nettituttava 1

first time

olin sopinut tapaamisen jonkun täysin tuntemattoman naisen kanssa.netissä nainen oli kuvaillut itseään povekkaaksi blondiksi.

saavuin pussipysäkille epävarmana olihan tämä ensimmäinen kertani näin muutaman 70-vuotiaan mummon kävelemässä rinnakkain ja pikkulapsen joka tekstasi kännykällään vihdoin katseeni kääntyi polkkatukkaiseen blondiin jolla oli syvän siniset silmät ja punottavat posket.

"hei" sanoin epävarmana.nainen hymyili ja nyökkäsi "olet varmaankin miehenalku-92" nainen sanoi vakavalla ilmeellä.nyokkäsin "sinä olet varmaan kissaneito" nainen nyökkäsi naurahtaen hän oli pukeutunut tiukkaan toppiin ja kireisiin farkkuihin "no joko mennään" nainen kysyi.nyökkäsin vastaukseksi.

olimme ajaneet urheiluautolla jo yli 20 minuuttia ilman sanan sanaa lopulta kysyin "mikä on nimesi" jenna nainen sanoi hymyillen "ja ennen kun kysyt ikää niin olen 21 vuotias" nyökkäsin ja yritin hymyillä."minun nimeni on Matias" nainen ei sanonut mitään vaan kaarsi kerrostalo asunnon pihaan.

Jenna viittasi minulle että nyt oli aika poistua autosta nousin ulos mitään sanomatta jenna ohjasi minut hiissiin ja painoi 3 kerroksen nappia.luin kyltin missä luki virtala.hänen nimensä oli siis jenna virtala astuimme pienehköön yksiöön."tämä on siis ekakertasi" jenna sanoi.nyökkäsin jännittyneenä.

ennen kuin huomasin jenna oli jo ottanut toppinsa pois.hän avasi housun nappini ja vetäisi farkkuni alas bokserini alkoivat pikkuhiljaa pullottaa.jenna hymähti ja vetäisi bokserini pois jalasta sitten hän riisui itsensä kokonaan ja minä vedin paitani pois katsoimme toisiamme vertaillen jenna tarttuin kaluuni ja alkoi imemään sen vartta hengitykseni kävi raskaammaksi kun jenna imaisi kalun kokonaan suuhunsa.

Kun olin päästänyt mällit jennan suuhun jenna kävi makuulleen.aloin nuolemaan häntä kutitin kielelläni klitorista ja hän voihkaisi.lopulta jenna sai orkun.

hän pisti minut makaamaan ja alkoi ratsastaa päälläni vaikka se olikin eka kerta nautin täysin siemauksin.

yhtäkkiä ovikello soi ja jenna lopetti ratsastamisen "voi ei ne ovat vanhempani heidän piti tulla tänään käymään mutta ei näin aikaisin" jenna voihkaisi ja näytti huolestuneelta. suuni loksahti auki.

JATKOA TULEE... nettituttava 2!

9

10625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • first time

      kommenttii antakaa PLIIS!!!

      • Nimetön

        PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...


      • Last time

        Tämän tarinan jatkot voit jättää jatkamatta. Ei tätä kestä Törmän Lassekaan ;~(


    • miehhh

      Enemmän yksityis kohtia, eli tajusin että tämä kullin imeminen ja muu tapahtui siinä ulko ovella, tai hissin ovella, eli enemmän yksityiskohtia niin voi vaikka lukeakkin

      • ......

        Jatkooo!, olli tosi hyvä :)


      • joooo...
        ...... kirjoitti:

        Jatkooo!, olli tosi hyvä :)

        Mitä paskaaa....


    • näppis

      Hanki nyt ekaksi toimiva näppis. Eli sellainen millä välilyöntiä ja isoja kirjaimia saa aikaiseksi. Sitten voi opetella niitä käyttämään. Jos et itse opi niin pyydä naapurin alakoululainen opettamaan. Toisi surkeaa luettavaa kun ei osaa edes kirjoittaa. Luulen että olet saanut spermaa näppäimistöllesi.

    • liikaa virheitä

      ei jaksa

    • plaah___1111

      olipa aika kömpelö. aiheesta kyllä saisi varmasti mielenkiintoisen tarinan sinä et siinä kuitenkaan onnistunut, et saanut tunnetta mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe