kääpiöpinseri

jennika84

millanenkohan koira toi kääpiöpinseri on? sellasilta kommentteja, keillä on sellanen...
Kiitos.

8

2369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mulla on kääpiöpinseri ja se on vilkas, itsepäinen "tyhmän rohkea", maailman omistaja, halukas oppimaan uusia asioita, sylikoira, kylmän arka... Vaikka se on pieni koira, sillä on aika kova luonto ja vaatii vähintään saman verran tekemistä kuin iso koira. Ja kannatta kouluttaa se, muuten on kädet kipeänä kun se vetää hajujen luo. Kolmesta koirastani se on kyllä ehdottomasti hauskin kaveri.

    • '''''''

      Kääpiöpinseri on eloisa, valpas, temperamenttinen ja itsevarma ei arka, hermostunut, flegmaattinen tai aggressiivinen. Se on perinteisesti seurakoira mutta, aktiivisena koirana siitä saa helposti myös monipuolisen harrastuskoiran, vilkkaus ei kuitenkaa tee siitä kaikkein helpointa koulutettavaa. Pienestä koostaan huolimatta Kääpiöpinseri ei ole mikään sylikoira, vaan miuluummin aktiivinen ja reipas lähes väsymätön aktiivisen ihmisen toimelias seuralainen. Se on peloton vahtikoira joka puollustaa itseään, isäntäänsä ja reviiriään. Kääpiöpinseri on vilkas ja leikkisä vanhaksi asti. Kääpiöpinseri kehitettiin alkujaan rottakoiraksi, mutta sen rotanpyydystys taidot ovat yhä tallella.

      Alkuperämaa: Saksa
      Rotu syntyi. 1700-luvulla
      Elinikä noin: 13-14 vuotta
      Säkäkorkeus: 25- 30 cm
      Paino: 4-5kg

      • hirvee...

        rakki. Naapurissa kenneli, räksyttävät aamusta iltaan. Oisko ihmisissä vai rakeissa vika?


    • iina87

      kääpiöpinserit on aivan ihania koiria tosin melko vaativia... ja kyllä ne useimmin ovat melko äänekkäitä... meidän poika on mahdoton vahtimaan ja haukkuu melkeinpä kaiken mutta sekin on ihan omistajan omaa hölmöyttä kun koira on sellainen:/ muuten on valloittava höppänä ja mahtava persoona. suosittelen jos vain hermo kestää kovapäisen pienen"isonkoiran" kouluttamisen. suosittelen myös käymistä pentukoulutuksessa!

    • (\/)

      Meidän pinsku on kunnon sylikoira, joka tykkää nukkua yöt peittoni alla. Lenkkeilemme monia kilometrejä päivän aikana, mutta tuntuu ettei se silti saa tarpeekseen :)
      Yrittää aina välillä komentaa meitä (ruopii takajaloillaan ja haukkuu), mutta lopettaa kyllä heti kun komentaa. Vahtii myös todella tarkasti.
      Mutta todella ihana luonne koiralla, itselläni on aina ennen ollut seropeja ja kääkästä pidän kyllä enemmän niihin verrattuna.

      "En vaihtais päivääkään.."

      • .....

        Mitenhän k-pinseri tulee toimeen kissojen kanssa? Kissat siis jo perheessä, pentu tulisi luovutusikäisenä. Perheessä ennestään koira.


    • maailman paras rotu

      Mielestäni Kääpiöpinseri on Sellainen Suuri Pieni KOira. Joskaan ei Maailman Helpoin. Mutta luonne on mitä Ihanin. Tarpeeksi Luonnetta koirassa pitää ollakin mitään puudelia en haluaisikaan. Eli Jos et isoa koiraa halua mutta ei mitään Puudeliakaan ota pinseri jos olet valmis pukkusen vaivaa näkemään sen koulutuksessa niin parempaa ei olekaan.Itselläni on 2 Kääkkää. Toinen Ruskea Toinen Musta. Aivankuin Yö ja Päivä Mutta tempperamenttiä kummallakin riittää ja Tarmoa. Toinen on sylikoira siis pitää lämpöisestä sylistä ja toinen mieluummin nukkuu lattialla ja on valmiina vahti hommin jos vaan tarvetta löytyy siis jos soku uskaltaa kävellä meidän rapussa kele niin se on ihan pakko haukkua edes vähän! Ja tietenkin maailman parhaat ystävät. Voinko enenpää ylistää!. :o)

    • Nope.never

      Itse en ikinä, en ikinä tuollaista hankkisi. Kaverilla sellainen ja vaikka kuinka on ytitetty kouluttaa edelleen puree ja on agressiivinen. Koira on jo noin seitsemän vuotias ja aivot edelleen pennun tasolla..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe