Hissi

höpötarkastaja, Jaakko

.:*HISSI*:.

Jaakko asteli tapojensa mukaisesti Keinulaudantien E rappua kohti. Tällä kertaa ulko-ovi oli jo valmiiksi auki. Astuessaan perämmälle rappuun hän näki kauniin vaaleaävärikön tunkemassa sohvaa hissiin. Jaakko riensi pitämään hissin ovea auki naiselle. Sen sijaan että nainen olisi kiittänyt häntä auttamisesta hän mulkaisi Jaakkoa kuin olisi halunnut kaitkaista häneltä kaulan. Jaakko alkoikin tuntea itsensä vaivaantuneeksi ja typeräksi niinpä hän päätti kokeilla toista lähestymistapaa. Hän katseensa kulki naisen hoikalla vartalolla jossa muodot olivat löytäneet oikeat paikkansa.

-Jos nostaisit tuota toisesta kulmasta sen sijaan kun mistä nyt pitelet niin sohvasi mahtuisi hissiin. Jaakko sanoi hymyillen.

Jaakko perääntyi nyt askeleen taaksepäin kun nainen irrotti otteensa sohvasta ja hänen kätensä muodostuivat nyrkeiksi. Nainen katsahti Jarkkoon ja näytti siltä kuin kohta tulisi kova saarna. Hänen vaaleat lainehtivat hiuksensa korostivat ovaalin muotosia kasvoja. Nainen näytti Jaakosta seksikkäältä jopa vihaisena. Jaakon sydän takoi kovaa rinnassaan. Hänen teki mieli sulkea tuo kaunotar syliinsä ja painaa huulensa naisen huuliin kiinni. Ne näyttivät mehukkailta ja täyteläisiltä aivan kuten naisen rinnatkin. Jaakolta meinasi mennä ohi koko naisen vihainen saarna kun hän tuijotti mietiskellen tuota pakkausta.

-Kuka käski tulla auttamaan? Minä en ainakaan apua pyytänyt! Mutta ei herran itsesuojeluvaisto näytä kovinkaan hyvin toimivan. Ja jos tekee mieli aukoa noin paljon päätänsä voisit ekaksi kokeilla itse tätä hommaa ennen kuin ryhdyt valittamaan siitä ääneen. Saamari!

Moni mies olisi jo tuosta puheesta ärsyynyt ja lähtenyt lätkimään. Mutta Jaakon silmissä nainen alkoi näyttää entistä kiinnostavammalta, mystiseltä. Jaakon perässä juoksi paljon naisia. Ehkä siksi tämä nainen joka ei peitellyt vihaansa häntä kohtaan herätti Jaakossa halua. Masokistiselta hän varmasti vaikutti ulkopuolisen silmistä.

-No siis näin. Jaakko sanoi ja käänsi sohvaa toisesta kulmasta niin että se mahtui hyvin hissiin ja tilaa jäi ainakin kolmelle hengelle. Ongelmana oli se että Jaakko oli jäänyt sohvan vangiksi hissin nurkkaan. Mutta sen huomatessaan Jaakko oli hyvin vahingoniloinen. Hän hymyili naiselle. Pilke silmäkulmissaan hän odotti jo innoissaan tulevaa tapahtumasarjaa. Nainen tuli sisään hissiin ja sulki hissin oven. Jaakko oli kuulevinaan jotain hiljaista manausta naisen suusta.

-Painaisitteko samalla kolmosta. Jaakko pyysi.

Nainen ei painanut, sen sijaan hän painoi viitosta. Tsok! Hissi pysähtyi ja nainen potkaisi oven auki jalallaan. Hänen toinen jalkansa oli vastaanottamassa lennähtänyttä ovea. Ja käsillään hän tarttui rivakasti sohvaan.

-Anna kun autan. Jaakko sanoi tarttuen samasta kulmasta kun nainen. Jaakko epäröi hiukkasen kun nainen loi murhaavan katseen. -Jos avaisitte huoneistonne oven niin voisimme kantaa tämän suoraan haluamanne paikalle. Jaakko jatkoi hymyillen.

Nainen ei sanonut mitään. Mutta alkoi kaivaa farkkujensa etutaskusta avaimia. Kuului rapinaa. Jaakon sydän tuntui repiytyvän irti kiihtyneestä rytmistä. Kaikki meni niin kuin hän oli suunnitellut. Kohta hän painautuisi naista vasten ja liu'uttelisi kulliaan naisen sisällä. Hän mietiskeli minkälainen tuhero häntä odottaisi.

-Nostetaan kolmosella. Jaakko katsoi suoraan naista silmiin samalla kun otti tukevan otteen sohvasta. Kyykistyessään naisen kaula-aukko lerppui sen verran alhaalla että mukavat muodot herättivät Jaakon taas kiimaiseen virnuiluun. Sohva painoi. Se tuntui käsivarsissa ja se tuntui olkapäissä. Tuntui kun jänteet olisivat venyneet liikoja mutta Jaakko ei halunnut pitää lepo taukoa koska hän ei halunnut näyttää heikolta naisen silmissä.

Sohva tuntuu polttavan muitakin paikkoja kuin käsivarsia, sormissa alkaa tuntua kipua. Nainenkin näyttää kärsivältä ja hyvin vittuuntuneelta. Ensimmäistä kertaa yhteisymmärryksestä he laskevat sohvan heti eteiseen ja Jaakko näyttää kysyvältä. Hän katselee ympärilleen paikkaa mihin he nostaisivat yhdessä sohvan ja loppu peli viettelysssä voisi alkaa. Mutta ennen kuin Jaakko tajuaa nainen on jo astellut ihan hänen lähellänsä ja näyttää siirtymismerkkejä käsillänsä. Hän haluaa Jaakon väistyvän eikä Jaakko mahdu väistymään muualle kuin taaksepäin. PAM! Ja ovi sulkeutuu hämmentyneen Jaakon edestä. Sen sijaan että häntä vituttaisi hän hymyilee edelleen muikeasti. Hän oli aliarvioinut naisen. Ja hän piti siitä.

Jaakko painaa korvansa ovea vasten ja kuulee matala äänistä kiroilua huoneiston sisältä. Hänen sormensa painautuu vaistomaisesti ovikellon päälle. Mutta jokin hänen sisällänsä käskee tällä kertaa luovuttamaan. Oikeastaan hän ei tullut tähän taloon vain mennäkseen kotiinsa tai vahtailemaan mahdollista pillun saantia ehei hän tuli tähän taloon hieroakseen erään hänen naisystävänsä Sannan. Sanna tuo upeasti muodostunut nainen ei kuitenkaan vetänyt vertoja tälle uudelle tapaamallensa naiselle. Vaikka Jaakko ei pitänyt riitelemisestä vapaa-ajallansa hän silti koki tämän naisen haasteelliseksi peräti jonkin sortin virkistykseksi elämäänsä. Sanna jonka luo hän nyt juoksi portaat oli hiukkasen tyrkky. Jaakko oli muutamat kerrat häntä hieronut ja tutustunut häneen ystävänsä Jannen kautta. Häntä oli immartunut Sannan suorasta otteestaan ja hänen kanssaan tuli helposti toimeen.

Jaakon paksu nakkisormi painoi Sannan ovikelloa. Ja viehkeä brunette beige pyyhe kietaistuna ympärilleen avasi oven. Vaalea pyyhe korosti Sannan hehkeää ruskettunutta ihoa ja hiuksia. Kiltin tytön hymy yllään Sanna pyysi peremmälle ja sanoi asettuvansa valmiiksi sängylle.

-Riisu nopeasti ethän sä halua jättää mua kylmäksi. Sanna vinkkaili ja käveli luotani persettä keinuttaen.

En tietenkään voinut olla katsomatta noita täydellisiä. Näytti aivan täydelläseltä persikalta jota olisi samantien voinut purra. Siitä Sanna tuskin olisi pahoittanut mieltänsä. Luonnollisesti kullini alkoi tuosta näystä hereillä enkä voinut olla hieraisematta sitä kankaan läpi. Potkaisen kengät jalastani ja seuraan Sannan jälkiä kohti hänen makuuhuonettansa. Sanna makaa vuoteella, pyyhe on hänen allansa ja muu vartalonsa paljaana odottaen kosketustani. Moni mies kävisi samantien tämän tytön kimppuun mutta jokin minussa ei toimi. En tiedä, en ymmärrä.

-Missäs sun öljypullo on? Yleensähän sä oot sen ottanut esille mua varten. Mä kyselen katsellen ympärille. Sanna huokaisee tuskastuneesti.

-Tarvitaanko me sitä? Etkö sä voisi hieroa ilman sitä?

-Mut se tuntuu pahalta iholla, kitkaiselta. Oota mä käyn hakee sen. Musta tuntuu että Sanna vilkuilee mun perääni ihan kuin en tuntisi itseäni jo tyhmäksi. Mitä mä oikein teen, manailen itsekseni, mulla on nainen ihan tyrkyllä. Jotenkin mieleeni juolahtaa halu katsoa pidemmälle. Katsoa kuinka pitkälle Sanna menisi saadakseen jotain haluamaansa. Hymyilen ja otan käsiini öljypullon vessanhyllystä.

-Noni. Nyt päästään aloittamaan. Älä huoli et sä mun käsittelyssä kylmene. Näen Sannan hymyilevän autuaasti. Mä aloitan sivelemällä häntä rennosti selästä olkapäille muutamaan kertaan kunnes alan voimistamaan otteitani syvemmiksi. Sannan suusta purkautuu miltei yhtä syviä huokauksia. Mitä intenssiivisemmin hieron niin sitä miellyttävämpää mutta teennäisempää ääntä Sannasta tulee. Oikeassa tilanteessa tuollainen kiimainen voihkinta voisi viedä helposti mieheltä järjen. Mutta tässä tilanteessa se vain nauratti, luuliko Sanna oikeasti että tuollainen auttaisi tässä tilanteessa.

-Mä muuten tapasin sun naapurin. Jonkun blondin naisen viitosesta. Onks se uus kun se sohvaa raahasi kämppäänsä? Tapaileekohan se jotakuta? Oli se niin viehkäen oloinen. Tietty autoin sitä nostaa sen sohvan kotiinsa. Tunnen kuinka Sannan lihaksisto panee vastaan käsieni alla.

-Hieronko mä liian kovaa? Mä kyselen perään.

-Ei, et hiero. Sen naisen nimi on Jaana. Emmä tiedä siitä mitään. On se täällä jonkin aikaa asunut.

Mä katon Sannan vartaloa mietteliäänä. Ajatukset on jossain muuaala kuin tässä tilanteessa. Mä tuonkin käteni Sannan munuaisten kohdalle ja lepuutan niitä siinä. Mä veikkaan Sannan olevan jännittynyt jo tässä vaiheessa. Se odottaa mun seuraava siirtoa.

-Okei. Se oli nyt siinä. Mulla on vielä muita asioita hoidettavana kaupungilla. Soittele taas kun tarvit hierontaa.

^^Jatkanko eteenpäin sinne missä tulee seksiä vai en? Yrittäkää kestää ekana novellina näitä aika virheitä.

0

7888

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kamala onnettomuus

    Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
    Suomussalmi
    186
    8425
   2. Mönkijäpnnettomuus

    Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
    Suomussalmi
    49
    2509
   3. Tilitoimisto!!!

    Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
    Rovaniemi
    31
    1909
   4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

    Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
    Ikävä
    74
    1723
   5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

    Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
    Ikävä
    111
    1669
   6. Oon pahoillani sun puolesta

    kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
    Ikävä
    53
    1259
   7. Milloin oot nähnyt kaivattusi

    ensimmäistä kertaa?
    Ikävä
    60
    1171
   8. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

    Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
    Ikävä
    60
    1132
   9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

    Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
    Ikävä
    93
    1065
   10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

    Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
    Pyhäjärvi
    113
    922
   Aihe