Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

GALLUB-kerro kissasi nimi

BeBe

Eli siis olisi mukava kuulla minkänimisiä kissoja ihmisillä on.
Kerro siis:

1.kissasi nimi?

2.kissasi sukupuoli?

3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?

4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?

87

3162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antero

      Suomi nimistä valtiota hallitsi kerran lentopalloa pelaava presidentti, jolla on suuret kämmenet. Tuolloin syntyi myös lempeiden jättiläisten kissarotuun sen ensimmäisen kotimaisen kasvattajan kissalassa punainen urospentu, jolla oli jo pienenä suurikokoiset tassut. Hän sai saman lempinimen kuin maan ensimmäinen mies. Löytyy tosin tuo nimi virallisen nimen loppuosastakin Maine Uno Man. Isolla pojalla on ison pojan tavat. Ei hänen pöydälle tarvitse hypätä, jos sieltä jotain tarvitsee. Riittää kun nousee vain seisomaan pöydän reunaa vasten ja kaappaa tassulla mitä haluaa lattialle terkempaa tutkimista varten. Ainahan se oma kissa on se paras kissa monine kivoine temppuineen. Siinä se.

    • piipa

      Mun kissani nimi on Hymy ja nimensä se sai sen takia kun sen suu on aivan kun se hymyilisi koko ajan.Hymy on tyttö ja näinä päivinä on tulossa perheenlisäystä.Innolla odotellaan.
      Hymy on maailman:)kiltein ja rauhallisin kisu.
      Ja nätti ku mikä.
      Lapsetkin ovat rakastuneet siihen totaalisesti.

    • Tiia S.

      on Nasu.
      Nasu neitonen tuli luokseni 10kk ikäisenä puolivillinä kissana. Lapsuus oli vietetty holtittomasti lisääntyneessä ja villiintyneessä kissapopulaatiossa, josta eläinsuojeluihmiset olivat pentueen korjanneet parempaan talteen varmalta kuolemalta. Pentue oli arka, ja tottui hiljalleen ihmiseen...paitsi Nasu.
      Ensinäkemältä ihastuin pieneen, tärisevään ja töpöhäntäiseen kissaan.
      Hoidin alipainoisen, ja rankasti matoisen kissan kuntoon, ja kesytin hiljalleen.
      Nykyään aarteeni nukkuu tyynylläni ja antaa helliä. Eikä neitonen ole enää niin pieni kuin aluksi.
      Ja mistä keksin nimen? Kissa oli niin pieni ikäisekseen ja kaikin puolin reppana.
      Muistin Nalle Puh sadusta kohdan, jossa muistaakseni Pöllö soimaa Nasua sisuttomuudesta. Ja Nasu vastaa: "On vaikea olla rohkea, kun on vain hyvin pieni eläin".

      • kisumisutar

        tuli ihan tippa silmään tuosta sun tarinasta.
        Onneksi olet Nasun pelastava enkeli=)
        Itselleni on viikon päästä tulossa pyhä birman pentu.
        Sen virallinen nimi on Diamond, joten lyhensin sen vaan Disse.
        Voin kuitenkin vielä muuttaa nimen, saa nähdä minkälainen veijari se on niin voi tulla mieleen joku häneen sopiva nimi=)


      • Simskun omistaja
        kisumisutar kirjoitti:

        tuli ihan tippa silmään tuosta sun tarinasta.
        Onneksi olet Nasun pelastava enkeli=)
        Itselleni on viikon päästä tulossa pyhä birman pentu.
        Sen virallinen nimi on Diamond, joten lyhensin sen vaan Disse.
        Voin kuitenkin vielä muuttaa nimen, saa nähdä minkälainen veijari se on niin voi tulla mieleen joku häneen sopiva nimi=)

        Mites olisi nimi Dirma? Se viittaisi rotuun. Mulla nimet ovat seuraavanlaisia: maatiainen Serafiina, siamilainen Junior eli Junkku ja Maine Coon Joonas eli Jonttu. Kyllä niitä lempinimiä rupeaa aina viriämään. Näissä olen rakastunut erittäin syvästi luonteeseen varsinkin Coonissa. Jim Davishan piirtää Karvista ja sen kissan esikuvana on tämä Mainen osavaltion kansalliskissa. Aivan ihana ja ihan kuin Karvinen niin piirteiltään kuin luonteeltaankin. Ihana on siamilainenkin, joka on enemmän ihmisrakas. Iso-Jonttu on ennen kaikkea laiska ja nälkäinen, mutta niiiiin ihana.


    • blackcat

      1.kissasi nimi?
      Kissojeni nimet on aika omituiset. Ne ovat Rane ja Sköge.

      2.kissasi sukupuoli?
      Molemmat ovat uroksia

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Ranella oli jo tämä nimi kun saimme sen joten emme viittineet vaihtaa sitä, Sköge tuli siitä kun pienenä sanoin aina kaikkia kissoja sköydi-möydiksi.

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?
      Kissani nukkuvat vieressä ja osaavat tulla lohduttamaan kun on tarvis.

    • Paula

      1.Kissojeni nimet ovat siis Biggs ja Sparks

      2.Naaraita kumpikin

      3.Biggsin nimi juontaa siitä että ensimmäinen kissan pentumme kuoli, oli todella pieni ja heikko alunalkaen. Joten seuraava olikin jo Bigger Stuff=)siitä nimi. Ja Sparksin nimessä on lopussa myös se "kss" äänne siten saa kisut nopeasti luokseen=) Ja se sopii Biggsin kanssa=)

      4.Kissani ovat aivan ihania Biggs on pienestä asti nukkunut yönsä tyynylläni joskus ryökäle valtaa koko tyynyn=)Suihku on myös Biggsin mieleen. Ja Sparks on ihme ikiliikkuja joka paikka pitää tutkia.Ja yksikseen pitää kovaa jutella=)

      • Tiia S.

        tyynyssä on niin ihanaa että kissat sen omistajiltaan valloittaa. Edellinen kissani teki ihan samoin ja nykyinen suorastaan retkottaa tyynylläni, hyvä että itse saan pääni siihen. Hauska lukea että muilla on ihan samoin =)


      • Paula
        Tiia S. kirjoitti:

        tyynyssä on niin ihanaa että kissat sen omistajiltaan valloittaa. Edellinen kissani teki ihan samoin ja nykyinen suorastaan retkottaa tyynylläni, hyvä että itse saan pääni siihen. Hauska lukea että muilla on ihan samoin =)

        Heh juu välillä nukun itse noin 5cm paksuisella kaistaleella kun ei raaski sitä pientä siitä sysätä pois=)Ihania kyllä ovat=)


    • minä

      1. Niiden nimet ovat Molly, Leevi ja Onni
      2. Molly on naaras ja Leevi ja Onni uroksia, kaikki leikattuja (tosin Leevi ja Onno ovat molemmat Mollyn pentuja, eri pentueista vain.)
      3. Siskoni toi eräänä syyskuisena päivänä tienvarresta löytyneen nälkiintyneen ja resuisen n. 5kk. ikäisen kissaparan melle. Se oli niin nälkäinen, että söi jopa perunoita. Hän sanoi sitä söpöksi ja että se on sitten sen nimi. Me sanoimme ei, koska lähistöllä asusteli jo sen niminen kissa. Äitini ehdotti Milliä, isä taas ei hyväksynyt sitä, koska hänen lapsuuskodissaan kaikki kissat olivat Millejä. Lisäksi emme olleet varmoja sinikilpikonnanvärisen kissakaunottaremme sukupuolesta (emme silloin vielä tienneet vain naaraiden omaavan kyseisen värityksen), joten annoimme sille nimen, joka sopisi molemmille sukupuolille. Molli!!! Ja koska se myöhemmin paljastui tytöksi, se kirjoitetaan Molly.
      Leevi on Mollyn esikoinen, komea mustavalkoinen kolli. Sen syntymänimi oli Elvis, mutta kukaan muu(kuin minä) ei pitänyt siitä nimestä, joten se vaihdettiin Leeviksi. Kieltämättä se onkin ihan Leevin näköinenkin!!
      Leevillä oli sisko, Diana, joka syntyi kuolleena. Väriltään sinivalkoinen. Se nimettiin edesmenneen prinsessa Dianan mukaan. Muita pentuja ei kyseiseen pentueeseen sitten syntynytkään.
      Onni on puna-valko pilkullinen komea miehenalku. Se oli onnekas jäädessään henkiin, siksi sen nimi on Onni. Se oli pentueen kuopus. Sillä on kaksi veljeä (punavalkopilkulliset Vili ja Tiikeri (nyttemmin Elvis ja Tige) ja valkokirjokilpikonnan värinen Ronja Ryövärintytär) Onni ei meinannut syntyä, siis "jäi kiinni". Onneksi äitini sai vedettyä sen lonkista ulos. Muuten ois varmaan molemmat kuolleet, sekä emo, että pentu.
      4.Molly on tosi herttainen,hellä ja ihanan värinen. Tosi hellä emo ja kohtelee melkein vuoden ikäistä Onnia vieläkin, kuin pikkupentua. Molly itse luulee nalleani emokseen. Se lutkuttaa sitä aina, kun silmä välttää. Se kiittää aina, kun sille avataan ovi (se sanoo kurh!) Se todellakin on maailman paras kisu!!
      Leevi on suloinen ja leikkisä ja aina, kun lähdemme lenkille, se seuraa perässä ja maukuu vähä väliä. Se myös pitää huolta pikkuvelipuolestaan. Muuten se on oikea hassu possu ja herrasmies (kova pusuttelemaan). Se osaa soittaa pianoa.
      Onni on komea ja kiltti ja mahdottoman vilkas, ja villi. Se ei koskaan herätä yöllä. Se leikkii söpösti ja on tosi taitava pyydystämään hyönteisiä. Sekin on aivan mahtava kisu!!!!

    • miau

      Kissani (sen ensimmäiseni) nimi on ...
      Pormestari Kipu. Se on puoliksi venäjänsininen ja puoliksi maatiainen, mutta luonteenpiirteet ovat selvästi siniverisiä. Se on itsenäinen ja itsekäs, huomionkipeä ja ylpeä. Mutta se rakastaa ylitse kaiken meitä alamaisiaan. Kotioloissa titteleitä ei kuitenkaan käytetä, vaan Kipu riittää, joskus myös pipsa ja pipana. Kissalleni halusin mahtipontisen, sarjakuvasankarimaisen nimen. (Kuten Kapteeni Amerikka, josta pormestari kipu sitten jotenkin johtui.)

      Kipu on naaras ja kaverinaan sillä on Kuri. Kuri kurisee kokoajan ja on enkeli kissaksi, kiltti, huomaavainen vähän arka ja tuttavallinen ja niiin hellyydenkipeä. Kuri on lyhenne koko nimestä, joka on Kusti Menolippu. Nimen tarina on liian pitkä ja sekava tähän. Myös Kuri on naaras.

      Lauman leppoisin on Pisu, nimi, kuten arvata saattaa, johtuu sen pentuaikaisista tavasta pissata joka paikkaan, paitsi hiekkalaatikkoon. Koko nimi on Pissa, mutta Pisu on tuttavallisempi. Pisu on kurin sisko, ja perheen ainoa leikattu tyttö. Pisu rakastaa ruokaa, painaa yhtäpaljon kuin muut yhteensä ja on hillittömän kovaääninen kun ruokakuppi uhkaa tyhjentyä. Pisun mielestä kupissa tulee olla aina ruokaa, vaikkei edes huvittaisi syödä. Huomion se on huomannut saavansa parhaiten naukumalla kummallisesti, mitä ihmeellisempi ja kovempi naukulaulu kuuluu, sitä varmemmin ihmiset sen huomaa.

      Parasta kissalaumassani on se että kissat ovat persooniltaan niin vastakohtaisia.

    • kisu fani

      On maailman paras!
      Sen nimi on Tiuku. Nimi vaan tuli yhtäkkiä automatkalla kun vietiin sitä meille(oltiin haettu just syntymäkodista) Tiuku on kotikissa ja käy ulkona valjaissa., Se on syntynyt marraskuun 7 päivä. Se oli ihan erilainen kuin muut sisarensa... Se kukin ns. omia polkujaan.. Aina kun muut leikki, niin Tiuku nukkui ja teki kaikkea muuta. Esim söi ja kävi "veskissä"
      Siinä on aivan selvästi norjalaista metsäkissaa. Tiuku tottui tosi helposti uuteen kotiin.
      Tiuku on siis tyttökissa, niinkuin ootte varmaan huomannukkin jo :D Tiuku osaa antaa molempia tassuja ja mennä maahan.

    • minzui

      1.kissasi nimi? -Eetu Edward(toinen nimikin pitää olls;))

      2.kissasi sukupuoli? -uros

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen? -sisko ehotti sitä ja suostuin

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa? -mun kissa on maailman paras ku se on niin hassu.Nukkuu kerällä söpösti ja kehrää aina:)

    • ljj

      Kisujen nimet ovat Afrodite ja Poseidon, mahtipontiset nimet omanrvonsa tunteville kissoille. Afrodite oli likainen takkuinen matoinen mytty, nyt neidistä on varttunut ronkeli eritäin fiksu teini. Poseidon herra, villikissanpentu joka on vielä vauva.
      Maailaman parhaat mussukat, jotka keksii jokapäivä jotain uutta ja ihmeellistä.

    • julia

      1. Leevi ja Viivi
      2. uros ja naaras
      3. Olin päättänyt että kun hankin kissan niin jos se on kolli, siitä tulee Leevi. Toinen kissamme sai nimen niin että samana päivänä kun olin menossa katsomaan silloin viiden vuorokauden ikäistä pentua niin äitini soitti ja sanoi että hän on keksinyt tulevalle kissallemme nimen; Viivi. Kun menin sitten illalla katsomaan pentuja niin niistä yksi oli tyttö ja sanoin haluavani sen. Yksi perheen lapsista sanoi: - mä olen nimennyt tämän pennun Viiviksi. Sanoin että ei voi olla totta, ajattelin itsekin antaa pennulle Viivi nimen. ;)
      4. Leevi on maailman paras kissa koska musta tuntuu että se ymmärtää lähes kaiken mitä sille juttelen, Leevi on myös ihana siksi ettei se tee koskaan mitään pahaa. Leevi pitää hyvää huolta Viivistä; pesee sitä ja leikkii sen kanssa.
      Viivi on kanssa ihana kissanpentu; se kehrää paljon ja on kiltti. Viiviä en ole oppinut tuntemaan vielä niin hyvin kuin Leeviä koska Viivi on ollut meillä vasta kolme viikkoa.

    • BeBe

      Kiitos kaikille jotka ovat vastanneet, Oli mukava kuulla millaisia nimiä muiden kissoilla on.
      Ja aina on hienoa kuulla kun ihmiset rakastaa lemmikeitään.

      Nyt ehkä on siis aika kertoa omien kissojeni nimet eli minulla on kaksi kollikissaa joiden nimet on CITRUS ja PESUKARHU.
      Pojat on samasta pentueesta vaikkakin ihan erinäköisiä.

      CITRUS on nimetty koska se on väriltään oranssi ja tykkää appelsiinista ja mandariineista. Hän on perheen johtaja ja oman reviirin puolustaja, luihusta olemuksestaan huolimatta on saanut naapureilta myös liikanimen Karvinen, se kertoo varmaankin paljon.

      PESUKARHU on nimetty myöskin ulkonäkönsä mukaan, eli hänel on muuten valkoinen väritys mutta häntä on raidallinen ja paksu, näyttää pesukarhun hännältä.PESUKARHULLA on paksu turkki ja se on luonteeltaan kovin arka ja pelokas. Juoksee karkuun naapurin kissoja.

      Meidän kissat tulee kotiin reissulta kun niitä viheltää ja samoin ne tulee usein vastaan kun tulen töistä kotiin.
      He on itsenäisiä mutta kuitenkin samalla todella ihmisrakkaita.

    • tanya

      ikä 6v musta valkoinen latz (kopio)
      sukupuoli narttu. sai nimensä kun oli latz kissän näköinen koko nimi ms latz
      kissalla on temppera menttia ja hellyyttä..paras postin kantajan unelma....... odottaa että postilaatikko räpisee odottaa naina koulusta tsm ei anna vieraiden tulla yksin sisään hoitajilla ongelmia jos ollaan lomilla...

    • *Bengal*

      ...kissan nimi on Halloween. Se on persialainen uros ja sai sen nimen koska se on väriltään musta sil on oranssit silmät ja se on syntyny halloweeninä.

    • CattiFani

      Kissani on poika ja sen nimi on Laku. Se sai siittä nimensä koska sillä on musta häntä eli ihan niinkuin lakritsia. Toinen on Harmeli koska siittä oli pienenä hirveesti harmia kun teki kaikki pahat(tyttö kissa). Kolmas on vaan katti joka on myös tyttö.

    • *KiSu*

      Kissani nimi on Killi.
      Sukupuoli:uros.
      Nimen se sai koska paikasta josta haimme sen siellä nimetään kaikki Killeiksi!
      Paras kissa koska: Se lohduttaa jos on surullinen.

      • BeBe

        *hih*
        meidän kissat oli kans pentuna killejä.


    • Manu,Anu ja Martti

      Meidän kisulin nimi on Manu, se on siis poika. Täyttää 25.6. 1 vuotta.
      Me ei sitä itse keksitty, vaan se oli valmiina kun me haettiin sen kissatalolta. Joten annettiin sen nimen olla kun oli niin mainio.
      Manu on sitä varten maailman paras kissa koska sen väritys on niin kaunis(valkoinen pohjaväri ja muutamassa kohdassa, häntä punanen). Manu on kyllä usein pahojaan tekemässä.

    • tintti

      Meidän kissa on 5-vuotias poikakissa nimeltään Kasperi. Kasperi on Kasperi, koska en pidä lällyistä kisulimisuli nimistä, vaan halusin kissalle oikean nimen. Kasperi ei ole kovin yleinen pojan nimi, joten kissaa huutaessa ei luokse tule poikalaumaa. Kasperi kuulostaa hyvältä, ja onhan se yksi Kardemumman kaupungin kolmesta iloisesta rosvosta. Kasperi on yönmusta kissa, jolla on valkeat viikset ja jaloissa valkoiset tennarit. Kasperi osaa nukkua sängyssä kuten ihmiset: selällään pää tyynyllä, mistä lie ottanut mallia!

      • tintti

        Kasperi-kissalla (5 v.) on kummallinen tapa imeä sylissä ollessaan paidan helmaa. Samalla se kehrää todella äänekkäästi. Se on tehnyt sitä pennusta asti, liekö omistaja kertonut kissan syntymäajan väärin, eli olisko kissa vieroitettu liian aikaisin. Kasperi joskus oikein tunkee syliin imemään paitaa, ja tuleepa hänen korkeutensa sänkyynkin parhaalle paikalle tyynyn viereen.


    • Sarita ^_^

      1. Mokka.

      2.Naaras.

      3. Heh. No, Mokka sai nimensä mokkapaloista. Mä kun niistä niin hirveesti tykkään. :')

      4. Totta kai minun kissani on paras!!! :'')) Mokka nukkuu aina minun vierelläni tyynyllä, joskus valvoo yöllä jos on nukkunut päikkärit kauan...mut nykyään enää hyvin harvoin. : ) Mokka syö mitä vain syötäväksi kelpaavaa. Tosin, nykyään kun syö niin paljon kotiruokaa, ei kovin enää mene kissan ruoka. Maha tuli yht'äkkiä ruuasta sekaisin ja eläinlääkäri suositteli laadukkaita eläinkaupan kuivamuonia. Sit herkuksi se syö maitonappeja ja whiskasin ruokia. : )
      Kissat on ihania ja kiehtovia. Just itsenäisyys ja se pieni "alkukantaisuus" joka on viel tallella on niin kiehtovaa.

    • 5 kisua

      1. kissojen nimet ovat.. Lilli, Lady-late, Musta-helmi, Tutti-rutti ja Hassu-tassu =)
      2.Tyttö,tyttö,tyttö,tyttö ja poika =)
      3.Kisut ovat saaneet nimensä meidän lapsilta =)
      4. Meidän Lilli on maailman kiltein kissa, se ei tee pahaa kenellekkään! Ikinä se ei ole rääpinyt lapsia eikä meitä VAIKKA lapset joskus ovat olleet kovakourasia! Lady-late on meidän pelastuskissa.. Hänet me pelastettiin varmalta kuolemalta kun hän oli 6 viikkoa vanha, joku perhe oli ottanut hänet pois emoltaan 4 viikon ikäisenä ja valitteli sitten kun se itki ja pissas joka paikkaan! Meille tullessa kisu muuttu ja oppi käymään laatikolla.. Kissa on arka mutta hyvin kiltti =) Mun lapset kutsuu kisua myös roskiskissaks, se kiipeää kaappien takaa roskakaappiin ja syö ruuanjätteitä =)... Musta-helmi,Tutti-rutti ja Hassu-tassu ovat vain 5 viikkoa vanhoja mutta kovin vilkkaita! Meidän katras päästi Lilli-kissan ulos joten neiti sitten sai 3 pentua.. 2 pennuista jää meille ja 3 menee hyvälle ystävälle.. Kaikkia tyttökissoja odottaa leikkaus samoin poikaa =)

    • kissaa : DDD

      Minulla on kaksi kissaa. Vastaan nyt niin miten olen tottunut.

      Kissasi nimi? Robin ja Dumbo.

      Kissasi sukupuoli? molemmat uroksia.

      Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen? Robin sai nimensä hyvästä kirjasta, jota tykkään monesti lukea. Dumbo sai nimensä -Dumbo elokuvasta, josta pienenä tykkäsin todella paljon.

      4. jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissasi on maailman paras kissa? molemmat ovat niin sydämmellisiä ja kiintyviä. Emmä tiedä..ne on ainutlaatuisia.

    • Tiukun "äiti"

      Tiuku on vuoden vanha puolipitkäkarvainen neiti. Nimensä Tiuku sai haku reissulla koska kopasta kuului tiukumainen ääni;) Tiukuhan on tietysti maailman paras kissa ja siksi valitsin juuri Tiukun, noutaa mm. palloa. Paras lelu on vaahtokumi mykkyrä josta on tehty pallo kumilenkeillä.

    • Tiukun "äiti"

      Jatkoa edelliseen... olis nimittäin hakusessa pitkä(-puoli-)karvainen poikakissa Tiukulle. Lainaksi vaan kun Tiukulla olis aika saada pennut, sen jälkeen leikkaus. Jos asut Turussa niin ota yhteyttä numeroon 040-4447519

    • Siberian

      1. Meidän kissan nimi on Rocky Balboa, tykkää myös pelkästä Rocky:sta.

      2. Uros

      3. Pentuna tykkäsi käydä raajoihin kiinni ja ns. nyrkkeillä tassuillaan. On myös Siperiankissa, ja yhdessä Rocky- leffassahan Stallone treenasi jossain taka-Siperiassa :)

      4. Tottakai se on maailman paras kissa. En ole toisella kissalla nähnyt yhtä tuuheaa häntää. Ilmeet myös ihan parhaita. Osaa hymyillä, virnistellä jne tarpeen mukaan :=)

    • --------

      Maddie.

      Narttu.

      Tuli minulle alunperin löytykissana, nimi oli niin hankala lausua ja täysin vieras. Ajattelin vähän muokata nimeä, ja niimpä löytyi sopiva nimi. Maddie!

      On hauska katsella kun leikkii söpösti. Tassuttelee myöskin niin ihanasti aina isoilla kamelin tassuillansa. ;)

    • Cimma

      Kissani nimi on Manu, "virallisemmin" (ei rekattu) My Tiny Captain. Manu on mustavalkoinen maatiaiskissauros ja nimi tuli edellisiltä omistajilta, tosin minun suussani Manu muotoutuu Mauknaksi. Manne on jees kissa, koska se on niin ystävällinen, että se antaa pestä itsensä, harjata hampaat, tehdä siteen jalkaan.. lisäksi se on aivan hirvittävän suloinen ♥

    • Chiste

      Omat kissani ovat nimeltään Otto, Onni, Paavo ja Pentti. Kaikki paitsi Pentti ovat kolleja.. Aivan niin, Pentti on tyttö nimestään huolimatta!
      Ja miksi nuo nimet? Onni tulee kai siitä että olin niin onnellinen kun sain oman ensimmäisen kissani ja Otto on taas "ottopoika" eläinhoitolasta, tosin aikuisena vanhana kollina meille muuttanut.
      Paavo on nyt ihan Paavon oloinen ja näköinen - vähän semmonen iso hömmelö mussukka :))
      Ja Pentti. Kun sen väliaikaisesti sijoituskissaksi otin (pennun emo kuoli auton alle jäätyään), luultiin että se on poika ja siksi siitä tuli Pentti (rimmasi muihin nimiin kivasti). Pianhan totuus paljastui jolloin veljeni tytär keksi että kisun nimi olisi Benita. No, eipä tuo nimi tuolle riiviölle todellakaan sopinut ja olihan se omaankin suuhun liian pitkä, joten Pentiksihän sitä kaikki muut kutsuu paitsi tuo "kumminsa" eli pieni tyttönen!

      Sisareni kissat ovat kaikki poikia ja nimeltään Eetu, Santtu ja Hiski. Santtu on aikuisena "pakkohuostaanotettu" maalaiskissa ja tietysti sai pitää oman vanhan nimensä. Eetu ja Hiski nimiin ei sisareni osannut sanoa sen kummempaa syytä, kuin että tykkää itse noista vanhoista nimistä ja että nimet "istuivat" oikein hyvin kissoillensa. Ja tottahan se on, kaikki ovat nimiensä näköisiä ja oloisia :))

      Ja toki ainahan ne omat (ja sisaren) kissat ovat niitä maailman parhaita kun samaa perhettä ollaan ja toisiamme (koiria unohtamatta) rakastetaan! Mutta aivan yhtä ihania ja hyviä ovat kaikki muutkin kissat!!!

      • se sisar X

        sijoituskissa".. Niinhän se piti olla ts. katti hoidetaan luovutusikäiseksi ja muutenkin kuntoon, ja sitten etsitään sille hyvä koti.
        Hih, vielähän tuo adhd-tapaus tuossa joukon jatkona hilluu.. ja tulee hillumaan elämänsä loppuun saakka! Eipä ollut Chistellä sydäntä pentua pois antaa.. :)


    • Minun ihanan kissan

      Minun ihanan kissan nimi on: Viiru
      Minun ihana kissa on: narttu
      Minun iana kissa sai nimen siitä: kun Viiru on raidallinen ja näyttää ihan Viirulta :)
      Meidän Viiru on iloinen kohta vuoden vanha kissa joka on leikkisä ja osaa olla myös rauhallinen. Sen kanssaon kiva tehdä retkiä pellolle.

    • -------

      Meidän kissan nimi on Bertta ja se on tyttökissa.Ei viitsitty muuttaa sitä nimeä kun se oli kasvattajalla jo Bertta-neiti ja se on aivan ihana Brittiläinen lyhytkarva.Sillä on sellainen nallekarhumainen olemus,pienet korvat ja plyyshimäinen turkki joka oikein houkuttelee silittelemään sitä,väriltään harmaa (sanotaan rotuvärinä sininen).Se on kyllä aivan ihana kissa ja rauhallinen ja kiltti luonteeltaan.

    • vaavimme

      1.kissasi nimi?
      Maximus

      2.kissasi sukupuoli?
      Leikattu uros

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      halusimme jonkin vähän erikoisemman, seuraavan kisun nimi tulee olemaan Romulus

    • kerdu

      1.kissasi nimi?

      - monty (eli monti, monticello)

      2.kissasi sukupuoli?

      - kastroitu kolli

    • onnellinen omist. 1ritva

      Ystäväni on nimeltään Fonzie ja on ihana musta kolli. Hieman solmion kohdalla ja tassuissa valkoista. Ikää kollilla on 1v7kk:tta.

      Fonzie tulee ehdottomasti kaimaansa, joka näyttelee sarjassa "Onnen Päivät"
      Mielestäni kollin luonne on yhtä salaperäinen ja karismaattinen, kuin kollillani. Fonzie omistaa tosi pitkän ja mustan hännän, josta se näyttää olevan sangen
      ylpeä.

      Fonzie on ihastuttava kaveri, lampsii perässäni minne menenkin ja välillä häviää
      päivänokosille vaatehyllylle.
      Kolli on erittäin tärkeä minulle ja uskon, että ymmärrämme toisiamme mainiosti.

    • ,.,.-,.,.,.,.,,,...

      nimi on Misu.Se on naaraskissa. En tiedä mistä Misu sai nimensä, koska se oli jo aikuinen meille tullessaan. Misu on väriltään ruskeatiikeritabby. Misu on vähän arka, mutta todella hellyydenkipeä.

    • _d_a_

      1. Sebastian Riesa Ilmari, eli Seppo

      2. leikattu kollinretale

      3. Sebastian tulee Pienen merenneidon maailmasta, Riesa, koska hän osaa olla riesa halutessaan ja Ilmari on vain ilmaantunut tuonne perään, kaikilla lemmikeilläni on ollut kolme nimeä. :) Ja Sebastianista tuli Seppo, kun kukaan ei oikein jaksanut lausua koko nimeä.

      4. Seppo on maailman seurallisin kissa. Tulee saunaan, postilaatikolle, roskikselle, nukkuu vieressä (paitsi miesystävän ollessa kylässä antaa tilaa ja siirtyy sängyn jalkopäähän :) ), tunkee koko ajan syliin paijattavaksi, kehrää, kuorsaa, pieree, istuu ja antaa tassua. On siis ämmän lellipentu. :D

      Jokaisen oma kissahan on se maailman paras kissa, turha sitä on lähteä kiistämään. Mukavaa kesää kaikille maukuille ja heidän perheilleen.

    • 3 kissaa

      Sulo ja Söpö ovat maatiaissisaruksia. Sulo on kolli ja Söpö natu. Manu on arvattavastikkin Maine coon kollipentu.

      Sulo rakastaa sylissä paijattavana olemista.

      Söpö ei paijailuista monesti välitä mutta on toimii poikien järjestyksenvalvojana

      Manu, no pentu mikä pentu, rakastaa kaikkea leikkiä ja on keksinyt ihan itse leikin nimeltä: Varasta isännän työrepusta filtteripussi ja piilota se isännän kenkään - Kätkemisleikki.

      Tosin kerran se tunki filtteripussin lisäksi tokankin mun kenkään. Rizlat se jätti jääkiekoksi lattialle ja yöllä alkoi kolmen kissan haastematsi.

      • 2kissaa

        1.eben ja tuomi

        2.naaras ja leikattu uros

        3.eeben sai nimensä siitä että eeben on musta kuin eeben puu ja tuomi sai nimensä siitä että se on valkoinen kuin tuomi puu

        4.siihen että kissani ovat mailman parhaita on loputtomasti syitä


    • ANTON 10

      NIMI ON TAISTO Voitto Onni Waldo.nimet vaan jotenkin olivat hyviä. se on poika.Se vaan on niin ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    • Vanhempi kissoista nyt 3v, leikattu kolli oli tullessaan Kille mutta mieheni suussa siitä tuli Lersson. Lersson on ihana kissa, kulkee lenkillä mukana ja huutaa jos ei näe minua.

      Nuorempi, leikkaamaton narttu on vuoden vanha ja tällä hetkellä kolmosten äiti. Kissan nimi on Tilu Tenkanen kun se oli mieheni mielestä niin Tilun näköinen.
      Tenkanen on maailman paras hiirikisssa. Meillä täällä maatilalla riittää hiiriä ja rottia.
      Molemmat kissat tulevat heti kun huudan niitä ja sanon vielä, että "täällä äiti".

    • Syräin

      1. Tahvo ja Wilma

      2. Uros ja narttu

      3. Tahvo tuli ihan luonnostaan herran hölmyöden takia ja Wilmalla oli nimensä meille tullessaan.

      4. Tahvo on 10 kilonen jättiläinen muttei silti ylilihava ;) sylivauva joka on aina valmiina rakastamaan =) Wilma taas on tarhapöllön näköinen joka rakastaa verhojen välissä valtakuntansa tarkkailua ^^

    • sabira

      Kissasi nimi? - Aisha & Amanda

      kissasi sukupuoli?-Naaraita

      Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?-Aishalle piti saada jotenkin arabialainen nimi, ja Aisha siitä sitten tuli. Amanda nimi oli jo valmiina kun se tuli meille.

      Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?-Aisha & Amanda ovat herttaisia, kilttejä ja ainutlaatuisia ihania vauvoja. : ))

    • Kuten kissojakin

      Ikäjärjestys, vanhemmista nuorempaan, Ensin tytöt, sitten pojat: Vilma, Alma, Luna, Juno, Kekäle, Gizmo(Rankka tyttö!!) Töpö-tuhkiainen, PikkuTassu, Tyttö-oliver, Picasso, Valkovarvas, Peikko ja mörkö.. Älkää kysykö, nimet on ulkonäön mukaan :) Pojat: Hercules, Titus, Ali, Vincent (Vinski), Oliver, Pablo, Bruno, Pontus..

      • no teillä nuita nuppusia riittää!


    • kissakiikii

      1) kissojeni nimet ovat Luna ja Pekka =)

      2) Luna on tyttö ja Pekka poika

      3) Lunan nimi on italiaa ja tarkoittaa Kuuta. Nimi tuli siitä koska hän oli syntynyt täydenkuun aikaan

    • ANUVANU

      Kissojeni nimet ovat Siiri ja Hannah.

      Siiri steriloitu narttu ja Hannah steriloidaan heti kun ikä sallii.

      Siirin nimi tuli siitä että kun tyttö maukuu, se kuulostaa enemmän sirinältä, ja kun tyttö meille tuli oli hän niin siro ja soma että Siiri oli oivallinen nimi. Hannah nimi tuli taas teinipopsensaatio Miley Cyruksesta (Hannah Montana) ja siitä kun hän on niin pippurinen tyttö.

      Hmm..jotain kivaa. Molemmat kisut ovat koko ajan mukana kodin askareissa ja ovat vikkeliä sylivauvoja.

    • -.--.--.-.-.-.---

      1. Muffe
      2. Uros
      3. En tiiä
      4. Se on niin mukava jne.

    • -.-.-

      1. Nappi
      2. Tyttö
      3. Sil on nappi simmut.
      4. se on vaan niin ihana.

    • Mari&Muumi

      1.kissasi nimi?

      Muumi :))

      2.kissasi sukupuoli?

      Tyttö

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?

      Mietin vain persoonallisia nimiä ja mieleen tuli eräs suomalainen nainen jonka nimi on Hemuli, rakastan muumeja ja Muumi kuulosti osuvalta pallerolle, enimmäkseen valkealle kisulle

    • Nelli83

      1. Fausto
      2. Fausto on iso, puolipitkäkarvainen, harmaa leikattu kolli
      3. "Fausto" on italiaa/espanjaa ja tarkoittaa onnekasta.
      4. Fausto on possu, sen rukki kuulostaa aivan possun röhnötykseltä, se juttelee paljon on löysä ja kömpelö, mutta ei ylipainoinen. Siitä myös tuo nimi "fausto", nimittäin eräässsä espanjalaisessa saippuassa on saman niminen possu kovassa arvostuksessa :)

    • tyttö 62

      kissojen nimet 1 venla
      1 naaras
      tyttäreni antoi nimen kissaleen
      kissa on maalaistalosta se hiiri kissan pentu joka on meillä ollut 4 vuotta


      2 minttu
      kissa on naaras
      minusta kissan turkki n äytti pentuna mintun näköisia raitoja
      kissani on pitkäkarvainen joka tykää leikkiä vaikka on jo 2 vuotiaas ja rakastaa
      jos talossa on pieniä pentuja


      3 vinku
      kissa on uros
      kissa sai nimen kun menimme sitä noutamaan ja lähdettiin ajamaan se vinkui koko matkan kotiin
      kissa on pitkäkarvainen ja on perheen syli vauvva

    • lapsen kissa

      1. siis Pörrö
      2. leikattu naaras
      3. pennusta tuli niin pörröinen ensivaikutelma, ettei muu nimi juolahtanut mieleen, siis lapsen mieleen eli lapsi nimitti kissansa. Minun mielestä se voisi nyt olla vaikka diiva, rento-rekina, prinsessa, hurina, hurja-hertta, paksu-pertta, tyyli-lyyli, hirmukissa, miukustiina, maukumaija...kaikki ne kuvastavat maatiaismadonnaa oikein hyvin.
      4. Pörröhän on paras! Pörrö osaa jutella: aivastuksesta saa vastaukseksi ähähää, uloskyselystä mmääyymmääyy, tervehdyksestä krr...

      • DazDaz

        1. Muumi (poika) ja Muffinssi (neiti), kutstutaan sita enkuks niinkun Muffin.

        2. Muumi on valkoinen persialainen ja Muffin on normi kisu, vaalean oranssi, niinkun muffinssit.

        3. Nimet vain osuivat kohdalleen - perfetto!

        4. No Muumi on sellanen et nukkuu ihme asennoissa, tosi rohkea, painelee minne sattuu ja tunkee kaikkialle. Tulee mustasukkaisena minun ja poikakaverini keskelle iltaisin, katsoo molempia silmiin ja sanoo, et: "TERVE".
        Aamupala aikoina se tulee petiin ja huutaa ja riehuu, et varmasti tiedostan et on aika antaa sapuskaa.
        Leikkii juomakipollaan ja vedet menee minne sattuu..
        Luin, et persialaiset olisivat rauhallisia... hmmm??

        No sitten Muffin aina seuraa Muumin outoja kohtauksia ja katsahtaa mua et: "miten se nyt tollain...?"
        Muffin on herttainen,varovainen, ujohko, todellinen neitien neiti. Aina tarvii olla turkki "tiptop"
        Rakastaa jos Muumi ei ole paikalla, niin saa silloin kaiken huomion. Muumilla kun on aina taipumus varastaa kaikki "show"

        Kaikki kisumisut on ihania


    • sisu-89

      1. Sisu
      2. Tyttö
      3. Sisun tullessa minulle, sen nimi oli Reino. Mielestäni Sisu ei näyttänyt ollenkaan Reinolta,joten vaihdoin nimeä. Monta nimeä pyöri päässä ja yhtäkkiä se vaan tuli; Sisu sen on oltava. Ja sisua Sisulla riittää :)
      4. Vaikka Sisu on todella oman arvonsa tunteva kissa, osaa se myöskin osoittaa että tykkää omistajastaan. Erityisesti se tykkää "pussailla" kun on hyvä fiilis :)

    • kissape^^

      Lulu, Tipsu & Tilla. (Tilla on Lulun pentu ja ihan pieni viel, joten jätetään se välistä vaikka onkin jäämässä meille.)

      Kaikki on tyttöjä. ;)

      Lulu sai nimen koiralta joka asui naapurissa mutta kuoli vanhuuttaan pois..:'''( Koira oli niin tärkeä että nimi periytyi ekalle kissallemme. Tipsun nimi vain tuli päästä jotenkin, kun se näytti niin heikolta ja pieneltä ja on edelleenkin hyvin ujo. Tilla on hyvin kauniin värinen ja pippurinen nuoresta iästään huolimatta (8vk), että oli ilmiselvää että nimeksi tulisi Tilla. =)

      Kaikki on rakkaita ja persoonallisia mamman kultia. :))

      • muruliini09

        ovat alpo,muru,nelli.mur on nuorimmainen ja sai nimensä siitä kun vuosi sitten vanhin kissani mosse kuoli ja olin surun murtama ja tiesin heti että otan uuden kisun kahden kaveriksi.hain typyn eläinsuojelu yhdistyksen tiloista ja muru keikisteli heti ja oli todella hellyyden kipeä eli valinta oli selvä ja muru sai hyvän kodin ja nimen siitä kun on niin ihana pikku muru!!!


    • ..koyote..

      1. Piitu
      2. Narttu
      3. Mulla oli pienenä kissa jonka nimi oli Piitu ja toivon et nimessä olis karmaa ja tästä kasvais yhtä ihana :)
      4. Se vaan on tommonen

    • kisumisu20

      Elikkä meillä on kolme kissaa, Vinku, Raasu ja Netta.

      1. Kissasi nimi? Vinku, Raasu & Netta. :)

      2. Kissasi sukupuoli: Kaikki kolme narttuja.

      3. Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen? Vinku sai ehdottomasti nimensä siitä, kun oli pennusta asti hirveän kova juttelemaan ihan kaikille, eläimistä ihmisiin. :D Niin kova tyttö osoittamaan mieltään joka asiasta, niin ihanista kuin kamalistakin. :) Raasu sai nimensä siitä, kun tuli meille tavallaan löytökissana. Niin tai siis, löytyi kuljeksimasta kadulla yksin loukkaantuneena...Ruualla saatiin kiinni onneksi, ja kun tyttö tuli terveeksi eikä kotia löytynyt, niin meillehän se sitten jäi. :) Netta on joukon nuorin, itseasissa en tiedä mistä tyttö tämän nimen sai...:D Kai siitä, kun aina olen halunnut lemmikin jonka nimi on Netta. ;) Ken tietää...

      4. Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissasi on maailman paras kissa? Jaa'a. Tietenkin se oma lemmikki on aina ylitse muiden. :) Kissat on aina ollut lähellä sydäntäni...Kaikilla on omat ihanat persoonansa, enkä mä antais yhtäkään pois missään tilanteessa! Ne on osa perhettä, kasvanu kiinni minuun. ;) Ihan kuin omia lapsia..Kyllä ne rakastaa mua, ja mä niitä! Yli kaiken! :)

    • iiiihania kaikki :)

      1.kissasi nimi?
      Notta

      2.kissasi sukupuoli?
      uros

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Notta on pohojammaalta, siitä nimi Notta :D

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?
      Notta tulee kainaloon selälleen, eli siis kainalon ja kyljen väliseen kuoppaan ja sieltä nousee 7-varpaiset etutassut hypistelemään ja taputtelemaan joka puolelle äipä kasvoja ja korvanlehtiä, ilman kynsiä tietysti. Ja kovaa hiemailua siinä selällään ja puskemista kohti ilmaa kun pääkin on tietysti "väärinpäin" :) hän myös kuolaa joka paikan tykätessään esim. rapsuttelusta ja hänen häntänsä on kohtuuttoman paksu muuhun turkkiin verrattuna; turkki pulipitkäkarvainen (paitsi pää ja kaula lyhytkarvaiset), häntä 2 x pölyhuiska ;D

    • mmoi .

      Oho, aika vanha, mutta kirjoitan nyt silti, kun ehdin jo aloittaa. :D

      1.kissasi nimi? - Siiri.

      2.kissasi sukupuoli? - Naaras.

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen? - Se nyt oli tavallaan sellanen päähänpisto, ja Siiri on mielestäni kaunis nimi. Tuskinpa kovin monella kissalla tätä nimeä on. ;)

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa? - Oma kissa, paras kissa. Siiri vaan on niin ihana mahanlämmittäjä. En vaihtais mihinkään!!

    • Tytt.

      Meillä on kaksi kissaa: Viljo (1v 8kk) ja Onni (5kk).

      En yhtään muista, miten Viljo sai nimensä.. "Onks Viljoo näkyny?", saattaa olla osasyy ainakin.:D Toinen kisu kun viime viikolla haettiin, niin listasin vaan miesten nimiä mitkä sopii Viljon kanssa, päädyttiin Onniin.

      Viljo on aivan ihana, sekoitus koiraa ja jänistä! Noutaa palloa jos heittää, heiluttaa innoissaan häntää, pomppii leikitettäessa kuin jänis.:D Ja seurallinen kuin mikä.

      Onnista en vielä osaa sanoa, on vasta kolmatta päivää meillä. Seurallinen näyttäisi olevan, ei pahemmin arastele. Söpökuin sika pienenä.:D

    • Onhan tämä aika vanha ketju mutta vastataanpa silti. :D

      1.kissasi nimi? - Luca (n. 2,5-vuotias), Lucifer (hieman alle 2-vuotias) ja Ceres (n. 4kk).

      2.kissasi sukupuoli? - Luca ja Lucifer ovat poikia, Ceres on tyttö. :)

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen? - Luciferin nimen päätti avomieheni, en tiedä mistä hän sen keksi. Tosin siinä kissassa ei ole mitään paholaismaista.. :D Lucan nimen bongasin netistä (toinen vaihtoehto oli Ramses, mutta kisu vain näytti enemmän Lucalta). Ceres sai nimensä roomalaisen mytologian jumalattarelta. Nimeä etsiessäni kävin läpi kaikki Egyptin, Rooman, Kreikan yms. jumalattaret, joiden nimissä esiintyy s- tai r-äänne (jotta kissa oppisi nimensä helpommin) ja luettelin parhaimmat vaihtoehdot avomiehelleni, ja päädyimme Ceresiin. :)

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa? - Kaikilla on omat ihanat luonteenpiirteensä, ainoastaan Ceres on vielä vähän arvoitus kun ei ole ollut meillä vielä kahtakaan vuorokautta. :) Mutta jokainen on omalla ihanalla tavallaan persoonallinen ja valloittava, kaikki ihania sylivauvoja kerjäämässä huomiota.

    • jempula11

      1. Aatu ja Amanda. Eli siis ihan perusnimet, olin tosi huono keksimään nimiä :D

      2. Jos ei vielä selvinnyt, niin poika ja tyttö.

      3. Ne vaan tuntuivat jotenkin sopivilta ja ytimekkäiltä.

      4. Olen valitettavasti jo menettänyt sen maailman parhaimman kissan, mutta nämäkin otukset ovat jokseenkin suloisia :) Kiva katsoa, ku molemmilla on erilaisia tapoja. Poikakissani tykkää hitaasti hivuttaudua osittain olkapäälle nukkumaan ja nuolla poskea. Tämän jälkeen lähes poikkauksetta puraisee korvaa :D Se on hänen jokin oma outo tapansa osoittaa hellyyttä. Lempilelu on höyhenkeppi, jonka kanssa juostaan ympäri kämppää tuntikausia. Onneksi ei enää sentään tuhoa posteja kuten pentuna teki. Tyttökissani alkaa olla jo hieman iäkkäämpi, joten tykkää nukkua paljon. Intoutuu toki leikkimäänkin kovasti ja taskulampun valosta tykkää aivan mielettömästi :D Poikakissani taas ei ymmärrä tätä leikkimuotoa ollenkaan. Hän vaan ihmettelee että mitäs vehjettä mä heiluttelen kädessäni eikä seuraa valoa lainkaan :)

    • omppu_

      1.kissasi nimi?
      Nala ja Saku

      2.kissasi sukupuoli?
      Nartttu ja Uros

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Nala sai nimensä lasten elokuvasta Leijona Kuninkaasta, molemmat kissamme ovat monivarpaisia ''suomalaisia suokissoja'' siitä nimi tytölle :)
      Saku oli alunperin Sara, myöhemmin huomasinne että meijän on tyttö onki poika! Sarasta oli helppo muokata Saku nimi :)

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?
      Molemmat ovat todella seurallisia ja sosiaalisia kissoja, leikkisiä, hellyyttäviä :)) Nukkuvat koko yön sängyllä vieressä :) en vaihtaisi ikänä pois kumpaakaa!

    • Kokolailla

      Kisun nimi on Togo ja se on narttu. Nimensä se sai C.S.I Miamissa näyttelevän Jonathan Togon mukaan. Ensin Togoa luultiin pojaksi vaikka mun mielestä on kyllä tytön näköinen ja lääkäri sen sitten varmistikin, että tyttö on kyseessä. Onneks tuli valittua sellanen nimi, että käy molemmille sukupuolille, ettei tarvinnut uutta nimeä alkaa sorvaamaan. Togo juoksee ovelle vastaan ja heiluttaa häntäänsä kun tulen kotiin. Silloin Togon tarvii myös saada hali ja pusu, muuten se ei asetu yhtään vaan mouruaan pitkin asuntoa.

    • jussin mamma

      Jussi, juhannuskissa
      Uros
      Jussi sai nimensä löytöpäivän, juhannuspäivän mukaan
      Parasta Jussissa on se, ettei se pelkää mitään elävää (autokammo jäi kai seikkailusta valtatiellä). Menee ketä tajansa ihmistä kohti ja noo Kurr, ja nousee jalkaa vasten seisomaan. vaikka näkisi tyypin eka kertaa elämässään. samoin menee koiria kohti häntä pystyssä. On armoton metsästäjä, istui pakkasellakin tunnin lintulaudan alla kyttäämässä
      Pahin tapa. syö vaatteisiin reikiä.

    • Sköbe

      1. Kössi on oikea nimi, lempinimiä Kosmo, Kösmö, Sköbe, Isopoika...
      2. Mies
      3. Kissan nimeksi annoin ihan perus nimen kun lapsia on kotona, muuten olis tullut varmaan ihan omituinen nimi annetua.
      4. Aika isokokoinen maatiaiskolli, erittäin laiska ja mukavuudenhaluinen, joskus saattaa muutaman juoksuaskeleenkin ottaa, nukkuu yöt aina meiän sängyssä emännän jalkopäässä.
      Naapurin koiran kanssa hyvää kaveria vaikka se haukkuu nenän edessä niin mitäs sitte!..
      Syö ainoastaan Gourmet märkäruokaa ja kuivan merkillä ei väliä.

    • Nainen vm-89

      1. Jimi Homer Hendrix ja Billy Bart Idol ("hopeatiikeri veljekset")

      2. Molemmat ovat komeita 2-vuotiaita uroksia :) Jimi on solakka ja pitkäraajainen, Billy aikas pullea ja töpöjalkainen.. hih...

      3. Mietimme mieheni kanssa kauan pojille nimiä ja päätimme sitten nimetä heidät suosikkiartistiemme mukaan.. :D Toiset nimet pojille tulivat lempisarjastamme Simpsoneista koska kuvastavat hyvin heidän luonteitaan :D Jimi on hieman höpsö herkkujen syöjä ja Billy on pahojaan tekevä villiviikari!

      4. Molemmat ovat yhtä rakkaita sylivauvoja, tulevat aina olemaan...

    • Mrjn

      Briitta-Stiina eli Riitu, narttu 4v
      Edith piiparinen eli Eeti, uros 2v
      Tyyne, narttu 1v
      Kaikki leikkattuja kisuja. Aitaus pihalla ja viettävät onnellista kissanpäiviä.

    • million dollar cats

      Kissojemme nimet: Mikko 2,5 v. ja Lilian 8 kk. Hellittelynimet "Smigey" (lausutaan smaigi), "Lili", "Lilli". Ihania, rakastettavia, maailman parhaita maatiaiskissoja.

    • 1.Pekko

      2.uros vai poika, miten se nyt sanotaan..

      3.Ei tietoa, kissa on jotain 8 vuotta minua vanhempi

      4. Sanotaan että vanha kissa ei opi temppuja, mutta Pekko oppii. Kun laittaa käden nyrkkiin ja pitää sitä n. metrin korkeudella, niin Pekko läpsäisee sitä tassullaan. Toisaalta kisusta tekee kivan myös sen vanhuus, onhan kissani saavuttamassa kahden kympin rajaa...

      • Jäi äsken mainitsematta, että Pekolla on monta nimeä: Piiku, Ukko, Höpö, Kitta, Mytty jne, jne... Ja että se on leikattu kolli. =)


    • hippu^^

      1.kissasi nimi?
      Myy ja Moona

      2.kissasi sukupuoli?
      Neitokaisia ovat

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Myy tuli minulle edellisen emännän allergian takia, Se oli puolivuotias, arka sähisijä, joka ei juurikaan ihmisiin luottanut. Otin hänelle kaveriksi luottavaisen pennun. halusin antaa pennulle nimen, joka alkaa samalla kirjaimella kuin Myyn, joten pentu sai nimekseen Moona.

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissasi on maailman paras kissa?
      Vaikeasta lapsuudestaan huolimatta Myy on nyt luottavainen neiti, mutta vain yhden ihmisen kissa. Molemmat nukkuvat vieressäni ja Myy herättää minut aamuisin nuolemalla korvaa ja puskemalla naamaa, tarvittaessa näykkäisee sormesta. Moona taas kiipeilee avonaisten ovien päällä, tiivisteet ihan riekaleina..

    • cats name

      Nykyiset sisarukset Mikki & Minni..;) aika hiirimäiset nimet mutta rimmaa hyvin..;)

      Entisten kisujen nimiä TÄLLI pentu järsi kaikki sähköjohdot sanoin aina kisulle että lopeta kohta saat kunnon TÄLLIN joten siitä nimi!

      VISKI oli pentuna mukana mökillä otettiin siinä kaverin kanssa Whiskiä pentu tuli siihen pyörimään ja tietenkin maistoi kielellä kovasti pudisteli päätään jotta hyi..
      kaveri siihen sopersi että kissahan on viski ja näin kävi..;)

    • nyanmiu

      Minun Kissani nimi on Lili
      Tyttökissa

      Ensin se piti nimetä Mimi ..mut sitten jotenkin toi Lili jäin..

      Kissani Tykkää olla ihmisten seurassa

    • TuuliQ85

      1.kissasi nimi?

      - Meiltä löytyy kaksi kissaa; Viljo 2v ja Onni 10kk.

      2.kissasi sukupuoli?

      - Leikattuja poikia, meijän pikkutytöt.:D

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?

      - Viljo tuli meille ekana. Olihan siinä miettimistä nimen kanssa. Jonku kiva vanhahtava suomalainen nimi haluttiin ja jostain tuo Viljo tuli. Kenties "onks Viljoo näkyny?".

      Toinen kissa kun päätettiin ottaa, niin piti sointua Viljon kanssa. Ei hakiessa vielä varmoja vimestä oltu, mutta Onniin päädyttiin, kun oli onni löytää toinen yhtä ihana kissa!

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?

      - Viljo on tuommonen mamman kultapoju.

    • Mehtula

      1.Unski,
      2. kollikissa,
      3. nimi päätettiin jo ennalta, mutta kovin on kissa nimensä näköinen ja oloinen
      4. Unski on todella seurallinen ja hyväluontoinen kissa. Ei suutu kyllä mistään. :) Todella iso ja komea, musta-valkea, pitkäkarvainen kollinpoika.

    • Romeo ja Wiljami

      1.kissasi nimi?
      Romeo Kulkunen ja Wiljami Kulkunen

      2.kissasi sukupuoli?
      Poikia

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Halusin hienot nimet kissoilemme ja jotenkin ne vain passautuivat heille

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?
      Heillä on oma facebook-profiili jota päivitän lisään kuvia yms. Romeo on älykkö osaa avata jääkääpin oven, tavallisen oven, osaa istua käskystä, kerran kun minä toin kotiin kaasuilmapallon joka oli katossa Romeo hyppeli ja mittaili. Miiten korkealla se on? Yltäisinkö siihen? Wiljami on vähän tyhmempi, (mutta niin hurmaava rötkylä!!) se jää aina vahtiin ja odottaa milloin Romeo on saanut jääkaapin auki että pääsee syömään. Rakastan omia Vauvojani!

      Facebookin hakuun Romeo ja Wiljami Kulkunen

    • mp

      Miuku ja Mauku. Monen viikon nimien keksimisen jälkeen luovutimme ja otimme käyttöön hassun hauskat nimet siskoille.

      • meidän mirrit

        Meillä on 4 pitkäkarvaista löytökissaa.
        1.Sutinen uros. Nimi tuli siitä kun sutii aina matot sekaisin
        2. Hemmo uros. Nimi siitä kun on niin iso ja rauhallinen
        3. Hempukka naaras. Nimi siitä kun löytyi Aleksis Kiven kadulta
        4. Villa-Sukka naaras. Nimi siitä kun on harmaa ja villasukan kokoinen.

        Ovat kaikki jo jokseenkin iäkkäitä. Varmaa ikäähän ei löytökissoista voi sanoa.
        Hyvin on toimeen tultu kaikki keskenämme.


    • RaKkAiMmAt kIsSaT

      1.kissasi nimi?
      Sasu ja Minttu

      2.kissasi sukupuoli?
      uros ja naaras

      3.Miten/miksi kissasi sai juuri sen nimen?
      Sasulla oli nimi valmiina, kun haettiin se luovutus ikäisenä. Sasu on Mintun isä. Eka Mintun nimeks meinas tulla Iina, mut ku se oli meiän entisen koiran nimi, niin jostain keksittiin sit Minttu. Mintulla on myös sisko Minni(oli ennen ihan vaan Titi. Uudessa kodissaan eka Rölli, sit Minni..) ja veli Otso(me annettiin sille nimeks Pantteri, mut uus omistaja muutti sen Otsoksi :( )

      4.Jotain kivaa kissastasi/Miksi juuri sinun kissai on maailman paras kissa?
      Ne vaan on maailman parhaimpia ja rakkaimpia. Voisin kuvitella, että siksi kun olin vieressä, kun Mintun äiti juos ohi ja Minttu samalla synty. Ja kun Sasu on Mintun isä. En tykkää muista kissoista, koska Minttukaan ei muista pidä.

    • Anonyymi

      1. Pimu
      2. Naaras
      3. No, Pimun nimi vaihteli alussa tosi paljon, se oli aluksi vissiin Raato, sitten sen nimi vaihtu ja sit taas ja niin edelleen. Lopulta siitä tuli Pimu.
      4. Pimu on ihana, koska se on leikkisä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe