Laki/Pyhä Henki

Room 3:20. Eihän yksikään ihminen tule Jumalan edessä vanhurskaaksi lain käskyjä noudattamalla. Lain tehtävänä on opettaa tuntemaan, mitä synti on.

Room 5:20. Laki tuli maailmaan sitä varten, että rikkomus tulisi suuremmaksi. Mutta missä synti on tullut suureksi, siellä on armo tullut ylenpalttiseksi.


Joh 16:7. Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne,
8. ja hän tulee ja paljastaa, että maailma on väärässä, hän paljastaa, mitä on synti, mitä vanhurskaus ja mitä tuomio.
9. Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun,
10. vanhurskaus tulee julki siinä, että minä menen Isän luo ettekä te enää näe minua,
11. ja tuomio on siinä, että tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
12. "Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan.
13. Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva.
14. Hän kirkastaa minut, sillä sen, minkä hän teille ilmoittaa, hän saa minulta.
15. Kaikki, mikä on Isän, on myös minun. Siksi sanoin, että hän saa minulta sen, minkä hän teille ilmoittaa.
16. Vielä vähän aikaa, ettekä te näe minua, taas vähän aikaa, ja te näette minut jälleen."


Tarkkaavainen lukija havaitsee, että lailla ja Pyhällä Hengellä on sama ensimmäinen tehtävä.
Kysymys kuuluu: Kumman ohjauksessa haluat syntisparka olla?

Senkö, joka tuomitsee tehdyistä teoista?
Vai sen, joka kertoo sinulle etukäteen, että olet tienhaarassa, vailtse oikein, valitse hyvä, valitse elämä?

Jumala ei vaadi ihmiseltä mitään, mitä Hän ei olisi ensin antanut.

65

1090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa T

      >11. ja tuomio on siinä, että tämän maailman ruhtinas on tuomittu.<

      Jos ymmärrämme pelastuksen suuruuden, niin ymmärrämme että tämän maailman ruhtinas on jo tuomittu.

      Saatanalla ei ole enää mitään oikeutta elämäämme.

      >Kysymys kuuluu: Kumman ohjauksessa haluat syntisparka olla?
      Senkö, joka tuomitsee tehdyistä teoista?
      Vai sen, joka kertoo sinulle etukäteen, että olet tienhaarassa, vailtse oikein, valitse hyvä, valitse elämä?
      Jumala ei vaadi ihmiseltä mitään, mitä Hän ei olisi ensin antanut.<

      Tämän voisi sanoa myös niin että uskossa on kysymys siitä kumpaa me uskomme, Jeesusta vai saatanaa.

      Jeesus on jo voittanut ja "Hän on antanut jo kaiken mitä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan".

      Jos annamme Saatanalle murusenkin olemassaolon oikeutta, niin silloin uskomme enemmän Saatanaan, ja myös valitsemme pahan ja kuoleman.

      Jos annamme koko elämämme eläväksi uhriksi Kristukselle, niin se tarkoittaa että annamme kaikki ajatuksemme sanamme ja tekomme yksin Hänelle.

      Vähän tälle maailmalle, omalle lihalle tai synnille, on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Jeesus asuu meissä ja vaikuttaa tekemisen ja tahtomisen, joten
      >Jumala ei vaadi ihmiseltä mitään, mitä Hän ei olisi ensin antanut.

      • Jumalan lapsi

        Kysyykö hän sinulta oikeutta elämääsi? Ei todellakaan.

        Hän on se joka valheen aikaan saattaa. Hän on lankeemuksessa langettanut ihmisen taipuvaiseksi uskomaan valhetta, ja taipuvaiseksi olla uskomatta totuutta.

        Sinä itse elät Esa parka täysillä hänen valheessaan, rakentaen omaa vanhurskauttasi.
        Kehtaat vielä kehua sitä muillekin, mikä osoittaa sinun lankeemuksesi syvyyden ja tiedostamattomuuden.


    • Matti E Simonaho

      "Piru (alunperin apina-ihminen) ja sen kieli herjaa kaikkea mikä on pyhää" (Ilmestyskirja).

      Ensimmäinen Raamattu


      1.

      Elaia : Luoja Raamattu on kirjoitettu huomattavasti viisaammalle ihmiselle kuin se joka levitti kristinuskoa oli. IO Käskyä on Sielujen Valtakunnan ja Elaian Laki : Liiton Ehdot.

      2.

      Raamattu 1944/1938
      2. Mooseksen kirja 34 Ja Elaia sanoi Moosekselle: "Kirjoita itsellesi nämä sanat, sillä näiden sanojen mukaisesti minä olen tehnyt liiton sinun ja Israelin kanssa". Ja hän oli siellä Elaian tykönä neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä syömättä ja juomatta. Ja hän kirjoitti tauluihin liiton sanat, ne kymmenen sanaa.

      3.

      Elaia : Luoja Elaian ja meidän välinen Liitto ja sen Ehdot koskee maallista ja sielullista, ne on sidottu toisiinsa, samalla tavalla kuin IO Käskyä on sidottu toisiinsa; Jos rikot yhtä, saatat rikkoa useita, tai jopa kaikkia.

      4.

      Elaia : Luoja Mitä Raamattuun on kirjoitettu Elaian ja meidän välisen Liiton ja sen Ehtojen jälkeen, kirjoitettua ei saa koskaan käyttää Ehtojen, IO Käskyn rikkomiseen.

      5.

      Tehdään sopimus: Jos minä olen väärässä, minä joudun Helvettiin. Jos sinä olet väärässä, sinä joudut Helvettiin. Käytetään vain Ensimmäistä Raamattua jonka nykyään tunnemme Liiton 10 Käskynä ja Sielujen Valtakunta on tuomari.

      6.

      Minä sanon heidän edessään; "Olen syytön ja synnitön ja niin on myös kaikki ne jotka ennen minua ovat olleet riippumatta siitä mitä syntinen ja perisyntinen on heistä esittänyt ja mitä syntinen ja perisyntinen heistä esittää".

      7.

      Elaia : Luoja Sinä esität Elaian ja Sielujen Valtkunnan edessä, vain Ensimmäiseen Raamattuun - IO Käskyyn viitaten kaikki syytökset ja todisteet siitä että minä olen syntinen.

      8.

      Elaia : Luoja Ja esität todisteet esivanhempieni syntisyydestä ja syyllisyydestä, ja todisteet siitä, että kaikki mitä heistä on esitetty historiassa on totta.

      9.

      Elaia : Luoja Ja esität todistukset siitä, että mitä esivanhemmilleni on tehty, on tehty Sielujen Valtakunnan ja Elaian Liiton IO Käskyä noudattaen.

      10.

      Elaia : Luoja Todista syntisyytemme ja syyllisyytemme Sielujen Valtakunnan silmien alla Liiton IO Käskyyn viitaten tai vaikene niistä ikuisesti.

      11.

      Jos et pysty todistamaan syntisyyttäni ja syyllisyyttäni, minä ja esivanhempani olemme syyttömiä ja synnittömiä, ja se mistä oppisi olet ottanut, sitä ei ole.

      12.

      Kysy itseltäsi tuonpuoleista elämääsi koskeva tärkein kysymys perustuen tähän; "Jos sinä olet väärässä, sinä joudut Helvettiin", koska toisella puolella on kaksi ovea ja molemmat on avattu. Sinä itse päätät tämän jälkeen kaikilla teoillasi ja sanoillasi kummasta ovesta astut sisään.

      http://kivi.suomalaiset.org/suomalaiskirje.pl?nayta=ensimmainenraamattu

      • Minulla on useampi raamattu, mutta tuota kivikäännöstä ei ole. Voitasko kunnioittaa toisiamme ja antaisimme olla sellaisen sotkemisen tekemättä.

        Sinulla on kotisivut, joita olet nyt ilmaiseksi saanut mainostaa viikkojen ajan. Eikö se jo riittäisi. Laittakoon jokainen kiinnostunut sinun sivusi suosikkeihin ja jääköön vaikka asumaan sinne, mutta tämän alueen mielellämme rauhoittaisimme lestadiolaisuudelle, joka kuitenkin tunnustaa piblian ainoaksi pyhäksi kirjaksi, joka kristinuskossa tunnustetaan.


      • Matti E Simonaho
        vihne kirjoitti:

        Minulla on useampi raamattu, mutta tuota kivikäännöstä ei ole. Voitasko kunnioittaa toisiamme ja antaisimme olla sellaisen sotkemisen tekemättä.

        Sinulla on kotisivut, joita olet nyt ilmaiseksi saanut mainostaa viikkojen ajan. Eikö se jo riittäisi. Laittakoon jokainen kiinnostunut sinun sivusi suosikkeihin ja jääköön vaikka asumaan sinne, mutta tämän alueen mielellämme rauhoittaisimme lestadiolaisuudelle, joka kuitenkin tunnustaa piblian ainoaksi pyhäksi kirjaksi, joka kristinuskossa tunnustetaan.

        Jos olet Jumalan lapsi, niin sinulla on sielu (ei pyhä henki), ja se sanoo; " Isä ja Poika voi olla myös Nainen ja tyttö, sillä ilman naista ei Isää ja Poikaa olisi olemassa".

        Sille pirulle mikä sinulla on mielessäsi, joka sylkee syntiä syyttömien ja synnittömien kanssaihmisten kasvoille, siltä minä kysyn; "Anna 1 naisen ulkopuoline kaste jonka Jumala, kaiken Luoja, on luonut". Jos et sellaista voi esittää, kaikki naisen ulkopuoliset kasteet ovat pirusta.

        Totta on että minulla on kotisivut, ja niitä lukee noin 200 miljoonaa ihmistä. Sinä, joka pirun oppeja seuraat, ja olet sen perijä, sinä olet syyttänyt kansaani 1000 vuotta sivuinesi.

        Mitä arvelet - Kaikki kuollut on merkitty ja merkitään ristillä



        14.

        Mitä arvelet; Sinua ja lastasi syytetään rikolliseksi, vaikka te ette ole koskaan rikkoneet Suomen ja/tai Luojan lakia. Rikollisen opin mukaan, teitä painostetaan "syntisinä" ja "perisyntisinä" rikolliseen järjestöön.

        15.

        Mitä arvelet; Kaikki kuollut on merkitty, ja merkitään ristillä. Vieras ottaa lapsen vanhemmilta, ja lapsen otsaan piirretään risti. Lapsi merkitään elävänä kuolleeksi. Ja sen jälkeen, vieras antaa vanhemmille todistuksen jossa on sen yhteystiedot numeroineen, ja sen jälkeen, kaikesta mitä lapsi ostaa tai myy, se ottaa omansa.

        16.

        Mitä arvelet; Kaikki kuollut on merkitty, ja merkitään ristillä. Kun astut taloon jota koristaa risti, astut elävänä hautaan, astut elävänä kuolemaan ja olet elävä mutta silti kuollut. Kaikki mitä talossa on kuolleeksi merkitty, edustaa kuollutta ja kuolemaa - jopa se elävä, joka puhuu, jos hänet on kuolleeksi merkitty.

        17.

        Mitä arvelet; Kun koristelet itsesi ristillä, merkitset itsesi kuolleeksi. Ristin palvominen on Luojan ja meidän välisessä Liitossa ja sen Ehdoissa, IO käskyssä, kielletty.

        18.

        Mitä arvelet; Tuhat vuotta, kaikki jotka ennen sinua ovat olleet, ovat kantaneet ristin puolestasi. Jos sinä kannat mitään missä on risti, sinä kannat sitä vaikka se on puolestasi jo kannettu.

        19.

        Jos sinä kävelet Golgatan kopiolle kantaen ristiä ja ristille, etkö muista, että se on puolestasi jo tehty?


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Minulla on useampi raamattu, mutta tuota kivikäännöstä ei ole. Voitasko kunnioittaa toisiamme ja antaisimme olla sellaisen sotkemisen tekemättä.

        Sinulla on kotisivut, joita olet nyt ilmaiseksi saanut mainostaa viikkojen ajan. Eikö se jo riittäisi. Laittakoon jokainen kiinnostunut sinun sivusi suosikkeihin ja jääköön vaikka asumaan sinne, mutta tämän alueen mielellämme rauhoittaisimme lestadiolaisuudelle, joka kuitenkin tunnustaa piblian ainoaksi pyhäksi kirjaksi, joka kristinuskossa tunnustetaan.

        Koraaneille sun muille uskonnollisille teoksille on omat sivunsa.


      • Matti E Simonaho
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Koraaneille sun muille uskonnollisille teoksille on omat sivunsa.

        Sille on ihan sama mitä mihinkin kirjaan on kirjoitettu, sillä Jumalan totuus on silmiesi edessä. Se mitä näet, on osa Luojan Elämän Kirjaa.

        Anna 1 naisen ulkopuolinen kaste jonka Jumala, kaiken Luoja, on luonut; Jos et sellaista voi esittää, kaikki naisen ulkopuoliset kasteet ovat pirusta.


      • Jumalan lapsi
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        Sille on ihan sama mitä mihinkin kirjaan on kirjoitettu, sillä Jumalan totuus on silmiesi edessä. Se mitä näet, on osa Luojan Elämän Kirjaa.

        Anna 1 naisen ulkopuolinen kaste jonka Jumala, kaiken Luoja, on luonut; Jos et sellaista voi esittää, kaikki naisen ulkopuoliset kasteet ovat pirusta.

        Jeesuksen nimessä poistu keskuudestamme.


      • Matti E Simonaho
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        Sille on ihan sama mitä mihinkin kirjaan on kirjoitettu, sillä Jumalan totuus on silmiesi edessä. Se mitä näet, on osa Luojan Elämän Kirjaa.

        Anna 1 naisen ulkopuolinen kaste jonka Jumala, kaiken Luoja, on luonut; Jos et sellaista voi esittää, kaikki naisen ulkopuoliset kasteet ovat pirusta.

        Uskonnosta riippumatta, Luojan kaste, joka on sielullinen ja maallinen, on kaikille sama. Jos et ole 1 Jumalan kasteen kanssa, eli 1 Jumalan kanssa, niin sinut on piru kastanut.


      • 98iuhjkolp
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Jeesuksen nimessä poistu keskuudestamme.

        Mikä olet ketään Jeesuksen nimissä komenteleen kun et itse edes tunne Jumalan ja Jeesuksen tahtoa!

        Sinä olet selvyydellä jo moneen otteeseen saatanaan jumalanas palvelevaksi todistettu ja todistajana olet ollut itsekkin:
        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"


      • Jumalan lapsi
        98iuhjkolp kirjoitti:

        Mikä olet ketään Jeesuksen nimissä komenteleen kun et itse edes tunne Jumalan ja Jeesuksen tahtoa!

        Sinä olet selvyydellä jo moneen otteeseen saatanaan jumalanas palvelevaksi todistettu ja todistajana olet ollut itsekkin:
        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"

        Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus!!


      • Matti E Simonaho.
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus!!

        Henki on se mitkä tulee ulos suusta, jai persuksista.


    • Esa T

      >9. Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun,<

      Tässä on mielestäni raamatun paras kuvaus mikä on synti. Jos uskomme että Jeesus asuu meissä, eli Hän on tullut lihaksi meissä, niin yksikään synti ei saa otetta. Sama Jumala joka on kerran sanallaan luonut koko maailman, asuu itse meissä, ja vaikuttaa tekemisen ja tahtomisen.

      Moni ymmärtää kiusauksen syntinä, vaikka Raamattu sanoo, että Jeesuskin oli kaikessa kiusattu.

      Omavanhurskaus, eli omalla voimalla kilvoittelu, on aina synnin takana. Jos pysymme Kristuksessa niin kaikki valta ja voima mitä tarvitaan pääsee virtaamaan meihin.

      Jos uskovat pitäisivät synnin merkkinä omasta vanhurskaudesta, niin Saatana menettäisi otteensa meidän elämästämme.

      Kristuksen vanhurskaus on täydellinen voima kaikkia saatanan hyökkäyksiä vastaan.

      Me jotka uskomme olemme Kristuksen käsinä ja jalkoina.
      Meidät kaikki on kutsuttu alistamaan Saatana jalkojemme alle, ja silloin kun koko kristuksen ruumis tekee näin, niin tulee se hetki kun saatana on sidottu vankilaan. Silloin alkaa sapatin päivä jossa kristus hallitsee pyhiensä kanssa 1000 vuotta.

      Tämän jälkeen vielä kerran Saatana pääsee vapaaksi, ja saa ihmiskunnan sotimaan. Saatana voitetaan vielä kerran ja heitetään lopulliseen paikkaansa helvettiin. Silloin tämä maailma häviää, ja alkaa ikuisesti kestävä taivas.

    • Jumalan lapsi

      Jos meillä todella olisi kyky valita hyvä, niin ei Kristuksen olisi tarvinnut kuolla syntiemme tähden. Olemme jo siinneet syntisistä vanhemmista, eikä kahdesta syntisestä synny mitään pyhää, vaikka se kovasti ihanaa olisikin.

      Todellakin Pyhä Henki neuvoo ja opastaa valitsemaan hyvän. Jos asiaa ajattelemme pinnallisesti, niin onhan se toki valinta varastanko toiselle kuuluvaa omaisuutta, vai jätänkä varastamatta. Kiksautanko naapurini vaimoa va jätänkäö sen tekemättä. Monia sellaisia asioita on joissa voin valita. Voin valita merkitsenkö kauppakirjaan pinemmän summan kun todellinen välttääkseni veroja. Tai yrittäjänä merkitsen paljon veroja alentavia menoja, mutta en ilmoita kaikkia tulloja.

      Valhe voi tulla ja tuleekin varsin usein jo siinä, että kerron itselleni epäedullisen asian vähän erilailla, ja jätän osan kertomatta. Tai puhun totena sellaista mitä luulen ja itse uskon todeksi, vastoin parempaa tietoa. Se on kuitenkin JO kadottava synti.

      Ihminen ON syntinen, siitä ei selittelemällä pois pääse. Voi vain pettää itseään.

      Hän ON joko armahdettu syntinen, taikka sitten sellainen syntinen joka ei syystä taikka toisesta katso Jumalan armoa tarvitsevansa.

      • Matti E Simonaho

        Jos teillä ei ole kykyä valita hyvä, se ei merkitse sitä että meillä ei ole sitä.

        TE ja ME ei ole sama, ja HE ja ME ei ole sama;

        Syntinen ja perisyntinen



        1.

        Kaikki rikokset mitä aikanaan on tehty, elää kaikkien esitettyjen valheiden myötä. Riippumatta siitä tehtiinkö rikos kansaamme vasten I tai IOOO vuotta sitten, kaikki rikokset tehtiin tänään. Kun tekee historiatieteellistä tutkimusta, tekee samalla rikospaikkatutkimusta.

        2.

        Tapahtumaketjussa syyllinen ei koskaan löydy ketjun lopusta jossa me olemme. Syyllinen ei myöskään löydy ketjun keskeltä jossa kaikki esivanhempamme ovat. Syyllinen löytyy aina tapahtumaketjun alusta jossa He ovat.

        3.

        He jotka pakottivat esivanhemmillemme kristinuskon sanoivat; "Synnymme syntisinä, olemme syntisiä ja olemme perisyntisiä. Usko tai kuole". Tunnustus on esi-vanhempiemme kautta annettu sinulle ja pätee vielä tänä päivänäkin.

        4.

        Kansamme ei ole syntinen eikä perisyntinen, sillä meidät on pakotettu uskomaan että me olemme kuten he, mutta Me ja He ei ole ikinä sama. Huomioi että "syntinen" on lain rikkoja, rikollinen.

        5.

        Me emme ole Lutherilaisia (nykyinen nimi Ruotsalaisia), emmekä ole mitään mitä siitä on kehittynyt; Me olemme 1 kansa maallisesti ja sielullisesti, kenelläkään ei ole oikeutta kieltää sitä, eikä rikkoa yhtenäisyyttä missään mielessä.

        6.

        Koskien syntisyyden ja perisyntisyyden taakkaa ja tunnetta, me saamme heittää sen taakan kokonaan harteiltamme, koska se ei meille koskaan ole kuulunut.

        7.

        Kaikki mikä on ollut tai on sinua tai kansaasi missään mielessä alentavaa sen opeissa, älä usko, vaan revi korvasi irti sen puheista; Ole kuuntelematta.

        8.

        Mitä tahansa se esittääkin tositteena sinun silmiesi edessä, älä usko, vaan revi silmäsi irti siitä; Älä katso. Sillä kaikki mitä syntiseksi syntynyt ja perisyntinen sanoo tai esittää totuutena, on valetta.

        9.

        Jokaisen ihmisen mieli ja sielu on henkilökohtainen. Jos sinä mielesi ja sielusi pohjalta tunnet olevasi syntinen ja perisyntinen, se ei merkitse sitä että me olemme, tai että meidän pitää olla. Se koskee vain ja ainoastaan sinua.

        10.

        Yksikään vastasyntynyt lapsi ei ole syntyjään rikollinen (syntinen); " Sillä lasten kaltainen on Sielujen Valtakunta ".

        11.

        Jos lapsi ja lapsen vanhemmat ovat rikollisia (vaikkeivät ole) kuten väitetään, se merkitsee sitä, että seurakunta johon heidät on liitetty on rikollisten liitto. Perhe ei koostu rikollisista, mutta heidät on pakolla (historia) ja valhein (nykyään) liitetty rikolliseen järjestöön, joka on Järjestäytynyt Rikollisuus Ihmiskuntaan Vastaan.

        12.

        Lapselle sanotut sanat ei koskaan kerro totuutta lapsesta, vaan sanat kertoo totuuden sanojasta. Sanat ei koskaan kerro totuutta siitä josta puhutaan, vaan sanat kertoo aina totuuden puhujasta.

        13.

        Riippumatta siitä mihin kirjoitukseen viittoilet ja kuka tahansa ne on kirjoittanut, jos sinä väität että yksikään kansastani on syntinen ja perisyntinen, sinä rikot Sielujen Valtakunnan Lakia, Pyhän Liiton Ehtoa jonka tunnemme 10 Käskynä.


      • Joh 14:23. Jeesus vastasi: "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen.
        24. Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani - mutta sana, jonka te kuulette, ei ole minun omani, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.
        25. "Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne.
        26. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.
        27. "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

        Minulle tämä paikka puhuu uudensyntymisen lahjasta, Pyhästä Hengestä.
        Eikö ole yhtä tärkeää uskoa tämä sana raamatusta, kuin se syntisenä sikiäminen?

        Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä??????

        Uskosta on kysymys. Joskus olisi todella mukava kuulla kysymys: Mitä se on?

        Kun lähes tulkoon aina on kova kiivaus todistella, että toinen on väärässä.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Joh 14:23. Jeesus vastasi: "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen.
        24. Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani - mutta sana, jonka te kuulette, ei ole minun omani, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.
        25. "Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne.
        26. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.
        27. "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

        Minulle tämä paikka puhuu uudensyntymisen lahjasta, Pyhästä Hengestä.
        Eikö ole yhtä tärkeää uskoa tämä sana raamatusta, kuin se syntisenä sikiäminen?

        Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä??????

        Uskosta on kysymys. Joskus olisi todella mukava kuulla kysymys: Mitä se on?

        Kun lähes tulkoon aina on kova kiivaus todistella, että toinen on väärässä.

        Sen kun vielä saat selville, niin ongelmasi hengellisellä puolella on silloin ratkaistu.
        Ja on aika huutaa hallelujaa!! Kiitos Jeesus!!!

        Joh. 6:37   Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni;

        ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

        Joh. 6:38   Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani,

        vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.

        Joh. 6:39   Ja minun lähettäjäni tahto on se, ...
        __________
        että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        __________

        Joh. 6:40   Sillä minun Isäni tahto on se, ..
        __________
        että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        __________

        Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta?

        yksin ARMOSTA, yksin KRISTUKSEN TÄHDEN, joka saa omakseen yksin USKOLLA. On se sinulle epäselvää, että ihminen ei pelastu lainkaan omien tekojensa kautta?

        Kerropa viimein totuus meille tästä asiasta?


      • Matti E Simonaho
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Sen kun vielä saat selville, niin ongelmasi hengellisellä puolella on silloin ratkaistu.
        Ja on aika huutaa hallelujaa!! Kiitos Jeesus!!!

        Joh. 6:37   Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni;

        ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

        Joh. 6:38   Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani,

        vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.

        Joh. 6:39   Ja minun lähettäjäni tahto on se, ...
        __________
        että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        __________

        Joh. 6:40   Sillä minun Isäni tahto on se, ..
        __________
        että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        __________

        Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta?

        yksin ARMOSTA, yksin KRISTUKSEN TÄHDEN, joka saa omakseen yksin USKOLLA. On se sinulle epäselvää, että ihminen ei pelastu lainkaan omien tekojensa kautta?

        Kerropa viimein totuus meille tästä asiasta?

        " Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta? "

        Väität olevasi Jumalan lapsi, mutta et sitä ole; Sillä kaikki mitä sanomme tai teemme, mikä nostaa kanssaihmisen, on ainut oikea Jumalan palvelu mitä on. Jokainen sellainen on ON JUMLALASTA ja JUMALAN PALVELEMISTA. Kaikki muut "Jumalanpalvelut" ovat harhaanjohtamista.


      • Matti E Simonaho
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        " Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta? "

        Väität olevasi Jumalan lapsi, mutta et sitä ole; Sillä kaikki mitä sanomme tai teemme, mikä nostaa kanssaihmisen, on ainut oikea Jumalan palvelu mitä on. Jokainen sellainen on ON JUMLALASTA ja JUMALAN PALVELEMISTA. Kaikki muut "Jumalanpalvelut" ovat harhaanjohtamista.

        " Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta? "

        Väität olevasi Jumalan lapsi, mutta et sitä ole; Sillä kaikki mitä sanomme tai teemme, mikä nostaa kanssaihmisen, on ainut oikea Jumalan palvelu mitä on. Jokainen sellainen TEKO ON JUMLALASTA ja JUMALAN PALVELEMISTA. Kaikki muut "Jumalanpalvelut" ovat harhaanjohtamista.


      • vihne kirjoitti:

        Joh 14:23. Jeesus vastasi: "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen.
        24. Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani - mutta sana, jonka te kuulette, ei ole minun omani, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.
        25. "Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne.
        26. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.
        27. "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

        Minulle tämä paikka puhuu uudensyntymisen lahjasta, Pyhästä Hengestä.
        Eikö ole yhtä tärkeää uskoa tämä sana raamatusta, kuin se syntisenä sikiäminen?

        Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä??????

        Uskosta on kysymys. Joskus olisi todella mukava kuulla kysymys: Mitä se on?

        Kun lähes tulkoon aina on kova kiivaus todistella, että toinen on väärässä.

        Katsotaan Paavalia.
        22. Sisimmässäni minä iloiten hyväksyn Jumalan lain,
        23. mutta siinä, mitä teen, näen toteutuvan toisen lain, joka sotii sisimpäni lakia vastaan. Näin olen ruumiissani vaikuttavan synnin lain vanki.
        24. Minä kurja ihminen! Kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
        25. Kiitos Jumalalle Herramme Jeesuksen Kristuksen tähden! Niin minun sisimpäni noudattaa Jumalan lakia, mutta turmeltunut luontoni synnin lakia.

        Tässä mielestäni Paavali käy rajankäyntiä lihan ja hengen välillä.
        Me tiedämme, että luonnollisessa olemuksessamme on moninaisia tarpeita. Jumala loi kaikki aistimme ja viettimme, ja Hän sanoi, että kaikki oli sangen hyvää.

        Vihollinen opetti ihmistä käyttämään aistejaan ja viettejään Jumalan tahdon vastaisesti. Tämä on meissä siihen asti, kun ne sammuvat, viimeiset kuolemassa.

        Nyt kuitenkin pitää muistaa, että kiusaus ei ole syntiä. Kiusaukseen jääminen ja neuvottelu siinä, miten pitkälle voin seurata sitä, siinä on synnin alkujuuri. Synti sikiää ja synnyttää sanoja ja tekoja ajatusten lisäksi.

        Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.


      • Esa T
        vihne kirjoitti:

        Joh 14:23. Jeesus vastasi: "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen.
        24. Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani - mutta sana, jonka te kuulette, ei ole minun omani, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.
        25. "Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne.
        26. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.
        27. "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

        Minulle tämä paikka puhuu uudensyntymisen lahjasta, Pyhästä Hengestä.
        Eikö ole yhtä tärkeää uskoa tämä sana raamatusta, kuin se syntisenä sikiäminen?

        Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä??????

        Uskosta on kysymys. Joskus olisi todella mukava kuulla kysymys: Mitä se on?

        Kun lähes tulkoon aina on kova kiivaus todistella, että toinen on väärässä.

        >Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä?????? <

        Jes jes jes. Tässä näkyy uskon henki, sama henki mikä Joosualla ja kaalebilla oli.

        Herran avulla kaikki on mahdollista, vaikka vastassamme olisi jättiläisiä, niin Herran avulla me voitamme. Menkäämme ja ottakaamme haltuumme luvattu maa.

        Haluan sanoa jokaiselle joka tuntee uskon hengen, puhukaa ja kirjoittakaa uskon sanoja, niin silloin usko kasvaa itsestään. "Usko tulee kuulosta.."


      • Esa T
        vihne kirjoitti:

        Katsotaan Paavalia.
        22. Sisimmässäni minä iloiten hyväksyn Jumalan lain,
        23. mutta siinä, mitä teen, näen toteutuvan toisen lain, joka sotii sisimpäni lakia vastaan. Näin olen ruumiissani vaikuttavan synnin lain vanki.
        24. Minä kurja ihminen! Kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
        25. Kiitos Jumalalle Herramme Jeesuksen Kristuksen tähden! Niin minun sisimpäni noudattaa Jumalan lakia, mutta turmeltunut luontoni synnin lakia.

        Tässä mielestäni Paavali käy rajankäyntiä lihan ja hengen välillä.
        Me tiedämme, että luonnollisessa olemuksessamme on moninaisia tarpeita. Jumala loi kaikki aistimme ja viettimme, ja Hän sanoi, että kaikki oli sangen hyvää.

        Vihollinen opetti ihmistä käyttämään aistejaan ja viettejään Jumalan tahdon vastaisesti. Tämä on meissä siihen asti, kun ne sammuvat, viimeiset kuolemassa.

        Nyt kuitenkin pitää muistaa, että kiusaus ei ole syntiä. Kiusaukseen jääminen ja neuvottelu siinä, miten pitkälle voin seurata sitä, siinä on synnin alkujuuri. Synti sikiää ja synnyttää sanoja ja tekoja ajatusten lisäksi.

        Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.<

        Tämä mitä sanon voi kuullostaa saivartelulta, mutta sanon silti koska näen että olet ymmärtänyt pelastuksesi suuruuden.

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne<

        Älä anna viholliselle edes tätä pientä murusta!

        Herra sanoo että "Hän kykenee varjelemaan meidän jokaisen ajatuksemmekin".

        Jos tunnustamme suullamme Saatanan olemassaolon oikeuden, niin joudumme niittämään sen hedelmän.

        "Usko tulee kuulosta, ja kuulo tulee Jumalan sanoista" eli usko tulee itsestään kun ruokimme korviamme oikeilla sanoilla.

        Myös epäuskon sanoista, epäusko kasvaa itsestään. "Sana ei tyhjänä palaja."

        Jos haluamme että jokainen ajatuksemmekin varjellaan, niin myös sitä pitää Julistaa.
        "Julistettua sanaa seuraa ihmeet ja merkit".

        Jos julistamme, >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne.< Niin tällaista julistusta seuraa ne ihmeet ja merkit että ajatukset lentää sinne ja tänne.

        Toivottavasti et loukkaannu tällaisesta palautteesta. Sillä tarkoitukseni ei ole arvostella, vaan näyttää sinulle taivasten valtakunnan avaimet, jotka ovat suussasi ja sydämessäsi.

        Toivon että itsellenikin huomautetaan jos teen samanlaisia virheitä.


      • Esa T kirjoitti:

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.<

        Tämä mitä sanon voi kuullostaa saivartelulta, mutta sanon silti koska näen että olet ymmärtänyt pelastuksesi suuruuden.

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne<

        Älä anna viholliselle edes tätä pientä murusta!

        Herra sanoo että "Hän kykenee varjelemaan meidän jokaisen ajatuksemmekin".

        Jos tunnustamme suullamme Saatanan olemassaolon oikeuden, niin joudumme niittämään sen hedelmän.

        "Usko tulee kuulosta, ja kuulo tulee Jumalan sanoista" eli usko tulee itsestään kun ruokimme korviamme oikeilla sanoilla.

        Myös epäuskon sanoista, epäusko kasvaa itsestään. "Sana ei tyhjänä palaja."

        Jos haluamme että jokainen ajatuksemmekin varjellaan, niin myös sitä pitää Julistaa.
        "Julistettua sanaa seuraa ihmeet ja merkit".

        Jos julistamme, >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne.< Niin tällaista julistusta seuraa ne ihmeet ja merkit että ajatukset lentää sinne ja tänne.

        Toivottavasti et loukkaannu tällaisesta palautteesta. Sillä tarkoitukseni ei ole arvostella, vaan näyttää sinulle taivasten valtakunnan avaimet, jotka ovat suussasi ja sydämessäsi.

        Toivon että itsellenikin huomautetaan jos teen samanlaisia virheitä.

        Ajattelen esimerkiksi riippuvuuksista vapautuvaa ihmistä.

        Tässä ajassa on joku erityinen viettelyksen henki vallalla.

        Peliriippuvainen voi tuskin käydä ruokaa ostamassa, ettei joudu automaattien kutsun kohteeksi. Alkoholiriippuvainen joutuu pakosta kulkemaan mäyräkoirakennelin ohi, niin on asiat järjestetty.

        Monissa marketeissa on ihan viinakauppakin, jos sen saa väistettyä käyttämällä vaikkapa vaihtoehtoista sisäänkäyntiä, niin leipätiskiltä on tultava aineitten ohi.

        Näissä tapauksissa on ikäänkuin hyvä käydä se käynti etukäteen läpi ja pyytää Jeesusta kaveriksi.


      • teutatess
        Esa T kirjoitti:

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.<

        Tämä mitä sanon voi kuullostaa saivartelulta, mutta sanon silti koska näen että olet ymmärtänyt pelastuksesi suuruuden.

        >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne<

        Älä anna viholliselle edes tätä pientä murusta!

        Herra sanoo että "Hän kykenee varjelemaan meidän jokaisen ajatuksemmekin".

        Jos tunnustamme suullamme Saatanan olemassaolon oikeuden, niin joudumme niittämään sen hedelmän.

        "Usko tulee kuulosta, ja kuulo tulee Jumalan sanoista" eli usko tulee itsestään kun ruokimme korviamme oikeilla sanoilla.

        Myös epäuskon sanoista, epäusko kasvaa itsestään. "Sana ei tyhjänä palaja."

        Jos haluamme että jokainen ajatuksemmekin varjellaan, niin myös sitä pitää Julistaa.
        "Julistettua sanaa seuraa ihmeet ja merkit".

        Jos julistamme, >Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne.< Niin tällaista julistusta seuraa ne ihmeet ja merkit että ajatukset lentää sinne ja tänne.

        Toivottavasti et loukkaannu tällaisesta palautteesta. Sillä tarkoitukseni ei ole arvostella, vaan näyttää sinulle taivasten valtakunnan avaimet, jotka ovat suussasi ja sydämessäsi.

        Toivon että itsellenikin huomautetaan jos teen samanlaisia virheitä.

        Johannes, sanoi : aluksi oli sana ja sana tuli ELÄVÄKSI , tällä tarkoitetaan että kaikki on aluksi tullut JUMALASTA , JUMALAN SANASTA .


      • Esa T
        vihne kirjoitti:

        Ajattelen esimerkiksi riippuvuuksista vapautuvaa ihmistä.

        Tässä ajassa on joku erityinen viettelyksen henki vallalla.

        Peliriippuvainen voi tuskin käydä ruokaa ostamassa, ettei joudu automaattien kutsun kohteeksi. Alkoholiriippuvainen joutuu pakosta kulkemaan mäyräkoirakennelin ohi, niin on asiat järjestetty.

        Monissa marketeissa on ihan viinakauppakin, jos sen saa väistettyä käyttämällä vaikkapa vaihtoehtoista sisäänkäyntiä, niin leipätiskiltä on tultava aineitten ohi.

        Näissä tapauksissa on ikäänkuin hyvä käydä se käynti etukäteen läpi ja pyytää Jeesusta kaveriksi.

        >Ajattelen esimerkiksi riippuvuuksista vapautuvaa ihmistä.
        Tässä ajassa on joku erityinen viettelyksen henki vallalla.<

        Tämän Kristikansan päällä on antikristuksen henki, joka kieltää Kristuksen lihaksi tulemisen. Eli kieltää sen että Jeesus asuu meissä lihaksi tulleena. Siksi uskovat kulkevat omalla voimalla, jolloin Saatan vedättää tätä kansaa minne haluaa.

        >Näissä tapauksissa on ikäänkuin hyvä käydä se käynti etukäteen läpi ja pyytää Jeesusta kaveriksi.<

        Olet täysin oikeassa.

        Ymmärsin myös asian jota olit sanomassa, ja se oli ihan oikein.

        Näin kuitenkin että olet ymmärtänyt Jumalan voiman ja pelastuksen suuruuden, joten tartuin yhteen kohtaan jossa vihollinen oli ottamassa siitä itselleen yhtä pientä murusta.

        Minä siunaan uskoasi Jeesuksen nimessä, ja kasvakoon se niin suureksi että voit tehdä sillä samoja tekoja mitä Jeesus teki.


      • Esa T
        teutatess kirjoitti:

        Johannes, sanoi : aluksi oli sana ja sana tuli ELÄVÄKSI , tällä tarkoitetaan että kaikki on aluksi tullut JUMALASTA , JUMALAN SANASTA .

        >Johannes, sanoi : aluksi oli sana ja sana tuli ELÄVÄKSI , tällä tarkoitetaan että kaikki on aluksi tullut JUMALASTA , JUMALAN SANASTA .<

        Tämä on itselleni koko raamatun rakkain paikka, jonka osaan ulkoa etu ja takaperin.

        "Alussa oli Sana, Sana oli Herran tykönä, ja Sana oli Jumala. Niin kuin oli alussa, kaikki luotiin Sanan voimalla, eikä mikään mikä on maailmassa ei ole ilman Jumalaa."

        Jeesus asuu meissä, eli Sana on silloin Herran tykönä.

        Sana oli Jumala, ja Sana on sinun suussasi ja sydämessäsi.

        Niin kuin oli alussa. Sanoilla kerran maailma luotiin, ja Jumala jätti meille Sanansa.

        Näkyväinen maailma on vain todellisen maailman varjo. Tähän todelliseen me pääsemme käsiksi vain Sanojen kautta, sanojen jotka tulevat suustamme ja sydämestämme.

        Saatana käyttää hyväksi niitä ihmisiä jotka julistavat hänen sanojaan, sillä näin vihollinen luo oman maailmansa.

        Sanat on luotu jo valmiiksi jo aikojen alussa, ennen kuin edes maailmaa luotiin, ja ne vain odottavat että joku julistaa niitä. "Sana ei tyhjänä palaja."

        Vihollisen sana julistaa Saatanan valtakuntaa, ja Jumalan Sana julistaa taivasten valtakuntaa.

        Kun Kristikansa ymmärtää tämän, niin saatana on hyvin nopeasti sidottu vankeuteen, ja myös silloin taivasten valtakunta on jo täällä ajassa.


      • jkolpöåä

        Olet heidät kieltänyt joiden nimissä saatanaa jumalanas palvelevet:

        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"


      • 0oi9u8yu
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Sen kun vielä saat selville, niin ongelmasi hengellisellä puolella on silloin ratkaistu.
        Ja on aika huutaa hallelujaa!! Kiitos Jeesus!!!

        Joh. 6:37   Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni;

        ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

        Joh. 6:38   Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani,

        vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.

        Joh. 6:39   Ja minun lähettäjäni tahto on se, ...
        __________
        että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.
        __________

        Joh. 6:40   Sillä minun Isäni tahto on se, ..
        __________
        että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä."
        __________

        Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta?

        yksin ARMOSTA, yksin KRISTUKSEN TÄHDEN, joka saa omakseen yksin USKOLLA. On se sinulle epäselvää, että ihminen ei pelastu lainkaan omien tekojensa kautta?

        Kerropa viimein totuus meille tästä asiasta?

        Niin vahvaa uskoa herra saatanaan ei ole että sellainen Jumalan ja Jeesuksen kieltäjä kuin olet uskomalla pääsee muualle kuin helevettiin!

        Näin itse kielsit Jumalan ja Jeesuksen:
        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Katsotaan Paavalia.
        22. Sisimmässäni minä iloiten hyväksyn Jumalan lain,
        23. mutta siinä, mitä teen, näen toteutuvan toisen lain, joka sotii sisimpäni lakia vastaan. Näin olen ruumiissani vaikuttavan synnin lain vanki.
        24. Minä kurja ihminen! Kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
        25. Kiitos Jumalalle Herramme Jeesuksen Kristuksen tähden! Niin minun sisimpäni noudattaa Jumalan lakia, mutta turmeltunut luontoni synnin lakia.

        Tässä mielestäni Paavali käy rajankäyntiä lihan ja hengen välillä.
        Me tiedämme, että luonnollisessa olemuksessamme on moninaisia tarpeita. Jumala loi kaikki aistimme ja viettimme, ja Hän sanoi, että kaikki oli sangen hyvää.

        Vihollinen opetti ihmistä käyttämään aistejaan ja viettejään Jumalan tahdon vastaisesti. Tämä on meissä siihen asti, kun ne sammuvat, viimeiset kuolemassa.

        Nyt kuitenkin pitää muistaa, että kiusaus ei ole syntiä. Kiusaukseen jääminen ja neuvottelu siinä, miten pitkälle voin seurata sitä, siinä on synnin alkujuuri. Synti sikiää ja synnyttää sanoja ja tekoja ajatusten lisäksi.

        Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.

        Jos tämä olisi totta, ei Jeesuksen olisi tarvinnut kuolla. Siitä tunnistamme sen valheeksi, joka halveksii armon Henkeä ja Kristuksen sovintoverta, jossa ainoassa meillä on pelastus synneistämme, uskon ja Pyhän Kasteen kautta.


      • Jumalan lapsi
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        " Onko veljelle vallan tuntematon asia, että ihminen pelastuu ei ihmisen teon kautta, vaan Jumalan teon kautta? "

        Väität olevasi Jumalan lapsi, mutta et sitä ole; Sillä kaikki mitä sanomme tai teemme, mikä nostaa kanssaihmisen, on ainut oikea Jumalan palvelu mitä on. Jokainen sellainen on ON JUMLALASTA ja JUMALAN PALVELEMISTA. Kaikki muut "Jumalanpalvelut" ovat harhaanjohtamista.

        Kiitos Jeesus, hallelujaa!


      • Matti E Simonaho
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Kiitos Jeesus, hallelujaa!

        Sanasi ei vastaa tekojasi.


      • Jumalan lapsi
        Esa T kirjoitti:

        >Onko Pyhän Hengen kaikkivaltiuteen uskominen mahdoton asia? Onko niin, että helvetistä jeesus kykenee meitä pelastamaan, mutta ei synnin tekemisestä?????? <

        Jes jes jes. Tässä näkyy uskon henki, sama henki mikä Joosualla ja kaalebilla oli.

        Herran avulla kaikki on mahdollista, vaikka vastassamme olisi jättiläisiä, niin Herran avulla me voitamme. Menkäämme ja ottakaamme haltuumme luvattu maa.

        Haluan sanoa jokaiselle joka tuntee uskon hengen, puhukaa ja kirjoittakaa uskon sanoja, niin silloin usko kasvaa itsestään. "Usko tulee kuulosta.."

        Jumala on minun Isäni ja minä hänen lapsensa, sille sinä et voi mitään.

        Mutta ottamalla uskossa vastaan Kristuksen vanhurskauden ja hänen sovintoverensä peson, pääset sinäkin taivaaseen. Suosittelen, eikä tarvitsisi ikinä katua.


      • Jumalan lapsi
        Matti E Simonaho kirjoitti:

        Sanasi ei vastaa tekojasi.

        Tee parannus ja usko evankeliumi.


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Jos tämä olisi totta, ei Jeesuksen olisi tarvinnut kuolla. Siitä tunnistamme sen valheeksi, joka halveksii armon Henkeä ja Kristuksen sovintoverta, jossa ainoassa meillä on pelastus synneistämme, uskon ja Pyhän Kasteen kautta.

        Olet pihalla kuin lumiukko.

        Jos sinua uskoisin, ei Pyhää Henkeä olisi ilmeisesti lainkaan . Ainakaan Hän ei olisi Kaikkivaltias.

        Kaikki mitä olen sanonut on yhtäpitävää Paavalin opetuksen ja Jeesuksen opetuksen kanssa. Paavali ymmärsi, että uudestisyntyminen on väkevä voima muuttamaan ihmistä armossa kasvavaksi Jumalan lapseksi.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Ajattelen esimerkiksi riippuvuuksista vapautuvaa ihmistä.

        Tässä ajassa on joku erityinen viettelyksen henki vallalla.

        Peliriippuvainen voi tuskin käydä ruokaa ostamassa, ettei joudu automaattien kutsun kohteeksi. Alkoholiriippuvainen joutuu pakosta kulkemaan mäyräkoirakennelin ohi, niin on asiat järjestetty.

        Monissa marketeissa on ihan viinakauppakin, jos sen saa väistettyä käyttämällä vaikkapa vaihtoehtoista sisäänkäyntiä, niin leipätiskiltä on tultava aineitten ohi.

        Näissä tapauksissa on ikäänkuin hyvä käydä se käynti etukäteen läpi ja pyytää Jeesusta kaveriksi.

        __________

        Mutta sellaisten syntien välttely ei ratkeise syntikysymystä, se on paljon syvemmällä.

        Uudestisyntyneillä ei ole mitään kiusausta tällaisiin päälle näkyviin synteihin, mutta se ei rarkoita sitä, ettei synti heissä asuisi.

        On nähty että kun ihminen ottaa USKOSSA Jeesuksen Vapahtajakseen ja syntiensä sovittajaksi, silloin loppuu tuollaiset päälle näkyvät synnit, samalla kertaa.

        Tämä ei ole lainkaan vastaus syntikysymykseen. Synti ASUU meissä. Syntiä eivät ole vain teot, vaan myös tekemättä jättämiset, rakastamattomuus, ylpeys, ahneus, oman voiton puunti, huoruuden vaikutukset, pseudoseksi kuten masturbointi ,vihaaminen joka ilmenee sanoissa ja teoissa, pahan puhuminen, hylkääminen kaikissa muodoissaan. Hyvän ihmisen näytteleminen on raskas synti sekin, se on teeskentelyä ja itsepetosta.

        Monta arkkia tulisi täyteen syntiluetteloita, eikä puoletkaa tulisi vielä luetelluiksi.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Olet pihalla kuin lumiukko.

        Jos sinua uskoisin, ei Pyhää Henkeä olisi ilmeisesti lainkaan . Ainakaan Hän ei olisi Kaikkivaltias.

        Kaikki mitä olen sanonut on yhtäpitävää Paavalin opetuksen ja Jeesuksen opetuksen kanssa. Paavali ymmärsi, että uudestisyntyminen on väkevä voima muuttamaan ihmistä armossa kasvavaksi Jumalan lapseksi.

        Miksi et siis halua kohdata totuutta ja ottaa armoa vastaan, Jumalan armosta? Syntiä teet kuitenkin joka päivä, ajatuksin sanoin ja töin, älä edes yritä valehdella muuta minun nähden!

        Miten olisi, jos polvistuisit tänään ja ottaisdit armon vastaan Jumalan lahjana?
        Et kuule arvaakaan mikä taakka putoaisi silloin harteiltasi!


      • Jumalan lapsi
        jkolpöåä kirjoitti:

        Olet heidät kieltänyt joiden nimissä saatanaa jumalanas palvelevet:

        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"

        Älä sitä joka päivä minulle kerro, minä olen lukenut jo muutaman valheesi.


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Miksi et siis halua kohdata totuutta ja ottaa armoa vastaan, Jumalan armosta? Syntiä teet kuitenkin joka päivä, ajatuksin sanoin ja töin, älä edes yritä valehdella muuta minun nähden!

        Miten olisi, jos polvistuisit tänään ja ottaisdit armon vastaan Jumalan lahjana?
        Et kuule arvaakaan mikä taakka putoaisi silloin harteiltasi!

        26. Muutoinhan Kristuksen olisi pitänyt kärsiä kuolema monet kerrat maailman luomisesta lähtien. Hän on kuitenkin tullut tähän maailmaan vain kerran, nyt aikojen lopulla, hävittääkseen synnin uhrillaan.

        10. Tämän tahdon mukaisesti meidät on pyhitetty ainutkertaisella uhrilla, kun Jeesus Kristus uhrasi oman ruumiinsa.

        14. sillä hän on jo yhdellä ainoalla uhrilla tehnyt pysyvästi täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
        15. Tästä todistaa meille myös Pyhä Henki. Ensin näin:
        16. - Tämän liiton minä teen heidän kanssaan tulevina aikoina, sanoo Herra: minä asetan lakini heidän sydämeensä, kirjoitan sen heidän sisimpäänsä.
        17. Ja sitten: - Heidän syntejään ja vääriä tekojaan minä en enää koskaan muista.
        18. Missä synnit on annettu anteeksi, siellä ei enää tarvita syntiuhria.


        Jumalan rakkaus

        31. Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
        32. Kun hän ei säästänyt omaa Poikaansakaan vaan antoi hänet kuolemaan kaikkien meidän puolestamme, kuinka hän ei lahjoittaisi Poikansa mukana meille kaikkea muutakin?
        33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala - mutta hän julistaa vanhurskaaksi!
        34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus - mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme!
        35. Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka?
        36. On kirjoitettu: - Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken aikaa, meitä kohdellaan teuraslampaina.
        37. Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut.
        38. Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat,
        39. ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

        Jos nyt kuitenkin lukisit ajatuksella nämäkin paikat. Voisi auttaa.


      • Synnitön vaeltaja
        vihne kirjoitti:

        Katsotaan Paavalia.
        22. Sisimmässäni minä iloiten hyväksyn Jumalan lain,
        23. mutta siinä, mitä teen, näen toteutuvan toisen lain, joka sotii sisimpäni lakia vastaan. Näin olen ruumiissani vaikuttavan synnin lain vanki.
        24. Minä kurja ihminen! Kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
        25. Kiitos Jumalalle Herramme Jeesuksen Kristuksen tähden! Niin minun sisimpäni noudattaa Jumalan lakia, mutta turmeltunut luontoni synnin lakia.

        Tässä mielestäni Paavali käy rajankäyntiä lihan ja hengen välillä.
        Me tiedämme, että luonnollisessa olemuksessamme on moninaisia tarpeita. Jumala loi kaikki aistimme ja viettimme, ja Hän sanoi, että kaikki oli sangen hyvää.

        Vihollinen opetti ihmistä käyttämään aistejaan ja viettejään Jumalan tahdon vastaisesti. Tämä on meissä siihen asti, kun ne sammuvat, viimeiset kuolemassa.

        Nyt kuitenkin pitää muistaa, että kiusaus ei ole syntiä. Kiusaukseen jääminen ja neuvottelu siinä, miten pitkälle voin seurata sitä, siinä on synnin alkujuuri. Synti sikiää ja synnyttää sanoja ja tekoja ajatusten lisäksi.

        Emme todellakaan pääse siitä, että ajatukset lentävät sinne tänne, mutta toiminta ja niiden viettelysten hyväksyminen osittainkin on lihan jälkeen elämistä.

        Kyllä kiusaus on silloin syntiä, jos se herättää mieltymyksiä.
        Meidän ei pitäisi rajoitaa synnin käsitettä pelkkään tekemiseen. Himo on jo synti.


      • vihneen teksti
        vihne kirjoitti:

        Olet pihalla kuin lumiukko.

        Jos sinua uskoisin, ei Pyhää Henkeä olisi ilmeisesti lainkaan . Ainakaan Hän ei olisi Kaikkivaltias.

        Kaikki mitä olen sanonut on yhtäpitävää Paavalin opetuksen ja Jeesuksen opetuksen kanssa. Paavali ymmärsi, että uudestisyntyminen on väkevä voima muuttamaan ihmistä armossa kasvavaksi Jumalan lapseksi.

        Vihne, sinä vedät iestä epäuskoisten kanssa!

        Sanot toisen olevan pihalla, vaikka tämä puuttuu aivan selvään ristiriitaisuuteen tekstissäsi.
        Etköhän nyt itse ole väärässä, jos väität synnin olevan vältettävissä.

        Saanko kysyä, miten hyvin olet pystynyt välttelemään?
        Kysyn aivan vakavissani.


      • vihneen teksti kirjoitti:

        Vihne, sinä vedät iestä epäuskoisten kanssa!

        Sanot toisen olevan pihalla, vaikka tämä puuttuu aivan selvään ristiriitaisuuteen tekstissäsi.
        Etköhän nyt itse ole väärässä, jos väität synnin olevan vältettävissä.

        Saanko kysyä, miten hyvin olet pystynyt välttelemään?
        Kysyn aivan vakavissani.

        Minä olen lukenut raamattua ja pidän kaiken totena. Uskon, että Paavali puhui Pyhän Hengen vaikutuksesta lihan ristiinnaulitsemisesta.

        Ei tarvita muita vippaskonsteja, kuin jatkaa lukemista Room 7:stä eteenpäin ja uskoa, että kaikki on totta.

        On kokonaan eri asia, miten pitkälle kukin olemme kasvaneet Kristuksen tuntemisessa. Kuitenkin pidän luonnollisena, että jokainen uskosta vanhurskas haluaa päästä päivä-päivältä lähemmäksi uskonsa kohdetta. Sen kummempaa se ei ole. Jumala on kolmiyhteinen ja Kaikkivaltias, jos annamme Hänelle sen tilan. Ei Hän väkisin tule ketään muuttamaan. Kyllä siihen pitää antaa lupa.


      • vihne kirjoitti:

        Minä olen lukenut raamattua ja pidän kaiken totena. Uskon, että Paavali puhui Pyhän Hengen vaikutuksesta lihan ristiinnaulitsemisesta.

        Ei tarvita muita vippaskonsteja, kuin jatkaa lukemista Room 7:stä eteenpäin ja uskoa, että kaikki on totta.

        On kokonaan eri asia, miten pitkälle kukin olemme kasvaneet Kristuksen tuntemisessa. Kuitenkin pidän luonnollisena, että jokainen uskosta vanhurskas haluaa päästä päivä-päivältä lähemmäksi uskonsa kohdetta. Sen kummempaa se ei ole. Jumala on kolmiyhteinen ja Kaikkivaltias, jos annamme Hänelle sen tilan. Ei Hän väkisin tule ketään muuttamaan. Kyllä siihen pitää antaa lupa.

        Käytän vertausta maratonjuoksusta.

        Jos minä sanoisin, että maratonin juokseminen on mahdollista ja siitä jää henkiin.

        Veljet herrassa todistavat heti, että ei mitenkään vai oletko jo juossut.

        Vaikka minä todistelisin, että monet ovat juosseet ja minäkin voisin harjoitella ja ehkä ainakin voisin kävellä nilkuttaa sen matkan ja katsomo huutelee herjauksia. Miettikää vähän, kuka on väärässä?


      • Synnitön vaeltaja kirjoitti:

        Kyllä kiusaus on silloin syntiä, jos se herättää mieltymyksiä.
        Meidän ei pitäisi rajoitaa synnin käsitettä pelkkään tekemiseen. Himo on jo synti.

        Jos olisit pystynyt lukemaan ilman ennakkoasennetta, niin olisit nähnyt jutustani ihan saman asian toisin sanoin sanottuna ja aamen olisi riittänyt.

        Harjoitit kuitenkin perilestadiolaista henkienerottamisenlahjaa, katsoit kuka on sanonut, ei, mitä sanottiin.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Minä olen lukenut raamattua ja pidän kaiken totena. Uskon, että Paavali puhui Pyhän Hengen vaikutuksesta lihan ristiinnaulitsemisesta.

        Ei tarvita muita vippaskonsteja, kuin jatkaa lukemista Room 7:stä eteenpäin ja uskoa, että kaikki on totta.

        On kokonaan eri asia, miten pitkälle kukin olemme kasvaneet Kristuksen tuntemisessa. Kuitenkin pidän luonnollisena, että jokainen uskosta vanhurskas haluaa päästä päivä-päivältä lähemmäksi uskonsa kohdetta. Sen kummempaa se ei ole. Jumala on kolmiyhteinen ja Kaikkivaltias, jos annamme Hänelle sen tilan. Ei Hän väkisin tule ketään muuttamaan. Kyllä siihen pitää antaa lupa.

        Nimenmomaan haluaa, ja juuri siksi hän pytää uskonsa kohteelta, että tämä vetäisi hänet rakkautensa vuoksi armosta lähemmäksi itseään.

        Omaa pyhyyttä rakentamalla (tikapuut taivaaseen), ja siitä muillekin leuhkimalla internetissä, ei valitettavasti pääse lähemmäksi Kristusta, vaan ajaudutaan vauhdilla omaa vanhurskautta kohti. Tästä vaivasta ei esikuvia puutu Raamatussa.

        Room. 9:30   Mitä me siis sanomme?

        Että pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saavuttaneet vanhurskauden,
        ___________________
        *) mutta sen vanhurskauden, joka tulee uskosta;
        ___________________

        Room. 9:31   mutta Israel, joka tavoitteli vanhurskauden lakia, ei ole sitä lakia saavuttanut.
        Room. 9:32   Minkätähden?

        ______________________
        *) Sentähden, ettei se tapahtunut uskosta, vaan ikäänkuin teoista; sillä he loukkautuivat loukkauskiveen,
        ______________________

        Room. 9:33   niinkuin kirjoitettu on: "Katso, minä panen Siioniin loukkauskiven ja kompastuksen kallion,

        - ja joka häneen uskoo, se ei häpeään joudu."

        Room. 10:1   Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        Room. 10:2   Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta,

        *) mutta ei taidon mukaan;


        Room. 10:3   sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta,

        vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan,

        eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

        Room. 10:4   Sillä Kristus on lain loppu,

        _________________
        *) vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        _________________


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Nimenmomaan haluaa, ja juuri siksi hän pytää uskonsa kohteelta, että tämä vetäisi hänet rakkautensa vuoksi armosta lähemmäksi itseään.

        Omaa pyhyyttä rakentamalla (tikapuut taivaaseen), ja siitä muillekin leuhkimalla internetissä, ei valitettavasti pääse lähemmäksi Kristusta, vaan ajaudutaan vauhdilla omaa vanhurskautta kohti. Tästä vaivasta ei esikuvia puutu Raamatussa.

        Room. 9:30   Mitä me siis sanomme?

        Että pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saavuttaneet vanhurskauden,
        ___________________
        *) mutta sen vanhurskauden, joka tulee uskosta;
        ___________________

        Room. 9:31   mutta Israel, joka tavoitteli vanhurskauden lakia, ei ole sitä lakia saavuttanut.
        Room. 9:32   Minkätähden?

        ______________________
        *) Sentähden, ettei se tapahtunut uskosta, vaan ikäänkuin teoista; sillä he loukkautuivat loukkauskiveen,
        ______________________

        Room. 9:33   niinkuin kirjoitettu on: "Katso, minä panen Siioniin loukkauskiven ja kompastuksen kallion,

        - ja joka häneen uskoo, se ei häpeään joudu."

        Room. 10:1   Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        Room. 10:2   Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta,

        *) mutta ei taidon mukaan;


        Room. 10:3   sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta,

        vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan,

        eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

        Room. 10:4   Sillä Kristus on lain loppu,

        _________________
        *) vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        _________________

        En olisi uskonut, että Pyhä Henki olisi sinulle näin vieras.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Käytän vertausta maratonjuoksusta.

        Jos minä sanoisin, että maratonin juokseminen on mahdollista ja siitä jää henkiin.

        Veljet herrassa todistavat heti, että ei mitenkään vai oletko jo juossut.

        Vaikka minä todistelisin, että monet ovat juosseet ja minäkin voisin harjoitella ja ehkä ainakin voisin kävellä nilkuttaa sen matkan ja katsomo huutelee herjauksia. Miettikää vähän, kuka on väärässä?

        Vanhurskaaksi tuleminen on verrattavissa maraton juoksuun.

        Juuri tätä minä pelkäsinkin, olet veli kaukana metsässä.

        Luepa tuosta kuka sen maraton juoksun juoksi?

        Jos et ennestään tiedä, voin kertoa että se maraton on juostu sinunkin puolestasi, kunhan otat sen tuloksen nyt uskolla vastaan, lahjaksi.

        Ap. t. 13:38   Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus

        Ap. t. 13:39   ja että jokainen, joka uskoo,

        - tulee hänessä vanhurskaaksi,
        - vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla.

        Ap. t. 13:40   Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:
        Ap. t. 13:41   'Katsokaa, te halveksijat, ja ihmetelkää ja hukkukaa; ...

        - sillä minä teen teidän päivinänne teon, teon, jota ette uskoisi, jos joku sen kertoisi teille.'"


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        En olisi uskonut, että Pyhä Henki olisi sinulle näin vieras.

        Kiitos pyhä Kolmiyhteinen Jumala Isä Poika ja Pyhä Henki. Hallelujaa!!


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Vanhurskaaksi tuleminen on verrattavissa maraton juoksuun.

        Juuri tätä minä pelkäsinkin, olet veli kaukana metsässä.

        Luepa tuosta kuka sen maraton juoksun juoksi?

        Jos et ennestään tiedä, voin kertoa että se maraton on juostu sinunkin puolestasi, kunhan otat sen tuloksen nyt uskolla vastaan, lahjaksi.

        Ap. t. 13:38   Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus

        Ap. t. 13:39   ja että jokainen, joka uskoo,

        - tulee hänessä vanhurskaaksi,
        - vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla.

        Ap. t. 13:40   Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:
        Ap. t. 13:41   'Katsokaa, te halveksijat, ja ihmetelkää ja hukkukaa; ...

        - sillä minä teen teidän päivinänne teon, teon, jota ette uskoisi, jos joku sen kertoisi teille.'"

        Joutuu vain siihen vasikkajuoksuun, mutta mennään muutama kierros.

        24. Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen!

        14. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat.

        7. Olen kilpaillut hyvän kilpailun, olen juossut perille ja säilyttänyt uskoni.

        1. Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme,

        Oletko vielä Paavalin uskonveli vai kuinka kävi?


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Joutuu vain siihen vasikkajuoksuun, mutta mennään muutama kierros.

        24. Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen!

        14. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat.

        7. Olen kilpaillut hyvän kilpailun, olen juossut perille ja säilyttänyt uskoni.

        1. Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme,

        Oletko vielä Paavalin uskonveli vai kuinka kävi?

        Paavalin kanssa.


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Paavalin kanssa.

        Paavalin kaverina pilkkaat minua, kun siteeraan Paavalin ajatuksia. Taisi nyt mennä männikköön.


      • Jumalan lapsi kirjoitti:

        Kiitos pyhä Kolmiyhteinen Jumala Isä Poika ja Pyhä Henki. Hallelujaa!!

        vähänkin ymmärtävä ei tee tyhjäksi Hänen vaikutusalaansa.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Joutuu vain siihen vasikkajuoksuun, mutta mennään muutama kierros.

        24. Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen!

        14. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat.

        7. Olen kilpaillut hyvän kilpailun, olen juossut perille ja säilyttänyt uskoni.

        1. Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme,

        Oletko vielä Paavalin uskonveli vai kuinka kävi?

        Room. 4:19   eikä hän heikontunut uskossansa,
        ______________
        *) vaikka näki, että hänen ruumiinsa oli kuolettunut - sillä hän oli jo noin satavuotias -ja että Saaran kohtu oli kuolettunut;
        ______________

        Room. 4:20   mutta Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt, vaan vahvistui uskossa, antaen kunnian Jumalalle,
        Room. 4:21   
        _________________
        *) ja oli täysin varma siitä, että minkä Jumala on luvannut, sen hän voi myös täyttää.
        _________________

        Room. 4:22   Sentähden se luettiinkin hänelle vanhurskaudeksi.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        vähänkin ymmärtävä ei tee tyhjäksi Hänen vaikutusalaansa.

        Usko Jeesukseen on ainut pelastustie helvetistä.
        Veri vesi ja Henki ovat tämän lunastustyön erehtymättömät ja absoluuttiset todistajat.

        Raamatussa ei löydy kahta tietä taivaaseen.
        Joka uskoo ja Kastetaan se tulee autuaaksi.
        Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.

        Ilmoittakaa heti jos löydätte kohdan Raamatussa jossa julistetaan Jumalan iankaikkisesti pysyvä sana mitättömäksi.


      • Onko näin
        vihne kirjoitti:

        Paavalin kaverina pilkkaat minua, kun siteeraan Paavalin ajatuksia. Taisi nyt mennä männikköön.

        Olisko tästä apua, vihne?

        Jospa kaverin mielestä Paavalin teksti on OK,
        mutta sinun tekemäsi tulkinnat siitä tekstistä eivät ole OK???

        Olisiko tässä ongelman ydin?

        Kannattaisi miettiä, niin ei tarvitse keskittyä kirjoittajaan.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Paavalin kaverina pilkkaat minua, kun siteeraan Paavalin ajatuksia. Taisi nyt mennä männikköön.

        Ei tulisi mieleenikään pilkata.

        Päin vastoin ystävänäsi tarjoan sinulle Jumalan sanan suomaa ainutlaatuista mahdollisuutta ottaa Jumalan armo vastaan ihan lahjaksi, ilman sinun ansioitasi.

        Se on niin valtava lahja, että tuskin olet sellaisesta edes uneksinut. Ajattele ihminen!!!Koko valtakunta ja iankaikkinen elämä, - ihan lahjaksi.

        Harkitse ennen kun hylkäät Kristuksen ja jatkat itse rakentamillasi tikapuilla hattu hiessä kohti itse tienattua tulevaisuutta.


      • Onko näin kirjoitti:

        Olisko tästä apua, vihne?

        Jospa kaverin mielestä Paavalin teksti on OK,
        mutta sinun tekemäsi tulkinnat siitä tekstistä eivät ole OK???

        Olisiko tässä ongelman ydin?

        Kannattaisi miettiä, niin ei tarvitse keskittyä kirjoittajaan.

        Siinä oli perin vähän tulkintaa. Jos sinäkin lukisit kaikki kommentit, niin voisi jotain selvitä.


      • vihne kirjoitti:

        Siinä oli perin vähän tulkintaa. Jos sinäkin lukisit kaikki kommentit, niin voisi jotain selvitä.

        innostus valtaa välillä, ei voi mitään. Vähempi varmaan riittäs.


      • Nimetön
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Usko Jeesukseen on ainut pelastustie helvetistä.
        Veri vesi ja Henki ovat tämän lunastustyön erehtymättömät ja absoluuttiset todistajat.

        Raamatussa ei löydy kahta tietä taivaaseen.
        Joka uskoo ja Kastetaan se tulee autuaaksi.
        Aamen hallelujaa, kiitos Jeesus.

        Ilmoittakaa heti jos löydätte kohdan Raamatussa jossa julistetaan Jumalan iankaikkisesti pysyvä sana mitättömäksi.

        On tuomita maailma synnin ja tuomion tähden. Ja kristityn suun kautta itse Herra julistaa niin kääntymätön kuulee siitä Jumalan tuomion ja vanha-aatami nousee kahdelle jalalle vastustamaan.

        Kristityt tekevät vanhurskautta silloin kun saarnaavat syntiä vastaan mutta riettaan orjat eivät kärsi suolaa vaan halajavat hunajaa jotta koko ihminen märäntyisi...ihmeellistä mutta totta.


      • Jumalan lapsi
        Nimetön kirjoitti:

        On tuomita maailma synnin ja tuomion tähden. Ja kristityn suun kautta itse Herra julistaa niin kääntymätön kuulee siitä Jumalan tuomion ja vanha-aatami nousee kahdelle jalalle vastustamaan.

        Kristityt tekevät vanhurskautta silloin kun saarnaavat syntiä vastaan mutta riettaan orjat eivät kärsi suolaa vaan halajavat hunajaa jotta koko ihminen märäntyisi...ihmeellistä mutta totta.

        Kumpa he ressukat saarnaisivatkin aina syntiä vastaan. Synti on nimittäin epäusko.

        Ja epäusko on siinä että he eivät usko Jeesuksen pelastavaan sanaan. Eivät tule synteineen hänen parannettavakseen, eivätkä niin muodoin pääse synnin kuormista hänen Pyhän verensä voimalla.

        Tällä palstalla on paljon saarnattu Kristuksen julistamaa pelastavaa USKON saarnaa vastaan.

        Sen sijaan sekoitetaan pelastava uskon vanhurskaus, ja oman vanhurskauden vaatimat lain työt yhdeksi sopaksi.

        Taistellaan verissä päin sitä saarnaa vastaan joka sanoo, etten minä (Jeesus) ole tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan olen tullut siksi että koko maailma pelastuisi.

        Miksi Jeesus ei tullut tuomitsemaan? Siksi että se on jo tekojensa tähden tuomittu. Myös sinä "hyvä ihminen" joka luulet jotakin olevasi Jumalasi edessä, olet tuomittu. Jos yksikin ylitsekäyminen laista tekee jokaisesta KOKO lain rikkojan. Tästä syystä ei ole MITÄÄN muuta pelastustietä kun uskoa Jumalan lupauksen mukaisesti, armosta Kristuksen tähden itsensä autuaaksi.

        Muuta tietä ei ole eikä tule. Kierisleleminen ihmisten edessä häpeässä ja itsesäälissä ja kerskuen milloin mistäkin hyveestä, vaikkapa siitä omasta parannuksesta, jos ei muusta, osoittaa että Jeesus on edelleen tuntematon suuruus, eikä armo ole vielä lahjaksi kelvannut.


      • Jumalan lapsi
        vihne kirjoitti:

        Siinä oli perin vähän tulkintaa. Jos sinäkin lukisit kaikki kommentit, niin voisi jotain selvitä.

        Jos ja kun sinä pyrit estämään sen vanhurskauden joka Jeesuksen Kristuksen kautta meille syntisille lahjaksi taritaan, - USKON KAUTTA, niin et tunne kyllä kristinukon ydintäkään.

        Tästä on kysymys. Tekojensa kautta ei kukaan voi pelastua, totuus ei pala tulessakaan veli hyvä.

        Joka muuta väittää mitä edellisessä kappaleessa kirjoitin, on valehtelija. Jos saatana saa ujutettua heikkouskoiselle autuuden ehdoksi yhdenkin teon, niin se tie on päättymätön.

        Siksi autuus on kokonaan Jumalan rakkauden teko, ja sen syntinen saa, - lahjana, - Jumalalta.

        Koittakaa nyt hyvät ystävät olla esittämättä niitä oman vanhurskautenne ansioita täällä.
        Sellaisista ei hyödy kukaan muu, ettekä te itse.

        Siksi me kaikki jotka Kristuksessa olemme, julistamme Kristusta syntisten pelastukseksi. Aamemn hallelujaa! Kiitos Jeesus!


      • Nimetön
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Kumpa he ressukat saarnaisivatkin aina syntiä vastaan. Synti on nimittäin epäusko.

        Ja epäusko on siinä että he eivät usko Jeesuksen pelastavaan sanaan. Eivät tule synteineen hänen parannettavakseen, eivätkä niin muodoin pääse synnin kuormista hänen Pyhän verensä voimalla.

        Tällä palstalla on paljon saarnattu Kristuksen julistamaa pelastavaa USKON saarnaa vastaan.

        Sen sijaan sekoitetaan pelastava uskon vanhurskaus, ja oman vanhurskauden vaatimat lain työt yhdeksi sopaksi.

        Taistellaan verissä päin sitä saarnaa vastaan joka sanoo, etten minä (Jeesus) ole tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan olen tullut siksi että koko maailma pelastuisi.

        Miksi Jeesus ei tullut tuomitsemaan? Siksi että se on jo tekojensa tähden tuomittu. Myös sinä "hyvä ihminen" joka luulet jotakin olevasi Jumalasi edessä, olet tuomittu. Jos yksikin ylitsekäyminen laista tekee jokaisesta KOKO lain rikkojan. Tästä syystä ei ole MITÄÄN muuta pelastustietä kun uskoa Jumalan lupauksen mukaisesti, armosta Kristuksen tähden itsensä autuaaksi.

        Muuta tietä ei ole eikä tule. Kierisleleminen ihmisten edessä häpeässä ja itsesäälissä ja kerskuen milloin mistäkin hyveestä, vaikkapa siitä omasta parannuksesta, jos ei muusta, osoittaa että Jeesus on edelleen tuntematon suuruus, eikä armo ole vielä lahjaksi kelvannut.

        Ja kirjoitat ihan oikein Kristuksen sovituksen tähden ihminen tulee autuaaksi. Ilman synnintuntoa uskominen Jeesuksen sovitustyöhön on aivan turha.

        Synnintunto tulee lain-saarnasta ja ilman lakia ei ole armoakaan, nämä täytyy oikein ymmärtää, mutta jos ihminen ei ole Jumala herättänyt, se ei käsitä mikä on Pyhän-hengen virka ja tarkoitus vaikka luulee tietävänsä, vaan sotii Pyhää-henkeä vastaan.

        Kyllä oikein ymmärrät et Jumalan lahjoittama usko aikaan saa rauhan Jumalassa, eikä tällainen ihminen kieri missään häpeässä ja itsesäälissä, mutta ymmärrä oikein, sillä ihminen joka on armoitettu on saanut Pyhän-hengen aivan samalla tavalla kuin raamatun opetuslapset ja saarnaa parannusta aivan samalla tavalla kuin opetuslapset Pyhän-hengenosallisina jotta kääntymättömät kääntyisivät tieltänsä ja tekisivat parannuksen ja Jumalan-lapsilauma lisääntyisi sillä kaikki armoitetut ovat entisiä synnissä eläviä ja vieläkin joutuvat syntiin mutta eivät enään elä synnissä niinkuin ennen kun eivät Jumalasta vielä mitään tienneet.

        Vai oletko sitä mieltä et ne ovat kristityitä jotka samana päivänä juovat Herran maljasta ja perkeleen maljasta, käymällä Herran ehtoollisella ja sieltä rientävät kiireesti kapakkaan kaljalle ja hokevat et uskotaan vaan et kaikki on maksettu, ja huora istuu huorakumppaninsa kanssa Jumalansanan kuulossa ja kehuu kuin ihana kristillisyys meillä on mutta ei tunne tarvitsevansa hyljätä moista elämää, niinhän pilkkaajat aina ovat tehneet kun ovat Jumalan-pojan sovitusta pitäneet halpana.


    • Jumalan lapsi

      v. 1992 kR käännös:

      "Lain tehtävänä on opettaa tuntemaan, mitä synti on."

      Tämä ei ole Jumalan sanaa!

      Laki ei nimittäin opeta VAIN tuntemaan sitä, mitä synti on, vaan laki OSOITTAA MEIDÄT JOKAISEN SYNTISEKSI.
      Ja niin muodoin kelpaamattomaksi Jumalan edessä, koska Jumala vihaa syntiä.

      Ero on siis kuin yöllä ja päivällä.

      Room. 3:19   Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille,

      että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä;
      Room. 3:20   sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto.

      Room. 3:21   Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, ...

      ... on ilmoitettu ilman lakia,

      Room. 3:22   se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, ...

      - jotka uskovat; ...

      ... sillä ei ole yhtään erotusta.

      Room. 3:23   Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
      ---------
      Room. 3:24   ja saavat

      *lahjaksi* vanhurskauden hänen
      *armostaan* sen
      *lunastuksen kautta,* ...

      - joka on Kristuksessa Jeesuksessa,

      Room. 3:25   jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit

      • -mutta-

        Älä tapa on Jumalan sanaa.

        Sinulla on edelleen todistamatta raamatun UT:llä, että Jumala tai/ja Jeesus on antanut kristinuskon uskovaisilla luvan tappaa ja tapattaa ihmisiä. Tee se ensin ja tule sitten puolustamaan saatanaasi jumalana. Missä kohtaa raamatussasi se lupa on???


      • tekstisi

        Miten sinä voi Jumalan ja Jeesuksen tahdosta mitään tietää kun et tunne sitä???!!!!
        Näin sen tunnustit:
        "Raamattu ei puhu Jumalan ja Jeesuksen tahdosta sanaakaan
        Kirjoittanut: Jumalan lapsi 13.10.2007 klo 15.36"


    • Minusta tuntuu, että on aika lakata tästä aiheesta. Emme päässeet edes siitä yksimielisyyteen, että Pyhä Henki on Kaikkivaltias ja kykenee tekemään ihmisen elämässä yliluonnollisia asioita.

      Olimme siis alueella, jossa ei sovi elämöidä.

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1758
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      871
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      701
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    Aihe