Tytöt potkivat munille

Aleksi

Pari kuukautta sitten raiskasin erään siskoni ystävän, Nooran. Hän on 18. Jälkeenpäin kaduttaa, mutta silloin en voinut sille mitään, Noora oli aivan liian seksikäs, oli pakko ottaa hänet. Olemme sen jälkeen puhuneet puhelimessa ja ymmärsin että asia oli sovittu ja unohdettu.

Eräänä kesäiltana, alkuillasta siskoni tuli käymään parin ystävänsä kanssa, toinen oli Noora. Olin hieman hämmästynyt ja mietein tiesikö siskoni raiskauksesta. Hetken aikaa rupateltiin, kunnes siskoni yhtäkkiä tuli taakseni, otti esille veitsen ja vei sen kaulalleni.

- Aleksi, mää tiiän mitä sä teit Nooralle, vitun runkkari.

En saanut sanaa suustani, olin yllättynyt ja peloissani. Toinen siskoni kavereista, Jaana, käski mun riisuutua. Olin hämilläni ja kauhuissani. Aloin riisumaan. Hetken päästä olin alasti tyttöjen edessä. Sisko tuli eteeni.

-   Jos sä et tottele meitä tai yrität ihan mitä vaan nii sä saat täst veitsestä. Joten ooppas nyt kiltti poika.

-   Ota kiinni munastas ja runkkaa se kovaks, sanoi Noora. Kato tota Lolan kuvaa ja kuolaa sen edessä

Katselin Lola Odusogan kuvaa jossain mainoksessa ja runkkasin pallit heiluen kaluni kovaksi. Ajatukset oli aika sekasin, mutta sain munani pystyyn. Häpesin, erityisesti sitä että siskoni katseli runkkaamistani. Oli hän sitä ennenkin nähnyt mutta vain vilaukselta. Tytöt kikattelivat katsellessaan runkkaamistani. Tavallaan se oli jopa kiihottavaa.

-   Vetele sillee kunnolla et kuuluu oikeen läiskinää, sanoi Jaana. Ja ähise sillee...

Aloin runkkaamaan kovaa ja nopeasti. Joka vedolla taaksepäin käteni läiskähti palleja ja reisiä vasten. Palleihin hieman sattui. Ähisin, lutkutin munaani ja tytöt nauroivat.

-   Kovempaa, huusi siskoni.

Runkkasin ja ähisin niin kovaa kuin pystyin. Tunsin että pian lentäisi spermat. En halunnut laueta tyttöjen edessä.

-   multa tulee pian. voinks mä lopettaa?
-   Et! huusi Noora.

Pian siskoni ojensi mulle pienen espresso-kupin kaapista ja sanoi että "laukee tohon".

Otin kupin, enkä uskaltanut vastustaa. Jatkoin runkkaamista, kunnes tunsin että mällit irtoo. Painoin munan päätä hieman alemmas ja tähtäsin kuppiin. Spermat ruiskahtelivat paineella, kaikki ei osunut kuppiin. Tytöt kikattelivat katsellessaan nautinnosta vääristyneitä kasvojani ja spermani ruiskuamista. Siemensyöksyn jälkeen tunsin itseni todella idiootiksi ja olisin halunnut häipyä paikalta.

-   Juo se, sanoi sisko.
-   En mä haluu, eiks tää nyt jo riitä
-   Vittu juo se, ellet haluu tätä veistä munilles!

Katsoinn kuppiin. Se oli yli puolillaan valkoisesta limaisesta spermasta. Otin kupin huulilleni ja kaadoin spermat suuhuni. Nielin koko lastin nopeasti. Se tuntui kitkerältä kurkunpäässä ja nielemisen jälkeen suuhun jäi sperman maku. Tyttöjä huvitti.

-   Miltäs tuntuu homorunkkari?
-   Ei miltään, kai.
-   Onks kiva raiskata tyttöjä?
-   Ei
-   Sait maistaa sitä mitä Nooraki.
-   Joo.

Noora otti laukustaan kahdet käsiraudat. Keittiössäni on parvi jota kannattelee kaksi metallitankoa. Tytöt sitoivat käteni käsiraudoilla levälleen kiinni tolppiin ja käskivät mut selälleni lattialle. Tottelin ja ajattelin kauhulla mitä tässä vielä tapahtuu. Mä halusin pois. Tytöt levittivät reiteni, Jaana ja siskoni istuivat niiden päälle pakottaen ne pysymään levällään. Aavistin että pian tulee potkua munille. Ja niin myös kävi. Noora asettui reisieni väliin ja hetkessä tunsin miten Nooran kenkä iskeytyi pallejani vasten. Pallit heilahtivat ja litistyivät kehoni ja Nooran jalan väliin. Viiltävä valkohehkuinen tuska lähti salaman nopeudella jalkovälistäni. En saanut henkeä ja yritin rimpuilla irti. Mutta lihakset tuntuivat veltoilta ja koko alavatsa jomotti kuin tulessa. Tytöt nauroivat.

-   Hyvä potku Noora, anna mennä vaa lisää

Noora astui munilleni. Kipu vain yltyi. En pystynyt puhumaan tai liikkumaan, kipu ja tuska oli niin kovaa. Tytöt vaihtoivat. Noora tuli istumaan reiteni päälle ja Jaana asettui jalkojeni väliin. Kiivaaseen tahtiin Jaana potkaisi suoraan kiveksiini kolmesti peräkkäin. Kauhu oli hirvittävää. Jaana tuli siskoni paikalle joka asettui seuraavaksi potkimaan. Hän otti vauhtia ja tunsin hirvittävän potkun jälleen munissani. Tuntui kuin pallit olisivat hajonneet. Heti perään hän potkaisi uudestaan ja uudestaan. En pysynyt enää perässä mutta sain siskoltani varmaan kymmenen potkua pusseihin. Lopetettuaan hän sylkäisi päälleni. Hän kääntyi poispäin, mutta yllättäen potkaisikin vielä kertaalleen. Kipu ei enää yltynyt. Alavatsa särki, kivekset eivät enää tuntuneet selkeästi, en tiennyt missä kunnossa ne ovat.

-   Et taida raiskata enää ketään runkkari?

En pystynyt vastaamaan mitään. Sisko avasi kahleeni ja jäin lattialle makaamaan. Tytöt poistuivat kikatellen. Makasin paikallani varmaan pari tuntia, jalkoväliin sattui niin etten pystynyt liikkumaan. Kun sitten raahauduin sohvalle jokainen pienikin liike sattui. Pallit olivat turvonneet isojen kananmunien kokoisiksi ja pussit olivat sinertävät ja appelsiinin kokoiset ja kireän tuntuiset. Tiesin että kasseissa oli sisäistä verenvuotoa ja kivekset olivat ruhjoutuneet. En mennyt lääkäriin, en kehdannut. Pariin päivään en pystynyt liikkumaan, ja turvotuksen lasku palleissa kesti pari viikkoa. Kolmen viikon päästä sain jälleen kullini jäykistymään ja spermani lentämään. Olin helpottunut.

En tiedä mitä palleilleni kävi, mutta luulen että ne selvisivät iskuista.

7

6095

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   jos kivekset ovat kiertyneet ympäri, niihin ei mene verta, ja ne lakkaavat toimimasta. itselleni on käynyt niin, ja onneksi ehdin leikkaukseen ajoissa. ne saatiin vielä toimintakuntoon. kipu oli kyllä aivan älytön, sen muistaa loppu elämänsä!!!

   • namia

    tahdo lisää, harjoitus tekee mestarin, voisin opettaa siskollesi ja hänen ystävättärilleen oikean tekniikan..ei pakko soittaa tutulle dominalle, tahtoo taas


   • aaa
    namia kirjoitti:

    tahdo lisää, harjoitus tekee mestarin, voisin opettaa siskollesi ja hänen ystävättärilleen oikean tekniikan..ei pakko soittaa tutulle dominalle, tahtoo taas

    millainen on se oikea tekniikka?


  • ddd

   Luin jostain että joillain festareilla joku oli kuollut kun likkafrendi oli suututtuaan potkaissut häntä suoraan munille.

   • namia

    tänään sain taas saapasta reilusti munille, olen elossa, pallit turpoaa. Ehkä kirjoitan eräänä päivänä oman juttuni, jatkuuhan tämä käsittely joka kuukausi. Ja tekniikka, tämä potkijani hallitsee sen, sattuu, muttei kuole.Turha potkia nautintokappalettaan pois. Sopivasti ja julmasti.
    Ja minun seuraava tehtävä: juoda koirankuppi pissaa pois ja ostaa lahjaksi kunnolliset piikkikorkosaappaat. Koska selkäni ja naamani kaipaa kuulemma terävämpää hierontaa.


  • anzku

   noo... jos toi oli totta ni voi sua raukkaa...

  • Anonyymi

   haluisko joku potkasta mua munille?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2338
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   284
   2245
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   74
   1729
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   119
   1442
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1289
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1288
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1020
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1010
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   915
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   891
  Aihe