Minne tän tuuppaan ? Nainen

jätti.

"Hän laskeutui päälleni, kuin mailman valtiatar. Hänen vaaleat pitkät hiuksensa levittäytyivät ympärillemme, kuin kesäisen päivän poutapilvet kirkkaan sinisellä taivaalla. Hoikka vartalo kosketti alastomana omaani.

Hän laskeutui alas päin, otti kovana seisovan kaluni suuhunsa ja puraisi hellästi terskan päätä. Kieli tunnusteli jokaista koloa ja uloketta kullin varrella, samalla kun käsi puserteli hellästi täysinäisiä pallejani. Kaluni paisui suureksi ja vain vaivoin se mahtui hänen punaisten huultensa väliin. Tyttö imi ja lutkutti elintäni ja tunsin, että laukeamiseni olisi lähellä. Hän huomasi jännittyneet väristykseni ja imaisi kyrvän niin syvälle suuhunsa, että hetken uskoin hänen tukehtuvan. Mutta samassa alkoivat sykäykset, jotka lähtivät kivesteni pohjasta saakka ja ruiskautin viikkojen aikana kerääntyneen lastini suoraan hänen kurkkuunsa.

Tyttö nieleskeli spermaani osan valuessa hänen suupielestään kauniille kaulalle. Hän hymyili ja sanoi, että nyt olisi minun vuoroni antaa nautintoa. Nuori nainen kääntyi vuoteella selälleen ja levitti kutsuvasti jalkansa. Jalkojen yhtymäkohdassa oli kaunein paljaaksi ajeltu pillu, mitä koskaan olin edes kuvitelmissani nähnyt. Tyttö veti jalkansa koukkuun, polvet pieniä rintojaan vasten ja samalla hänen kosteana kiiltelevä vakonsa avautui kutsuvasti. Levitin häpyhuulia varovaisesti sormillani ja katselin tuota ihanaa näkyä. Työnsin kieleni hänen sisäänsä ja nuolin hänen märkää vittuaan. Imin klitorista ja nussin häntä sormillani niin syvälle, kuin vain ylsin. Painoin peukaloni peräaukkoon ja liikutin sormiani hänen aukoissaan rajusti. Tyttö huokaisi ja nousi kaarelle saadessaan orgasminsa. Vaivuin hengästyneenä hänen viereensä ja nukahdimme tyydytettyinä autuaaseen uneen toisiimme kietoutuneina.

Heräsin. Olin yksin ja kullini seisoi kovana kiihottavan unen jälkeen. Työnsin peiton pois ja tartuin kädellä kaluni sykkivästä varresta kiinni. Vedin esinahkaa pois paisuvan terskan päältä ja pusertelin toisella kädellä täysinäisiä kiveksiäni. Kuvittelin, että äskeinen uneni olisikin totta ja nuori nainen vatkaisi kyrpääni ja ottaisi sen suuhunsa. Vetelin esinahkaa edes takaisin terskan yli yhä nopeammin ja nopeammin. Muutaman vedon jälkeen laukesin ja sperma ruiskahti vatsalleni.

Sirkan lähdön jälkeen olin useimpina aamuina herännyt tällä tavoin. Sirkka oli entinen tyttöystäväni, jonka kanssa olin asunut muutaman vuoden saman katon alla. Suhteemme oli kuitenkin lopahtanut ainaiseen riitelyyn ja toistemme menemisten seuraamiseen. Meillä oli omat harrastuksemme, joiden parissa tuntui menevän yhä enemmän aikaa. Tapasimme toisiamme enää pääasiassa vuoteessa, eikä sielläkään enää sujunut niin kuin aikaisemmin. Oli parempi erota. Onneksi emme olleet naimisissa, vaikka siitäkin oli puhuttu.

Nyt olin asustellut jo kolme viikkoa yksin ja ilman naista. En ole mikään seksihirmu ja tyttöjen seurassa ehkä hieman kömpelökin, mutta aina kuitenkin olen seuraa saanut. En ollut kuitenkaan pitkään aikaan käynyt missään. Olin keskittynyt työhöni ATK-konsulttina ja saanut jopa jotakin aikaankin. Tapasin paljon naisia, kauniita ja vieläkin kauniimpia, mutta kukaan ei ollut sytyttänyt minua yhden pettymyksen jälkeen uudestaan. Tänään oli kuitenkin perjantai ja lyhyen työpäivän jälkeen lähtisin juhlimaan. Nousin vuoteesta ja painelin suihkuun.

Päivä sujui kuten kaikki kiireiset arkipäivät yleensäkin, ehkä liiankin nopeasti, sillä aina jää jotakin tekemättä. Joudun ammatissani liikkumaan melko paljon ja tapaan kaiken laisia ihmisiä. Olen oppinut kuuntelemaan ja seuraamaan ihmisten ilmeitä ja eleitä. Niiden perusteella on helppo päätellä, minkälaisesta henkilöstä on kysymys ja miten häntä tulisi kohdella.Minulla oli päivän mittaan muutamia kohteita, joissa oli ongelmia enemmän, kuin mitä pystyisin hoitamaan näin nopeasti. Niinpä sovin uusia tapaamisia seuraavalle viikolle ja lopetin työpäiväni aikaisin".

http://kettu.kossu.org/tekstit/pahe.shtml

1

9529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aika, tuuppaa tuollainen

      tän jutun voisit tuupata vaikka aikas syvälle viemäriisi, sinne takapuoleesi. aivan paska sepitys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe