Sitten kun Sean Preston ja

Jayden James

osaavat puhua kunnolla ja ovat jo hiukan kasvaneet, niin saamme kuulla totuuden. Itse en usko näihin "Britney on huono äiti" -syytöksiin ennen kuin lapset itse näin ovat sanoneet. Uskon että Britney on hieman tasapainoton ja tarvitsee ihmisiä lähelleen, mutta en usko kaikkiin syytöksiin. Piste.

12

2799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • briiitulla remmit löysällä!

      siis hieman tasapainoton...


      siis nainen on 25 ja kahden lapsen äiti. hänellä on vakavia mielenterveysongelmia tai sitten päihdeongelmia. briitu hakeudu hoitoon!

      • tosiasia-

        ajatellaanpa tavallista suomalaista äitiä, jolla on 2 lasta.lapset ovat pieniä ja tarvitsevat äitiä, mutta äiti juoksentelee baarista toiseen ja hänellä ON mielenterveysongelmia.tämäkö olisi tasapainotonta elämää vain? epäilempä vaan, lapset vietäisivät aivan varmasti äidiltä.
        eikö se ole aika sama asia? britneyllä on ongelmia ja ei ole todellakaan valmis äidiksi vähään aikaan vaikka kuinka yrittäisi. kaiken lisäksi hän on kuuluisa ja eritoten siitä syystä, miksi lapsia ei olla viety??!! nyt on kyse lapsista ja heidän onnellisuudesta, kukaan lapsi ei tahdo juoppoa elämää vaan onnellisen kasvatuksen! tehkää hyvät ihmiset jotain ja ÄKKIÄ!!


    • nankka

      Ei pieni lapsi sano vanhemmistaan pahaa. Ehkä aikuisina voisivat puhuakin äitinsä ongelmista, mutta kun ovat vielä niin pieniä, että jos Britney saisi tässä vuosien aikana asiansa kuntoon, eivät Sean Preston (2 v.) ja Jayden James (1 v.) kuitenkaan muistaisi, millaista oli vauvana, kun äiti ei pitänyt kunnolla huolta.

      • Punakorva78

        muutenkin mua ärsyttää että ihan pieniä lapsia pidetään tyhminä koska ne ei muka vielä ymmärrä asioista. Joo, lapset ei varmaan ymmärrä asioista siinä mielessä että "mikä on soveliasta" ja mikä ei.
        Joten kyseessäolevat lapset eivät vielä osaa kärsiä esim siitä että äitinsä pimpsa on jo abaut 5 kertaa nähty lehdissä neidon astuessa autosta ulos..
        Mutta ne takuulla tuntevat tunnetasoja paljon paremmin kuin aikuiset.
        Ja on selvää, että Britneyllä on henkisesti paha olla. Lapset on ehdottomasti otettava häneltä pois ja hän itse tulee myöhemmin olemaan siitä kiitollinen, mikäli ei tee itsemurhaa ensiksi.


    • --Nadia--

      Joo Britney on yhtä hyvä äidiks ku Michael Jackson isäks!!! Onko hyvä äiti sit sellainen joka on tasapainoton??

      • Huonohan

        Se lopuksi oli vainajanakin,mutta totit on aina juotava illalla eikä aamulla,Kippis!


    • olde80

      moroo..

      tarviiks sitä edes vittu kysyy..?
      ei todellakaan ole sopiva..toosa vilkkuen blondi painaa pileistä huumetesteihin ja sielt itku kurkussa uudestaan bileisiin toosa vilkkuen taas.. =) kas siin menee taas vuoden äiti.. =)

    • Mirva86

      Hmm. Mä en tunne tota naista. Pitäis kai tuntee kun noi lehdet saattaa joko vähätellä, paisutella tai keksiä. Sama se mulle on ahistaa vaan kun joka tyttö tuntuu seuraavan ton Britneyn esimerkkiä. Tai lehdestähän mä nitäkin kohtaloita luen...

    • T3ss4

      Olen nähnyt monenlaista perhettä työni kautta, mm.alkoholi, huume, pahoinpitely yms... ja voin vaikka vannoa että lapsi pitää salaisuuden viimeiseen asti. Lapset ovat viisaita, eivät ne halua puhua perheestään pahaa, vaikka asiat olisivatkin huonossa kunnossa. Vaikka nämä lapset kasvavatkin vanhemmiksi ja osaavat puhua, ei ne muista mitään pahaa äidistään.

      • think about it

        äly ja kauneus EIvät mahdu samaan pakettiin. on mahdotonta olettaa että YKSI maailman seksikkäimmistä artisteista kaunis ja lahjakaskin ja mitähän vielä, että olisi vielä kaiken lisäksi hyvä äiti? toistattakoon tässä tätä oivallista vanhaa sanontaa, ettei kukaan ole tydellinen, eikä kenenkään kannata täydellisyyttä tavotella edes, koska sitä ei tule saavuttamaan yksikään ihminen tässä planeetassa. No mutta asiasta kolmanteen. kuten britney väittikin masentavansa ainoastaan raskauden jälkeistä masennusta, mutta että tähän päälle vielä eroaminen ja huoltajuuskiistat ym muu p*aska, niin onhan se selvää ettei tuollainen, joka on aina tottunut ylellisyyteen ja saanut kaiken haluamansa voi kestää pienintäkään porrasta alaspäin. Mutta eihän se britney tienaa kun sen lähes 800 000 euroa kuukaudessa, joten rahallisesti hänellä ei ole pulaa, vaikkei duunia tekisikään. mielestäni siis britney tarvitsee vain aikaa päästä tuosta kaikesta ohi ja luovuttaa lapset vaikka vain väliaikaisesti Kevinille, mutta että sekään ei näytä kevinille riittävän, joten paineita kasvaa sen mukaisesti enemmän, mitä fanit, kevin, babarazzit häntä jyystäävät. on vain ajan kysymys milloinka briitu pääsee taas jaloilleen. kaikkihan on tietysti asenteestakin aika pitkälti kiinni, joten saa nyt nähdä. odotus on kova.


    • olen..

      Täysin samaa mieltä!!!!!!Britney on hyvä äiti kun vaan saa tilaisuuden näyttää sen!

    • No Way!

      En oikein usko, että Britneyllä on vain tasopaino ongelmia lasten kasvatusten kanssa.
      Jos lapsi on meinannut pudota maahan, ja turvamies on juuri ja juuri saanut tämän kiinni. Lapset saavat rääkätä koiraa miten haluavat. Ei se ole mitenkään hyvää kasvatusta. Ja jos äiti laulaa vähissä vaatteissa, onko se hyvä esimerkkikään? Mielestäni ei.

      On totta, että lapset ovat lojaaleja vanhemmilleen, eivätkä halua puhua pahoista asioista. Miettikää jos itse olisitte sellaisessa tilanteessa, ja voisitte lapsena jo menettää vanhempanne, kun joudutte kasvatuskotiin. Ei sillä, että se olisi järkevää kieltää pahat jutut, mutta... niin lapset ajattelevat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      33
      2194
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1866
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1220
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1205
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      13
      1135
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1071
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      997
    Aihe