Yhteissaunassa vaimon ystävien kanssa

Sain minäkin

Mökillämme on tapana kun vieraita tulee mennä yhdessä saunaan oli sitten vierainamme naisia tai miehiä. Ujosteluun ei ole aihetta. Sen olemme sopineet vaimoni kanssa.

Viime kesänä vierailulla oli kaksi vaimon naisystävää ja yksi tuttavapariskunta.

Kävimme päivällä Kallen kanssa ongella ja naiset jäivät lämmittämään saunaa. Kun tulimme takaisin oli sauna lämpimänä ja naisetkin vauhdissa, sillä olutkori oli jo aika lailla vajaana.

Päivä oli aika lämmin ja heillä oli vain pikkuhousut ja rintsikat päällä.
Meillä oli Kallen kanssa konjakkipullo eväänä eli pohjat oli jo otettuna.

Vaimoni oli jo kertonut, että meillä mennään yhdessä saunaan ja tultuamme rantaan naiset riisuivat loputkin vaatteet pois, eikä meilläkään Kallen kanssa kauan mennyt kun housut oli poissa jalasta. Pientä seisokkia ei voinut välttää kun naisten pyllyt pajastuivat.
Otimme kunnon löylyt. Lauteilla oli aika ahdasta. Viereeni istunut Mirja oli ollut kolme vuotta leskenä ja huomasin hänen katselevan puoliseisokissa olevaa kaluani aika kiinteästi.

Löylystä tultuamme tunsivat naiset olueiden vaikutukset ja hihitellen menivät saunan taakse pissalle. Tietysti me Kallen kanssa teimme heille seuraa ja katsoimme kun he hieman kyykistyen antoivat pissan tulla heinikkoon.
Näky neljän naisen haaroista valuvista pissasuihkuista sai minun seisokkini kovempaan suuntaan.
Huomasin, että Kallelle kävi samoin.
Istuimme verannalla ja yritin peittää sesokkiani.
Joimme lisää olutta ja tyhjensimme konjakkipullon. Mirja oli jo aika vauhdissa ja keskustelun lomassa totesi olleensa jo riittävän kauan ilman miestä. Se aiheutti pohdintaa sopivasta miehestä ja yhdessä päätimme, että Mirjan puute on hoidettava kuntoon.

Kun menimme takaisin saunaan käveli Mirja edelläni ja kun hän pysähtyi äkisti jouduin painaantumaan, enkä suinkaan vastenmielisesti, hänen leveää pyllyään vasten. Mirja painaitui minua vasten ja tarttui jo kovana seisovaan kaluuni ja hän kuiskasi ettei ollut saanut koskettaa kalua moneen vuoteen.

Otimme useat löylyt ja naiset eivät enää menneet saunan taakse vaan pissasivat jo edessä olevalle nurmikolle. Minulla on aina ollut kiihottavaa nähdä naisten pissaavan enkä voinut mitään sille, että kaluni seisoi jo kovana. Vaimoni oli nähnyt Mirjan tarttuvan kaluuni ja huomasin hänen istuvan Kallen vieressä katsoen minuun kysyvästi.
Nyökkäsin hänelle ja hän hivutti kätensä Kallen reidelle ja vaivihkaa tarttui seisovaan kaluun.
Kallen vaimo Sirpa katseli vieressä ja alkoi hyväillä vaimoni rintoja. Tiesin, että heillä oli joskus ollut pientä hyväilyä keskenään,mutta silti hieman yllätti minut, kun Sirpa alkoi imeä vaimoni rintoja.
Käännyin Mirjaan päin ja hän sanoi ettei hän kestänyt enempää. En ole ollut miehen kanssa kolmeen vuoteen.
Vilkaisin vaimoni suuntaan ja näin Sirpan suutelevan häntä kiihkeästi ja Kallen nuolevan hänen pilluaan täydellä antaumuksella.
Niina ja Riitta seurasivat vierestä hymyssä suin mitä alkaa tapahtua. Niina sanoi minulle, että nyt kyllä panet Mirjaa vaikka mikä olisi.
Aloin suudella Mirjaa, joka hyväili kaluani kädessään. Laskeuduin alemmaksi otin hänen toisen rintanas pystyn nännin suuhuni ja imin voimakkaasti. Niina tuli viereen ja laittoi kätensä haarojensa väliin ja alkoi hieroa pilluaan. Riitta painautui taakseni ja tunsin hänen pystyjen rintojensa hierovan selkääni.

Hivutin suuni alemmaksi ja päädyin Mirjan jalkojen väliin. Työnsin kieleni hänen pilluunsa ja tunsin suussani hänen nesteensä maun.
Nostin pääni ja vilkaisin vaimoni suuntaan.
Tätä ei meidän yhteisaunassa sentään ennen ollut tarkoitus tehdä. Näin kuitenkin Kallen kalun juuri tunkeutuvan vaimoni pilluun ja aloittavan voimakkaat työnnöt.
Vieressäni Niina hankasi pilluaan ja takanani Riitta hieroi rintojaan minua vasten ja hänkin oli työntänyt kaksi sormea sisäänsä ja hankasi niitä sisään ja ulos.
Mirja huokasi syvään kun nostin hänet penkille ja työnsin kaluni häneen sisäänsä. Aloin työntää kovenevaan tahtiin. Mirjan ääni nousi ja lopulta hän ensin uikutti ja sitten huusi: "Nussi minua, Nussi, Nussi. Tein parhaani ja tunsin Mirjan saavan monta orgasmia aika nopeasti ja hänen pillustaan työntyi runsaasti nestettä penkille. Lopulta lasti lähti liikkelle ja tuntui, että minulta tuli valtava määrä spermaa hänen sisäänsä.
Samanaikaisesti Niina vieressä sai mahtavan orgasmin ja voihki kovalla äänellä.
Olin aivan lopussa. Näin Kallen vetävän kullinsa pois vaimoni pillusta ja hänen spermansa valuvan ulos. Sirpa nousi hänen päällensä ja jatkoi suutelemistaan. Vaimoni työnsi kätensä hänen pilluunsa ja alkoi hyväillä.
Tajusin hänen tekevän sen kokemuksella ja se kiihoitti minua.
Vedin kullini pois Mirjasta, mutta vaimoni käyttäytyminen kiihoitti minua valtavasti.
Riitta huokaili ettei hän ollut saanut orgasmia ja kiihkoissani painoin hänet verannan lattialle, työnsin uudelleen nousseen kullini hänen sisäänsä ja aloin nussia häntä rajusti.
Riitta pyysi etten lopettaisi ja koska minulta oli juuri tullut nain häntä pitkään. Lopulta tunsin, että nyt se tulee. Äkkiä Riitta huusi etten laskisi sisään, koska hänellä ei ole mitään ehkäisyä, mutta se oli liian myöhäistä. Pumppasin spermat suoraan hänen pillunsa perukoille.
Väsyneenä katsoin ympärille. Lähellä oli vaimoni ja näin Kallen sperman valuvan hänen pillustaan.

Uskomatonta. Tätä ei ollut ennen tapahtunut meidän saunassamme.

Mutta tähän ei kaikki jäänyt. Myöhemmin illalla nussin Sirpaa ja Kalle taas Niinaa muiden katsoessa vieresssä.

Vieraiden lähdettyä seuraavana päivänä totesimme vaimon kanssa ettei tämä jää tähän. Hän oli erittäin kiihkeä ja nussimme pitkään.

Parin viikon päästä tulivat Kalle ja Sirpa uudelleen käymään mutta se on oma tarina se.

Riitta ei onneksi tullut raskaaksi.

6

53948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esko

      Minulla on samantapainen kokemus. Olimme tuttavapariskunnan ja vaimoni sisaren kanssa yhteissaunassa.
      Leikista se alkoi, mutta lopulta näin vieraan miehen työntyvän vaimoni sisään ja vähän myöhemmin vetävän sen ulos sperman valuessa lattialle. Otin miehen vaimoa kiinni lanteista ja työnnyin häneen. Myöhemmin hän istui lauteilla vaimoni vierellä molemmat spermaa valuttaen ja myöhemmin naimme molemmat myös vaimoni siskoa.
      Tästä sai meidän vähän väljahtynyt liittomme uutta potkua.

    • the kinslayer

      Tosi hyvä tarin. ei tarvinnu kun pikkusen runkata nii lasti lensi. oliko toi tositarina jos oli niin saman tyyppisiä lisää....!

      • Sain

        Tämä on tosi tarina. Hyvä että sait.
        Yritän saada taas.


    • JerqU

      Ei seksi ole parisuhteesä pelkästään semiksi miehellä ja naisella on parisuhde. eikä varsinkaan niin että harrastetaan ryhmäpanoa. ei seksia harrasteta sen takia että siinä saadaan vaan rakkauden takia että voidaan rakkaudella rakastella. eikä nussia. eikä se ole Jeesuksen mieleen. epä rehellisen seksin aikana syntyy demoneja. ja onko se hyvä että syntyy demoneja? ei ole mutta HErra Jeesus vain voi antaa teille anteeksi syntinne jos te todellapyydätte anteeksi sydämmestänne ja sanotte HErralle että tule sydämmeeni.. OLEN 14v Jumalan armosta saan tietää mikä on syntiä aj mikä ei. en sano sitä että min' en tekisi syntiä. ihmiset tekävät joka päivä sytntiä ja sen takia JEesus kärsi sijaissovituksen ristillä meidän tähdemme. jos todella haluat rukoilla Herraa Jeesusta sydämeeesi lausu nämä sanat: Herra anna anteeksi syntini pahat tekoni olen pahoilani ja rukoilen tätä sydämmestäni että annat syntini anteeksi ja että tulet sydämmeeni ja saisin nauttia elämstä ja nähdä sen erikuvakulmasta. Aamen!

      • Trikkinen

        Olethan jo muistanut ottaa lääkkeesi? Jos et, pyydä laitoksen setää tai tätiä antamaan ne!

        Mitä uskovainen tekee näillä "tuhmilla" sivuilla? Hyi sinua! Onko sinulla kuitenkin himoja vaikka et voi sitä uskovana myöntääkään? Et muuten olisi mennyt seksisivuille!

        Opettele myös kirjoittamaan oikein!


      • kuitenkin
        Trikkinen kirjoitti:

        Olethan jo muistanut ottaa lääkkeesi? Jos et, pyydä laitoksen setää tai tätiä antamaan ne!

        Mitä uskovainen tekee näillä "tuhmilla" sivuilla? Hyi sinua! Onko sinulla kuitenkin himoja vaikka et voi sitä uskovana myöntääkään? Et muuten olisi mennyt seksisivuille!

        Opettele myös kirjoittamaan oikein!

        Mielestäni nuori veli kirjoitti tuossa ihan oikeaa asiaa. Välillä näille sivuille vain eksyy, sellainen on ihmisen mieli - minunkin - ei sitä voi eikä tarvitse kieltää. Pohjimmiltaan ollaan sen verta turmeltuneita kaikki että tämäkin saa niin helposti sijaa. Toisilla enemmän, toisilla vähemmän.
        Uskon että kaikkien historian suurien kulttuurien tuhoutumisen syynä on ihmisten moraalittomuus, seksuaalinen moraalittomuus muiden joukossa - ja vahvana sellaisena. Ensin moraalittomuutta (siis kaikenlaista) harrastaa eliitti, sitten kansa perässä, kun kaiken hyvän näkee mahdottomana menestyä. Perhe on kuitenkin kaikkina aikoina ollut yhteiskunnan ydin, kun se voi hyvin, niin yhteiskuntakin voi paljon paremmin.
        Ei tähän tarvita edes mitään hengellisyyttä; mitä kylvetään, sitä niitetään. Meillä on vapaus valita, mutta seuraukset tulevat myös mukana....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe