Lähettäkää pliiz mulle..

Eowlyn

Jotain kahdesta tytöstä..

4

1425

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kesäloma, kesätöissä leirillä hevostenhoitajana. Olimme saaneet tallityöt siltä illalta melkein valmiiksi. Lakaisin tallin betonilattialta vielä heinää ja purua, keräsin sitten heppojen harjat omiin koreihinsa hyllylle. Olin jo sulkemassa ovea kun toinen leirillä töissä oleva tyttö, minua vuoden tai pari vanhempi tyttö, Linnea, käveli sisään tallin toisesta päästä käytävää.
   "Emmi, täällä sä ootkin", Linnea sanoi hymyillen.
   "Joo, tota, olin just lopettelemassa", vastasin, ihmettelin vähän mitä se minulle yhtäkkiä tuli puhumaan, ei oltu erityisemmin leirin aikana vielä tehty tuttavuutta. Olin jo leirin ensimmäisenä päivänä pistänyt pitkän ja tummatukkaisen Linnean merkille, hän oli todella kaunis ja tyylikäs tyttö.
   "No mä etin sua, tilan pitäjät ilmoittivat justiin tuolla ruokasalissa että tänne on tulossa lisää lapsia, meidän kesätyöläisten täytyy muuttaa asumaan tiiviimmin, koska uudet leiriläiset tarvii huoneita. Ajattelin, jos sä voisit tulla mun kämppikseks, en oikee tuu toimeen noiden muiden kanssa".
   "Haha, joo, mikäs siinä", naurahdin. "En mäkään oikeen välitä noista muista täällä, ne kulkee vähän omassa porukassa".
   "Noni, hyvä juttu", Linnea hymyili. "Sun pitää kantaa tavaras mun huoneesee nyt nopeeta, et siivoojat pääsee laittaa sen huonees kuntoon aamuks. Voin tulla kyllä auttaan sua".
   Siitä me lähdimme kahdesaan huoneille, vanha, punainen valtava navettarakennus, joka oli kunnostettu kesäleirikäyttöön. Portaat ylös, käytävä jonka molemmin puolin ovia. Pakkasin vaatteet ja hain hammasharjan, pyyhkeet ja muut pikkuisesta kylppäristä. Ne olivat kaikki neljän hengen isoja huoneita. Minä kannoin matkalaukun ja Linnea otti muovipussin, jossa oli vaihtokenkiä ja muuta tavaraa.
   "No oisinhan mä itekin pärjännyt", sanoin.
   "Ihan sama ei tästä oo vaivaa", toinen naurahti.
   Linnea punkkasi yksin tilan pihan perällä olevassa aitassa. Kannoimme tavarani sisään viileään huoneeseen.
   "Ei piru, tää on hieno. Miten sä tänne pääsit?", kysyin ja katselin ympärililleni.
   "Pyysin leirinjohtajalta kauniisti, kai tää on joku työetu, oon ollu täälä niin monta kesää peräkkäin", tyttö virnisti.
   Huoneessa oli kaksi sänkyä, Linnea nukkui siinä, joka oli ikkunan edessä, minä työnsin laukkuni toisen sängyn alle. Sängyn vieressä oli kamina ja pieni yöpöytä. Riisuin kumisaappaat, istahdin sängylle ja vedin neuleen päälleni, senverran viileää hämärässä aitassa oli. Linnea puhisi itsekseen ja alkoi laittamaan tulta kaminaan.
   "Tääl on vähä vilposta, ei varmaan haittaa jos laitan tulet?", Linnea kysyi ja sytytti jo sanomalehtipalaa kädessään. Huomasin hänen pitkät, kauniit sormensa.
   "Joo, ei tosiaan haittaa, anna mennä."
   Kamina leimahti pian humisten tuleen ja heitti lankkulattiaan punaisen valon. Linnea nousi ja meni keittämään vettä kaasuliedella. Sähköä ei aitassa ollut, mutta oli niin valoisa ilta ja tuli kaminassa, että näin hyvin lukea lehtiä sängyllä. Vilkuilin lehden takaa Linnean pyöreää peppua kireissä valkoisissa ratsastushousuissa. Alasalkään asti pitkä, musta, latvoista kihara tukkansa pomppi ja liehui hänen mukanaan. Kiersin omaa vaaleaa, suoraa, kesänpolttamaa tukkaani sormen ympärille ja jyrsin sitä.
   "Mulla on muumiteetä, juotsä?", Linnea huikkasi.
   "Mitä, joo", vastasin nopeasti.
   "Onks sulla nälkä?"
   "No ei oo, söin tallilla eväitä ihan äskön", vastasin.
   Join siinä sitten muumiteetä Linnean mukista ja katselin vaivihkaa kun hän riisui selin minuun, otti pois ratsastussaappaita ja housuja. Lopulta hän otti raidallisen toppinsakin pois, ja kietoutui pyyhkeeseen. Ehdin nähdä vilaukselta kauniin, pitkän selän, mustat pitsirintsikat ja upean kapean vyötärön.
   "Käyn suihkussa päärakennuksessa, vahditko tulta?
   "Joo, mä vahdin".
   Hänellä ei kestänyt kauaa, ennen sitä ehdin nopeasti harjata hiuksia, riisua ja pyöriä pyyhkeen sisään. Linnea käveli reippasti takaisin huoneeseen suihkunraikkaana, rupesi kuivaamaan märkää kiharaa tukkaansa kaminan edessä.
   Lähdin itse vuorostani suihkuun. Ulkona alkoi jo hämärtää, nurmikko tuntui kylmältä ja märältä varpaissa. Varoin pieniä nokkosia. Suikussa huuhdoin heinänkorret ja lannanhajun pois, vaahdotin tukkaa mansikkashampoolla. Viivyin hetken lämpimän veden alla ja huomasin ajatusteni harhailevan. Sormeni eksyivät sisäreisille. Mietin Linneaa. Oli oikea onnenpotku että pääsin hänen kämppäänsä. Tunnelma aitassa oli käynyt aika kuumottavaksi, en tosin ollut varma oliko se vain oman pääni sisällä. Olisin mieluiten jäänyt suihkuun runkkaamaan, mutten viitsinyt valuttaa vettä liian kauan. Palasin aitalle.

  • Anonyymi

   Linda oli vetänyt päälleen lyhyen yöpaidan. Minua vähän jännitti vaihtaa vaatteita, huomasin että hän tuijotti. Käänsin selkäni, kuivasin pärröistä tukkaani. Huoneessa oli jo kuuma.
   "Oot tosi vaalee", Linnean ääni kuului.
   "Haha, joo, mä en oikee rusketu", naurahdin vähän kiusaantuneena.
   Hän nuosi nopasti sängyltään, pyrähti luokseni ja istahti viereeni niin että saattoi kuulla vanhan sängyn ruostuneiden jousien narahavan.
   "Vertaa nyt, meidän käsiä", hän naurahti ja ojensi käsivartensa omani viereen.
   Linda oli itse oikein kullanruskean päivityksen saanut. Risketusraidat näkyivät selvästi. Hänellä oli pitkä käsivarsi, sopivasti tallityössä saatua lihasta ja ohut ranne.
   "Oon ihan pakastekalkkunan värinen", sanoin nolona.
   Linnea repesi tahattomaan nauruun: "Hahahaa, pakastekalkkunan!!", hän ulvoi. "Hulluin juttu jonka olen kuullut!
   Nauroin itsekin. Sitten hymyilin. Katsoin Linnean kauniita, ovaaleja kasvoja. Hänellä oli vino hymy, valtavat, lähes mustat silmät ja pitkät silmäripset. Hän katsoi minuun ja hymyili. Sitten hän vain katsoi minuun. Minä katsoin takaisin enkä voinut lopettaa. Istuimme siinä hiljaa pitkältä tuntuvan henken.
   Hän sipaisi kostean hiuskiharan poskeltani, vei kätensä leualleni ja veti kasvojani aavistuksen lähemmäs itseään. Tajusin kyllä, nyt sitä mennään. Suutelimme varovasti. Maistelin häntä. Huulilkiiltoa. Hän tarttui minua vähitellen olkapäiltä, vyötäröltä, reideltä. Tartuin häntä niskasta ja vedin itseni lähemmän hänen syliään.Aloin pussailla häntä kaulalle, niskaan, solisluille. Nostin häneltä paitaa pois, hän minulta.
   Jumalaiset rinnat, edessäni, tartuin varovasti toisesta, kokeilin jäykkää nänniä. Suutelimme ja hän painoi minua varovasti alleen sängylle. Työnsin sormet hänen pitkään, paksuun ihanaan tukkaansa, silitin hänen selkäänsä pitkin vedoin. Hän suuteli rintojani.
   "Oot söpö tyttö Emmi", hän jupisi välillä.
   "Ihana. Ihana, tahon sua", huokasin.
   Hän nosti katseensa minuun, hymyili vinosti. Kurotin hänen jäntevää reittään, hän tarttui käsistäni ja painoi ne pääni yli tyynyn viereen.
   "Anna mä kosken sua"
   Silmäni painuivat kiinni, ähisin jotain. Linnea nosti minua lantiolta, veti sitä lähemmäs itseään.
   "Nai mua, mä tahon että nait mua..", huokailin.
   Linnea suukotti minua kaikkialta, nuoli ja näykki korvaani, kuiskutteli ja sekoitti tukkaani. Tunsin kostuvani, märkää valui jo reisiä pitkin kun hankasin sääriäni kiemurrellen yhteen. Linnea hyväili minua kaikkialta, vatsalta, suukotti kylkiäni ja kosketteli reisiäni, pohkeita ja jalkateriä.

  • Anonyymi

   "Ihanat, söpöt pikkujalat", kuulin hänen äänensä. Hän toi kasvonsa taas lähemmän omiani, suuteli kaulaani ja leuan alta. Tunsin hänen vievän sormensa jälkoväliini, hän hipaisi häpyhuuliani. Hän levitti huulia, sormet liukastelivat märässä.
   "Ootpa märkä. Vittu oot lämmin. Tuhma tyttö".
   "Aaa nai mua.. Ihana"
   Hän hieroi häpyhuulia ja klitorista. Ynähtelin, teki mieli päästää huudahduksia. Hän hieroi klittaa taitavasti, kiemurtelin hänen allaan. Hän nousi ylemmäs, jotta sai molemmat kätensä käyttöön. Hieroa toisen käden sormilla klitorista ja toisilla reikääni. Pilluni oli aivan turvoksissa ja sykki tulikuumana. Kuulin Linniean kiihtyneen hengityksen, puristin tyynyä ja silmiäni kiinni.
   "Aaahh, mmh.." Huohotin. "Nnh..".
   Levitin haarojani entisestään. Hän upotti hitaasti kaksi pitkää sormeaan sisääni, hieroi varoen emättimen suuaukkoa. Tuntui jumalattoman hyvältä. Värisin kauttaaltani. Hän työntyi syvemmälle. Keskisormi ulotti loppuun saakka, hän sormitti minua hitaasti, sitten nopeammin.
   "Mmh... Tuntuu hyvältä, älä lopeta..", huokailin ja välttelin hänen katsettaan silmiä siristellen.
   Linnea painautui lähemmäs minua ja kuiskutteli: "Ihana tyttö, sano vielä miltä se tuntuu?"
   "Hyvältä... Jatka..aah".
   Emättimen yläpinta oli niin turvoksissa ja koko pillu niin märkä ja tiukkana hänen somiensa ympärillä. Sormet liikkuivat rytmikkäästi yhä lujempaa ja lujempaa sisälläni, ihan oikeassa pisteessä. Hän veti kehoni lähemmäs, nosti lantiotani, laittoi tyynyn alaselkäni alle jotta sai jalkovälini paremmin käsille. Vän veti haarani niin auki ja painautui niiden väliin, jatkoi sormittamista niin kovaa että huusin ja näin valoja silmät kiinni. Hän hieroi klittaa samaan tahtiin, tärisin ja kirmurtelin nautinnosta.
   "Aaah, aah, aa... Nai mua... Älä lopeta.."
   Hän näykkäsi minua kaulasta, suuteli nännejäni ja laskeutui vatsaani pitkin...juuri kun tunsin olevani laukeamassa, hän otti sormet klitorikselta, jatkoi sormettamista hitaammin ja laski kasvonsa jalkoväliini. Tunsin hänen hengityksensä märässä pimpassani. Olin jumalattomassa kiimassa. Hän alkoi hitaasti kosketella kielellä häpyhuuliani, kiusoitteli turvonnutta klittaa. Sitten nuoli kunnolla, nuoli ja nuoli, sormmittaen minua lujasti sisältä. Tärisin hallitsemattomasti päästä varpaisiin, puristin lakanaa sormieni välissä ja huusin, sitten laukesin, sain pitkän, valtaisan orgasmin. Varpaat kippurassa nytkähtelin hänen allaan ja tunsin pimppani kiristyvän äärimmilleen hänen sormiensa ympärille. Hän liikutteli yhtä somea vielä pitkään hitaasti loputtoman limaisessa pillussani ja nuoli varovasti sykkivää klitorista. Hänen kasvojaan punotti, hän kohotti ne huokaillen lähemmäs minua.
   Sydämeni hakkasi yhä hulluna ja kaikki lihakset rentoina retkotin hänen käsissään. Suukottelimme varovasti, hän silitteli kuumana hehkuvaa, hikistä ihoani.
   "Sä oot ihana.. Tunnut niin hyvältä..", Linnea jupisi ja hymyili.
   "Sä oot upee.."
   Kiedoin hiuksiaan sormiini ja suutelin kaulaa, hän laskeutui viereeni makaamaan. Hyväilimme toisiamme ja kysyin oliko hän halukas. Linnea voihki kiimaisena, halusin vuorostani kosketella häntä.
   Etenin vähän varoen aluksi, kun tunsin kostean hänen reisillään, epävarmuuteni katosi. Tyttö oli märkä kuin mikä. Hän huohotti kuuluvasti. Molemmin käsin hieroin hänen alapäätään. Levitin märkää klitorikselta peräaukkoon asti, pimppa oli niin turvoksissa ja kireänä ja Linnea huudahteli ja huokaili. Hänen kuuma, tumma rintakehänsä kohoili vierelläni, nousin hänen ylleen ja suutelin, isoja, pyöreitä tissejä ja jäykkiä nännejä. Hieroin hitaasti edestakaisin klitorista, upotin sormeni perhanan tiukaksi kiristyneeseen, limaiseen reikään. Sormitin pitkään hitaasti, sitten rytmikkäästi voimalla, Linnea huohotti ja levitti jalkojaan, sitten ojensi ne suoriksi, tärisi ja jalat nytkähtelivät. Hänen sydämensä tuntui hakkaavan läpi rinnasta. Hän hyväili samalla minua kun laukesi, huusi naurinnosta allani ja märkä, sykähtelevä pimppi tiukkeni sormieni ympäri. Hän tuntui saavan pitkän, voimakkaan orgasmin. En voinut peittää riemuani.
   Hän haukkoi happea, makasi hetken aivan rentona ja sitten kohotautui ylös, kahmaisi minut syliinsä ja painoi minua alaspäin, kolme someaan upposivat minuun. Olin ensi kertaa elämässäni sylissä nussittavana, se tuntui niin hyvältä, hän yletti pitkillä sormillaan naimaan minua juuri oikeasta kulmasta.

  • Anonyymi

   . Toisen kätensä hän kietoi ympärilleni, veti minut oikein kiinni itseensä, imi kaulaani ja mina liikuin hänen sylissään ylös alas, hieroin itseäni hänen sormiaan vasten. Hän sormitti lujempaa ja siirsi toisen kätensä hieromaan klotorista, minä kiersin käteni hänen kaulansa ympäri ja tunsin hiusten tuoksun ja hänen hikisen vartalonsa itseäni vasten. Hän sormitti niin lujaa, nytkähtelin ja tunsin tajunnan hämärtyävän. Hän oli niin syvällä minussa kuin pääsi, olimme toisiimme täysin kietoutuneina. Edestakaisia liikkeitä, sänky narisi allamme. Olin hänessä kiinni, hänen käsissään ja tunsin räjähtävää nautintoa. Tulin rajusti hänen syliinsä.
   Kaaduimme taas alas, pyörien toistemme kimpussa, sydämmet hakkasivat ja me rakastelimme toisiamme samaan aikaan. Istuin hänen päälleen, levitin jalkansa ja hieroimme limaisia klitoriksia yhteen rytmikkäästi, kuului vaan lätinää ja hänen kovaäänistä huokailuaan.
   Nuolin hänen pimppiään, tungin kieltä hänen sisäänsä, hieroin klitorista ja sitten nuolin sitä. Nuolin ja nuolin ja sain hänet tulemaan taas. Kaikki oli niin upeaa, makasimme lopulta aivan uupuneita pillut lähes tunnottomina sylikkäin. Märät reidet ristikkäin, turvonneet sykkivät pimpit vastakkain. Painoin kehoani häntä vasten, oli ihanaa kun kaksi pyöreää rintaa lytistyi omiani vasten. Raukeus valtasi kehoni ja suljin silmät, Linnea veti tilkkutäkin yllemme. Kaminassa hiillos vielä lämmitti kesäyön viilentämää huonetta ja me lämmitimme toisiamme täkin alla. Tuoksui mansikkashamppoo

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   221
   2821
  2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   69
   1840
  3. No nainen...

   Mitkä on fiilikset nykyään?
   Ikävä
   110
   1325
  4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1161
  5. Ole rohkeampi kuin koskaan

   ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
   Ikävä
   69
   1110
  6. Oulussa puukotettu lasta

   Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
   Perussuomalaiset
   316
   933
  7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

   Ikäväsi kohteessa?
   Ikävä
   42
   919
  8. Mitä tekisit jos

   täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
   Ikävä
   84
   914
  9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

   Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
   Sinkut
   69
   860
  10. Miten ihmeessä

   on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
   Ikävä
   48
   813
  Aihe