kekkon

kekkoitse

Menen tanaan 2.10. naimisiin perinteisin sintomenoin hokkaidossa,pikkukaupungissa :)

Sori,oli vaan pakko kertoa jollekin koska olen ainoa jauho naissa bileissa. :))

terveisia sinnepain, aivan uskomaton maa,jokapaikassa kumarrellaan,huoltsikalla ei tarvi itse tehda mitaan kun lauma palvelualttiita japanilaisia juoksee hymy kasvoilla palvelemaan.

Kaksi eri onsenia on tullut tsekattua ja suosittelen jyouzankei onsenia, uskomattomat maisemat omasta huoneesta vuorien keskella,saatiin tosi hyvaa palvelua 18 ruokasatsin ateria ja kylpy kaytossa ympari vuorokauden.

ihan ykkosmesta.

muutenkin on pelkkaa hyvaa sanottavaa japanista, ennakkoluulot roskiin ja tanne vaan.mitaan ongelmia ei voi tulla koska porukka on niin mukavaa ja auttaa oitis jos huomaa lankkarin olevan pulassa :))

watasi ha nippon wo tottemo aisitemasu!!!!

4

450

  Vastaukset

  • No onnea ensinnakin juhlan johdosta. Toiseksi on kylla sanottava etta, aika "sinisin silmin" ollaan nyt liikenteessa!!!

   Juhli nyt vaan ihan kunnolla, arki tulla tuivertaa ennen kun huomaatkaan...

   Juhlatunnelmaa mitenkaan latistamatta.

  • Onnittelut sinulle, mutta ota huomioon, että Japanin arki on paljon rankempaa kuin Suomen. Eläminen on myös paljon yksiviivaisempaa kuin Suomessa. Esimerkiksi työssä käyvillä miehillä ei ole mitään harrastuksia. No, ehkä (puolipakolliset) baari-illat ja golf työkaverien kanssa. Koululaiset käyvät vain koulua ja iltaisin preppauskoulua. Ammattikotirouvilla on vapaa-aikaa juoruilla katujen kulmilla. Ihmiset pukeutuvat vuodenaikojen, ei säiden mukaan. Koko kansa vaihtaa esim. talvivaatteet kevätvaatteiksi samana päivänä kalenterin, ei säätilan mukaan. Yksilöllisyyttä pidetään melkein hulluutena. 'Hennna hito', 'henna gaijin', 'okashii' yms ovat sanoja, jotka käytännöstä poikkeava ulkolainen pian oppii. Älä kuitenkaan masennu tästä, vaan hyväksy. Japanissa on paljon hyvää ja runsaasti fiksuja ihmisiä. Gambatte kudasai!

   • Hih. Olen työssä käyvä mies, Japanissa, ja minulla on harrastuksiakin. Jopa monikossa. Lienen sitten tuollainen Henna Gaijin.


  • Japani on elostelijamiehen ykkösmaa maailmassa. Unohtakaa thaimaat ja venäjät.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   313
   6754
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4361
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   167
   2109
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   76
   1368
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   119
   1219