Hotelli Milani ja ruokapaikat

Lokakuussa

Tietäisikö kukaan hyviä ja kohtuuhintaisia ruokapaikkoja hotelli Milanin lähellä? Ja mielelläni kuulisin viimeiset kuulumiset hotellistakin.

6

1918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Castro Pretorio

      mutta tuolla alueella Castro Pretorio monen monta kertaa. Tämä alue on rauhallinen ja siitä löytyy halpoja ja hyviä ravintoloita. Ihan maukasta ruokaa ja hyvän palvelun olen saanut.

      Hotelli Milani vaikuttaa eirittäin hyvältä valinnalta. Vaikuttaa viihtyisältä hotellilta. Siitä päsee hyvin kaupungille niin kävellen kuin busillakkin. Bussi 75 lähtee viereiseltä torilta (yhden korttelin päästä) Piazza della Indepenzzalta ja toinen bussi 492 pysähtyy myös torilla ja sitten kiemurtelee pitkin keskikaupunkia aivan Vatikaanin museon lähelle.

      Bussi 75 kulkee ensin Terminille ja siitä pitkin Via Cavouria Kolosseumille ja siitä Aventinon ympäri Trastevereen. Busis 292 tulee esikaupunkiauleelta ja jatkaa matkaa Piazza Barberinin, Via Corson, Torre Largo Argentinan, Corso Rinascomenton kautta ja sillan yli Piazza Venezialle ja siitä aivan Vartikaanin musoen lähelle.

      Piazza della Indenpenzzan varrella on myös hyvä supermarket. Pitää vaan ottaa huomioon että ulsokäynti supermarketista tulee seuraavalle kadulle rakennuksen taakse, Via Gaetalle.

      Aivan hotellin viressä, seuraavassa rakennsukessa on pieni, halpa ja hyvä ravintola ja aivan lähellä on myös Gamma alla Lupa, Via Marghera 39, joka on yksi erikoisesti turistien suosima halpa ja hyvä ravintola. Suosittelen lämpimästi.
      Nurkilta löytyy myös pikaruokaloita joissa voi syödä seisten tai hakea ruokaa mukaan hotelliin.

      Via Marslan ja Via Margheran kulmassa on hyvä ja halpa kahvila. Kahvi maksaa (tai maksoi viimeksi ainakin) vain euron kun taas toisella puolen kaupunkia ottavat jopa 4 euroa kupista. Rooman paras kahvi mielstäni vielä kaiken lisäksi. Kahvilan vieressä sijaitsee hyvä ja halpa Internetpoint Via Margheran puolella. Se on auki muistaakseni vain iltaisin, joskus siinä siestan jälkeen aukasevat.

      Pankkiauomaattejakin on tiheään. Parikin Via Solfieron varrella ja Via Solfieron ja Via Varesen kulmassa olevan pankin aulassa sisällä.

      San Lorenzon alueella , hotellistanne hieman etelään Terminin itäistä puolta löytyy myös hyviä ja halpoja Pizzerioita ja ravintoloita. Alueella ruokailee yliopsitonoppilaat joten hinnat ovat siksi hieman alemmat kuin muualla. Formula 1, Via degli Equi 13, ja Pizzeria l'Economia, Via Tiburtina 44, sekä Le Maschere , Via degli Umbri 8.

      Terminin asemalta tietysti löytyy pikaruokaloita mutta kukapa mielellään viihtyy siellä, se on makuasia.

      Mielestäni Rooman matkalla on käytävä Trasteveressä. Kannattaa siihen varata yksi iltapäivä ja ilta. Käellä ja katsella kaunista Trasteverä, käydä kirkoissa j, istua kahviloissa tai toreilla ja syödä päivällinen jossain viihtyisäsääs ravintoklassa. Ravintoal Ivo on suosituu paikka, Trasteveressä on paljon niin halpoja kuin kalliinpiakin ravintoloita joten ainakin kerta kannattaa syödä siellä päivällinen.

      Trattoria Da Lucia al Mattonato, Vicolo Mattonato 2, kapea kuja joka lähtee Via Mattonatolta, aivan Pizza Maria in Trasteveren lähellä. Halpa.

      Il Duca, Vicolo del Cinque, 56, aivan lähellä Piazza Sant Maria in Trastevereä. Hinta keskiluokkaa.

      • Lokakuussa

        Tuhannesti kiitoksia! Otanpa tämän meilin mukaamme Roomaan.


      • kiitos paljon

        Tämä on aivan outoa ja käsittämätöntä, että täällä on näinkin upea vastaus. Taidat asua Roomassa, kun tietosi ovat noin tarkkoja. Huippu kirjoitus !


      • Castro Pretorio
        kiitos paljon kirjoitti:

        Tämä on aivan outoa ja käsittämätöntä, että täällä on näinkin upea vastaus. Taidat asua Roomassa, kun tietosi ovat noin tarkkoja. Huippu kirjoitus !

        En asu Roomassa mutta käyn noin kaksi kertaa vuodessa siellä ja olen asunut usein juuri Castro Pretoriossa. Siinä minulla on kaikki mitä tarvitsen lähellä ja alue on todella rauhallin. Halvenpaa kuin muualla Roomassa.

        Trastevere on toinen suosikkini mutta siellä on hieman kalliinpaa. Olen myös liikkunut Salarion aluelella mutta sieltä on hieman pitkä matka keskustaan.


        Muuten vielä noista ravintoloista. Olen laittanut juuri nuo Trasteveren ravintolat muistiin etten unohda niitten osoitetta. Castro Pretorion ravintoiden nimiä en oikein muista. Menen niihin muistin perusteella. Mutta via Paletrolla on paljon halpoja ja hyviä ravintoloita. Yksi on nimeltään jotain Mamma Angela tai sinne päin, sitten on jokin Al 39 muistaakseni, Pizzeria jonka nimi on jotain semmoista kuin Secondo ja josta saa varmasti Rooman parhaan hakupizzan. Via Palestron ja Via Margheran kulmassa on ravintola jonka nimeä en muista lainkaan mutta se on viihtyisä pastaravintola.

        Lopuksi vielä linkki josta löytyy yhtä ja toista Roomasta:

        http://www.virtualrome.com/index.php


        Hyvää lomaa!


    • xy2017

      Kävimme maaliskuussa 2017 Roomassa ja yövyimme hotelli Milanissa. Vanha hotelli mutta siisteys oli viimeisen päälle kohdillaan ja aamupala ihan tarpeeksi monipuolinen. Keskusilmastointi ei välttämättä ehkä oikein toimiva ratkaisu. Yöllä oli ihan rauhallista. Kävellen helppo kiertää kaupunkia. Kaupunkia kiertävään bussiin kannattaa ostaa lippu. Useita firmoja mutta kaikien bussit kulkevat nonstoppina parinkymmenen minuutin välein melkein samaa reittiä koko päivän. Päivälippu 18-20 euroa.

      • nnmnmnmnmnmnmn

        Roma 24h eli 24 tunnin lippu paikallisiin julkisiin maksaa 7 euroa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe