laitumella

emäntä

Aloin tulla jo riippuvaiseksi hyvästä seksistä jota olin harjoittelijani kanssa päässyt muutaman kerran maistamaan, ehkä tämä kevään kiima-aika oli osasyyllinen jatkuvaan kutkutukseen alapäässäni. Ollessamme korjailemassa laidunta kiertäviä sähkölankoja, otimme taas tilaisuudesta vaarin ja ajauduimme hekumallisiin hetkiin.

Aurinko jaksoi paistaa täydeltä terältä ja pellolla oli tosi kuuma, hiki virtasi selkääni pitkin kun kannoin aitalankakeloja käsissäni laidunlohkolla sijaitsevalle ojanuomalle. Laskeuduin jyrkkää pengertä varovasti alas, harjoittelija otti kelat käsistäni ja laski ne maahan. "Sinä olet seksikkään näköinen kun hiuksesi liimaantuvat otsallesi ja poskesi punoittavat.." hän virkkoi ja riisui oman paitansa pois. Selväpiirteiset työtä tehneen miehen rintalihakset saivat mielikuvitukseni harhailemaan ja lävitseni kiiri tuttu värinä. Se olisi menoa taas.

Istahdin penkereelle ja pujottauduin minäkin ulos paidastani, hymyilin viekottelevasti ja laskeuduin makuulleni. Silitin rintojani ja puristin nännejäni, kuljetin kättäni vatsan yli farkkusortsieni napeille ja avasin niitä sen verran, että saatoin pujottaa käteni housuihini. Olin ennakoiden jättänyt pikkuhousut pois ja sormeni tavoittivat jo valmiiksi kostuneen vakoni. Hieroin sormella klitoristani ja katsoin samalla miestä suoraan silmiin, avasin huuliani ja kostutin niitä nuolaisemalla kielelläni amorinkaartani kutsuvasti.

Miehen silmät tummuivat ja housujen etumus kiristyi, "sinä olet paholaisen tytär, senkin viettelijätär.. minä aion naida sinut hengiltä, survoa kyrpääni pilluusi kunnes sinä anot armoa..", hän kähisi ja laskeutui hajareisin päälleni. Mies kiskaisi housuistaan vyön irti ja yllättävän näppärästi kietaisi sen ranteideni ympäri, nosti käteni pääni päälle ja sitaisi vielä vyön takanani olevan aitatolpan ympäri.
"siinä olet ja vikiset", hän virkkoi ja riisui sitten housunsa kokonaan pois.

Minä nautin tilanteesta estottomasti, sopihan tämä näinkin. Kohotin hieman lantiotani kun mies veti sortsini alas, sitten hän nosti jalkani koukkuun ja katseli avoimena olevaa pilluani.
"Pieni kiimapilluni, kohta sinä saat täytettä, saat kyrpää itsesi täyteen..", hän sanoi ja otti kullinsa, joka seisoi kovana ja suurena käteensä. Hänen kouransakin oli suuri, mutta silti tuo kova elin näytti jumalaiselta ja tuntui paisuvan entisestään, kun mies veteli sitä muutaman kerran edestakaisin kädessään.

Tunsin miten kiimalimat valuivat jo turvonneiden häpyhuulieni lomasta, kun mies kumartui jalkojeni väliin. Kieli nuoli ensin pitkin vedoin pilluni alhaalta ylös ja pysähtyi sitten hieromaan klitoristani. Anelin ääneen kyrpää sisälleni, "nai mua, anna se kyrpä sisääni, pian, nai mua..aah". Olin tulossa orgasmin huipulle, kun mies lopetti nuolemisen ja työnsi sormensa sisääni, työnteli sitä muutaman kerran sisään ja ulos, hieroi samalla toisella kädellään omaa kiiltelevää kyrpäänsä.

Sitten hän asettui ylleni niin, että kulli sojotti koko komeudessaan suuni yläpuolella ja komensi; "ime sitä, nainen". Otin kyrvän suuhuni ja imin sen juurta myöten kurkkuuni asti, mies veti sitä vähän ulos ja työnsi taas pohjaan. "Aah, ihana nainen... kohta saat sen pilluusi, kunhan se on oikein iso ja kova.."

Ilmeisesti imeminen oli riittävä kiihoke, sillä mies murahti ja veti kalunsa ulos suustani, kumartui suutelemaan kaulaani ja rintojani. Nousi sitten polviensa varaan ja nosti lantioni ilmaan, kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja tunsin vihdoin kuinka paksu kulli alkoi survoutua turvonneiden pillunhuulieni väliin, tarvittiin vain yksi kova työntö ja kyrpä oli pillussani syvällä. Pilluni supistui sen ympärille, kuin aikoen imaista sen kokonaan ja tunsin kuinka orgasmini alkoi lähestyä. Mies nussi minua muutamin rajuin työnnöin ja iski pohjaan asti joka työnnöllä. Suuret kourat puristivat pakaroitani ja kivekset läimivat pyllyäni työntöjen tahtiin. Sain räjähtävän orgasmin, tuntui kuin taju olisi hämärtynyt ja koko ruumiini vavahteli, suustani purkautui eläimellinen valitus ja käteni tempoivat vyötä.

Mies hymyili silmiini kun vihdoin avasin ne, hän työnteli koko ajan kovaa kaluaan pillussani hiljalleen ylös ja alas. "Kaunista." hän vain totesi ja irroittautui sitten minusta. Hän nousi seisomaan kulli heilahdellen kovana, irroitti käteni aidanseipäästä ja auttoi minut seisomaan. Pujotti päänsä käsieni välistä ja nosti minut käsivarsilleen. Upotti kalunsa taas pilluuni ja käveli sitten kyrpä sisälläni ojan törmällä kasvavalle puulle. Puun karkea pinta painoi selkääni vasten kun mies työnteli kaluaan pillussani, mahlani valuivat solkenaan ja voihkin nautinnosta kyrvän hieroessa klitoristani juuri sopivasti. Sitten juuri kun toinen orgasmini oli tulossa hän pysähtyi, odotti että katsoin syvälle hänen silmiinsä ja kuiskasi sitten. "minä aion saada sinut vielä kokonaan omakseni, pikku paholainen.."

Sitten hän työnsi kyrpänsä pilluni perukoille kovemmin kuin koskaan, minun orgasmini tuli taas syöksyen yli vartaloni, mies urahti työnsi vielä kerran ja laukesi nytkähdellen sisääni.

Siinä nojatessamme vielä sisäkkäin puunrunkoon, hän avasi vyön ja suuteli minua pitkään ja huumaavasti. Laski minut sitten alas ja pyyhki hiukset otsaltani sivuun, "sinä et ymmärrä mitä sinä teet minulle.." hän sanoi ja kääntyi pois. Keräsi vaatteensa ja istui ojan penkereelle pukemaan. Keräilin itsekin vaatteitani ja sanoin, "en tiedä sitäkään mitä teen itselleni, joten olen kai edesvastuuton.."

Hän vilkaisi olkansa yli ja hymyili, sanoi sitten, "alahan pikku paholainen painua siitä, minä teen tämän aidan, alkavat pian kaivata.."

Lähdin kävelemään rinnettä ylös ja hiljaa mielessäni vannoin, että tämä harjoittelu saa jäädä viimeiseksi, muuten taidan saada vaihtaa taloa..

1

8810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vaan

      toi on just sellast luettavaa josta mä tykkään.. kirjotteleppa lisää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe