Loppuohjelmat

Lohko A

Suomi:
FIN-POL
BEL-FIN
FIN-AZE
POR-FIN

Kolme seuraavaa peliä on voitettava, koska Portugalissa tulee tappio. Saldoksi silloin 27 pistettä.

Puola:
FIN-POL
POL-KAZ
POL-BEL
SER-POL

Olettaen, että Puola häviää Suomelle ja voittaa kotipelinsä, on serbimatsi ratkaiseva. Tasapeli siitä, ja Puola päätyy myös 27 pisteeseen. Tappiolla siitä Puola on ulkona.

Portugali:
POR-SER
AZE-POR
KAZ-POR
POR-ARM
POR-FIN

Portugali pelaa joko Serbia-pelin tai jomman kumman vierasmatsin tasan. Jos tulee toinenkin tasuri, pisteitä Portugalillekin kertyy 27.

Serbia:

POR-SER
ARM-SER
AZE-SER
SER-POL

Serbia on jo ulkona. Tuolla loppuohjelmalla se ei hätyyttele kärkikolmikkoa. Vain voitto kaikista toisi samat 27 pistettä kuin muilla.

Todennäköistä siis on, että Portugali voittaa lohkon 29 pisteellä, toisena tasapisteissä Suomi ja Puola. Mikäs siiloin ratkaisee? Keskinäiset ottelut? Yllä olevan laskennan mukaan Suomi olisi voittanut ne molemmat, eli menisi jatkoon.

3

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrttimies

      Mun mielestä toi on aikamoista ylistyskeidaa portugalin suuntaan jos pidetään Suomen tappiota jotenkin varmana. Viimeksihän Suomi otti komean 4-1 vierasvoiton portugalissa pelatessaan (2002), toki kyseessä oli harjoitusottelu.

      Mut näistä karsinnoista: Suomi on poistunut tappioitta jo Puolasta ja Serbiasta, eivät lusitaanit sen kummoisempia ole. Juurihan Puolakin otti sieltä tasapelin. Portugali on saalistanut tähän mennessä huikeat 4 voittoa 9:sta pelistä.. maailmanluokan joukkue? Ehkä, mut niin on Suomi, Serbia ja Puolakin. Tää on kova lohko.

      Serbia ei ole vielä ulkona, sulta jäi tosta listasta puuttumaan SER-KAZ peli. Ei slobojen tilanne kuitenkaan kovin hyvältä näytä, uskoisin että vieraspeleistä ARM-SER ja AZE-SER he eivät saa täyttä pistepottia. Armeniasta ei saanut täyttä pistepottia Suomi, portugali eikä Puola. Lisäksi Serbit on kuuluisia heikosta vieraspelaamisestaan (näissä karsinnoissa mm. Kaz - Ser 2-1), Suomi on ainoa paikka mistä he ovat tähän mennessä hakeneet täydet 3 pistettä.

      Muttamutta.. seuraavaksi keskiviikkona Puolaa vastaan. Helpolla Suomi ei siitä voittoa ota, mut stadikalla ei taida ainakaan kannustus loppua, on nää karsinnat sen verran hyvin menny tähän asti!

      • soooomi!

        Totta,nyt nähtiin serbiankin heikkous,jos ei maalia 1.puoliskolla jätkät rupee kärsimään huonosta itsetunnosta,sama portugalilla.Meillä on realistinen kuva maailmasta ja sitä myöten hyvä itsekunnioitus.


      • NUMERO12

        TASURI TULI 0-0...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe