energian imutus

kuka osaa

Kuka osaa imeä parantavia voimia esim. maa-energiaa tai taivasenergiaa suoraan elimistöönsä valveutuneisuutta kasvattamalla. Taivas-energiaa voi imeä päänlaen kohdalta ja maa-energiaa jalkojen sekä häntäluun kautta parhaiten. Siis yksinkertaisesti olemalla valveutunut näiden voimien olemassa olosta. Toki koko-elimistö hengitys on tärkeä välivaihe ennenkuin mitään vakavasti otettavaa latausta voi tapahtua.

Tämä on hyväksi terveydelle kun elimistö latautuu ja parantuu hyvin tehokkaasti.

4

553

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • olkaa varovaisia

   mulla ainakin meni energiat pahasti sekaisin, kun päällä seisoessa tuli imaistua liikaa maaenergiaa ja taivasenergiaa vääristä päistä ja nyt ne kaikki tunkee ulos molemmistä päistä.

  • Sive Lee

   Ensi kerran kun olet kipeänä mistä syystä hyvänsä niin älä ota lääkkeitä. Autossakaan sinun ei tarvi käyttää turvavöitä kun aina voit parantua kolarin aiheuttamista vammoista energioillasi ja parantaa sivulliset uhritkin. Puhut yhtä järjettömiä kuin moni kristitty.

   • paranemisia tapahtuu

    vaikka siten maa - taivas tai muuta universaalia energiaa ,mutta moni päänsärky,lihas revähdys,kuukautiskivut eläinten pikku vammat.PARANTUNEET. käsien läpi kanavoimalla parantavaa energiaa.


   • Do.Orochi

    Itsekkään en käytä vilustuneena tai kipeänä lääkkeitä enkä siltikään ole kuollut. Varsin terve olo itseasiassa. Nyt kun vielä saan tupakoinnin lopetettua.

    Ja turvavyöesimerkkisi voi jättää omaan arvoonsa... Miksi käyttää siitbelttejä kun voit parantaa vammat ihanilla lääkkeilläsi?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   184
   5893
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   562
   2640
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1838
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1275
  5. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   364
   1274
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   282
   1209
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   237
   820
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   803
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   748
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   7
   742
  Aihe