jyväskylän koirapuisto

jepajep

onko kellään kokemuksia jyväskylän koirapuistosta? millaista porukkaa käy etenkin pienten puolella?

10

1916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty on

      Hei, me käydään koirapuistossa toisinaan pienten puolella, ja mukavaa on aina ollut. Ei ole ollut kähinöitä eikä kukaan ole antanut oman koiransa olla täysin "out off control". Eli meillä vain positiivisia kokemuksia :)

      • Jyväskylässä on koirapuisto? olisi kiva tietää näin entisenä Jyväskyläläisenä.


      • Katsoja
        majorica kirjoitti:

        Jyväskylässä on koirapuisto? olisi kiva tietää näin entisenä Jyväskyläläisenä.

        Kirkkotiellä taulumäelle mennessä ortodoksikirkon lähellä varavoimalan vieressä.


    • jees!!

      on' sielä iha mukavia heppuja ja silleen :D

    • ihan kiva

      Pääasiassa ihan asiallista, mutta isojen puolella harmillisen monta kertaa on tullut törmättyä tapauksiin, joissa koiran omistaja ei hallitse koiraansa. Koira ei kuuntele, kun komentaa ja sit että koiraa ei edes komenneta,vaikka kiusaa muita. Tulee olo, että se aidattu alue on ainoa mahis pitää koiraa edes hieman vapaana.

      Vaan ainahan ei koirien kemiat mene yksiin. Vaan olen entisestään alkanut karsastamaan saksanpaimenkoiria ja niiden sekoituksia, kun ne ovat jostain syystä ne ensimmäiset uhoajjat siinä sekamelskassa.

      Ja siellä kaydessähän sitä oppii tunnistamaan, minkä koiran kanssa omakin osaa leikkiä. Eihän meidän ole pakko tunkea jokaisen kaveriksi, joka siellä sattuu olemaan.

      Ja on kehuttava, että Jyväskylän koirapuistossa kuitenkin toimii ihan hyvin tilan antaminen toisille. Ja vastaavasti oman vuoron odottaminen, jos toisilla on vielä jutut kesken.

      Mukaanhan sinne pitää tulla, niin sittenpähän tutustutaan!

    • varokaas

      Jyväskylän koirapuistossa on liikkeellä aika voimakas yskäepidemia, ei missään nimessä kannata viedä koiraa sinne juuri nyt. Omani ja ystäni koirat saivat molemmat ilmeisesti tartunnan juuri tuolta, itämisaika ja kaikki täsmäävät. Kuulemma ainakin sanotaan muutamien muidenkin saaneen yskän sieltä nyt viime viikkojen aikana. Olen kohtalaisen varma ainakin omastani, sillä emme ole olleet muualla muiden koirien seassa.

      • jkäjk

        Meidänkin koira sai kennelyskän. Ilmeisesti myös koirapuistosta.


    • Ansku!?!

      Saako koirapuistoon mennä pennun kanssa, joka on kyllä kiltti ja ystävällinen, mutta ei varsinaisesti osaa vielä käyttäytyä? Rokotukset on kunnossa. Pentu on siis muuten ok (ei murise, ärise eikä pure), mutta ei välttämättä tottele kun paikalla muita koiria ja on kova haastamaan muita leikkiin? Pikkukoira kuitenkin.

    • kuspiä

      Leikkihän se on lasten työtä :-) Eli minusta mukaan vaan, kun rokotukset on kunnossa, mutta tietysti ensin pienten puolelle.

      Koirapuisto on kiva paikka, mutta isojen puolella minuakin harmittaa kovasti ne dominoivat uhoajat, joiden emännät/isännät eivät yhtään pidä huolta koiriensa käyttäytymisestä. Isokin koira, joka on arka ei pidä dominoivasta uhoamisesta.

    • ziizus

      Ei kannata tuoda puistoon pelkääviä pikkupiskejä jotka eivät osaa leikkiä vaan äristä ja pelosta täristä. Näitä Jyväskylässä piisaa. Koirat ovat pilattu kun omistajat kantavat niitä pitkin puistoa. Omistajat päättävät koiransa puolesta ketkä ovat ystäviä ja ketkä ei. Asennevamma tarttuu koiriinkin. Kyllä ihmisten pitäisi tajuta että koirat opettaa toisiaan, oli ne sitten isoja hui hui tappajakoiria (nyt meni paskat housuun taas jollain tipsun omistajalla) tai pikku puudeleita. Pikku piskit on aina pelko perseessä kun ei totu isoihin koiriin. Koirilla on ihan oma arvojärjestys sekä koiralla on luonnollinen tapa haukkua oli sitten iso tai pieni koira. Ja jos sitä ei puistossa ymmärretä. Niin kannattaa pysyä pois. Eikä koira pitäisi olla kenellekkään machoilua varten. Huvittavinta sekin ilmenee justiin tuolla puistossa. Saas nähdä milloinka ihmiset tajuaa että puistossa ollaan koirien ehdoilla eikä ihmisten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe