Sumiainen

upeaa...

Sumiainen Keski-Suomessa on suomen ja maailman kaunein paikka! Kirkonkylä on kuin satukirjasta ja järviä riittää silmän kantamattomiin.. Siellä on myös uskomattoman hieno leirintäalue ja paljon upeita hiekkarantoja missä uida.. :) Kannattaa käydä!

7

2121

Vastaukset

 • Ei kannata markkinoida ja puliveivata, sillä teille tulee semmoset joilla on ketunhäntiä kainalossa, siinä se sitten on erinomaisuutenne.

  Kun puhutaan vaan miten on hyvin ja kaikki on täällä parasta, sitä nopeammin menette alamäkeen (Pelimaa takuumiehet), ne jepet sen teille kyllä selvittää ja kirkossa kuuluttaa, että mikä on syrjäläisten asema, etenkin sellaisessa maaseutukunnassa mistä on tullut kaupunkiliitoksen kylkiäinen, siitä hyvä esimerkki teille on autioituvasta entisestä maaseudusta, käykää Saarijärvellä etenkin sen sivukylillä, siellä näette mitä on maaseudun nälkä.

  Häkkilä Hirvaanmäki, on kuin Sumiaisten kuolleet kyläkunnat Haapakylä-Rautionmäki)...kadonneet on asukkaat tai kuolleet on kaikki.

 • Niin, "Upeaa", ylistäen kehuu piilomainoksena omaa yritystoimintaa, hävetkää!.

  Sumiainen on liittynyt äskettäin ilmeisesti, tietääkseni Äänekosken kaupunkiin, joten ymmärtänette, etenkään piilomarkkinoinnissa ei ole asiallista enää mainostaa "Upeaa erinomaista Kirkonkylää", sitä mitä ei Äänekoskella enää ole.

 • Upea on Sumiainen,
  kehuvat, kuitenkin, miksi ei ole elokuvan Rikas-Köyhyys tuottaja Heikki Penttinen kutsuttujen joukossa kun elokuva on nähtävänä 2.3.2008.
  Mihin on hävinnyt Sumialainen, oletettu erinomainen ihmisyys, mitä kovin korostavat, sen jälkeen kun tuli kuntaliitos.

 • Vuokrataan metsämökki, sellainen missä sattuu ympärillä olemaan hyvänlaisesti metsäpuskaa, Jos sellainen on, tartu silloin asiaan, näin, ettei jätemaksut olisi tunkemassa. Sellainen sen vielä pitää olla, ettei lähimaillakaan ole muuta asutusta ja, että uuni on ehjä, oikein nuohoajan tarkastama.
  Luotan siihen, että Sumaisista sellainen löytyy.

 • Sanokaahan Sumiaisten kk kylähdistysläiset, miksi kyseisen yhdistyksenne puheenjohtaja mainostaa omaa yksityistä pisnestään netisssä, siellä missä kerrotaan kyläyhdistyksien osoitteita. Ei taida olla oikein asialinjalla sellainen toiminta missä puheenjohtaja häärii ketunhäntä kainalossa, sellaisessa toiminnassa omaan pussiin toiminta on tärkeämpi kuin yhteiseen pussiin kerääminen.

 • Ok Sumiainen on kesällä ok mesta saavuin keski-suomeen 2006 :) ....Asiaan Sumibia tänään 2009 27. Lokakuuta
  Sumibian keskustassa on ...ööö... muutama ihmisille suunnattu palvelu.... ööö... joo SEO ... VOI H*ELVETIN ....
  Alkuun ei toimi minkään näköinen KORTTI tankkaamiseen , EI ole mikään auki ....( EN jäänyt sumiaisiin ) ...Tänään Saavuin tähän hiljaiseen vaatimattoman näköiselle SEO:lle ....xD tänään ei käynyt edes Seteli , Kiitos nam , Vittu pidä tunkkis : tokaisin noustessani autooni & ajaen POIS ( Jäin sumiaisiin , MUTTA sen takia että asun täällä Marraskuun loppuun, o/ Ja kun kerran pääsen pois en palaa takaisin.

 • Todellakin - siinä tuon hiljaisen turistin ympärillä paremmat, oletetut paremmat jaksavat hymyillä, näin sitten omissa oloissaan ollen - he tuntevat itsensä edelleen olevansa parempi oloisia kyläläisiä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1350
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  975
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  536
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  443
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  43
  414