Minä ja maikka

Neiti

Saa kommentoida:

Iistuin matikan tunnilla kyllästyneenä ja ärsyyntyneenä. Ope oli juuri antanut minulle aimo läksytyksen monista poissaoloistani ja tekmättömistä kotitehtävistä. Olin kuulemma laiska ja huolimaton ja ehdot olisivat melko varmasti tulossa. Kirosin mielessäni opettajaamme, ylipainoista partasuuta, jonka mieleen ei luultavasti mahtunut muuta kuin numeroita. Ilmeisesti maikka huomasi tuijotukseni, koska hän komensi minut jäämään tunnin jälkeen keskustelemaan asiasta. -Tämäkin vielä, huokasin.

Tunti päättyi vihdoin ja muut oppilaat lähtivät ulos luokasta. Opettaja sulki oven ja mittaili minua röyhkeästi ja ahneesti päästä varpaisiin. -Kyllähän sinä tiedät, miten tuon näköinen tyttö voi parantaa arvosanojaan, hän vihdoin tokaisi. Tyrmistyin: tuo keski-ikäinen paksukainenhan yritti käyttää hyväkseen nuorta tyttöä! En kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään, kun opettaja tuli jo taakseni ja alkoi hieroa takamustani. -Turha leikkiä viatonta, kun housutkin on niin kireät, että alushousut ei meinaa mahtua väliin, hän kähisi korvaani.

Vaikka tilanne kieltämättä oli erikoinen ja omituinen, aloin kiihottua. Työnsin takamustani opettajaa vasten ja hän hieraisi minua myös farkkujeni etupuolelta. Tartuin lujemmalla otteella pulpetin reunaan ja levitin jalkojani Opettaja avasi farkkujeni vetskarin ja hieroi stringieni pehmeää etumusta. sitten hän työnsi kätensä sisälle pikkuhousuihini ja voihkaisin hänen tavoittaessa sormellaan klitorikseni. Opettaja siveli märkää vakoani, huohotti kuuluvasti korvaani ja kiskoi samalla puseroani ylemmäs. Toisella kädellään hän sitten puristeli turvonneita rintojani kaivaen ne esiin liiveistäni.

-Riisu housusi, hän määräsi. Minä laskin housuni ja jätin vain puseron ylleni. Opettaja avasi omien housujensa vetoketjun ja veti komeana jököttävän peniksensä esiin. Hän alkoi hyväillä itseään - veteli suurta kalua kädessään edestakaisin. Tuijotin hänen kullinsa punertavaa päätä ja tunsin, kuinka kosteus valui reisilleni.

Opettaja komensi minut pyllistämään ja tein niin. Luulin hänen työntyvän sisääni heti, mutta hän käskikin minun näyttää, kuinka runkkaan tiukkaa pilluani sormillani. Hieroin märkää tussuani ja voihkin. Mahla valui sormilleni. Sitten opettaja halusi katsella itsetyydytystäni myös edestä päin, joten käännyin ja jatkoin ihanaa sivelyäni. Levitin jalkani ja raotin maikalleni turvonneita häpyhuuliani. Hän katseli suu raollaan ja runkkasi itseään samalla.

Aikansa katseltuaan hän polvistui eteeni ja alkoi nuolla tussuani. Hän nuoli innokkaasti ja sanoi, ettei ollutkaan aikoihin saanut näin nuorta tavaraa. Hän työnteli sormeaan vakooni saaden minut huokailemaan. Kiemurtelin nautinnosta, mutta juuri kun olin laukeamassa, hän lopetti ja nousi ylös.

-Oletko tälläistä saanut maistaakaan, hän kysyi ja osoitti jäykkää kaluaan. -Nyt saat. Opettaja pyysi minua pyllistämään uudestaan pulpettia vasten. Vihdoin tunsin kuinka hänen suonikas kullinsa työntyi tiukkaan pilluuni. Olin uskomattoman kiihottunut ja ynähtelin opettajan liu'uttaessa patukkaansa rakoseeni. -Mitä sinä haluatkaan? opettaja kysyi ja veti kullinsa ulos. -Nussi mua, työnnä syvälle, minä voihkin. -Työnnä pliis sitä kullia nyt syvälle, jatkoin. -Minne tätä pitikään työntää? opettaja kysyi kiusoitellen ja otti kullinsa käteensä. Hän hieroi terskaa ja veteli esinahkaa toisella kädellään. Pelkäsin hänen laukeavan ja hermostuin. -Mun pilluun, työnnä nyt se mun pilluun, tänne, tiuskaisin ja työnsin sormeni vakooni. -Tiesinhän minä, millainen märkä pikkupillu sinä olet. Sinä tarvitset aikuisen miehen panoa etkä mitään teinipoikien tökkimistä, kunnon kullia sinä tarvitset, opettaja huohotti ja työnsi kullinsa syvälle tussuuni. Hän työnteli voimakkaasti syvälle, pohjaan asti ja minä työnsin takapuoltani työntöjä vasten. Olin sulaa arvaamattomasti tulleesta nautinnosta ja aloin hieroa toisella kädelläni klitoristani. Tiesin, mistä koskea ja miten ja laukesin muutaman rajun työnnön jälkeen. Opettaja tunsi pilluni sykinnän ja tuli heti perääni raskaasti huohottaen.

Maikka veti peniksensä ulos ja samalla kello soitti seuraavalle oppitunnille. Minä puin nopeasti housut jalkaani, suorin hiuksiani ja livahdin ovesta. Menin ruotsin tunnille miettien hymyssäsuin äskeistä kokemustani. Ruotsikaan ei ole lempiaineitani, mutta siinä meillä onkin opettajana varsin hyvännäköinen kolmekymppinen adonis. Kesken tunnin huomasin katselevani häntä mietteliäänä. Ruotsistakaan ei ollut tulossa kovin hyvä arvosana. Suupieleni kaartuivat hymyyn...

4

9363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyllerö

      No huh-huh... olipas siinä..kertomus!!

    • emäntä

      Hyvin se juttu tuntuu "luistavan" sinulla. Näkee että olet käyttänyt aikaa enemmän kuin minä omien juttujeni tekemiseen. Kiire painaa täällä päälle.

      Jatka vain samaan malliin ja ainakaan äikän opea ei ole pakko naida hyvien numeroiden toivossa...

      ;)

      • jaaha

        neiti olet kopioinut tämän "seksiä koulussa" novellista minä ja maikka!!!törkeetä!!!


    • mie vaan

      tälläsiä pitäisi olla enemmän!!!
      ittekki kiihottu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3598
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      197
      1692
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1337
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      147
      1213
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      53
      827
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe