TAHKO OLI SURKEA KOKEMUS

Tahkolla tahkonnut

Vietimme perheemme kanssa tahkolla viimetalvena yhden viikon. Kun vihdoin ja viimein saavuimme tahkolle (ajo reissu venyi huonojen teiden takia), niin missään ei näkynyt minkäänlaista elämää. Pääsimme kuitenkin yöksi varattuun 5 tähden hotelliin, mutta totesimme sinne päästyämme, että paikka on korkeintaan 3 tähden tasoa. Lisäksi jokapaikka "remontin alla" tai rakenteilla, aamulla työmihet aloittivat metelöinnin jo kuuden jälkeen. Lähdimme kuitenkin iloisina rinteeseen, mutta sinne päästyämme koimme suuren pettymyksen; 1. rinteet olivat loivia ja lyhyitä, 2. auraus ja rinteiden ylläpito toimi surkeasti, 3. rinteet oli jäisiä, 4. parkkipaikalta oli pitkä kävelymatka rinteille, 5. liput tosi kalliita verrattuna paikan tasoon, 6. vain yksi tuolihissi ja sekin suljettuna osan päivää, 7. porukkaa edelleen tosi vähän ja meiniki vaisu, 8. ravintoloiden palvelut surkeita, edes kahvipullaa ei tahtonut löytyä.

Tässä vain muutamia esimerkkejä. Kun huomasimme ettei rinteissä kertakaikkiaan viitsi/jaksa olla kuin pari päivä, niin yritimme keksiä muuta tekemistä. noh menimme kylpylään tai oikeastaan kylpylä on herjasana verrattuna siihen mestaan. Se oli kallis ja onneton paikka. Muuta tekemistä ei siellä ollutkaan. Ravintolassa kävimme vaimon kanssa parina iltana, mutta lähinnä se jäi muutamaan lasilliseen, kun palvelu oli surkeata ja porukkaa vähän. Lähdimme sitten pari päivää ennen vuokrauksen loppua pois, kun lapset halusivat jo kotia. Heille ei riittänyt tekemistä riittävästi.

No ensikerralla Rukalle, siellä ollaan aina viihdytty hyvin ja kaikki on siellä iloisia. Virheistä pitää oppia ja sen opimme, ettei koskaan enään tahkolle.

13

1285

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pääsiäisenä

   Lisäisin tuohon vielä sen, että rinteet oli sulaneet ja maata / kiveä näkyi jokapuolella. Yllättävän hiljainen paikka vaikka paikka on menomestan maineessa, niin eipä ollut parhaana sesonkina ihmisiä paljoakaan.

  • Ois kiva tietää että

   missäköhän oikein olette olleet?
   ensinnäkin: kun parkkeeraa auton jääparkkiin, joka näkyy talvella www.tahko.com web kameroista ja tahkon esitteistä, rinteisiin on matkaa 20-50 metriä? jos tuo on teille pitkä matka niin täytyy kyllä olla aika invalidi? jopa sesonki aikoina esim. (hiihtolomat joulu-uusvuos) mahtuu autoja sinne parkkiin, vaikka aika täyttä onkin. sitten, jos teille menoa ei ole se että huippu dj soittaa musiikkia ja porukka tansii pöydil ja meno on päätä huimaavaa?? vain pari ihmistä???? katohan tuo video niin selviää teillekkin missä ne kunnon bileet on... ja Tahkolla on äänestys tulosten mukaan toiseksi parhaat biletys mestat yhdessä ylläksen kanssa, Levillä 1... "kylpylä" on hieman häävi, totta, mutta sitäkin aijotaan laajentaa tässä lähitulevaisuudessa.. ja Tahkomasterplanin jälkeen (2015 mennessä) Tahkosta tulee suomen kolmanneksi suurin keskus eli, 1.Ylläs 2.Levi 3.Tahko 4. SURKEA ruka. voisitko siis selventää mihin olette parkeerannut autonne ja missä ravintolassa/baarissa olitte kerta oli niin hiljasta ja mihin aikaan????

   Tässä esimakua minkälaista on kunnon biletys:
   http://www.youtube.com/watch?v=LgOeMKQEOqo

   • OLEVILLE

    VIRALLISILLE PARKKIPAIKOILLE.


   • naruhissi
    OLEVILLE kirjoitti:

    VIRALLISILLE PARKKIPAIKOILLE.

    Jos ajaa auton ennen jääparkkia olevalle maaparkkipaikalle, kulkee siinä se naruhissi, joka vie vaivattomasti ensimmäisen rinteen juurelle. Eri asia on, jos olette olleen paikan päällä silloin kun suurin osa lumista on sulanut... Eihän silloin hissiä pyöritetä, jos nousu-ura on jo sulanut. Mutta ihan talvella, kun lunta on riittävästi, siirtymähissikin vie kätevästi rinteille.


  • Pieni korjaus tuohon

   Sinun kirjoittamaan tekstiin, Rukalla ne surkeat rinteet on hikisessä vuosselissa, rinteet tulee alas vaikka sokea vauvakin. minusta vain tuntuu että olette ollut jossain aivan muualla kuin hiihtokeskuksessa? Tallinna kuulostaa aika lähinnä hyvin kuvaamaan tuota sinun tekstiäsi?

   ja ei rukalta TODELLAKAAN löydy sen enempää / parempaa meininkiä kuin tahkolta tuohon aikaan..

  • hmmmmmmm..

   Kerroppas minkälaista tekemistä jäitte kaipaamaan? TUSKIN ruka pystyy tarjoamaan sen parempaa / enempää tekemistä?

  • ja paljon

   lisäksi Tahkon rinteet ovat surkean lyhyitä. Kaikki aika menee hissijonossa ja hitaissa hisseissä. Jalat ja perse on kipeät lähinnä kapuloissa roikkumisesta.

  • kyllä kiinnostaa

   ...että missä tahkolla on 5 tähden hotelli...

   • PrMontonen

    Joo, mietin ihan samaa :)
    Missä ylipäätään edes koko Suomessa on 5 tähden hotelleja. Olisko niitä ehkä 2 Helsingissä.
    Tolta viestiketjun aloittajalta on tainnut mennä Tahko ja Messilä sekaisin.


   • ihan oma
    PrMontonen kirjoitti:

    Joo, mietin ihan samaa :)
    Missä ylipäätään edes koko Suomessa on 5 tähden hotelleja. Olisko niitä ehkä 2 Helsingissä.
    Tolta viestiketjun aloittajalta on tainnut mennä Tahko ja Messilä sekaisin.

    luokitusjärjestelmä... niille 4 tähteä tarkoittaa vanhasta Teboilista väsättyä veijon baaria.. Yhden tähden paikka on huikka kosskupullosta ulkohuussin takana ja niin edelleen..


  • Jounijouni

   "Tahko.com, siellä kaikki on" vei vähän luottamuksen, kun Autotalli.comin tunnuslause varastettu. Antaa kuvan, ettei jakseta keksiä mitään omaa.

  • Anonyymi

   Miksi mennä Tahkolle .? Lapissa paljon parempia kohteita.

  • Anonyymi

   Toi Tahko on kyllä ihan käsittämätön paikka..ei voi kun nauraa vedet silmissä. On tullu koluttua Ruotsin, Norjan ja Alppien laskettelu paikkoja noin 30 loma viikon verran kaveri porukoilla ja perheen kesken. En pysty suosittelemaan Suomen kohteita kenellekään. Palvelu on aivan karmeita, hinnat ei vastaa laatua lainkaan, hissi järjestelmä on alkeellinen, rinteet lyhyitä ja ruuhkaisia. Lisäksi ryyppääminen näyttää olevan monelle pääasia tuolla Suomen laskettelu rinteillä. Laatua löytyy hyvin esim ruotsista skistar.com kautta ja hinta majoituksesta hisdilippuineen on noin puolet. Rinteitä on paljon ja hissijärjestelmä on nykyaikainen, lisäksi lapsille on usein omia laskettelu alueita ja ilmaisia hiihto kouluja. Myös väline vuokra on lapsille usein ilmainen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2371
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   90
   1342
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1315
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   976
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   900
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   875
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   829
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   799
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   751
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   734
  Aihe