MP LIFT

ostaja 1

Olen hankkimassa Mp lift 255 etukuormaajaa 6350 Valtraan.Kannataako ko kuormaajaa ostaa. Onko hyvä tai huonoja kokemuksia.

25

20922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuitenkin

      ..josko laittaisit vähän enemmän rahaa siihen pitkäaikaiseen investointiin ja ostaisit takuu-hyvän Quicken tai Triman..

      • on ollut

        En ole kyllä vakuuttunut tuosta Quicken laadusta. Toinen kuormain meneillään ja niitä vikoja ja ratkeamisia on ollut.Männät kiertyneet irti varsistaan kahdessa sylinterissä.Useat hydrauliletkut irronnet liitosholkeistaan. Venttiililohko vuoti läpi että oli vaihdettava. Vaijerikäyttö luisuu vähän väliä.


    • Erinomainen hinta-

      Laatusuhde.

      • olla hyvä

        mutta kuormaaja ei HYVÄÄ vaativalle!


    • Nimetön

      ..,Ylistaron Pullistus. Kaikilla saa ,ei sen puoleen
      mutta ota kumminkin combi-kiinnityksellä johona toisena on euro-8 kiinnitys.On meinaan tykympi nostella leviämpääki lumikauhaa. Se trima-kiinnitys joka MP-Liftissä vakiona, on vähän soukahko. No et muuten oo kysynyt Isme-kuormainta, taitaas hakata hinnas MP:nkin hinnan. Kattelin tuos eilen sellaista
      tuliterä versiota ja näyttää kunnon värkiistä teheryn.

      • oo kaikki

        miltä näyttää!


    • Hinta-laatu suhteeltaan

      Tutulla ollut apautiarallaa viis vuotta käytössä juurikin 255 ja mitään onkelmia ei ole ollut. Etukuormain käytössä joka ikinen päivä, rehunottoa pääasiassa rehusiilosta. Paljon raskaita taakkojakin on sillä nosteltu, on muuten yllättävän voimakas! Ojamaita, hiekkaa ym. myös käsitellyt. Traktorit ollut 120-150hv pelejä (sovitteet useaan traktoriin, ei tarvitse ek:ta vaihtaa kun konetta vaihtaa) Ainoastaan miinuksena että tosi hidas irrottaa kuormain traktorista mitä vertaa esim. Quickeen

      • Juxu

        On yksi juttu mistä en näissä MP-Lifteissä ja Ismeissä ja taitaapa Jameksessakin olla, on se välttämätön soviteosien välituki. Kyllä Quicke ja Trima niitä kuormaajien "Mersuja" on. Itse en kyllä aja, enkä ajaisi Mersulla, mutta kuormaajaksi kyllä vaadin jommankumman niistä "Mersuista"!


      • Kullervo Kovakanki
        Juxu kirjoitti:

        On yksi juttu mistä en näissä MP-Lifteissä ja Ismeissä ja taitaapa Jameksessakin olla, on se välttämätön soviteosien välituki. Kyllä Quicke ja Trima niitä kuormaajien "Mersuja" on. Itse en kyllä aja, enkä ajaisi Mersulla, mutta kuormaajaksi kyllä vaadin jommankumman niistä "Mersuista"!

        Kyllä vain pakkaa olemahan jotta kuormaajat tuloo Ruottista. Ja muut lusikat jostakin muualta, totuus on näin. Mullakin on Valluissa, molemmissa nelikoissa "Kuiskeen" kuormaimet ja takapotkussa lisäksi Trima. Eikä tarvitte hävetä. Kranni joskus kehua retosteli kuika Isme oli halapa kuormaaja hänen Nyykkärihin. Tuumasin jotta kyllä mä tämän Nyykkärin ymmärrän,mutten näitä "palotikkahia" täs nokalla.Siihen loppuu kehumiset.


      • on ollu
        Juxu kirjoitti:

        On yksi juttu mistä en näissä MP-Lifteissä ja Ismeissä ja taitaapa Jameksessakin olla, on se välttämätön soviteosien välituki. Kyllä Quicke ja Trima niitä kuormaajien "Mersuja" on. Itse en kyllä aja, enkä ajaisi Mersulla, mutta kuormaajaksi kyllä vaadin jommankumman niistä "Mersuista"!

        monta ja sanompa vaan et alueauran kans ei tapit kestä maanteitä auraillessa mut valtran kuormaimessa kestää koneena on 200 heppanen jontikka ja ei oo maanteillä mitään johon aura töksähtelis joten on kuormaimilla kestävyydessä eroja paljon,aurausta tulee yhdellä kerralla 100 km.per reissu,et kyllä näkee mikä kestää,james on muuten vahva kanssa.


      • valmetmieshenkeenjavereen

        Quicke, trima ja valtra tulee samasta tehtaasta, tarrat vaan eri. Ei ole kehumista ainakaan noissa quicke pikavik kuormaajissa, honteloita ovat.

        Jameksessa on nerokas se vakain, joissakin olosuhteissa lisää jopa murtovoimaa!

        Tappien kestoon vaikuttaa käytetty materiaali, ja näinä kovan raudan hinnan aikoina voi olettaa, että halpoihin kuormaajiin laitetaan halpaa metallia. Kovametallipintakarkaistut tapit ei kulu mihinkään, vaan laakeri kuluu ensin. Jos tappi on kunnon materiaalia, se kestää neljän viiden holkin iän!

        Muista, että valttereihin on laitettava myös täyspitkät apurungot asennuksineen, eli hinta ei ole pelkkä aisojen hinta.

        Ja pikku hommiin riittää myös takakuormaaja!


    • ostaja 1

      Taitaa näiden keskustelujen pohjalta saada sellaisen kuvan mp:n kuormaajasta, että taitaa sittenkin olla ismen kuormaaja toinen vaihtoehto.Hinta on aikatarkaan samaa luokka,muuten en tiedä mitä todellisia eroja niissä on.Mutta kyllä minun käytössä tietysti menisi mikä kuormaaja vaan,kun käyttö on hyvinkin pientä.On pelkkä vilja tila,enkä harrasta minkäänlaista urakointia.

      • Juxu

        Minun naapureillani on toisella Isme, toisella MP-lift ja hyvin näyttävät niilläkin pärjäävän. Mutta turha heidän on edes kuvitella siirtävänsä kuormainta koneesta seuraavaan. Eli seuraavan kerran kun vaihdat traktoria, joudut tekemään sen kuormaimineen..


      • hinta !

        En tiä kuinka nykyään, mutta aikoinaan ku kyselin niin Ismen hintaan ei kuulunu mitää ylimääräästä. Mp liftiin tuli samaan hintaan hydraulinen työlaitelukitus, lisähydrauliikka ja paineakku. Jotta tämäki kannattaa ottaa huomioon, eikä vain pelkkä hinta.


    • hankaloituu

      ainakin MP-Liftin kuormaimen kanssa, naapurissa on kyseinen yhdistelmä ja siinä sovite tulee niin lähelle ohjaamoa että on hankala avata polttoainekorkkia ja myös täyttöpistoolinkin kanssa on ongelmia. Mutta muuten aovan asiallisen oloinen kuormaaja käyttää, kestävyydestä ei kokemusta

    • 6350 valtter

      Mikä kuormain ostit? Oletko ollut siihen tyytväinen? Mullakin on 6350 ilman etukuormain, ja siihen pitäisi jotain keksiä :)

      • fdgfsg

        Mitäs mieltä olette pehtoorin kuormaajista?


    • kokemusta on

      MP-liftin työvälineet tehdään nykyään kiinalaasesta teräksestä, laatutaso näin olleen ei kovin kaksinen, lohimet sentään käyttää eurooppalaista terästä ja sen kyllä laadussa huomaa, jollain muullakin luulisi olevan merkitystä kun hinnalla hankintoja tehtäessä, kiinalaasesta pellistä saa kyllä halvan kauhan aikaiseksi mutta urakkatöihin sillä on turha lähteä, pellonreunaa voi toki vähän tasailla mutta ei muuta!

      • topissku

        Mulla hajos MP-liftin kuormain 245 tänään. Traktorin rungossa oleva sovite murtui. Sovitteen paksuus oli ainakin 1 sentti ja lveys ainakin 10 senttiä. Onneksi ei tullut henkilö vahinkoja. Soitin valmistajalle Mikko Perälle, hän ei tullut pyynnöstäni huolimatta edes katsomaan , miten oli käynyt, vaikka asuu viiden kilomerin päässä.


      • Kullervo_Kovakanki
        topissku kirjoitti:

        Mulla hajos MP-liftin kuormain 245 tänään. Traktorin rungossa oleva sovite murtui. Sovitteen paksuus oli ainakin 1 sentti ja lveys ainakin 10 senttiä. Onneksi ei tullut henkilö vahinkoja. Soitin valmistajalle Mikko Perälle, hän ei tullut pyynnöstäni huolimatta edes katsomaan , miten oli käynyt, vaikka asuu viiden kilomerin päässä.

        Noo Mikki nyt on vaan Mikki, vähän sellainen örmy äijä. Kumma kun saa örmyllä esiintymisellään edes ensimmäistä kauppaakaan aikaiseksi. Murtuiko hitsauksista vai aivan perus materiaaliko väsähti ? Vieläkin nuo edellä mainitsemat kuormaimet käytössä, eikä tuskan nujua kestävyydessä, vaikka toinen Quicke tuli ostettua käytettynä. Tosin tuossa käytetyn soviteosien hitsisaumassa oli alunperin hiusmurtuma, joka vedettiin auki ja hitsattiin uudelleen, ja on pitänyt siitä asti.


    • JS

      Mulla ollut kaksi mp liftiä toinen 900 ja nykyinen 6350 vallussa. Nykyisellä ajettu 3500 tuntia eikä irrotettu kertaakaan. Talvella aurataan nivelauralla (on puskutuet) ja ovat kestäneet todella hyvin. Yhtään letkua ei edes ole vaihdettu. Tämä nykyinen on ollut todella raskaassa käytössä ja ollut todella hyvä. Jos jotain miinusta etsii niin näkyvyys piikeille on huono ja tankkaaminen hieman ahdasta. Kuormainhan on lyhyt joten keulapumppua on turha haaveilla tämän kuormaimen kanssa. Toisaalta painopiste tulee niin lähellä traktoria kuin se ylipäätään on mahdolllista. 6000 sarjan ongelma on takana oleva etuakseli, mikä tekee koneesta epävakaan etukuormain koneen, takana on oltava reilusti vastapainoa. Niin naapurilla noi quicken aisat ovat olleet tämän tässtä solmussa, että en nyt hirveästi niiden erinomaisuuteen luottaisi.

    • monen merkkisiä ollu

      hyvin on kyllä kestänyt mp265 auraa työnnetty jo 5vuotta ja on ajettu joka vuosi parit kerrat pahasti sulaan tai muuhun että kone on pyörähtänyt tulosuuntaan.mutta aisat ovat edelleen ihan suorat. tosin on puskutuetkin. trima 6,0 vääntyi ihmeellisesti samassa käytössä pari senttiä sivuun vaikka ei ole ajettu edes esteeseen. vaikka on puskutuet. ja on ihan ekaa vuotta ei pitäisi olla vielä väsynyt. trimassa letkuja mennyt jo 3kpl eivät kestä pakkasta.

    • Trac-Lifti

      Nykyään se on melkein aivan sama mikä etukuormaaja on traktorissa, laatu on nykypäivänä kuormaajissa todella korkea. Monet merkit käyttävät samanlaista hallinta kahvaa mm, Indermarin kahvaa.

    • Mp-lift

      Minä en menisi trimaa tai kuikkaan laittamaan kokemusta on kummastakin ja parhaiten tuntuu mp pelaavan vaikka näyttää hintelältä on se satakertaa jämäkämpi ja ennen kaikkea NÄKYVYYS kauhan lukituksiin yms erinomainen, eikä mitään näköeste mötikkää joka keinuu ja lenkuttaa miten sattuu. Hydrauliikkakin toteutettu paremmin. 12 vuotta ollut 120hp raktorissa ja tuntuu kuin uudelta. :)

    • Anonyymi

      Mulla MP-lift eikä mitään ongelmaa, toki ostin rattorin vasta aluviikolla, et silleen. Trukkipiikit pitää hommata saa eukon nostetttua katolle antennii säätään

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2610
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      218
      1736
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1640
    4. 79
      1311
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1055
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      976
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      51
      961
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      870
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      853
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      818
    Aihe