Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vyöhyketerapiaan?

malkka

Eli minkäs ikäselle tuota vyöhyketerapiaa tehdään? Kun meidän vasta viiden päivän ikäinen poika kärsii kovasti vatsavaivoista ja ajattelin heti alkuun lähteä kokeilemaan vyöhyketerapiaa kun siitä niin positiivista palautetta oon kuullu. Lääkärikin kun tutki pojan totesi,et mahassa on paaaaaaljon ilmaa. Olisi kiva pojan oloa siis helpottaa mahd pian.

4

900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iskä 2007 alkaen..

      Meillä ensimmäiset kaks kertaa tehosi juuri niin kuin pitikin mutta sitten alkoi tuntumaan ettei enään vaikutakaan. Nyt kuitenkin about 7-8 käynnin jälkeen mietimme ettei vauvalla enään välttämättä koliikkia ole, jotain ilmavaivaa kuitenkin on. Suora huuto on kuitenkin loppunut, itkee vielä aika paljon.(ainakin toistaiseksi)

      Tänään mennään homeopaatille joka on omien koemusten mukaan pätevä.(paransi minulta lääkärin toteaman astman ja totesi ettei se edes ollut astma vaan paha keuhkotulehdus)Lääkärit olivat sitten ihmeissään kun röntgen näytti täysin puhtaat keuhkot. Toivomme että vauvan vatsavaivat saadaan sitten kokonaan loppumaan.

    • hierojalta

      kun olin poikamme kanssa vyöhyketerapias, silloin 7 viikkoinen, että minkä ikäisiä vauvoja hänelle on tuotu hierottavaksi, niin nuorimmat olivat tuotu suoraan laitokselta, eli 3 vrk ja vanhimmat 6 kk:tta. meillä auttoi 3 hoitokerran jälkeen. hieroja sanoi että yleensä riittää 3-5 krt eikä hoitoja tarvi säännöllisesti uusia, esim kk:n välein vaikka vuoden ikään.

      • malkka

        tiedoista. Vatsavaivat onneksi kyl helpottaaki täällä jo kotikonsteilla. Kuitenki vielä pidän varauksella sitä vyöhyketerapiaa mielessä jos tästä kuitenki pahenee.

        Jotenki tulee tyhmä olo kun kyseessä on jo kolmas lapsi ja nyt on silti ihan uunona näissä asioissa. Kahdella aiemmalla tosin ei ollukaa vatsavaivoja oikein ikinä,mutta silti. =)


    • kriittinen terapeutti

      Luontaishoidot kuten vyöhyketerapia vaikuttaa vahvasti vauvaan. kannattaa aina miettiä kaksi kertaa lähteekö vaikuttamaan herkän vastasyntyneen lapsen elintoimintoihin. Toki vieläkin tarkmpaan kannattaa miettiä kemiallisen lääkkeen antoa joka saa pitempi aikaista häiriötä kehossa aikaiseksi.
      Yleensä koliikki vauvat eivät hyödy vyöhyketerapiasta vaan vaivat katoavat itsestään.
      Kaikenlainen kosketus liike ja hyväily edistää vauvan hyvinvointia. Vyöhyketerapian vaarana on että se voimistaa piileviä ongelmia ylihoidon seurauksena.
      Tiedustele mihin koulukuntaan vyöhyketerapeuttisi kuuluu. meillä suomessa ainakin kolmea erillaista vyöhyketerapiaa. Jos sinulle luvatan nopeaa parantumista tiedä heti että olet tekemisissä kyseenalaisen henkilön kanssa.
      Valitse terapeutiksi kätilö, tai muu hoitoalan ammattilainen joka on opiskellut terapian vahvan ammatillisen tietämyksen päälle niin vältyt ylilyönneiltä ja mielikuvitushoidoilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe