. Olen 12-vuotta. Siinä oli hyviä puolia mutta tuntui että koko elämä oli sitä,että täytyy olla mestari... Puoli vuotta sitten olin todella unelmoinut pääseväni kilpailevaan joukkueeseen.. kun vihdoin pääsin oli se kauan kivaa.. sitten vain alkoi ajatukset pyörimään päässä,ja päätin lopettaa. Kyllä harmittaa toisaalta kun miettii miten innoissani olin joukkuevoimistelusta alussa. Mutta jossain vaiheessa en enää kestänyt. Pitää etsiä uusi harrastus,olen kiinnostunut kovasti akrobatiasta. Aloitan ehkä sirkuskoulun koska se ei ole niin tavoitteellista =/

    • Meil on aik kallist

      Minä asun taas pääkaupunki seudulla olen 12-14 sarjassa ja meilla maksaa kuukaudessa 300€

    • jumppaaaja

      Meillä maksaa yks kausi n.300,ja oon 10-12 sarjassa

    • Kerttuu123

      Olen 12-vuotias tyttö harrastan rytmistä voimistelua ja minä ja vanhempani mietittiin että olisiko Helsingissä rytmisen voimistelun sponsoreita? Haluaisin mennä valmennus ryhmään 200e kuussa, se on liikaa perheelleni. Olisiko mitään sponsoreita?

    • järkyttynyt

      turussa joukkuevoimistelun harrastaminen on niiin paljon edullisempaa kuin esimerkiksi pääkaupunki seudulla. kausimaksut on alle puolet turussa ja samoin puvut. turussa kausi maksaa noin 150€, kun helsingissä voi jopa 450€. ja samanlaisesta alle 10vuotiaiden peruspuvusta maksaa helsingissä 110€ kun turussa max 50e. aivan järjetöntä toi "helsinki-lisä"

      www.trvoimistelu.sporttisaitti.com

    • mmamiia

      Meillä tyttö on 11v ja käy harkoissa 4-5krt viikossa ja 2,5h kerralla . Ja maksaa joka kuukausi 120€ ja onhan se kallista mutta tyttö tähtää pitkälle nyt 5 vuosi menossa💛

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe