tarkoitus olisi lentää blue1:lla

kiira87

olen menossa ateenaan tässä kohtapuolin ja ajattelin ensimmäistä kertaa lentää blue1:lla. onko se kuinka luotettava? siis tuleeko usein tilanteita, että lentoja perutaan? myöhästeleekö?

sitten lentolipun maksamisesta... olen kuullut, että visa electronilla EI voi maksaa? ongelmana on, etten omista luottokorttia, joten pitäisi varmaan pyytää vanhempia maksamaan heidän luottokortillaan, onko mahdollista, että maksu tapahtuu jonkun toisen kortilla eikä omalla?

lisäksi olisi kiva, jos voisitte kertoa kokemuksia blue1:sta noin yleisesti... minkälaiset koneet, henkilökunta, palvelu jne.

kiitos!

7

852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lentänyt

      Olen lentänyt blue1 ruotsiin ja silloin ei ainakaan kone ollut myöhässä eikä mitään.Lennot voi hyvin maksaa vanhempiesi luottokortilla mutta kannattaa kysyä lupa eka..Ite maksoin kans mutsin luottokortilla kun en silloin vielä omistanut omaa...Kyllä mun käsittääkseni blue1 on ihan luotettava...Ei ollut mitään ongelmia.

    • hyvin sujuu

      olen kahtena kesänä lentänyt Ateenaan Blue1:lla,ja hyvin sujunut.Helsingistä lähtenyt ajoissa,Ateenasta vähän myöhästymisiä,mutta silti jopa etuajassa täällä.Olen matkustanut lisäksi lasten kanssa,joten testattua tullut muutakin kuin tavanomainen matkaaminen.Palvelu ollut ystävällistä ja asiallista.
      En välitä lisäpalveluista ja ekstroista,pääasia että paikasta A paikkaan B pääsen järkevin kustannuksin. Aion jatkossakin käyttää ko.yhtiötä.
      Koneessa tarjottavia ei voi maksaa Visa Electronilla,suomalaiset pankki-ja luottokortit käy ja käteinen raha(eurot).Muistettava tosiaan että ruuat ja juomat eivät sisälly matkan hintaan.Kevyitä aterioita saatavana Hki-Ath välillä ,mielestäni kohtuuhinnoilla.Voit käydä blue1-sivuilla tutustumassa palveluihin yms.
      Lentolipun maksamisesta en osaa nyt varmaa sanoa Visa electronin suhteen.Ehkä joudut esim.vanhempien korttia lainaan.

      Jokaisella on tietysti oma makunsa ja vaatimustasonsa lentämisen suhteen.Kuten sanoin jo olen itse ollut ihan tyytyväinen tähän.Käy nyt vaan rohkeesti testaamassa Blue1!
      Turhaa mielestäni nyt ilkutaan SASia/Blue1,kyllähän Finnairin koneestakin äskettäin moottorit pamahdellut..Turha lietsoa mitään hysteeria tms.

      Hyvää matkaa sulle!!

    • No problems

      Lennän paljon Blue 1:llä, tosin syöttölinjoja Arlandaan ja Kastrupiin, mutta voin varauksetta suositella yhtiötä. Tekisi mieli sanoa, että emoaan etevämpi mutta tyylikkäämpi.
      Ihan sama, kuka Sinulle lipun ostaa, kunhan vain kortti ja sen haltija ovat ostohetkellä yhteensopivat.

    • kiira87

      niin siis voin varata lennon ihan omalla nimelläni, mutta maksu tapahtuu vanhempieni luottokortilla? onnistuuko? lupa on

      • lentänyt

        Kyllä se onnistuu maksaminen vanhempien luottokortilla..Itse olen kanssa maksanut mutsin kortilla kun itselläni ei ollut omaa luottokorttia silloin..tokihan kysyin luvan ja maksoin mutsille lennot takas..Niin ja soitinpa b1 toimistoon ja kysyin asiasta ja ne sanoi sieltä että onnistuu ja niinhän se onnistui


    • olemaan myohassa

      Hassua etta kaikilla muilla reiteilla nakyy Blue1:sen lennot olevan luotettavia... Itse olen valttanyt jo vuosia seka SAS:ia etta nyt myos Blue1:ia niin pitkaan kuin mahdollista (reitilla Dublin - Hki). Ja tama siis pitkaan ennen naita nykyisia korkeasti uutisoituja tapahtumia.

      SAS:ia valtan siita syysta, etta he havittivat laukkuni 4 kertaa perajalkeen. Ja muitakin kertoja oli, tama oli vain pisin putki, mihin he onnistuivat. Myohastelyja oli myos vahan valia.

      Blue1:lla olen yrittanyt lentaa 3:sti. Kaksi kertaa kone peruttu, ja jouduttu lentamaan Lontoon kautta, jolloin perilla n.5h myohassa. Kerran koneessa vika (polttoainetankissa reika), jolloin jouduimme odottamaan uutta konetta 14h.

      Valitsen siis Ryanairin milloin vain SAS:in tai Blue1:in sijasta, mutta he eivat valitettavasti Ateenaan lenna.

      Tsemppia matkalle, ja toivotaan, etta kaikki mun ongelmat johtuvat minun henk.koht huonosta tuurista, ja sinulla matkanteko onnistuu ilman ryppyja!

      • kiira87

        pitää varmaan varata todella paljon vaihtoaikaa ihan vaan varmuuden vuoks..(jatkan ateenasta vielä kreetalle ja taidan lentää aegeanilla). toivottavasti mulla ei oo huono tuuri


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3544
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2022
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1598
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1435
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1129
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      101
      1093
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      874
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe