Ratsastustunnilla

texwiller

Tässäpä tällainen tarina. Laittakaa kommenttia, että miellyttikö.


Soratie kaartaa jyrkästi oikealle ja päätyy maalaistalon pihaan. Pysäköin autoni ulko-oven eteen ja nousen autosta. Piha näyttää tyhjältä, joten koputan ovelle ja soitan vielä ovikelloakin. Ihmettelen missä kaikki ovat, sillä olen sopinut hakevani tyttöystäväni kaverinsa Minnan luota ratsastamasta joskus iltapäivällä. Tarkasta ajasta ei ollut puhetta, joten kellon ollessa vasta vähän yli kaksitoista olen varmaankin etuajassa.

Ovella seistessäni kuulen talon takaa hevosen hirmuntaa. Kierrän talon ja huomaan Minnan olevan hiekkakentällä ratsastamassa tummalla orillaan. Tyttöystävääni ei näy missään, joten jään katselemaan Minnan ratsastamista kentän laidalle.
Minna on niin keskittynyt ratsastukseensa, ettei huomaa minua joten minulla onkin hyvä tilaisuus katsella tyttöystäväni kaveria oikein kunnolla.

Olen jo aiemmin vilkuillut tummaa Minnaa syrjäsilmällä, sillä hän on varsin hyvän näköinen pakkaus. Erityisesti hänen isohkot rintansa ovat kiihottaneet minua, tyttöystäväni varustus kun on paljon pienempi. Joskus olenkin fantasioinut siitä, miltä Minnan rinnat mahtaisivat näyttää paljaina. Minnalla on päällään tiukat ratsastushousut ja t-paita ja huomaan, kuinka hänen ihanat rintansa heiluvat hevosen liikkeiden tahdissa. T-paidan läpi näkyy tummat rintaliivit, jotka epätoivoisesti yrittävät pitää Minnan uhkeaa povea paikoillaan. Tehtävä on kuitenkin mahdoton, joten Minnan rinnat heiluvat kiihottavasti aivan silmieni edessä hevosen laukatessa ympäri kenttää.

Minna vetää ohjista ja ori muuttaa laukan raviksi. Samalla Minna aloittaa ns. kevennyksen eli nostelee lantiotaan satulassa rytmikkäästi ravin tahdissa. Huomioni kiinnittyy hänen muodokkaaseen peppuunsa, jota tiukat ratsastushousut nuolevat. Aiemmin hänen rintansa ovat varastaneet kaiken huomioni, enkä ole tajunnut että hänellä on myös varsinainen herkkupeppu.
Usein ratsastuksen sanotaan tekevän pepusta leveän, mutta ainakaan Minnalle ei ole käynyt niin. Hänen peppunsa on kyllä sopivan pyöreä, mutta hyvin kiinteän ja kimmoisan näköinen. Se nousee ja laskee kiihottavasti hänen ravatessaan ja mielikuvitukseni lähtee liikkeelle...

Havahdun fantasioistani, kun Minna huomaa minut kentän laidalta.
- Moi, hän sanoo.
- Moi, vastaan hieman hämilläni ja mietin ehtikö hän huomata katseeni.
Kyselen missä tyttöystäväni on. Minna vastaa hänen menneen käymään talon isännän kanssa kauppaan ostamaan siideriä, tytöillä kun oli kuulemma suunnitelmissa käydä vielä myöhemmin illalla kylpemässä talon rantasaunassa.
- Taidan itsekin lopettaa ratsastamisen tältä päivältä. Voisitko auttaa tämän hevosen kanssa, Minna kysyy.
- En taida tietää paljon hevosista, mutta voinhan yrittää, vastaan ja kävelen perässä Minnan ratsastaessa kohti tallia.

Tallin edessä Minna laskeutuu hevosen selästä alas ja saan taas ihailla hänen herkkupeppuaan. Vielä parempi tilaisuus tulee, kun Minna kurottaa hevosen alle irrottaessaan satulaa. Olen hänen takanaan ja tuijotan häpeilemättömästi vaaleiden ratsastushousujen verhoamaa tiukkaa persettä. Huomaan, että ratsastushousujen alla Minnalla on tummat stringit, jotka painuvat ihanasti hänen hyvinmuodostuneiden pakaroidensa väliin. Kaluni alkaa kovettua tuota mahtavaa näkyä katsellessa ja vain vaivoin saan estettyä itseäni tarttumasta kiinni Minnan takapuoleen.

Minna taluttaa hevosen talliin, itse kannan satulaa ja autan häntä parhaan kykyni mukaan availemalla ovia ja sytyttämällä valot. Sitten Minna lykkää käteeni hevosen suitset ja käskee pitää sitä kiinni sillä aikaa, kun hän harjaa hevosen. Minnan harjatessa topakasti hevosta saan taas nautiskella hänen rintojensa heilumisesta. Ohut t-paita ei paljon peitä, joten huomaan että hänen rintaliivinsä ovat samaa sarjaa pikkupöksyjen kanssa. Katselen häntä himokkaasti ja tällä kertaa jään kiinni Minnan kääntäessä katseensa minuun päin.
- Luuletsä etten mä huomaa kuinka sä vilkuilet mua. Taidat tykätä tisseistäni, Minna sanoo yllättäen.
Koska selittelyt eivät auta, päätän pelata upporikasta tai rutiköyhää.
- Niin tykkään, ne ovat todella kauniit. Olen aina halunnut päästä nuolemaan isoja tissejä, vastaan.
- Vai niin...Tällä kertaa toiveesi toteutuu, kunhan lupaat nuolla muutakin kuin tissejä. Itseäni alkaa aina himottaa ratsastamisen jälkeen, erityisesti ravaaminen hinkkaa klittaa niin ihanasti, Minna sanoo hymyillen.

Menemme tallin päädyssä olevaan vanhaan sepän pajaan, joka on sisustettu vierashuoneeksi tallilla käyville ratsastajatytöille. Heitän vaatteeni ja käyn istumaan sängyn laidalle, Minna tulee eteeni seisomaan. Hän riisuu hitaasti t-paitansa ja alta paljastuvat upeat, tummien rintaliivien verhoamat rinnat. Liivit ovat push up -malliset, joten ne nostavat Minnan tissit houkuttelevasti esille. Niiden väliin jää syvä vako, jota tuijotan haltioituneena.

Tartun Minnaa takapuolesta, vedän hänet lähelleni ja upotan kasvoni rintojen väliin. Toisella kädellä raotan rintaliiviä siten, että saan nännin esiin. Alan nuolla ja imeä sitä varovasti, pyöritän kieltäni nännin ympärillä ja välillä imaisen koko nännin suuhuni. Teen saman käsittelyn toiselle rinnalle ja vähitellen Minna alkaa voihkia.
- Tuntuu hyvälle, ime lisää, hän kähisee.
En malta enää mieltäni, vaan avaan rintaliivien hakasen ja päästän rinnat kokonaan vapaiksi.

Silmieni eteen paljastuva näky on oikea jokaisen miehen päiväuni. Minnan rinnat ovat vielä kauniimmat ja kiihottavammat kuin osasin kuvitellakaan. Rinnat ovat todellakin melko isot, mutta eivät kuitenkaan roikkuvat, onhan Minna vasta 22-vuotias. Nännipihat ovat sopusuhtaiset ja niiden keskellä olevat terhakat nännin nöpöttävät kiihotuksesta kovina.
- Upeat rinnat, näitä voisi nuoleskella vaikka koko päivän, kehun hänen varustustaan ja aloitan nuolemisen uudelleen..
- Sä lupasit muutakin, Minna sanoo vaativasti ja vetäytyy irti minusta.

Hän riisuu tiukat ratsastusousunsa edessäni, mutta jättää nahkaiset ratsastussaappaat jalkaan. Levoton katseeni oli oikeassa: ratsastushousujen alla Minnalla on mustat, korkealle leikatut stringit. Hän kaataa minut selälleni sängylle ja tulee kasvojeni päälle. Tunnen kuinka nuoren naisen kiihottava tuoksu tulee sieraimiini Minnan työntäessä lantionsa kasvoihini kiinni. Hyväilen
Minnan häpyhuulia ensin alushousujen läpi kuljettaen sormia pitkin hänen häpyvakoaan, sitten alan nuolla häntä housujen läpi. Huomaan että Minna on jo aivan märkä, hänen stringinsä ovat läpimärät ja kiimaneste alkaa tihkua niiden läpi.

Siirrän sormella stringejä hieman syrjään, niin että kiihotuksesta turvonneet häpyhuulet tulevat esille. Minna on onneksi ajellut itsensä posliiniksi, joten saan ihailla hänen pimppinsä kauneutta paljaimmillaan. Alan nuolla ensin hänen häpyhuuliaan, ensin toista, sitten toista. Vähitellen siirryn kohti klitorista. Pyörittelen sitä kielelläni ja huomaan, että sekin on jo aivan kovettunut. Imen ja nuolen Minnan pillua ja hän huohottaa päälläni yhä kovemmin.
- Ihanaa, ihanaa. Nuole vielä, lisää, lisää...

Minna työntelee lantiotaan nuolemiseni tahtiin ja levittää käsillään häpyhuuliaan, jotta klitoris tulee paremmin esiin. Itse hyväilen toisella kädellä samalla hänen pakaroitaan, jotka ovat stringien vuoksi melkein paljaat. Huomaan että ne todellakin ovat kiinteät ja kimmoisat, ratsastaminen taitaa sittenkin olla hyvä liikuntamuoto nuorille tytöille. Toisella kädellä runkkailen omaa kaluani, joka alkaa olla todella kovana rintojen- ja pillunnuolemisen jälkeen.
- Nnyt on minun vuoroni saada suuhoitoa, sanon ja työnnän Minnan kevyesti päältäni.
Hän menee kontalleen päälleni ja ottaa kaluni suuhunsa. Hän nuoleskelee terskaa ja runkaa kaluani samalla hitaasti. Vähitellen hän kiihdyttää tahtiaan ja upottaa silloin tällöin koko kalun suuhunsa. Hän nuolee myös pallejani ja ottaa ne varovasti vuoron perään suuhunsa, mikä tuntuu todella hyvältä.

Minna on hommassa niin taitava, että arvaan hänen harjoitelleen hommaa muidenkin miesten kanssa. Omaa kiihotustani lisätäkseni otan hänen rinnoistaan kiinni ja puristelen noita ihania puolipalloja. Minnan ollessa kontallaan päälläni, rinnat riippuvat vapaina ja näyttävät entistäkin suuremmilta. Ne heiluvat viekoittelevasti Minnan imiessä kaluani kaikella tarmollaan. Välillä tartun hänen hiuksiinsa ja painan kaluani syvemmälle Minnan suuhun. Tyttö ei ole moksiskaan, vaan ottaa kalun lähes koko mitaltaan nieluunsa. Välillä katseeni harhailee hänen perseeseensä, joka pyörii puolelta toiselle Minnan imuttaessa minua.
- Minä räjähdän kohta, eiköhän aleta panemaan, saan sanotuksi vaivoin.

Minna lurpsauttaa kalun ulos suustaan, nuolaisee viehkeästi huuliaan ja sanoo:
- Aletaan vaan, mutta minä haluan ratsastaa.
Hän nousee päälleni ja sujauttaa kaluni liukkaaseen pilluunsa. Kaikesta kosteudesta huolimatta pillu tuntuu todella tiukalta ja kaluni menee sisään vain vaivoin. Lopulta se kuitenkin luiskahtaa sisään tyveä myöten, mikä saa Minnan ynähtämään nautinnosta.
- Ja nyt sitten ravia, hän sanoo ja aloittaa "kevennyksen" päälläni.
Samalla hän nostaa kätensä päänsä taakse niin, että rinnat työntyvät eteen ja ulospäin. Näky on niin kiihottava, etten usko kestäväni kovinkaan kauaa. Hamuan rinnat käsiini ja hyväilen niitä ratsastuksen tahdissa. Välillä vedän Minnaa lähemmäksi ja lipaisen kielelläni hänen nännejään. Minna huohottaa jo raskaasti, välillä hän päästelee kovempia äännähdyksiä. Itse en pysty enää edes puhumaan, koetan vain saada nautintoa pitkitetyksi niin kauan kuin mahdollista.

Tunnen kuinka Minnan pillu alkaa supistella kaluni ympärillä. Hän kirkaisee ääneen, koko hänen ruumiinsa alkaa vavahdella hallitsemattomasti ja lopulta hän heittäytyy raukeana päälleni. Koska itse en ole vielä saanut orgasmia, vieritän hänet päältäni ja käännän hänet selälleen sängylle. Sitten runkkailen katsellen hänen tissejään ja kipuan hänen rintakehänsä päälle. Työnnän kaluni Minnan rintojen väliin ja käsken hänen puristaa tissejään yhteen. Hän tekee työtä käskettyä ja alan naida häntä rintojen väliin.

Kauaa en kestä, vaan tunnen kuinka orgasmi puristaa lastin liikkeelle kasseistani. Lennätän valkoisen lastini hänen tisseilleen ja kaulalleen, myös Minnan tyttömäiset kasvot saavat spermakuorrutuksesta osansa. Hän nostaa raukeasti päätään ja nuolaisee loput spermat kaluni päältä. Silmissäni mustenee ja lysähdän hänen päälleen sängylle.

Hetken päästä nousemme ja pukeudumme. Hymyilen Minnalle ja kiitän häntä mielenkiintoisesta kokemuksesta.
- Tervetuloa ratsastustunnille toistekin. Miehiä täällä näkyykin aivan liian vähän, hän naurahtaa.
Kävelen tallin läpi ulos ja vinkkaan silmää Minnan orille.
- Onnenpekka! Olisipa minullakin tuommoinen tyttö joka päivä satulassa.


Eli tällainen tarina,
hyvää ratsastuskesää kaikille!

14

10785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minna

      aika hyvä =)

    • nimimerkki

      Hyvä hyvä! :) Lisää...?

      • "Minna"

        Tosi hyvä, nyt vaan lisää!!


    • Jamez

      vähä oli hyvä! x)

      • nau

        Loistava seksinovelli. Vaikka ei kukaan kyllä tosissaan voi ratsastaa stringeissä... ;) Mut sehän ei tässä ole oleellista. :) Kirjoita lisää!


      • Daphne
        nau kirjoitti:

        Loistava seksinovelli. Vaikka ei kukaan kyllä tosissaan voi ratsastaa stringeissä... ;) Mut sehän ei tässä ole oleellista. :) Kirjoita lisää!

        Kylläpä voi ratsastaa stringit jalassa ilman satulaakin, on nimittäin kokemusta ja hyvältä tuntui!
        Olipa kiihottava juttu, nyt voisinkin lähteä ratsastamaan....


    • panopupu90

      toi oli tosi hyvä......olix toi totta....?

      • texwiller

        Ei tämä nyt ihan tositarina ole. Fantasiat ovat fantasioita, vaikka ainahan ne jostain alkunsa saavat...


    • Hevosmies
    • pera

      Kävelin niityllä ja näin kun nainen yritti päästä suuren, mustan orin selkään. Ori oli kuitenkin niin korkea, ettei nainen sinne pääse omin avuin ja niin hän pyysi minulta apua. Kävelin naisen luokse ja hän kertoi, kuinka ori oli karannut tallilta ja kuinka hän oli lähtenyt autolla sen perään. Nyt hänen pitäisi viedä ori takaisin mutta hän haluaisi ensin ratsastaa sen selässä "vaivan palkaksi" sillä hänellä oli ollut ratsastuskokemusta jo 11 vuotta. Hän pyysi minua nostamaan itsensä orin selkään. Tietysti autoin häntä! Hän oli pukeutunut punaiseen seksikkääseen, hieman avonaiseen puseroon ja keltaiseen kellohameeseen. Jalassaan hänellä oli korkeakorkoiset nilkkurit ja mustat nailon sukkahousut ( niin ainakin luulin...). Hän yritti peittää kädellään hameenhelmojaan etten näkisi hänen hameensa alle ja vaivautuneena ojensin käteni jonka päälle hän sitten astuu ja äkkiä hän sitten kiepsauttikin jalkansa orin selän yli - ja näin, että hänellä oli hameen alla nailon sukat sekä sukkanauhat! Näky oli niin kiihottava että tunsin puristavan tunteen housujeni sisällä! Nainen nautti suunnattomasti päästessään hevosen paljaaseen selkään ja hän kysyi, minne olin menossa. Ilmoitin olevani menossa kylälle missä hevostallikin oli ja nainen pyysi minua nousemaan myös hevosen selkään. Ratsastettaisiin yhdessä tallille ja voitaisiin vielä ratsastella hieman niitylläkin yhdessä ensin. Minulla ei ollut kokemusta ratsastuksesta mutta ajatus että saisin istua hänen takanaan läheisessä kosketuksessa, rohkaisi minua ja suostuin. Hän ratsasti läheiselle suurelle kivelle josta sitten nousin naisen taakse. Hän hieroi pyllyään orin selässä päästäkseen eteenpäin ja tämä kiihotti minua vain enemmän. Pian hän istui hevosen niskaa vasten. Ulkopuolisen silmissä kaikki oli ihan säädyllistä mutta tiesin, että hänen hameen allaan tapahtui todella kiihottavia asioita. Hänen pillunsa painoi koko painollaan hevosen niskaa vasten ja hevosen kävellessä klitoris hankasi hevosen liikkeiden tahdissa voimakkaasti. Hän puristi voimakkaasti nailonsukilla verhoiltuja, seksikkäitä reisiään hevosen kylkiä vasten ja hän tunsi hevosen voimakkaat lihakset, vahvan selän sekä sen liikkeet reisiensä välissä.
      Minua koko tämä ajatus kiihotti ja elimeni turposi suureksi. Ratsastimme kevyttä ravia ja painauduin naista vasten pitäen tiukasti kiinni hänen vyötäisiltään. Olen komea, 100 kg painava 185 cm pitkä...en suinkaan läski mutta en mikään kehonrakentajatyyppikään vaan lähinnä tukeva, vahvarakenteinen voimanostaja-tyyppi ja nainen tunsi voimani. Hän potki hevosen kylkiä piikkikoroillaan saaden hevosen nopeaan laukkaan ja hevosen pomppiva liike sai meidät molemmat kiihottumaan vain enemmän. Pian ori huohotti ja oli hikinen. Se pysähtyi väsyneenä - oihan sillä raskas lasti kannettavanaan. Siirsin käteni hänen rinnoilleen ja tunsin sormissani, miten hänen nänninsä olivat kovat. Hyväilin hänen paljaita rintojaan nyt paidan alta ja nainen hankasi voimakkaasti clitoristaan orin niskaa vasten ja voivotteli hyvän olon tunteesta. Suukottelin ja kielellä koskettelin naisen niskaa sekä purin sitä kevyesti ja nainen nojautui eteenpäin niin, että orin pää jäi hänen rintojensa väliin. Hän nosti molemmat jalkansa ylös ja minä jäin niiden väliin. Nainen nosti hameensa täysin ylös ja näin että hänellä ei ollut pikkuhousuja olenkaan alla! Näky sai minut haukkomaan henkeä! Nainen nosti lantiotaan ylös ja otin siittimeni sortsien alta esiin ja työnsin sen naisen sisään kiihkon vallassa. Nainen voihkaisi nautinnosta ja iski pitkät, punaiset terävät kyntensä paljaisiin, lihaksikkaisiin reisiini. Huusin tuskasta ja nautinnosta sekä työnsin kulliani vain kovemmin hänen sisäänsä. Hevonen allamme liikkui hermostuneena mutta me molemmat emme sitä edes huomanneet sillä niin nautinnolliselta rakastelu tuntui. Puristin naisen rintoja ja työnsin kulliani hänen sisäänsä takaapäin käyttäen kaikki voimani ja sitten tunsin, kuinka kynnet raapivat reisiäni ja nainen huusi suoraa huutoa nautinnosta. Minä sain samalla hetkellä voimakkaan ja molemmat lysähdimme eteenpäin. Sydämmeni hakkasi ainakin 200 kertaa/min ja hevonen kävi levottomaksi sillä se oli saanut kestää kovia allamme! Laskeuduin alas, samoin teki nainen ja kun katsoin hevosen selkää, se oli aivan märkä. Nainen taputteli sen turpaa ja kiitti sitä. Tunsin voimakasta kirvelyä jaloissani, kun verinaarmuihin valui suolainen hikeni mutta tämä muistutti minua äskeisestä elämäni parhaimmasta orgasmista!

      Sitten nainen pyysi minua nostamaan itsensä takaisin orin selkään ja raivoisasti potkien hän pakotti orin hurjaan laukkaan.....

    • heppatyttö

      hieno on, mut pistipä sieltä heppatytön silmään pari kohtaa, mitkä "ei vois olla totta". ehkei muut kuitenkaan huomaa. ;)

      • pera

        ...olis hauska tietää...asiaa tuntematon ei voi arvata ( minä ) ja juttuhan on vain fantasiani!


      • toinen heppatyttö
        pera kirjoitti:

        ...olis hauska tietää...asiaa tuntematon ei voi arvata ( minä ) ja juttuhan on vain fantasiani!

        klittassa kivalta juurikaan koskaan kun menee mitä tahansa askellajia hevosen selässä. Eli ei tule ainakaan meikäläiselle seksi mieleen hevosen selässä. Niin ja oikeasti siellähän ei istuta tavaran päällä, vaan istuinluiden. Mutta tarina oli oikein mukava...


      • pera
        toinen heppatyttö kirjoitti:

        klittassa kivalta juurikaan koskaan kun menee mitä tahansa askellajia hevosen selässä. Eli ei tule ainakaan meikäläiselle seksi mieleen hevosen selässä. Niin ja oikeasti siellähän ei istuta tavaran päällä, vaan istuinluiden. Mutta tarina oli oikein mukava...

        Katsoppa sivua:
        www.nudehorsebackride.com

        Kyllä naisille voi olla ratsastus hyvinkin eroottista. Kokeileppa ilman satulaa etukenossa ratsastusta hame päällä ja mieluusti istut lähellä hevosen niskaa...annat hevosen kävellä hiljakseen ja nauti tunteesta. Pue hameen alle oikein seksikkäät alusasut ( vaikka sukkanauhat ja nylon sukat ) ja ratsasta paikassa jossa olet yksin niin ettei kukaan sinua näe.
        Purista reisiäsi hevosen kupeita vasten ja anna hevosen selän hieroa herkkää clitorista.

        Olen meilaillut Yahoossa ja siellä monet naiset ovat kertoilleet suuristakin orgasmeista ratsun selässä.

        Minulle seksi on parasta kun nainen on päällä ja varmasti naisellekin seksi miehen kanssa on parasta mutta myös ratsastus antaa mielihyvän tunteita naiselle. Etkö usko?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe