rio de janeiro

Kasi 8888

Terve olemme lähdössä rion kuuluisille karnevaaleille tammikuun lopussa..olimme yötä hostellissa?nim:cobacabana tropical hostel..onko ketään käyny siinä??minkälainen paikka?turvallinen jne?ja minlälainen mesta se on siihen aikaan??pitääkö koko ajan katsoja taakseen??jne!vastauksia..

3

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra 57

      Onnittelut sinulle Rion matkan johdosta.
      Olin pari vuotta sitten helmikuussa Rion Cobacabanalla ja kiertelin turistiryhmässä niitä maisemia. Tuo kysymäsi hostell on vieras, mutta kaikkiaan siellä turvallisuudestaan pitää huolehtia. Seurueestamme vietiin kahdelta henkilöltä pikkutavaraa keskellä päivää. Ryöstö tapahtuu yleensä huomaamatta, jos vaan on jotakin otettavaa näkyvissä, kuten kaulaketjuja, kameroita yms... Siellähän on ihmisiä, jotka hankkivat elantonsa ko. toiminnalla. Isoja rahasummia ei kannata pitää mukana, vaan mukaan kannattaa ottaa muutama pieni seteli "ryöstörahaksi", joka tarkoittaa sitä että kysyjälle on taskunsa tyhjentää. Ei silti kannata panikoida asian suhteen. Jätät korut ja kellot pois ja voit aivan vapaasti kulkea siellä jopa illallakin. Kannattaa tietenkin välttää sivukatuja etenkin ilta-aikaan. Kaikesta huolimatta menisin uudelleen, sillä niin on siellä paljon kaunista nähtävää (sokeritoppa, kristuspatsas, cobacabana, ipaneman ranta, ipaneman tytön kahvila, karnevaalialue, yms..)

      Hyvää matkaa!

    • riossa käynyt

      rio on ihan mahtava paikka. kävin reilu vuosi sit kaverin kans, ja voin sanoa et se 2,5 viikkoo ei riittäny mihinkään!! Toiv ootte ainakin lähdös pariksi viikoksi? Oltiin toukokuussa, ja kesäkuushan siel kääntyy "kunnolla" talvikaudeksi= lähtöaamuna klo 10 varjos oli 32. Aika tasaisesti piti sellasta 27 astetta koko ajan..Eli ottakaa aurinkorasvaa mukaan ja kunnolla, paikalliset kyl käyttää mut ei sellasia kertoimia mitä kalpeat suomalaiset siellä siihen aikaan tarvii, löydy todellakaan. Menette sinne kaikkein kuumimpaan aikaan, eli varautukaa et voi pahimmillaan pukkaa 40 astetta..juteltiin kerran bussissa yhden paikallisen kanssa, ja kundi itsekin muisteli kauhulla edellistä joulukuuta, 42..mä itse palaisin karrelle. Siellä aurinko on niiiiin polttava, et kandee suojautua..:)
      Teidän hostellista, pitäis olla paikkana ihan ok. Sivuilta ei löytyny kunnon ulkopuolelta otettua kuvaa, joten en muista millään tarkkaa ympäristöä jne. Iiiihan pienellä varauksella nyt suosittelen..me varattiin ipaneman puolelta eräs hostelli, ihan rannan tuntumasta, piti olla ok seutua mut yllättäen aika "hämärältä" vaikutti. Suosittelen mellowyellow-hostellia, ihan sikahyvällä paikalla ja näytti tosi hyvältä. Ravattiin siitä ohi koko ajan, meininkiä näytti olevan ja näin jälkeenpäin viisastuneena olisin kyl varannu sieltä yöpaikan! Me asuttiin eräässä täysin kalustetussa 10.krs:n huoneistos ave. nossa sen. de copacabanalla (r. siqueira campoksen risteykses ja eipä vois paljon parempaa sijaintiä enää olla!!!), 2,5vko eli 18 yötä makso 250e/nokka eli 13,8e yö...aika helvetin hyvä hinta siitä et oli kamat turvassa, ja vähän luksusta enemmän kun jossain hikises hostellis 10 muun ihmisen kans. Jos siis haluat tietää enemmän niin voin antaa yhteystiedot, omistajalla on muitakin asuntoja. Riippuu tietty teidän porukasta et jos ei ihan posketon määrä jengiä niin sitten..
      Noin ylipäätään meitä (2 tyttöä) peloteltiin ihan älyttömästi ja varotettiin tekemästä melkeinpä mitään..liiottelua. Kunhan jättää merkkivaatteet, kaikki huomiota herättävät korut (ihan sama onko aitoa vai rihkaamaa; jos se kiiltää ni unohtakaa), isot laukut yms tavaramäärät pois niin menee paremmin. Rento "rannalta heränny"-look ja se et tietää, tai jos ei, niin ainakin näyttää tietävän et missä on ja mihin menos niin avot!! Meitä ei kertaakaan uhannu kukaan, seurannu tms yrittäny mitään. Voi sit tietty siihen pahimpaan turistiruuhkaan eli vuoden vaihteen mol puolin olla kärkkäämpiä taskuvarkaita jne liikentees..Tervettä järkee, passinkopio miel mukana, taxis hinta sovitaan etukäteen, bussiasemalle ei missään nimes pimeän aikaan (on semmosta seutua et huh) jne..jos ootte reissannu paljon ni sithän jo tiedätte tollaset jutut:)
      eiku mahtavaa reissua, käykää ihmees kattoon ne suurimmat nähtävyydet, napatkaa rannalta se laadukkaimman näkönen esite ja menkää päivän reissulle muutaman tunnin päästä riosta esim snorklaamaan (35e per nokka esim) tai mitä vaan.. riossahan on ihan kaikkea!!!
      Ai nii, englantiahan siel ei puhu oikeestaan kukaan ja jos ni tosi huonosti; espanjallakin pärjää jos ei portugalia osaa. Ja sit, se "tavanomainen" kaikki hyvin (peukalolla ja etusormella ympyrä) meinaa siellä et fuck off..siis peukku pystyyn ja hymyä jos sanat loppuu kesken ;D

      • 2 tyttöä

        hei!! olen lähdössä kaverini kanssa (19 ja 20 v.) mahdollisesti riioon ja haluisimme sit säästää tossa majoituksessa. olisin erittäin kiinnostunu noista huoneistoista, missä tekin olitta :) s-posti on [email protected]


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe