Rakastele mua

vivadel

Marko silitti takaapäin käsivarsiani ja kosketteli hellästi huulillaan lämmintä niskaani. Hänen huulensa seikkailivat kaulallani ja kädet kietoutuivat ympärille ja hyväilivät ylävartaloani. Kun Markon suu saavutti korvanlehteni, hänen kuuma, kostea kielensä livahti ulos suusta ja nuolaisi korvantaustaani. Marko imi korvaani ja aloin kiihottua.

Marko käänsi minut rajuin ottein itseensä päin, sujautti toisen käden paitani alle ja silitti hellästi selkääni. Toisen käden sormet työntyivät paksujen hiuksieni läpi. Aloin tuntea kiihkoa hänen kosketuksestaan ja painoin itseäni Markoa vasten.

Näykin hänen kuumenevaa ihoaan ja hyväilin märkiä huulia omillani. Hän puri minua varovasti alahuulesta samalla kun omat käteni luikertelivat hänen paitansa alla. Riisuin paidan hänen päältään ja sen alta paljastui upea ruskettunut ylävartalo, jota en ollut vielä nähnyt. En voinut olla painamatta kynsiäni hänen lihaksikkaaseen selkäänsä. Marko veti päältäni ohuen silkkimekon.
"Ota minut", vikisin ja tunsin, kuinka märäksi olin jo tullut. Rintani sojottivat terhakkaana Markon edessä ja hän tarttui niihin heti. Hän hieroi minua kaikkialta, suuteli ja imi kovettuneita nännejäni.

Marko nosti minut keittiön korkealle pöydälle ja avasin jalkani. Hyväilin hänen hiuksiaan ja rintalihaksiaan, koskettelin nännejä ja annoin itseni täysin hänen valtaansa. Hän veti minut syliinsä ja kiedoin jalkani tiukasti hänen ympärilleen. Hän vei minut sylissään makuuhuoneeseen ja istui sängyn reunalle. Istuin hänen sylissään, lantioni liikkui häntä vasten.

Kaadoin hänet sängylle ja avasin farkkujen nappeja, joiden alla tuntui jo noussut penis. "Sä teet mut hulluksi", Marko huohotti ja auttoi vetämään housunsa alas. Työnsin kädet tiukkojen bokserien alle ja vedin nekin pois. Hänen upea elimensä oli pystyssä ja valmiina. Marko riisui alushousujani ja pyöräytti itsensä päälleni.

Markon vahvat kädet hyväilivät minua rajusti, mutta varovaisesti. Hänen kuumat huulensa kohtasivat omani ja kielet tunnistivat toisensa.

Tunsin mieletöntä rakkautta Markoa kohtaan ja halusin näyttää sen hänelle. Käännyin hänen päälleen ja ohjasin hänet sisääni hitaasti. Tuntui, että hän olisi sisälläni juuresta saakka. Annoin lantioni paiskautua hänen omaansa vasten nopeaan tahtiin ja tunsin, kun hänen peniksensä lämmitti käytäviäni. Se sattui, mutta en välittänyt. Se saikin sattua, se tuntui hyvältä.

Marko laukesi ja sen jälkeen veti peniksen ulos. Paloin kiihkosta ja halusin lisää, rakastelimme sinä yönä monta kertaa ja lopulta jäin nukkumaan hänen lämpöiseen syliinsä.

Aamulla löysin itseni samasta paikasta, Marko silitti hiuksiani ja suukotti hellästi otsaani.
Hyväilin hänen alastonta vartaloaan kevyesti joka paikasta ja tunsin vieläkin edellisen yön mielessäni ja tiesin, että haluaisin rakastella Markon kanssa vielä uudestaan.

1

16108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuvaan :D

      kaunis ja hyvin kirjoitettu, tykkäsin kovasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe