Kokemuksia Air Asia:sta?

marissa2

Moi, Oletteko kukaan lentänyt Malesian sisäisiä lentoja Air Asialla? Lennot näyttävät olevan huimasti halvempia kuin Malesia airlines, onkohan niissä todennäköisemmin odotettavissa viivästyksiä, peruutuksia jne? Kuulin että matkatavaraa saa olla vähemmän, mutta se ei ole meille ongelma.

8

1615

  Vastaukset

  • Puolenkymmentä lentoa AirAsialla ja FAXilla on takana. Kerran oli lento kaksi tuntia myöhässä välillä KL / Kota Kinabalu. Syynä KKn terminaalin remontti ja siittäkin tuli välittömästi tekstiviesti, jossa ilmoittivat uuden ajan ja pahoittelivat asiaa. Niinettä musta kyllä palvelu pelaa.
   Huomioi seuraavat asiat:
   Operoi KLlässä LCC-terminaalista ja monessa muussakin paikkaa käyttää eri terminaaleja, kuin esim MAS.
   Ilman lisämaksua 15 kg matkatavaraa.
   Chek In aukioloajat.
   Jos sulla on jatkolentoja lyhyehköllä vaihtoajalla, niin kannattaa ottaa myös se heidän tarjoamansa vakuutus, koska lentoyhtiö, niinkuin halpisyhtiöt yleensäkkään, ei ota vastuuta jatkolennon missaamisesta. Vakuutus pitäis kattaa sellaset. Tutustu aiheeseen kotisivulla.
   Kun huomioit noi, niin voinet hyppiä ihan turvallisin mielin siivelle.

   Pera

  • Useita lentoja on kyseisellä yhtiöllä menty ja kokemukset oikein hyvät.
   Penkkipaikkojahan ei etukäteen määrätä, että ekana koneeseen astuja valitsee ekana ja sillee....
   Koneet lähti aina todella hyvin aikataulussa,ei mitää ongelmaa...
   Koneet ihan suht uusia ja siistejä,ainakin ne millä lensin,kentillä näytti kyllä olevan vanhempaakin kalustoo airasialla, mutta hyviä pelejä ne oli...
   Pelkästään lentoemäntien takiakin kannattaa lentää tämän firman vehkeillä....siis jos tytöistä tykkää...kunkin vuoden missifinalistit ilmeisesti palkataan aina tämän firman lento emänniks..hehe...
   Lyhyesti.Airasia on hyvä lentoyhtiö!!!

  • Air Asia kadotti matkatavarani Bangkok-Kuala Lumpur suoralla lennolla, ja monta kertaa soittanut sinne perään. Tavarat kuulemma löytyneet ja aina lupaavat olla yhteyksissä vielä ja laittaa tavarat eteenpäin Suomeen, mutta mitään ei kuulu ja taas kun soittaa niin samat vastaukset! Käsittämättömän huonoa palvelua!! Vaikka matkakumppanini tavarat tuli samalla lennolla norm.perille, en ehdottomasti suosittele Air Asiaa!

   • Matkatavaroita katoaa kaikilla lentöyhtiöillä ja palauttaminen saattaa kestää. Toki kannattaa huomioida, että Air Asia ei hävittänyt vaan lentokentän henkilökunta, joka vastaa laukkujen käsittelystä.


   • Hyvä yhtiö mutta ei aina ole halvin. Ostin jokin aika sitten bkk-penang-bkk niin oli thailla edullisempi hinta kun air asialla.


  • Olen lentänyt monesti AirAsialla.Kaikki lennot lähteneet ajallaan ja toimineet muutenkin hyvin.Viimeisimmät lennot S;pore-Penang&Viime perjantaina Penang-Kota Kinabalu.Ainut "takaisku" oli että velottivat Penangissa n.550MYR ylipainosta(37Myr/Kg).

  • Airasian kanssa pitää olla erityisen tarkka, hintavertailuja tehdessä.
   Kaikki mistä vaan keksivät velottaa lisää, velottavat myös.
   Jopa lähtöselvityksestä, jos tekevät tiskillä. Jos on enemmän matkatavaraa, kuin lipussa, niin kentällä maksaa paljon. Usein hintavertailuja tehdessä, joku muu yhtiö on tullut halvemmaksi, vaikka lähtöhinta olisikin Airasialla halvempi.

   Mut onhan airasialla taas reittejä joita muilta ei löydy. silloin tulee käytettyä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   126
   4522
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   98
   3710
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3704