Koulussa

Murre

KOLUSSA!

PIIP PIIP, PIIP PIIP! Kantutui korviini jostain ärsyttävä herätyskellon ääni. Se näytti 5:58.
Oli kaunis keväinen aamu, linnut lauloivat puissa ensisävelmiään. Kuulen kun mutsi huutaa alakerrasta "Pekka, ala tulla jo, tai myöhästut koulusta!" "JOO, JOO! huusin takaisin. Noustuani sängystä lähdin 'tassuttelemaan' kuheassa krapulassa alakertaan. Eiliset 19v juhlani oli meneet myöhään ,ja viinaakin oli tullut otettua runsaasti. Tietysi niiden juhlien piti olla keskellä viikkoa ajattelin manaten.

ALAKERRASSA:

"Siinä on sulle aamupalaa" Sanoi Mutsi. "Kiitti" sanoin. Mutsi alkoi tietysti heti aamutuimaan tivata eilisillan tapahtumia, kysellen ,että olinko viihtynyt. Kerroin juhlien olleen oikein mukavat. "Kati ja Mirkkukin oli siellä" sanoin mutsille. "Ai niin, ne sun kolukaverit" sanoi mutsi. Hitto, ne oli kummatkin seksyjä, simpsakoita ja viriilejä naisia.

OU NOU!

Kello kävi jo kahdeksaa ja minä vaan "nukuin" aamupalapöydässä. Havahduin ja aloin nopeasti pukea päälleni ja läksin kolutielle, ei olisi enään montaa aamua kesälomaan ajattelin. Samassa kuulin askelia takaani, katshdin taakseni ja siellä oli -ketkäpä muutkaan kuin Kati ja Mirkku.
"HITTO SÄ OLIT PEKKA EILEN PÄISSÄÄN! he huusivat ja hihittelivät minulle. "NIIN PITÄÄ SITÄ JUHLIA SYNTTÄREITÄ, AINA!" huusin takaisin. "NIIN RYYPPÄSIMMEHÄN MEKIN, KUN TULITTIIN TÄYSI-IKÄISYYTEEN" sanoi Mirkku.

KULUN PIHA KLO 8:05
Hitto, jo viisi minuuttia myöhässä manasin ja nousin kolun rappusia. 3 ensimmäistä tuntia olisi edessäni valinnaista HISTORIAA. En pitänyt siitä pätkääkään, mutta pikkuvanhana laiskana juoponalkuna, valitsin sen koska siinä ei ole mitään fyysistä rasitusta eikä tarvi tehdä muuta kuin istua ja kuunnella -ja sattui jaksamaan.

KATI JA MIRKKU

Olivat menneet omille tunneilleen aamupäiväksi opiskelemaan valinnaista käsityötä, aiheena pitsinnypläys. Joka ei heitä nuorina kapakkavosuina kiinnostanut pätkääkään, mtta se oli heidän mielestään hyvä valinta koska siellä sai rauhassa luokan perimmäisessä syrjänurkassa juoruilla ja puhua "eilisillan tähtihetkistä, unohtamatta kännisekoiluja".

Kati kertoi Mirkulle pahoittaneensa syvästi omantuntonsa siitä etteivät he olleet ostaneet Pekalle minkäänlaista synttärilahjaa. MIrkku tivasi Katilta kimeällä äänellä sitä ,että mitä he nyt olisivat voineet ostaa, eihän meillä ole koskaan kuin muuta omaisuutta kuin hellä alapää eilisillan känninhäyryisestä rytkytyksestä. Hyvä että oli vara E-PILLEREITÄ popsia. "NYT MÄ TIIÄNKIN!" Kivahti Kati!

VÄLITUNTIKELLO SOI

KAikki aloi vaeltaa välitunnille, lukuunottaen lupaava nuori uusalkoholisti Pekka. Mutta eipä kerenny Pekka krapulaisilla turtuneilla jaloillaan kauaksi löntystää. Kun Kati ja Mirkku tulivat hänen luokseesn. Seuraavana oli alkamassa loppupäivän viimeiset kaksi liikunnan tuntia ja ulkona satoi räntää kaatamalla ja tunnit oli siirretty sisätilohin. Kati kertoi Pekalle heillä olevan Mirkun kanssa ongelmia liikuntasalin pukuhuoneen sähköisten ikkunaverhojen kanssa, ja pyysivät Pekkaa vaivihkaa käväisemään ko. pukuhuoneessa vilkaisemassa josko asialle voisi tehdä jotain. "Ethän säkään Pekka halua ,että joku näkee midän tissit" kikattelivat tytöt. Hymähdin ja mumisin jotain mutinaa kommentiksi.

PUKUHUONEEN OVELLA:
Pekka alkoi vakavsti miettiä tyttöjen kutsun tarkoitusperää. Kaikki valkeni viimeistään Pekan krapulaisiin aivoihin jossa OLI vielä MUUTAMIA tosi harmaita ja vajavasiakin aivosoluja, silloin kun han käveli seinustalla olevalle kytkimelle ja verhot sulkeutuivat normaalisti!
"Mitä ihm..." sai Pekka sanotuksi kun Mirkku ja Katí molemmat lähestyivät häntä määrätietoisesti. Heidän tultuaan tarpeeksi lähelle Pekan kapakassa rasittuneita korvia, Kati kuiskasi "Shh, Pekka me ei mistettu eilen antaa sinulle mitään synttärilahjaa". "Että käviskös se näin jälkikäteen" Kysyi Mirkku kuiskaten toiseen korvaan, ja alkoi nuolla sitä sen jälkeen todella kiihkeästi. Silloin Pekan 'todella älykkäät ja viinasta jo hiukan hitautuneissa aivoissa narahti' -PiMpPiÄ KAI TIEDOSSA!

"LAHJA"
Ovi oli lukossa ja tytöt nopeuttivat tahtiansa, jotta kerkeäisivät tuoda lahjansa toteen. Kati siirtyi hiukka kauemmas ja riisui itseään kiiiiidduttavan hitaasti Pekan katsoessa silmät suurina. Niin oli Kati jo rintaliivisillään, seuraavaksi tippui farmarit, ja niiden alla oli tosi pienet punaiset strigit, liivit samaa sarjaa. Pekka alkoi Katin riisumista ihastellessa samalla riisua Mirkkua. Kati alkoi määrätietoisesti löysätä liivinsä pois - ja oooooh! nuo hänen ihanan täyteläiset, 18 vuotiaan tytön muodokkaat ja luonnolliset rinnat nytkähtívät esille. Ne olivat niin kiihottavan ihanat ,että Pekan likaisissa pesemättömissä huosuissa alkoi pullistaa uhkaavan isolta vaikuttava
lemmenvaltikka'. Mirkku huomasi ilmiön ja alkoi kädet himoista täristen avata Pekan sepalusta. Sieltä paljastu hyvänkokoinen miehinen elin joka sykki jo 'kiimatippoja' Mirkku otti sen tukkaakin tiukempaan suunsa imuun ja imi joka tipat mitä Pekan rauhaset kimoissaan ehtivät eritttää. Pekka huokaisi tolella syvästi kun penis oli Mirkun imussa. Kati alkoi samassa hivuttaa hosujaan alemmas tuota niin muodokkan pientä pyllyään keinutellen joka pelkästään jo itsessään oli kuin anelevinaan ,että pimppiä jonka se omistaa, naitaisiin rajusti. Pekka ei voinut enään vastustaa himojaan ja ohjasi Katin kumastuneeseen asentoon penkkiä vasten ja alkoi nuolla Katin kiimaheraa valuuvaa pillua. Samalla kun Mirkku toi ihnannäköisen punertavan pimppinsä Katin suun eteen ja levitti haarat. Kati ymmärsi heti, ja otti Mirkun kiltoriksen kielellä kuisattavakseen, samalla hieroen tämän nänninnejä. "OO-OO-OH!" KUULUI PIAN PUKUHONEESTA KUN PEKKA EI VOINUT ENÄÄN VASTUSTAA KIUSAUSTA JA ALKOI TÖNTYÄ ISOLLA PAKSULLA MULKULLAAN KATIIN SISÄLLE TAKAAPÄIN. KATIN PILLU oli niin ihanan tiukahko ,että Pekan piti jo pysähtyä alkuunsa ,ettei kuti lähtisi liian aikaisin liikkeelle. Hetken 'jäähdyttelyn' jälkeen Pekka jatkoi työntymistään ja Katin pimpukka oli jo niin ympäriinsä tiukalla ,että Kati ei voinut enään pidätellä kiimansa tuottamasta nautinnon huudahduksista. Pekka oli niin himoissaan ,että alkoi 'rytkyttää' niin rajusti kun vain kykeni. Pekka saatttoi tuntea kuinka Katin sisällä jo supisteli, muutama raju liike veilä, ja Kati huusi hioissaan yhä kovemmin ja laukesi. Sitten hän samantien tunsi kuinka hänen sisälleen takova kiveäkin kovempi vehje nykäisi ja spermaa alkoi pulputa runsaasti Katin kohtuun ja selälle, josta Mirkku nuoli kaiken. Se sotki mekein joka paikan. Pekka sai sanottua "jaumalauta mikä orgasmi" ja huohotti helpottuneesti hikisenä, mulkku Mirkun suulla edelleen. Mirkku kuitenkin alkoi hagata velttoa kyrpää rintojensa väliin ja pan siinä ilmeni jo uutta jäykistymitä. Vuorossa hoideltavana Mirkku, Katin maatessa tiedottomuusen rajamailla kiimanesteistä penkillä kiiltäen. Pekka haroi Mirkun jo valimiiksi Katin 'lämmittämää' pimperoista kimaisesti. "Mä en jaksa enään leikkiä, tuu suoraan silsälle vaan" Mikku sanoi ja levitteli pimppiänsä, josta valui kirkas pimppihera. Mulkku alkoi töntyä Mirkun emättimeen joka tuotti niin suurta nautintoa, että molemmat huokaili ja tahti kiihtyi. Mirkku lukesi ensin ja Pekka sitten, siirtäen kullinsa Mirkun naaman eteen ennen ejakulaatiotaan, ja näin Mirkun kauniilla kasvoilla oli elämän parasta ryppyvoidetta, oikeata kauneudenhoitoa.

LOPUKSI

Kaikkien hetken levättyä tuli jo kiire pukea ylle enenn muden tuloa. Pekka kiitti tyttöjä lahjasta ja sanoi sen olevan varmasti paras saamansa.
Sitten hätäiseti pyyittiin enimmät pimppiherat ja spermat. Todettiin ,että jääpähän siivoojille ja muille ihmettelemistä kun lattiat on niin tahmeat. Ja kaikki lähti sitten hyvillä mielin lintsille kotiin pesemään genitaaliset alueensa.



KOMMENTTIA!

4

2979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurja

      varsinainen "rebell without a cause" heh...not

    • kommentti

      jaottelut oli hyvät, mutta vähän häiritsi kun välillä puhut "Minä tein..." ja välillä "Pekka teki..."

    • joku vaan

      muuten hyvö mutta vähän enemmän ois voitu kerto ite panosta..ja siihen olis voinu ujuttaa vaikka muutaman asennon lisää =D

    • mimi

      tekstissäsi oli aivan tuhottomasti kirjoitusvirheitä!!!!!!!!!!!!!!!! opettele äidinkieli ensin ja tarinoi sitten!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe