Rodeota

texwiller

Tämä tarina on jatkoa ratsastustunnille, tosin tyylilaji on hieman erilainen ;)


Kävin kesän mittaan Minnan luona useammankin kerran. Yleensä joko vein tai hain tyttöystävääni ratsastamaan, hän kun innostui lajista oikein tosissaan. Välillä jäin katselemaan tyttöjen ratsastusta ja täytyy sanoa, että se on yllättävän eroottinen laji. Suuri, voimakas ja lämmin hevonen hentoisen tytön jalkojen välissä saa kyllä miehen mielikuvituksen lentoon. Ja ne välineet: kireät ratsastushousut ja nahkasaappaat tyttöjen jalassa.

Muistelin alkukesän kohtaamistani Minnan kanssa monta kertaa kaiholla. Olin toki tyytyväinen suhteeseeni tyttöystäväni kanssa, mutta silti ajatukseni harhailivat silloin tällöin ratsastustuntiini Minnan kanssa. Niinpä halusin saada uusinnan, mutta sopivaa tilaisuutta ei tuntunut tulevan. Lisäksi Minna käyttäytyi minua kohtaan jotenkin kylmästi. Mielestäni hän kyllä flirttaili ja pyöritti peppuaan ratsastaessaan edessäni, mutta ei antautunut koskaan lähempään kontaktiin. Kerran yritin puristella hänen rintojaan talon sisällä tyttöystäväni ollessa vessassa, mutta Minna kiemurteli otteestani.
- Ei makeaa mahan täydeltä, hän vain sanoi ja meni toiseen huoneeseen.

Näennäisestä kylmyydestään huolimatta Minna kuitenkin piti usein avokaulaisia paitiksia tai sitten tiukkoja t-paitoja minun ollessani käymässä. Huomasin, että myös tyttäriään ratsastustunneilla käyttävät isät huomasivat Minnan avut ja loivat häneen usein himokkaita katseita. Siitä Minna tuntui olevan vain mielissään ja ravata hytkytteli tiukassa t-paidassaan aivan näiden kuolaavien miesten edessä.

Eräänä viikonloppuna tyttöystäväni lähti serkkunsa mökille. Minua ei mukaan huolittu, sillä heidän tarkoituksenaan oli pitää tyttöjen iltaa. Niinpä jäin kotiin hieman loukkaantuneena kummastelemaan, mitähän tuo tyttöjen ilta oikein pitää sisällään. Päätin lähteä tapaamaan Minnaa ja kysymään, miksi hän ei suostunut enää tekemisiin kanssani. Tullessani Minnan maalaistalon pihaan huomasin, että tallin ovi oli auki ja sieltä kuului lakaisun ja muun puuhastelun ääniä. Pari tallityttöä tuli ovesta ulos ja huikkasi tallin sisälle tulevansa seuraavana päivänä uudestaan ratsastamaan.

Astelin talliin ja näin Minnan touhuavan siellä ratsastustamineissaan. Ilmeisesti tunti oli juuri loppunut ja hän oli jäänyt talliin vielä siistimään paikkoja. Tällä kertaa hänellä oli jalassaan tummat ratsastushousut ja päällään kulunut t-paita. Jäin tallin ovelle hiljaa seurailemaan hänen touhujaan ja katselin erityisesti hänen pyöreää peppuaan, joka heilui sievästi hänen harjatessaan tallin lattiaa puhtaaksi. Kaluni alkoi kovettua Minnaa katsellessani ja päätin, että tällä kertaa en jää ilman. Hiivin hiljaa hänen taakseen ja tartuin hänen hekumallisesta pepustaan kiinni, kun hän kyykistyi puhdistamaan harjaa. Minna kiljaisi säikähdyksestä ja käänsi katseensa minuun päin.
- Ai, sinäkö se oletkin. Älä säikyttele tuolla tavalla, hän huokaisi.
Otin kasvoilleni tiukimman ilmeeni ja murahdin hänelle:
- Se oli sinulle ihan oikein. Sinä olet ollut tuhma tyttö.

Tartuin Minnaa takaapäin käsistä kiinni ja heitin siivousvälineet menemään. Nappasin seinältä narunpätkän ja työnsin hänet kohti laudoista tehtyä pilttuun seinää. Seinä oli harva, joten sain sidottua Minnan kädet hänen päänsä yläpuolelle lautaseinään kiinni.
- Hei, mitä sä teet? Älä viiti, Minna vastusteli.
Kuulin kuitenkin hänen äänestään, ettei hän ollut tosissaan. Enhän toki olisi tehnyt mitään vastoin hänen tahtoaan, mutta arvasin että Minnakin saattaisi innostua rajummista leikeistä.
- Käännä se pyllysi tänne päin, nyt hevostyttö saat nimittäin kuritusta, murahdin hänelle.
Silmiini osui lattialla ratsastusvälineiden joukossa oleva piiska. Otin sen käteeni ja aloin läpsiä Minnaa kevyesti pyllylle. Hänen pakaransa värähtivät kiihottavasti aina kun raippa iskeytyi niihin. Minna uikutti hiljaa, osin kivusta ja osin nautinnosta.

Välillä kuljetin raippaa pitkin hänen peppuvakoaan ja ujutin sen myös haarojen välistä etupuolelle Minnan pimpin päälle. Hieroin sillä Minnan pimppiä ja huomasin, että hänen huokailunsa alkoivat olla yhä nautinnollisempia. Minna vääntelehti selkä minuun päin ja pyöritti pyllyään puolelta toiselle. Katselin hänen voihkintaansa kiihottuneena ja runkkailin välillä kaluani, joka heräsi nopeasti täyteen seisokkiin.

Riisuin Minnan ratsastushousut, mutta jätin ne kuitenkin nilkkoihin. Tällä kertaa Minnalla oli jalassaan valkoiset satiinipikkarit, jotka näyttivät todella kiihottavilta terhakan pyllyn päällä. Jatkoin leikittelya raipalla, välillä läimäisin sillä kevyesti hänen pyllylleen, mutta suurimmaksi osaksi tyydyin kuljettelemaan raipan päässä olevaa nahkapalaa pitkin Minnan peppua ja häpyvakoa. Minnan pikkuhousut painautuivat kiihottavasti peppuvakoon ja häpyvakoon. Huomasin, että housut olivat hävyn kohdalta jo kostuneet, joten tiesin Minnan nauttivan käsittelystäni.

- Pyllistä minulle oikein kunnolla hevostyttö, sanoin hänelle muka vihaisesti.
Minna totteli ja taivutti selkäänsä notkolle niin, että peppu nousi entsitä pystympään. Menin hänen luokseen ja laskin hänen pikkuhousunsa ratsastushousujen seuraksi nilkkoihin. Näky oli kaunis: kiinteiden pakaroiden alla näkyivät kiihotuksesta turpeat häpyhuulet. Pilluneste valui pitkin Minnan reisiä hänen pyllistellessään minulla ja raippani tehdessä härnäävää liikettä hänen peppu- ja häpyvaossaan.
- Onpa pantavan näköinen peppu, mutta ensin nuollaan, sanoin Minnalle.
Asetuin polvilleni hänen taaksensa ja ujutin kieleni kohti hänen pilluaan. Nuoleskelin sitä ensin koko matkalta, mutta keskityin sitten itse pillureiän nuolemiseen. Työnsin kieltäni hänen sisäänsä ja tunsin kuinka kosteat nesteet pursusivat ulos hänen kuumasta raostaan. Ne valuivat leualleni, mistä lipaisin niitä välillä pois.
- Tule sisään, pane mua, Minna pyysi.
- Ei vielä, rangaistus on kesken, sanoin ja jatkoin käsittelyäni.

Hiljalleen siirryin suutelemaan ja nuoleskelemaan hänen pakaroitaan. Ne tuntuivat mukavan kimmoisilta ja innostuin leikittelemään niillä kunnolla. Pakarat punoittivat hieman raipaniskujen jäljiltä, mikä teki niistä entistä kiihottavammat. Liuútin kieltäni pitkin hänen pyllyvakoaan ja nuolaisin peppureikää. Minna huokaili ja voihki yhä kovemmin, eikä meinannut pysyä jaloillaan.

Aikani nuoltuani heitin omat housuni nilkkoihini ja otin kaluni esiin. Hieroin sitä vähän aikaa Minnan pakaroita vasten ja liu-uttelin sitä pitkin hänen häpyvakoaa. Sitten asetin terskan hänen häpyhuulilleen ja työnsi kaluni voimakkaasti Minnan sisään.
- Aahhh, Minna nyyhkäisi, kun kaluni tunkeutui hänen tiukkaan rakoonsa.
Aloin naida Minnaa rajusti takaapäin. Minna nytkähteli kädet sidottuina vasten seinää ja yritti pitää tasapainoaan. Autoin häntä tarttumalla hänen tisseistään kiinni ja alkamalla leipoa niitä. Pyöritin ja rutistelin tissejä kovakouraisesti, mutta siitä Minna tuntui vain innostuvan
- Pane, pane, pane. Uuhh, ihanaa, hän huusi.
Välillä tartuin hänen lantioistaan kiinni ja katselin hänen hekumallista persettään pannessani häntä tiukkaan pilluun. Uitin etusormeani hänen märässä pillussaan ja siirsin sen sitten hänen peppureiälleen. Työnsin sormen hitaasti sisään tiukkaan peppuun ja aloin liikutella sitä varovasti. Minna jatkoi mouruamistaan entistä kiihottuneempana, joten päätin ottaa kaluni ulos pillusta ja alkaa työntää sitä hiljalleen peppuun. Aluksi se ei meinannut mennä millään sisään tiukkaan anaaliin, mutta vähitellen Minna onnistui rentoutumaan ja sain kaluni upotettua hänen peppuunsa. Aloin panna häntä hiljalleen peppureikään, mikä tuntui mahtavalta.
- Voi sitä näinkin ratsastaa.Nyt saa heppatyttö kokeilla kunnon rodeota, sanoin kiimoissani.

Panin Minnaa peppuun, kunne stunsin että saan orgasmin. Vedin kaluni ulos pepusta ja runkkasin mällit Minnan pakaroille. Ensimmäisten satsien lennettyä hieroin vielä kaluanai Minnan peppuvakoon ja levittelin spermat kunnolla hänen pyllylleen. Minnakin tärisi orgasmin kourissa, tosin hänelle se oli varmaan jo kolmas. Hän ei jaksnaut enää seistä, vaan lysähti sidottujen käsiensä varaan. Armahdin häntä ja irrotin hänen kätensä solmuista.
- Se oli ihanaa, Minna hykerteli ja otti vielä kaluni suuhunsa.

Hän imi kaluni puhtaaksi, jonka jälkeen nousimme ja pukeuduimme. Kävelin ulos ja vilkaisin ohimennen Minnan oria.
- Vaan tuotapa sinä et pysty tekemäänkään. Enpä taida sittenkään vaihtaa osia kanssasi, naurahdin.

2

4944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ori

      olethan kiltti ja jatka kirjoittamista
      t:maria=)

    • Hevosmies

      Ihan jees, mutta nuo jumalaisen kiihoittavat ratsastussaappaat jäivät taas liian pienelle huomiolle. Voisikohan kullilla vaikkapa leikitellä saappaan pinnalla tai laskea niille laavat. Katsokaa vaikka täältä, kuinka kiihoittavat ne on...

      http://www.xfreehosting.com/fetish/ridingboots/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe