Sannan lääkärintarkastus osa II

Potilas.

Jatkuu...

Kun Sanna oli saanut siistittyä itsensä ja saanut painettua suurimman nolouden tunteen sivuun, hän astui takaisin lääkärinhuoneeseen. Sanna seisoi huoneen nurkassa ja katseli lääkäriä pelokkaana miettien, mitä lääkärillä vielä mahtoikaan olla mielessä.

"Mitataan seuraavaksi sinun ruumiinlämpösi, niin nähdään, ettei ole mitään tulehduksia", lääkäri jatkoi. Sanna ehti jo hetken ihmetellä, miksi ihmeessä lääkäri halusi yhtäkkiä mitata lämmön, kunnes hänelle äkkiä selvisi, mitä lääkäri oli tarkoittanut - lämpö mitattaisiin tietysti pyllystä! Sanna värähti - eihän niin tehty kuin pikkulapsille! Sannan pyllyyn oli koskettu viimeksi Sannan ollessa alle kouluikäinen, mutta nyt, 18-vuotiaana, hän joutuisi saman käsittelyn kohteeksi.

"Kumarruhan tähän pöydän reunalle ja levitä vähän jalkojasi", lääkäri totesi lakonisesti. Sanna näki tämän kädessä suuren rektaalimittarin ja rasvaputkilon, jotka Sannan tunnisti liiankin hyvin lapsuudestaan. Mutta Sannalla ei ollut vaihtoehtoja. Nöyryytettynä ja melkein itku silmässä hän kumartui pöydän reunalle, niin että hänen nänninsä koskettivat pöydän kylmää pintaa.

"Oikein hyvä. Sitten vielä vähän jalkoja enemmän auki", lääkäri opasti. Samalla Sanna tunsi, miten lääkärin viileät kädet koskettivat hänen pakaroitaan ja levittivät niitä auki.

"Oikein hyvä. Sinullahan on täällä oikein nätti pyllynreikä", lääkäri sanoi, ja Sannaa puistatti. Lääkäri teki tämän kaiken vain saadakseen rauhassa tarkastella Sannan intiimejä paikkoja! Samassa Sanna tunsi lääkärin sormet peräaukollaan. Lääkärin sormet sivelivät ruusunpunaista, ryppyistä aukkoa ja levittivät liukastavaa vaseliinia Sannan kaikkiin sopukoihin. Sitten äkkiä Sanna tunsi, miten jokin kylmä esine alkoi pyrkiä sisään. Sanna tunsi tiukan peräaukkonsa laajenevan, kun paksu, kylmä mittari painui määrätietoisesti syvemmälle peräsuoleen. Sanna ähkäisi. Vaikka tilanne tuntui äärimmäisen nöyryyttävältä, tunsi hän myös selvää mielihyvää paksun mittarin liukuessa yhä syvemmälle hänen sisuksiinsa.

Lopulta kun mittari oli yli puoleksi uponnut Sannan pyllyyn, lääkäri lopetti työntämisen. Sanna henkäisi syvään. Sitten lääkäri alkoi hitaasti liikuttaa mittaria Sannan peräsuolessa. Tämä ei taatusti kuulunut tutkimukseen! Mutta tilanne alkoi myös kiihottaa Sannnaa koko ajan enemmän, eikä hän uskaltanut valittaa lääkärin selvästi epäasiallisista otteista. Sanna tunsi kosteuden taas leviävän ja hänen hengityksensä kiihtyi aivan vaistomaisesti. Muutaman kerran Sannalta pääsi jopa tahaton ähkäisy mittarin liikkuessa monotonisesti hänen sisällään. Loputtoman pitkältä tuntuneen ajan kuluttua lääkäri antoi mittarin lopulta liukua ulos ja Sanna ähkäisi taas.

"Ei sinulla taida kuumetta olla, mutta hyvä kun tuli mitattua", lääkäri sanoi ja hymyili ovelasti. "Nousehan sitten taas tutkimuspöydälle."

Sanna teki työtä käskettyä ja samassa hän näki, miten lääkäri veti pöydän alta esiin metallisen jalkatuet - gynekologin jalkatuet, Sanna tunnisti.

"Tehdään sitten vähän perusteellisempi tutkimus ja katsotaan tarkemmin sinun nättiä pikku pimppiä", lääkäri jatkoi himokkaalla äänellä. Vastentahtoisesti Sanna antoi lääkärin tarttua hänen jalkoihinsa ja kohottaa ne telineisiin. Sitten aivan yllättäen Sanna tunsi, miten nahkaremmit kiertyivät hänen nilkkojensa ympärille. Ennen kuin Sanna ehti kysyä kuitenkaan mitään, lääkäri ehti jo toteamaan, että kyseessä oli ihan normaali toimenpide. Samassa lääkäri otti esiin vielä yhden vyön, jonka hän kietaisi Sannan yli lantion kohdalta. Kun lääkäri kiristi vielä kolmannet hihnat Sannan reisien ympärille ja yhden tiukasti rintakehän yli, hänen rohkeutensa lopulta petti:

"Mitä ihmettä sä teet? Miksi sä sidoit mut kiinni?" Sanna huusi nyt jo hyvin pelokkaalla ja kovalla äänellä.

"Äläpäs huuda. Näissä ovissa on äänieristys, joten ei sitä kuitenkaan kukaan kuule. Ja sitä paitsi nämä on ihan sinun omaksi parhaaksesi. Pysyt sitten paremmin paikallaan, kun tutkitaan", lääkäri jatkoi pitäen äänensä tarkoituksenmukaisen rauhallisena.

Sanna tempaisi vielä kerran hyvin voimakkaasti, mutta lepositeet olivat liian tiukalla. Todettuaan yrityksen turhaksi hän vajosi voipuneena selälleen.

Sanna oli nyt täysin lääkärin armoilla. Hänen jalkansa oli kohotettu vatsan päälle koukkuun ja reidet levitetty apposen auki, niin että mikään ei enää pysynyt lääkäriltä piilossa. Lääkäri katseli edessään Sannaa pienoisen kiihkon vallassa. Miten suloiselta tämä 18-vuotias tyttölapsi saattoikaan näyttää - Sannan vaaleiden, persikanpehmeiden reisien ja pyllynkannikoiden välissä oli esillä edustava näyte nuoren naisen intiimianatomiasta. Lähes karvattomat, pulleat häpyhuulet olivat reilusti auki ja niiden välistä paistoi kauniin vaaleanpunainen alue, jonka keskellä kiilteli limasta kostea, pieni, ahdas reikä. Pienet häpyhuulet olivat kehittyneet vasta nimeksi, ja niiden yhtymäkohdassa näkyi pieni klitoris selvästi terhakoituneessa tilassa. Hieman alempana näkyi vielä rasvasta kiiltelevä vaaleanpunainen peppureikä, jonka ympärillä näkyi juuri ja juuri havaittava ruskea rengas. Lääkäri veti syvään henkeä ja tunsi omienkin nesteidensä virtaavan valtoimenaan.

Sitten lääkäri istui tutkimuspallilleen pienen potilaansa jalkojen väliin ja kosketti varovasti kosteana kiiltelevää pimppiä. Miten lämpimältä ja pehmeältä Sanna tuntuikaan! Hitaasti hän antoi sormiensa vaeltaa ja levittää kosteutta pimpin joka sopukkaan. Sanna ähkäisi. Lääkäri pyöritteli varovasti pientä klitorista sormiensa välissä ja antoi sitten taas sormiensa upota pienen, tiukan kolon uumeniin noutamaan lisää kosteutta. Sanna huohotti ja nytkähteli lepositeissään. Vaikka tilanne tuntui äärimmäisen nololta ja pelottavaltakin, ei hän voinut omalle kiihotukselleen mitään.

Lääkäri jatkoi Sannan härnäämistä ja antoi toisen kätensä vaeltaa myös Sannan peppureiälle. Sannan huohotus syveni ja nyt häneltä pääsi jo tahattomia voihkaisujakin. Vielä hetki lisää, ja pian lääkäri saattoi seurata pikku potilaansa riuhtovan ja huutavan orgasmin kourissa.

Sanna läähätti vieläkin - lyhyen elämänsä aikana hän ei ehkä koskaan ollut vielä tuntenut yhtä voimakasta orgasmia.

"Oikein hyvä. Sinähän taidat olla ihan terve nuori tyttö, vaikka oletkin kehitykseltäsi vähän muita jäljessä", lääkäri totesi itsekin selvästi hengästyneenä.

"Eiköhän tämä riitä tällä erää. Vaikutat kyllä olevan ihan kunnossa”, lääkäri sopersi edelleen hengästyksissään. Sanna ei kuullut mitään, hän oli melkeinpä menettänyt tajuntansa hetkeksi.

3

22719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • musta sika ojaa pohjaa...

      Voi taivahan takoja näitä näppynaamojen juttuja!.
      Kusta paskaa ja suolenpätkiä!.
      Missähän sfääreissä näiden tarinoiden sepittäjien ajatukset leijailevat.Taju tuntuu olevan kankaalla eikä jutuissa päätä eikä häntää!

    • maarianna_90

      Taas tuli orkku kun luin tätä!! Teetkö lisää tän tyylisii novelleita/terinoita? Toi ihanii ja kiihottavii!!!

    • kumimela

      Hyvin menee jatka ihmeessä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    Aihe