Luokkakokous

valto pälvi

Opinnoista oli kulunut vuosikymmen kun ryhmän organisaattori päätti, että nyt on aika saattaa vanha poppoo yhteen, helpostihan tuo koulukaverit.comin kautta onnistui. Yllättävän moni ilmestyi paikalle, vanhan opiskelupaikkakunnan kirpeään alkusyksyn viikonloppuun. Yllätys sen sijaan ei ollut, että paikallaolijat olivat niitä opiskeluaikojen bilettäjiä, jotka ei juuri kuppiin sylkeneet.

Ilta sujui rattoisasti vanhoja muistellen, saunoen, grillaten, seurapelejä harrastaen. Viereeni juurtui jossain vaiheessa Sonja, joka eleli yhä sinkkuna - ja vauvakuumevaihe oli selvästi päällä, sen saattoi jutuista kuulla. Rinnat oli vähän tyrkyllä, tainneet käydä plastikkakirurgin käsittelyssä, sen verran oli desejä muuten yhtä hoikkana säilyneeseen olemukseen ilmestynyt. Kavahdin hieman, sillä ei tänne nyt lisääntymään oltu tultu. Harjoitellahan aina toki voi. Vastapäätä istui opiskeluaikojen heila, sinkku edelleen hänkin. Illan mittaan muistui mieleen vanhat leikit ja huomasin, että samat ajatukset oli mielessä hänelläkin. Parhaat suikkarit, valitettavasti, olin aikoinaan saanut häneltä.

Yksi toisensa jälkeen porukka alkoi painua yöpuulle, minäkin poikkesin sisällä, mutta eihän siellä pystynyt nukahtamaan kun aikaisemmin vauhtiin päässeet vetelivät hirsiä kaanonissa.

Pihalle tupakalle siis. Ja siellähän se Mirvakin vielä istui lasi nenän edessä.

- Iltakävelylle?
- Mikäs siinä.

Hieman horjahdellen samoilimme säkkipimeässä kohti etäämpänä loimuavaa nuotiota, riittävän etäällä, ettei näköyhteyttä kokoontumispaikalle ollut. Istahdettiin penkille nuotion laidalle, oli pirun kylmä sittenkin. Kiersin kädet Mirvan ympärille ja huokauksesta kuulin, että miehenpuutteessahan tuo. Juteltiin niitänäitä. Varoittamatta suutelin niskaa, Mirva kavahti. - Anteeks mitä sä luulet tekeväs?

Mutta juna jyskytti jo täyttä vauhtia. Sen enempää romantiikkaa harrastamatta nousin seisomaan Mirvan eteen ja kaivoin kaluni esille. - Vanhojen aikojen kunniaksi, ähisin. Mirva oli hiljaa, nielaisi kerran ja...tarttui kaluuni. Katsoi sitä hetken arvioivasti, veti esinahan taakse, hymyili ja siemaisi sen ihanaan syleilyynsä.

- Seksistä sun kanssa jäikin mulle jotain hampaankoloon, hän totesi välillä runkaten kaluani ja avaten samalla toisella kädellä housujaan. En jäänyt sen kummemmin pohtimaan lausetta vaan tartui Mirvaa hellästi mutta lujasti molemmin puolin päätä ja aloin naida häntä suuhun kunnolla. Ja Mirvahan tykkäsi. Sormi hieroi kiihtyvään tahtiin tussua, jonka aromit saatoin jo haistaa ja mielihyvää kuvaava vikinä purkautui suusta.

- Aah, pakko saada sisään toi, Mirva irrottautui ja pyllisti. Takamus oli toki opiskeluajoista vähän levinnyt, mutta nätin muotoinen se oli edelleen. Tuuppasin kerralla pohjaan saakka. Ulina purkautui ilmoille kuin minkkitarhassa. Seisovassa asennossa homma tuntui kuitenkin ennen pitkää hieman vaivalloiselta joten levitin Mirvalle takkini nurmikolle ja hän kävi siihen kehoittamatta polvilleen.

Sitten seurasi varsinainen yllätys: - laita sinne toiseen, Mirva huohotti. Opiskeluaikoina se oli ollut ehdottomasti kiellettyä aluetta. Kalu oli vitunnesteistä liukas ja ilmeisesti pyllyreikää oli vuosikymmenen aikana joku muukin käynyt venyttelemässä, sen verran helposti se imeytyi tummaan onkaloon. Mirvan voihke alkoi olla sitä luokkaa, että aloin jo pelätä vanhojen luokkakaverien kohta heräävän, mutta jatkoin urhoollisesti. Mirva hieroi klittaansa ja minä jyskytin minkä jaksoin. Kerrassaan mainio luokkakokous, ajattelin ja samalla taisi Mirva tulla, klitan hieronta päättyi kokovartaloväristyksiin ja voikerrukseen. Irrottauduin, kuului vähän imukuppimainen ääni kun vapautin kaluni anuksen puristuksesta. Mirva lysähti huohottaen takilleni. - Haluutsä laueta mun naamalle? No kukas moisesta kieltäytyisi.

Kävin järvessä huuhtomassa kaluni, jotenkin tuntui epäkorrektilta työntää se suoraan perseestä suuhun vaikka Mirvan nykymeininki alkoikin vaikuttaa huomattavasti entisaikoja vapautuneemmalta. Syksyisen järven vesi oli saatanan kylmää. Vehje kutistui alta aikayksikön. - Oi kun söpö, Mirva hymyili ja nappasi kalun palleineen päivineen suuhunsa. Suihinotto oli parasta ikinä, käytiin läpi molemmat posket, syväkurkkua, terskan nuolentaa, varsi sentti sentiltä, pallien hellää imutusta ja kävi se kieli välilihallakin asti. Touhutipan herahtaessa kielelle Mirva hymyili ja jatkoi kahta kauheammalla tahdilla. Olin seitsemännessä taivaassa. Mutta liekkö alkoholilla osuutta asiaan, sillä lasti ei kaikesta huolimatta ottanut lentääkseen. Viimein, ties miten pitkän ajan kuluttua, päätimme huohottaen lopettaa.

- Ja jäi edelleen hampaankoloon, Mirva puuskutti. -Pitänee ottaa uusiks. Millä helvetillä sut oikeen saa laukeemaan?

3

30005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...---...

      ...se Sonja oikein katosi? Vai onko se myöhemmin tulossa sun ja Mirvan kanssa puuhailemaan kolmistaan?

    • haluaja

      Mä tahon l-i-s-ä-ä lisää! että annappa tulla jatkoa. Kuinkas sitten kävikään?

    • seksi hullu-

      voisitko harrastaa seksii mun kaa???????????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1207
    Aihe