Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

millainen hotelli

days inn talbot?

Olisin kiinnostunut tietää millainen teidän mielestä kyseinen hotelli on, tarkoitus olisi lähteä 3.12 dubliniin ja kyseiseen hotelliin temple bar alueella. Onko henry streets kaukana siitä? en ole netistä sellaista karttaa löytänyt. Nähtävyydet myös kiinnostavat. Ja mutkin ruokapaikkavinkit. kiitos etukäteen sille joka vaivautuu vastaamaan.

6

1407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dublin

      Itse hotellista ei ole mitän tietoa mutta sijainnista sen verran että ei tuo missään Temple Barissa sijaitse vaan Liffeyn pohjois-puolella mutta ei Temple Barin tosin ole kuin muutaman minuutin kävely. Henry Street taas on käytännössä samaa katua, nimi vaan muuuttuu matkan varrella, matkaa ei ole kuin pari sata metriä.

    • .....

      Me ollaan menossa tammikuulla samaan hotelliin, että kerrothan sitten Teidän reissun jälkeen kokemuksia? Mukavaa reissua.

    • Mie vaan

      Me olimme kyseisessä hotellissa syyskuussa. Kartasta sen löytää esim. hotellin nettisivuilta. Hotelli oli semmoinen "ihan kiva". Ei mikään hieno, mutta menetteli. Huoneemme oli aika pieni, mutta kaikki kyllä muutoin pelasi. Hotellin tuhti "Irish breakfast" säilyy kyllä muistoissa.

      Vaikka Days Inn sijaitsee Liffeyn pohjoispuolella, kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin jaksaa silti kävellenkin. Dublin on siitä kätevä kaupunki. Meillä oli kyllä paikallisliikenteen bussikortti, jota käytettiin, kun jalkoja alkoi liikaa kivistää.

    • Matkaan vaan

      Hei laitathan sitte matkan jälkeen tänne parhaat vinkit! Myöhä lähetää samaan hotelliin tammikuun lopussa ja ainaskii nettijuttujen perusteella se vaikutti kivalle! Ollaan 3 yötä.

      • laitan

        lähden nyt tosiaan ma sinne, niin kerron kokemukseni kun palaan :-)


    • hotellissa

      voin suositella todella lämpimästi hotellia. oli todella loistavalla paikalla. heti kun hyppäs pois o connel streetillä kun tuli kentältä, muutama metri eteenpäin ja vasemmalle katua neulan kohdalta tuli hotelli nopeasti vastaa. Paikalliset neuvoivat kaikki eri suuntiin, siispä tulosta hyvä kartta tai kysele mi´nulta. Loistavan siisti vaikkakin oli tosi pieni huone. Hyvällä paikalla, oli helppo kävellä mihin vain siitä. paras ostoskatu oli vieressä. kirkolle ja linnoetukselle ja puistollekin oli lyhyt matka.kyselkää. laitan tonne muutenkin kertomukseni matkasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe