Kokemuksia Air Asia:sta?

Moi, Oletteko kukaan lentänyt Malesian sisäisiä lentoja Air Asialla? Lennot näyttävät olevan huimasti halvempia kuin Malesia airlines, onkohan niissä todennäköisemmin odotettavissa viivästyksiä, peruutuksia jne? Kuulin että matkatavaraa saa olla vähemmän, mutta se ei ole meille ongelma.
Ilmoita


8 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Puolenkymmentä lentoa AirAsialla ja FAXilla on takana. Kerran oli lento kaksi tuntia myöhässä välillä KL / Kota Kinabalu. Syynä KKn terminaalin remontti ja siittäkin tuli välittömästi tekstiviesti, jossa ilmoittivat uuden ajan ja pahoittelivat asiaa. Niinettä musta kyllä palvelu pelaa.
Huomioi seuraavat asiat:
Operoi KLlässä LCC-terminaalista ja monessa muussakin paikkaa käyttää eri terminaaleja, kuin esim MAS.
Ilman lisämaksua 15 kg matkatavaraa.
Chek In aukioloajat.
Jos sulla on jatkolentoja lyhyehköllä vaihtoajalla, niin kannattaa ottaa myös se heidän tarjoamansa vakuutus, koska lentoyhtiö, niinkuin halpisyhtiöt yleensäkkään, ei ota vastuuta jatkolennon missaamisesta. Vakuutus pitäis kattaa sellaset. Tutustu aiheeseen kotisivulla.
Kun huomioit noi, niin voinet hyppiä ihan turvallisin mielin siivelle.

Pera
Ilmoita
Useita lentoja on kyseisellä yhtiöllä menty ja kokemukset oikein hyvät.
Penkkipaikkojahan ei etukäteen määrätä, että ekana koneeseen astuja valitsee ekana ja sillee....
Koneet lähti aina todella hyvin aikataulussa,ei mitää ongelmaa...
Koneet ihan suht uusia ja siistejä,ainakin ne millä lensin,kentillä näytti kyllä olevan vanhempaakin kalustoo airasialla, mutta hyviä pelejä ne oli...
Pelkästään lentoemäntien takiakin kannattaa lentää tämän firman vehkeillä....siis jos tytöistä tykkää...kunkin vuoden missifinalistit ilmeisesti palkataan aina tämän firman lento emänniks..hehe...
Lyhyesti.Airasia on hyvä lentoyhtiö!!!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Air Asia kadotti matkatavarani Bangkok-Kuala Lumpur suoralla lennolla, ja monta kertaa soittanut sinne perään. Tavarat kuulemma löytyneet ja aina lupaavat olla yhteyksissä vielä ja laittaa tavarat eteenpäin Suomeen, mutta mitään ei kuulu ja taas kun soittaa niin samat vastaukset! Käsittämättömän huonoa palvelua!! Vaikka matkakumppanini tavarat tuli samalla lennolla norm.perille, en ehdottomasti suosittele Air Asiaa!
1 VASTAUS:
Matkatavaroita katoaa kaikilla lentöyhtiöillä ja palauttaminen saattaa kestää. Toki kannattaa huomioida, että Air Asia ei hävittänyt vaan lentokentän henkilökunta, joka vastaa laukkujen käsittelystä.
+Lisää kommentti
On tullut lennettyä ko. yhtiön koneilla Singapore-Thaimaa-Singapore ja erittäin hyvä kokemus. Onpa tuo valittu parhaaksi halpalentoyhtiöksikin 2016.
http://www.rantapallo.fi/lennot/maailman-parhaat-halpalentoyhtiot-top-10-oletko-lentanyt-nailla/
1 VASTAUS:
Hyvä yhtiö mutta ei aina ole halvin. Ostin jokin aika sitten bkk-penang-bkk niin oli thailla edullisempi hinta kun air asialla.
+Lisää kommentti
Olen lentänyt monesti AirAsialla.Kaikki lennot lähteneet ajallaan ja toimineet muutenkin hyvin.Viimeisimmät lennot S;pore-Penang&Viime perjantaina Penang-Kota Kinabalu.Ainut "takaisku" oli että velottivat Penangissa n.550MYR ylipainosta(37Myr/Kg).
Ilmoita
Airasian kanssa pitää olla erityisen tarkka, hintavertailuja tehdessä.
Kaikki mistä vaan keksivät velottaa lisää, velottavat myös.
Jopa lähtöselvityksestä, jos tekevät tiskillä. Jos on enemmän matkatavaraa, kuin lipussa, niin kentällä maksaa paljon. Usein hintavertailuja tehdessä, joku muu yhtiö on tullut halvemmaksi, vaikka lähtöhinta olisikin Airasialla halvempi.

Mut onhan airasialla taas reittejä joita muilta ei löydy. silloin tulee käytettyä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kokemuksia Air Asia:sta?

Moi, Oletteko kukaan lentänyt Malesian sisäisiä lentoja Air Asialla? Lennot näyttävät olevan huimasti halvempia kuin Malesia airlines, onkohan niissä todennäköisemmin odotettavissa viivästyksiä, peruutuksia jne? Kuulin että matkatavaraa saa olla vähemmän, mutta se ei ole meille ongelma.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta