Pokémon vastaan Digimon

Luna

Näin tämään ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen jakson Digimonista. Ohjelma oli aivan yhtä tökerö kopio kuin olin aavistellutkin, täyttä rahastusta ja ratsastusta toisten hyvän idean siivellä!!! Digimonin tekijät / fanit hävetkööt! Ei rahaa moisille plagioijille.
Hahmot olivat persoonattomia ja itseasiassa surkeita pokemonien irvikuvia. Hyvien ja pahojen digimonien taistelu ei ole kovin kantava juoni koska miksi ne vihaavat toisiaan? Miksi ilkeät ovat pahoja? Siksikö että on niin kivaa olla pahis? Kamoon, guys, ei niillä ole mitään motiivia esim. maailman valtius-aietta taustalla, joten koko juttu on ihan ontuva. Ei olla kunnolla mietitty, mitä Digimonissa sitten olisi perusjuonena ja kantavana voimana, se jos mikä on rahastuskeino, kun ei olla edes kunnon ideaa pystytty keksimään. Koko jakso oli rakennettu vain yhden kämäisen taistelukohtauksen ympärille. Surkeaa.

Näkemässäni jaksossa suurin osa ajasta kulutettiin siihen, kun hahmot laahustivat jossain aavikolla ja puhuivat p*skaa. Kaikenlisäksi ei oltu edes animoitu eri kuvakulmista vaan käytetty samaa surkeaa kuvakulmaa ainakin puolet ohjelman kestosta! Joku vaaleanpunainen kuvottava otus kiljui "Soraa! Soraa!" toiset puolet. Lisäksi dubbauksen eli päälle puhumisen ja laulamisen suomennos oli todellinen floppi, mutta siitä nyt ei voi syyttää sarjan varsinaisia luojia. Sarja äänimaailmaltaan oli kiduttava kokemus, ja minuun ainakin jätti kokonaisvaikutelman ikävyydestä ja ahdistavasta jälleen yhdestä lasten aliarvioinnista!!!

Pokémoneissa sentään ideana on joku muu kuin loppuun kaluttu hyvät vastaan pahat. Poket ovat söpöjä ja viimeistellysti suunniteltuja eivätkä mitään nopeasti rahanhimossa sutaistuja käveleviä variksenpelättejä kuten digeissä. Vitsit ovat toisinaan hauskoja ja ennen kaikkea japanilainen tunnelma välittyy ainakin jossain paikoin ohjelmaa.

Jos jotain pitäisi sensuroida ja boikotoida niin se on digimon!!!

11

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokemon rulaa

      Olen katsonut pari digimon-jaksoa ja todennut, että erityisesti duppaukset ovat menneet päin puuta. Leikö mikä tekniikka, vai miksi äänet kuulostavat hiljaisemmilta ja epäselvemmiltä kuin pokemoneissa. Digimonien "kaksoisäänet" ärsyttävät heti alussa, tyhmää on myös, että ne puhuvat "ihmisten kieltä".

      "Grafiikka" on tosin hieman hienompaa, mutta Pokemonien piirrostekniikka on silti tyylikästä ja hyvännäköistä.

      Kauheata huomata, miten Digimonien tuotteet valloittavat kauppaa toisesta päästä, kuin Pokemonit. Toivon hartaasti, että kyseinen sarja on ja pysyy poissa, teleivisiosta ja kauppojen hyllyiltä, niin vältyn näkemästä kaupallisuuden huonoja puolia.

      Onhan pokemonkin kaupallinen, mutta en katso sitä ikinä sillä silmällä, en keräile, osta, vain katson sarjaa telkkarista, söpöjä pikku otuksia...

      Digimonit(ja muut pokeminin seuraajat) pois!!

      • prof. utsugi

        kuten jo aiemminkin olen sanonut, pitäisi meidän kaikkien boikotoida kaikkia mahdollisia digimon tuotteita, niin toffee-limonadeja ("joista voit muuttua Oromoniksi tai joksikin muuksi" niinkuin etiketti lupaa) kuin nukkeja joissa ovat aiheena "Surffarikoiramon" ja "Hiphop-apinamon" (jotka näin kaupassa samassa hyllyssä pokemon tuotteiden kanssa ja oksensin)! ohjelma on huono ja ei mitenkään lapsille sopiva, vai miltä kuulostaisi jos lapsesi jonakin päivänä tulisi leikkimään kanssasi ja haluaisi välttämättä olla SATANMON, joka saa voimansa demoneilta (sellainenkin on)
        Ja lopuksi pieni ote viikon digimon jakson "hurjimmasta" kohtauksesta:
        "Minäää palannn!"
        "Minä palan entistä enemmään!"
        "Vaah! Tultaaa!"
        (taistelua:)
        "Tulikäsi!"
        "Taikatulta!"
        "Hieman liekkiä!"
        "Nyt minä kehityn!"
        "Anna mennä Pirdramon!"
        (taistelu loppuu:)
        "Miksi tulit hulluksi Meramon?"
        "En tiedä"
        "Hänellä oli tuo möykky mahassa siksi hän tuli hulluksi."
        "Mene kotiisi äläkä enää tule takaisin pahana Digimonina."


    • digimon matkii pokemonia!

      • hyvä pokemon!!!!

        mua oksettaa digimonissa eniten ne järkyttävän huonot näyttelijät!!!!!
        miten ne ees kehtaa näytellä noi huonosti??!!!
        esim yhessä jaksossa ne tyypit tippu johonki rotkoon nii ne näyttelijät "huusivat":AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! yhtä "eläytyen" kuin joku jolta lääkäri pyytää et sanopas: aaaaaaaaaaaa...
        yököttävää!!!
        mä inhoon niitten näyttelijöitten ääniä.ne on muuten samat ku jossain flipperissä ja lopokossa vai mikä ny on. ja yhtä "taitavia" ovat siinäkin...BUUUU KOKO DIGIMON!!!!
        pokemonissa näyttelijöiden ammattitaidon huomaa kyllä jokainen.he osaavat eläytyä ja näyttelevät tosi taitavasti, eivätkä selvästikään ajattele näytellessään että tää on tylsää...


      • Jessie ja James
        hyvä pokemon!!!! kirjoitti:

        mua oksettaa digimonissa eniten ne järkyttävän huonot näyttelijät!!!!!
        miten ne ees kehtaa näytellä noi huonosti??!!!
        esim yhessä jaksossa ne tyypit tippu johonki rotkoon nii ne näyttelijät "huusivat":AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! yhtä "eläytyen" kuin joku jolta lääkäri pyytää et sanopas: aaaaaaaaaaaa...
        yököttävää!!!
        mä inhoon niitten näyttelijöitten ääniä.ne on muuten samat ku jossain flipperissä ja lopokossa vai mikä ny on. ja yhtä "taitavia" ovat siinäkin...BUUUU KOKO DIGIMON!!!!
        pokemonissa näyttelijöiden ammattitaidon huomaa kyllä jokainen.he osaavat eläytyä ja näyttelevät tosi taitavasti, eivätkä selvästikään ajattele näytellessään että tää on tylsää...

        Mä oon 100% samaa mieltä!! on tärkeetä et näyttelijät paneutuu rooliin ja voi tuntee ittensä näyteltäväks hahmox.


    • minä

      vaitätsä et pokemon ei oo muka rahastusta?

    • digi fani

      kuule mistä voit tietää miks ne on pahoja?no mäpä kerron.eräs paha digimon ankylomon oli joutunut kehitys linjan väärälle puolelle joidenkin digimonien kanssa ja niistä tuli outoja ja rumia.niitä hyljittiin ja ne suuttuivat aikoivat kostoksi tuhota maa pallo.no miksi ne sii ovat pahoja?nyt sait vastauksen!!!!!!!!!!!

    • Pokeduud

      matkijasarja, yksinkertaisesti..... paska!

    • digi1

      eihän siinä muuta samaa että siinä on monsterita. teiän mielestä siis ei sais tulla enää monsteri sarjoja koska on jo pokemon. ja mistä tiedätte että digimon matkittu pokemonista?kertokaapa.

    • Digifan02

      Digimonissa on omasta mielestäni paljon paremmat musiikit mutta tämän ketjun kirjoittaja ei selvästi ole kiinnittänäyt huomiota sarjan juoneen ja etenkin vielä loppuun asti katsonut koko digimonia.

    • Anonyymi

      Japanilainen leluja valmistava Bandai kehitti Tamagotchi-virtuaalilemmikin. Nintendo kopioi idean ja kehitti Pokemonin. Bandaikin halusi osansa ilmiöstä ja kehitti tältä pohjalta Digimonin tv-sarjoineen, miljoonine oheiskrääsineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe