Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lihaa/mahaa

Helg...

Saisko apua?
Elikkä mulle tulee 2v bokseri. Entinen omistaja selitti että mikään kuivamuona ei pelitä. Allerginen jatkuvasti. ELikkä? Kuinka sopii liha ja naudanmaha? EHkä välillä lisukkeeksi riisiä? Pitääkö saada kasviksia? En mielellään lähtisi pelaamaan luiden kanssa.

4

460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • amar

      Ainakin omalle bokserilleni olen antanut vaihtelevasti lihaa ja naudan mahaa. Maha pitää koirankin vatsan kunnossa ja se on ainakin meidä pojan suurinta herkkua =) Lihaa annan aina raakana... Jauhelihaa, kanansiipiä... Olen tykännyt ostaa sieltä Suomen eläinrehusta ruuat. Sieltä saa erilaisia lihavalmisteita (suomalaista) ja erilaisin laatikoita (mm. maksalaatikko on koiran mielestä hyvää). Sitten olen tehnyt sellaista koiran risottoa, johon keitän riisiä ja vihanneksia ja lisään raakana jauhelihaa (sika-nauta) sinne sekaan muhimaan, niin kyllä ainakin meillä sitä syödään... Voita vähän päälle ja silleen =) Meillä koira on tosi huono syömaan nappuloita, joten olen päätynyt tähän ruokintaan... Maitotuotteita pitää myös lisätä ruokiin, mm. raejuustoa, kermaviliä... Kaiken pitää olla tasapainossa koiran ruokinnassa, tämä on hieman vaikeampaa kun "nappula ruokinnassa" kun niissä on monipuolisesti kaikkea, mutta syöttää vain monipuolisesti kaikkea, niin kyllä se siitä =) Ainakin olen itse tykännyt ja niin näyttää koirakin tykkäävän. Välillä menee tietysti aikaa ruokien tekoon, mutta koiran iloinen ilme palkitsee senkin vaivan =)

    • apua hiukan

      Googletappa yrjölänpuuro. Se voisi olla rakakisu. Siihen sekaan laitat erilaisia lihoja: kalaa, kanaa, nautaa, sikaa, kalkkunaa ym. Sisäelimiä kerran viikkoon, maksaa ei kannata antaa kuin maksimissaan kerran kuussa. Jos et anna koirallesi oikeita kunnon rustoluita, niin ehdotan, että haet epteeksita kalkkivalmistetta koirallesi. Koirahan on maitotuotteille allerginen eikä se paljon auta lisätä niitä koiranruokaa.

      Riisistä ehdottomasti kokojyväriisiä. Muut on ihan turhaa antaa.

      Kasviksista sen verran, että voisit tehdä itse jonkinlaista kasvismössöä. Hyvän ohjeen löydät täältä:http://laaninen.net/evrk/mosso.htm

    • meillätoimiiaina

      Meillä toimii tosi hyvin BIO korn 5 ja sen sekaan raakaa jauhelihaa/kuivalihaa/kalaa

    • Nimetön

      Meidän boksu saa jauhelihaa, mahalaukkua, kanansiipiä ja kalaa(kalaa kork. 2x/vk.) Nämä perustana. N. kerran kuussa saa munuaista/maksaa. Välillä myös naudan sydänjauhelihaa. Kennelrehusta käyn ruoat hakemassa ja välillä kokeillaan aina jotain uutta. Itse myös soseutan vihannekset esim. porkkana, kurkku, pinaatti, parsa ym. Lisänä tummaa riisiä, perunoita. Välillä keitän/teen uunissa jukolanpuuroa(ohj.löytyy netistä) käytän myös tattaria ja muita puuroja. Lihaisia luita en hirveästi käytä kun meidän poika tuppaa oksentamaan niiden syönnin jälkeen(ahmii?), apteekista saa tätä varten jauhetta. Maitotuotteista käytän maustamatonta joqurttia ja raejuustoa. 1x/pv:ssä saa ruoan kanssa merileväjauhetta ja valkosipulirouhetta(paljon vitamiineja).saattaa kuulostaa hankalalta, mutta kun pääsee alkuun ei sitä enää niin kovin tule ajateltua. Tuloksen myös näkee melko pian. Meillä raakaruokintaan siirtymisen jälkeen karvan laatu parantunut, iho ongelmat lähteneet ja muutenkin koira onnellisemman oloinen. Enhän itsekään haluaisi syödä samaa ruokaa joka päivä :) Netistä löytyy hakusanalla hyviä ohjeita koiran raakaruokinnasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe