Kristallit ja hoitoeurytmia

auttoivat

Tälläkin palstalla on kirjoitettu monenlaisia kirjoituksia kristalleita ja hoitoeurytmiaa vastaan. Meidän kohdalla pätevän opettajan ohjauksessa ne ovat oikeinkäytettynä olleet suureksi avuksi ja siunaukseksi.

Lapsemme valitti jatkuvasti kipuja vatsan seudulla, mutta tuo aika on jo nyt mennyttä. Kipuja on enää kovin harvoin. Vaikka kaikki ei sitä ymmärrä, opettajan antaman kristallin ripustaminen sängyn yläpuolelle oli ensimmäinen askel parannukseen. Hoitoeurytmian avulla puolestaan pystytään hoitamaan myös niitä ihmisen ruumiita, jotka eivät ole näkyviä. Tämä auttaa selvästi koululääketiedettä monipuolisemmin.

Vain Steinerkoulu ottaa lapsen kasvatuksen kokonaisvaltaisesti huomioon. Tosiasia on, että ihminen ei ole vaan näkyvä ruumis, vaan ihmisellä on myös näkymättömät ruumiit. Steiner totesi tämän aikanaan, ja kehitti sen pohjalta kasvatuspedagokiikan, joka on yhä tänä päivänä ajankohtainen ja suositeltava. Tosiasia on myös, että ihmisen on hyvä kehittyä ja kerätä hyvää karmaa. Myös tämän Steiner totesi muinaisiin viisauksiin viitaten. Tämä ei ole muuttunut mihinkään, eikä muutu.

Olemme onnellisia, että steinerkoulu on tänä päivänä valtiollisesti tunnustettu, ja meillä on vapaus valita lapsemme kouluksi vaihtoehto, joka ottaa huomioon kokonaisvaltaisen ihmiskäsityksen. Steinerkoulu on ennakkoluulottoman Mikaelin ajan vanhemman valinta lapsen parhaaksi.

Kehoitan muitakin vanhempia tutustumaan ennakkoluulottomasti Steinerin kirjoituksiin ja osallistumaan steinerkouluissa järjestettäville antroposofiaa käsitteleville kursseille. Hengentiede avaa näköalan maailmaan, joka on tässä ja nyt ymmärsimme sitä tai emme.

7

1697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskoo

      toiset ei. Minusta silkkaa hömppää!

    • Koulun käynyt

      Itse olen käynyt Steinerkoulun Helsingissä alusta loppuun. Tämä okultimpi puoli koulusta on (ja oli) kuitenkin visusti piilossa tavallisilta vanhemmilta. Mutta jos vanhempana lähtee sielullaan mukaan tuohon yhteisöön niin voi olla että homma imee mukaansa ja kristallit alkavat olla muutakin kuin pala lasia...Hoitoeukat ja kaikki muu käy sitten siinä sivussa ja kaikki on niin autuaan eheää ja sielun voimia avartavaa, Eikös vain?
      Onhan Lestaadiolaiset ja jehovat yhtä vakuuttuneita omasta superonnelastaan. Hyvä niin jos aikuiset ihmiset löytävät merkitystä elämälleen näin, mutta musitakaa että okulttiseen oppiin nojautuva koulu ei ota vastuuta lapsen myöhemmistä mahdollisuuksista pärjätä tässä nk. "normaalissa" maailmassa. Ikävä kyllä valtaosa meistä joutuu sen kuitenkin kokemaan. Se on meidän vanhempien harteilla antaa lapsillemme riittäviä valmiuksia kohdata maailma sellaisena kuin se todella eteen tulee. Se on taas aika kaukana pastelliväreistä, eurytmiasta, kristalleista ja planettakonstellaastiosta. Ei, se on paikka jossa pitää kuitenkin pärjätä jotenkuten ja tienata elantonsa jotta perheellä ja lapsilla olisi ruokaa pöydällä. Astraaliolennoilla tai sielunopiskelulla sitä harvoin leipäänsä tienaa.
      (Ellei sitten ainoa mahdollisuus on paeta takaisin tuohon yhteisöön ja ryhtyä steineroppetajaksi, eyrytmistiksi tms.)
      Vaikka koulussa olikin paljon ihan ok ja joitakin oikein hyviä opettajia, olen halunnut hieman sybentyä tuohon koululaitokseen ja sen taustavoimiin ja opetuksiin. Olen tullut siihen tulokseen että en voisi otta sitä riskiä, että lapseni jäisi vailla kunnon ja positiivisella tavalla vaativaa opetusta. Kukaan ei tiedä mitä lapsistamme lopulta tulee, mutta alkäämme tehkö valintoja heidän puolestaan, jotka voivat pahimmassa tapauksessa vaarantaa heidän mahdollisuskisaan tulevassa työelämässä. Silloin ei auta itkku maassa eik hoitoeyrytmiakaan :-(
      Kuitenkin

      • työllisty

        ihan siinä missä muutkin ?

        Vai onko sinulla esittää joitain tilaastoja teoriasi tueksi?


      • Koulun käynyt
        työllisty kirjoitti:

        ihan siinä missä muutkin ?

        Vai onko sinulla esittää joitain tilaastoja teoriasi tueksi?

        Mutta en sitten tiedä onko pelkkä "työllistyminen" se kriteeri mitä ajattelin. Rima on aika alhaalla silloin. Vain harva oppilas minun koulukaudelta (13 v pari ylempää luokkaa) on näkyvällä paikalla tämän päivän elinkeinoelämässä. Tunnen ehkä pari kolme tapausta.


      • ok-kultti
        Koulun käynyt kirjoitti:

        Mutta en sitten tiedä onko pelkkä "työllistyminen" se kriteeri mitä ajattelin. Rima on aika alhaalla silloin. Vain harva oppilas minun koulukaudelta (13 v pari ylempää luokkaa) on näkyvällä paikalla tämän päivän elinkeinoelämässä. Tunnen ehkä pari kolme tapausta.

        Kävin tavallisen peruskoulun ja lukion. Eipä taida olla kukaan samoilta ajoilta näkyvällä paikalla elinkeinoelämässä.

        Ehkä asia olisi toisin, jos koulussamme olisi ollut eurytmiaa ja kristalleja.

        ----

        Peruskoulun surkeudesta huolimatta olen mennyt eteenpäin elämässäni, enkä asustele keskustelupalstoilla mollaamassa vanhaa kouluani kaikilla konsteilla.


    • l e l u

      Eikö ole vastuutonta ripustaa lyijyesineitä lapsen sängyn yläpuolelle (kristalli=24%lyijyä).

      • että...

        Kristallikiteellä ja kristallilasilla on ratkaiseva ero?

        Tiesitkö, että kristallilasilla ja kiinalaisella lyijyä erittävällä lelulla on ratkaiseva ero?

        Mitä mahdat yleensä tietää? Siis muuta kuin FUD:in levittämistä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe