jyväskylän koirapuisto

jepajep

onko kellään kokemuksia jyväskylän koirapuistosta? millaista porukkaa käy etenkin pienten puolella?

10

1840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty on

      Hei, me käydään koirapuistossa toisinaan pienten puolella, ja mukavaa on aina ollut. Ei ole ollut kähinöitä eikä kukaan ole antanut oman koiransa olla täysin "out off control". Eli meillä vain positiivisia kokemuksia :)

      • Jyväskylässä on koirapuisto? olisi kiva tietää näin entisenä Jyväskyläläisenä.


      • Katsoja
        majorica kirjoitti:

        Jyväskylässä on koirapuisto? olisi kiva tietää näin entisenä Jyväskyläläisenä.

        Kirkkotiellä taulumäelle mennessä ortodoksikirkon lähellä varavoimalan vieressä.


    • jees!!

      on' sielä iha mukavia heppuja ja silleen :D

    • ihan kiva

      Pääasiassa ihan asiallista, mutta isojen puolella harmillisen monta kertaa on tullut törmättyä tapauksiin, joissa koiran omistaja ei hallitse koiraansa. Koira ei kuuntele, kun komentaa ja sit että koiraa ei edes komenneta,vaikka kiusaa muita. Tulee olo, että se aidattu alue on ainoa mahis pitää koiraa edes hieman vapaana.

      Vaan ainahan ei koirien kemiat mene yksiin. Vaan olen entisestään alkanut karsastamaan saksanpaimenkoiria ja niiden sekoituksia, kun ne ovat jostain syystä ne ensimmäiset uhoajjat siinä sekamelskassa.

      Ja siellä kaydessähän sitä oppii tunnistamaan, minkä koiran kanssa omakin osaa leikkiä. Eihän meidän ole pakko tunkea jokaisen kaveriksi, joka siellä sattuu olemaan.

      Ja on kehuttava, että Jyväskylän koirapuistossa kuitenkin toimii ihan hyvin tilan antaminen toisille. Ja vastaavasti oman vuoron odottaminen, jos toisilla on vielä jutut kesken.

      Mukaanhan sinne pitää tulla, niin sittenpähän tutustutaan!

    • varokaas

      Jyväskylän koirapuistossa on liikkeellä aika voimakas yskäepidemia, ei missään nimessä kannata viedä koiraa sinne juuri nyt. Omani ja ystäni koirat saivat molemmat ilmeisesti tartunnan juuri tuolta, itämisaika ja kaikki täsmäävät. Kuulemma ainakin sanotaan muutamien muidenkin saaneen yskän sieltä nyt viime viikkojen aikana. Olen kohtalaisen varma ainakin omastani, sillä emme ole olleet muualla muiden koirien seassa.

      • jkäjk

        Meidänkin koira sai kennelyskän. Ilmeisesti myös koirapuistosta.


    • Ansku!?!

      Saako koirapuistoon mennä pennun kanssa, joka on kyllä kiltti ja ystävällinen, mutta ei varsinaisesti osaa vielä käyttäytyä? Rokotukset on kunnossa. Pentu on siis muuten ok (ei murise, ärise eikä pure), mutta ei välttämättä tottele kun paikalla muita koiria ja on kova haastamaan muita leikkiin? Pikkukoira kuitenkin.

    • kuspiä

      Leikkihän se on lasten työtä :-) Eli minusta mukaan vaan, kun rokotukset on kunnossa, mutta tietysti ensin pienten puolelle.

      Koirapuisto on kiva paikka, mutta isojen puolella minuakin harmittaa kovasti ne dominoivat uhoajat, joiden emännät/isännät eivät yhtään pidä huolta koiriensa käyttäytymisestä. Isokin koira, joka on arka ei pidä dominoivasta uhoamisesta.

    • ziizus

      Ei kannata tuoda puistoon pelkääviä pikkupiskejä jotka eivät osaa leikkiä vaan äristä ja pelosta täristä. Näitä Jyväskylässä piisaa. Koirat ovat pilattu kun omistajat kantavat niitä pitkin puistoa. Omistajat päättävät koiransa puolesta ketkä ovat ystäviä ja ketkä ei. Asennevamma tarttuu koiriinkin. Kyllä ihmisten pitäisi tajuta että koirat opettaa toisiaan, oli ne sitten isoja hui hui tappajakoiria (nyt meni paskat housuun taas jollain tipsun omistajalla) tai pikku puudeleita. Pikku piskit on aina pelko perseessä kun ei totu isoihin koiriin. Koirilla on ihan oma arvojärjestys sekä koiralla on luonnollinen tapa haukkua oli sitten iso tai pieni koira. Ja jos sitä ei puistossa ymmärretä. Niin kannattaa pysyä pois. Eikä koira pitäisi olla kenellekkään machoilua varten. Huvittavinta sekin ilmenee justiin tuolla puistossa. Saas nähdä milloinka ihmiset tajuaa että puistossa ollaan koirien ehdoilla eikä ihmisten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. 203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe