Silmälasit ?

Nakkinaama.

Oon 14-vuotias tyttö ja luultavasti saamassa silmälasit, toivottavasti vaan lukulasit. No mietin kuitenkin että tekeekö lasit oikeasti sellaisen ensivaikutelman [poikiin lähinnä] että on kauhea übernörö tai muuta ?
Ajatteletko siis että rillipöllöt on huonompia tai rumempia kun ei-rillilliset ? (:

Omasta mielestä kun kaikki on kuitenkin samanarvoisia rilleistä huolimatta. Nehän voi sattua kelle vaan.

25

2731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pene

      no siis sehän riippuu ootko hikke vai et, ei silmälasit ainakaa haittaa jossei ne ny mitkään rumat oo :D

      • Nakkinaama.

        Siksi just mietinkin että kunjos saankin ne lasit, niin oonko sitten yhtäkkiä himohikke kaikkien silmissä ? :>


    • keezz

      Ei missään tapauksessa. Miksi silmälasien kanssa olisi yhtään huonompi kuin ilmankaan? Lasithan on ihan normaaleja ihmisillä eikä niitä kannata hävetä. En oikeen osaa tähän edes mitään kauhiasti väittää vastaan, kun en todellakaan näe silmälaseja mitenkään huonona asiana, enkä nä mitenkään hyvänä tai huonona asiana sitäkään vaikkei silmälaseja olisikaan.

      Itsekin sain juuri ensimmäiset lasit ja koulussa tuli vaan muutamalta tyypiltä kommettia ja nekin pelkästään positiivisia, ettei sitä kouluun menemistä kannata pelätä.

      Niissä on vaan kylläkin kauhea homma... :/ Ne on aina (ja kyllä, AINA) likaset ja ainakin itsellä on sitten juuri sellaiset, ettei ne pysy mun päässä millään ja tuntuu, että ne valuu koko ajan ja sitten joudun nostelemaan niitä.

      • Tuohon vaivaan

        Varmaan auttaisi, jos kävisit liikkeessä säädättämässä ne niin, etteivät enää pääse putoamaan/valumaan. :) Itsellä välillä tarvinnut käydä säätämässä, kun ärsyttää töniä valuvia silmälaseja takaisin paikalleen koko ajan.


      • keezz
        Tuohon vaivaan kirjoitti:

        Varmaan auttaisi, jos kävisit liikkeessä säädättämässä ne niin, etteivät enää pääse putoamaan/valumaan. :) Itsellä välillä tarvinnut käydä säätämässä, kun ärsyttää töniä valuvia silmälaseja takaisin paikalleen koko ajan.

        On tullu käytyä kyllä. Ensimmäiset 2 viikkoa kävin joka päivä säädättämässä, kun eka kiristi ja sitten valu ja niin edelleen... Nyt tuntuu että on parhaat mahdolliset säädöt, jos tästä nyt yhtään enää tiukentaa nii sitten ne alkaa kiristää ja nyt ne "valuu" jo. Enkä tiedä sitten, ei ne varmaan oikeesti valu, se vaan tuntuu siltä ja sitten on pakko työnnellä.


    • gjhghjghj

      tiiän yhen silmälasipäisen muijan ja se on seksikkäintä mitä tiedän tässä maailmassa

      eli pidänkö nörönä? en

      • blajfpeöfudks13

        Mun tyttöystävällä on silmälasit, se on tosi kaunis ja ihana tyttö (en kai mä sen kaa ois jos se olis ruma ja tyhmä?) Sil oli rillit jo ennen kun alettiin seurustelee. Ei silmälasit hallitse luonnetta!


      • 13vuootias jätkä

        Mun luokalla on yks tyttö, jolla on silmälasit.
        Mä oon ihan pihkassa siihen! Se on tosi hauska ja kaikinpuolin tosi kaunis ;)
        Pääsin joskus kuvaamataidon tunnilla samaan ryhmään sen kans kun tehtiin ryhmätyötä. Sain olla ihan sen vieressä ja tuijottaa sitä suoraa silmiin.
        Voi herranjestas sillä on ihanat suklaasilmät ja ne rillit vaan korostaa tytön suloisuutta


    • blessedchild

      Mulla on lasit ja en tiiä johtuuks se siit, mut ei tytöt mun ulkonäöst ainakaa pidä, mut kauneus on katsojan silmäs. Ja oon 14-vuotias, oon siis poika, mut mua ei haittais, jos tytöl olis lasit, mut tekee kyll tietyn ensivaikutelman, tai riippuu muuten ulkosest olemuksest, jos oot joku normaalisti pukeutuva, ettet kuulu mihinkää ns.alakulttuurii nii sitte ainaski ensivaikutelma ei olis muhun mikää ihastuttava tms. mut kyll ihmiset oikeest huomaa toisen luonteenki jo pian:)

    • ovat tyylikkäät

      Asia ei todellakaan ole näin sillä minusta moni nainen ja esimerkiksi tyttökaveri on tyylikäämpi ja seksikäämpi sopivien silmälasien kanssa kuin ilman. Riippuu tosin paljon mallista ja tyttökaverilla puuttuu itseluottausta silmälasien kanssa sillä usein hän haluaisi käyttää piilolinssejä.

    • kuules

      Onhan se järkytys jos saa lasit mut likinäköisyys on perinnöllist :( ite sain 12vuotiaan lasit ja nyt olen 13... hankein piilarit! suosittelen

      • kuules

        tytöt on sexyi kun niil on lasit jos ne on muuten hyvän näkösii.


    • kadi

      Mulla on silmälasit, eikä mua ole KOSKAAN haukuttu niiden takia. Ei oo ikinä sanottu mitään pahaa. Yleensä nuoret ihmiset saavat sellaiset lasit, joilla näkee kauas, kun taas vanhat tarvitsevat lukulaseja. Tietysti myös nuorilla voi olla merkkiset lasit (luokallanikin on tällainen henkilö).
      Voithan ostaa kehyksettömät lasit, jotka eivät näy edes kauas. Vaikka itse tykkään myös sellaisista näkyvistä ja "erikoisista" laseista. Mitään pyöreitä rillejä en ehkä suosittele, vaikka jollekulle ne saattavat sopiakin!


      Ja tottakai kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, oli silmälaseja tai ei, oli pyörätuolissa tai ei, oli tummaihoinen tai ei! Vain lapselliset ihmiset haukkuvat silmälasillisia.

      • Nakkinaama.

        On mulla kyllä kavereita joilla on lasit, eikä niitä niiden takia haukuta. Turhaan pelkään varmaan :DDD

        Ja mäkin tykkään enemmän erikoisista ja näkyvistä laseista, haaveena ois vaaleenpunaiset muovikehykset :'DDD


    • Mr. Virtanen

      Minusta sillä ei ole väliä, onko likalla rillit vai ei. Luonne on tärkeämpää kuin ulkonäkö. Sitä paitsi olen rakastunut yhteen ihanaan tyttöön. Vaikka hänellä on silmälasit, hän on todella ihana. Olen jo kertonut pitäväni hänestä ja hän tietää sen. Olen kysynyt häneltä tasaisin väliajoin, onko hänellä uusi poikaystävä (hän erosi edellisestä joskus syyskuun puolella), ja vastaus on ollut kieltävä. Ollan oltu 1,5 kuukautta ystäviä. Silti hän yrittää pitää etäisyyttä. Ekä häntä ujostuttaa.

    • gdfgdfgdfg

      Ainakin yhdellä minun luokkalaisella tytöllä on tosi hyvännäköiset silmälasit. Siis ne ovat kuin ylinmääräinen hieno asuste ja sopii sille. Niissä on sangoissa pikku "timanteilla" tehty merkki logo ja ne näyttävät kaikinpuolin hienoilta. Sellaiset trendikkään näköiset. Tietenkin kaikki silmälasit eivät sovi kaikille. Eivätkä aina silmälasit näytä niin hyvältä, monesti ne ovat ihan neutraalit, eikä niihin kiinnitä sen kummemmin huomiota.

      tyttönen

    • tt0039llvggwww

      Oon 13v tyttö, mulla on ollut silmälasit(kauko näköön) 1½ vuotta
      ja sinä aikana on tullut ilmi, että yksi poika on ihastunut minuun.
      Ei mua oo syrjitty tai kohdeltu mitenkään eri tavalla
      sen jälkeen kun oon saanut silmälasit.
      Älä pelkää!

    • silmälasitoive

      oon kylläki tyttö mut lasit on oikeesti IHANIA! jos ne ei oo mitkää vanhanaikaset... oikeesti mäki haluisin lasit... ((;

      • modi1920gg3

        Haluat silmälasit, vaikka et edes tarvitse?
        Voit ostaa feikkirillit. Elikkä silmälasit ilman tehoja ;)


    • rillliiiipäää

      Mulla on silmälasit. Oon oikiasti aika huono koulussa. Ei se että on silmälasit tarkota että on hikari koulussa...

    • lasiton

      Itelläni ei oo rillejä eikä piilareita, mutta jos tulee joskus tarve niin kyllä enemmin piilarit hankin.

    • iloinenpoikaporista

      Meiä koulus on yks tyttö jol on punane tukka ja sillä on aika isonkokoiset pyöreet rillit. Tai no ei iha pyöreet mut sellaset. Iha kaunii näköne se o. Hanki sellaset rillit mistä just SÄ tykkäät. Eikä silmälaseissa oo mun mielestä mitään hävettävää.

      • sienisaapas

        2007...


    • pallonaama(y)

      Lasit voi tehdä ihmisestä niinku kauniimman ja ne voi kehystää sun kasvoi kauniisti . Omalla luokkalaisellani on juuri näin. Ja itse olen vissiin saamassa lasit ku on näkö heikenny mutta mulle ei oikeen sovi mikään kun oon tälläne pallo xD naamasta.

    • Anonyymi

      ruskeasilmäisten silmälasit, parveke helmi keskustelut 24., sinisilmäisten joukosa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe