Aihe

Sumiainen

upeaa...

Sumiainen Keski-Suomessa on suomen ja maailman kaunein paikka! Kirkonkylä on kuin satukirjasta ja järviä riittää silmän kantamattomiin.. Siellä on myös uskomattoman hieno leirintäalue ja paljon upeita hiekkarantoja missä uida.. :) Kannattaa käydä!

7

2185

  Vastaukset

  • Ei kannata markkinoida ja puliveivata, sillä teille tulee semmoset joilla on ketunhäntiä kainalossa, siinä se sitten on erinomaisuutenne.

   Kun puhutaan vaan miten on hyvin ja kaikki on täällä parasta, sitä nopeammin menette alamäkeen (Pelimaa takuumiehet), ne jepet sen teille kyllä selvittää ja kirkossa kuuluttaa, että mikä on syrjäläisten asema, etenkin sellaisessa maaseutukunnassa mistä on tullut kaupunkiliitoksen kylkiäinen, siitä hyvä esimerkki teille on autioituvasta entisestä maaseudusta, käykää Saarijärvellä etenkin sen sivukylillä, siellä näette mitä on maaseudun nälkä.

   Häkkilä Hirvaanmäki, on kuin Sumiaisten kuolleet kyläkunnat Haapakylä-Rautionmäki)...kadonneet on asukkaat tai kuolleet on kaikki.

  • Niin, "Upeaa", ylistäen kehuu piilomainoksena omaa yritystoimintaa, hävetkää!.

   Sumiainen on liittynyt äskettäin ilmeisesti, tietääkseni Äänekosken kaupunkiin, joten ymmärtänette, etenkään piilomarkkinoinnissa ei ole asiallista enää mainostaa "Upeaa erinomaista Kirkonkylää", sitä mitä ei Äänekoskella enää ole.

  • Upea on Sumiainen,
   kehuvat, kuitenkin, miksi ei ole elokuvan Rikas-Köyhyys tuottaja Heikki Penttinen kutsuttujen joukossa kun elokuva on nähtävänä 2.3.2008.
   Mihin on hävinnyt Sumialainen, oletettu erinomainen ihmisyys, mitä kovin korostavat, sen jälkeen kun tuli kuntaliitos.

  • Vuokrataan metsämökki, sellainen missä sattuu ympärillä olemaan hyvänlaisesti metsäpuskaa, Jos sellainen on, tartu silloin asiaan, näin, ettei jätemaksut olisi tunkemassa. Sellainen sen vielä pitää olla, ettei lähimaillakaan ole muuta asutusta ja, että uuni on ehjä, oikein nuohoajan tarkastama.
   Luotan siihen, että Sumaisista sellainen löytyy.

  • Sanokaahan Sumiaisten kk kylähdistysläiset, miksi kyseisen yhdistyksenne puheenjohtaja mainostaa omaa yksityistä pisnestään netisssä, siellä missä kerrotaan kyläyhdistyksien osoitteita. Ei taida olla oikein asialinjalla sellainen toiminta missä puheenjohtaja häärii ketunhäntä kainalossa, sellaisessa toiminnassa omaan pussiin toiminta on tärkeämpi kuin yhteiseen pussiin kerääminen.

  • Ok Sumiainen on kesällä ok mesta saavuin keski-suomeen 2006 :) ....Asiaan Sumibia tänään 2009 27. Lokakuuta
   Sumibian keskustassa on ...ööö... muutama ihmisille suunnattu palvelu.... ööö... joo SEO ... VOI H*ELVETIN ....
   Alkuun ei toimi minkään näköinen KORTTI tankkaamiseen , EI ole mikään auki ....( EN jäänyt sumiaisiin ) ...Tänään Saavuin tähän hiljaiseen vaatimattoman näköiselle SEO:lle ....xD tänään ei käynyt edes Seteli , Kiitos nam , Vittu pidä tunkkis : tokaisin noustessani autooni & ajaen POIS ( Jäin sumiaisiin , MUTTA sen takia että asun täällä Marraskuun loppuun, o/ Ja kun kerran pääsen pois en palaa takaisin.

  • Todellakin - siinä tuon hiljaisen turistin ympärillä paremmat, oletetut paremmat jaksavat hymyillä, näin sitten omissa oloissaan ollen - he tuntevat itsensä edelleen olevansa parempi oloisia kyläläisiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722