Koiravero

on aiheellinen

9

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veroa

      jo kaikista tarvikkeista,ruoista ja eläinlääkärillä käynneistä. Myös paskapusseista, joita kuluu paljon sillä kerään jokaikisen kasan jonka koirani jättää ettei kenenkään muun tarvitse niitä työkseen siivota... En myöskään käytä koirapuistoa... Miksi siis maksaisin erikseen koiraveroa.

      • lyhtypylväät

        Juu, maksaaksesi kaikki rikkiruostuneet lyhtypylväät, jotka koirasi aiheuttaa. Vai pitääkö meidän koirattomien ne mielestäsi kustantaa?


      • repesin!
        lyhtypylväät kirjoitti:

        Juu, maksaaksesi kaikki rikkiruostuneet lyhtypylväät, jotka koirasi aiheuttaa. Vai pitääkö meidän koirattomien ne mielestäsi kustantaa?

        Ei ne koirat nyt sentään happoa kuse! Vai oletko oikeasti sitä mieltä että pylväät RUOSTUU kun koira kusee siihen JUUREEN/VIEREEN? Itse asiassa koirat (minun mielipiteeni) aika harvoin kuseksivat lyhtypylvään 'päälle'.


    • jotta ei musti

      ruikkase kintuile rupeaa räätikkä ruostumaan.

    • svensoneilla olevan

      vahvat NESTEET kun Petonikin rupeaa ruostumaaa,hah,hah,haaaaaaaaaaaaaaa

      • on kokemusta

        koiran/kissan omistajat käyvät harvemin tohtorilla, kuin ei lemmikki ihmiset. On aivain varma, että henkilöt joilla on lemmikki, niin heilä on yleensä pitempi elämä!!!? Eläimet on hyästä!


    • nyt kiireesti hoitoon

      siellä on pitkät jonot.

    • olen ihan samaa mieltä. Koiravero on tarpeellinen. Ei tosin siksi, että koira kakkaa ja pissaa, haukkuu ja on joidenkin avuttomien mielestä pelottava, ja joidenkin toisten avuttomien käsissä vinoon kasvanut.

      Ihminenkin on.

      Koiravero on tarpeellinen ihan samasta syytä kuin ihmistenkin (tai vaikka autojen) verottaminen yhteiskunnassa: se kertoo asemasta yhteisössä. Ne joilla yhteiskunnassa on tärkeä ja vastuullinen rooli, maksavat veroa. Me verojen maksajat olemme muista huolehtiva enemmistö.

      Koirilla on taatusti juuri tällainen rooli yhteiskunnassa ihmisen iänvanhana parhaana ystävänä. Koirat ja me koirien omistajat kyllä pystymme huolehtimaan -itsemme lisäksi siis- muiden muassa Suomen parista tuhannesta asunnottomasta alkoholistista, samoin kuin Monacossa asuvista ökyrikkaista veropakolaisistakin! Hekin (vero)lainsuojattomat kun kovin usein hakevat ja aina saavat turvan ja avun alunperäisestä kotomaastaan Suomesta.

      Tällainen on inhimillinen yhteiskunta: se kohtelee samoin kaikkia tärkeitä jäseniään. Veroja tähän maahan ikänsä maksaneet voivat kuitenkin katsoa pystypäin kaikkiin muihin ja todeta, että "Ole hyvä vaan ja nauti, minähän tämän kaiken sinullekin tarjoan".

      Sama on minusta tilanne koiraveronkin suhteen: miksi ihmeessä koiraihmiset niin kovin vaahtoavat sen puolesta, että koiria ei olisi verolle pantava? Verotushan ei todellakaan vähennä niiden yhteiskunnallista arvoa, vaan päinvastoin kasvattaa sitä.

      Mitä suurempi vero, sitä isompi arvo. Ja meillä kullakin verojen maksajalla oikeus halutessamme haukkua johtajia ja kuseksia kuusiemme juureen.

      Parempi lannoite kuusillemmekin on luonnollisen pissan ammoniakki kuin Kemiran syöpää aiheuttava keinokakka.

      Mutta lyhytnäköisyyshän on valitettavan tyypillinen nykyisenkin viisaan ihmisen (=Homo Sapiens Sapiens) vaiva.

      Terkuin Tiinamuoriska,
      tänään nimimerkillä
      "Tulkoon tänne veron maksajien paratiisi"

    • äkkäläärä

      Kunnassa jossa asun poistettiin koiravero, kun sen maksatuksesta aiheutui enemmän kuluja kun veroista saatavat varat olivat..hehhheee..olispa edes niitä roskiksia johon ne kakkelit laittaisi!
      Ei muuta ku taskuun vai? Joku neropatti oli koristellut kakat joita oli tienvarsilla pienillä päivänvarjoilla joita on jäätelöannoksissa...jotta kyllä vaivaa nähdään..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe