Vaimo ja hänen sisarensa Anna

Viper69

Vaimoni noin 10 vuotta nuorempi sisar Anna oli käymässä meillä ja istuimme saunaillan päätteeksi olohuoneen sohvalla televisiota katsellen. Vaimollani ja Annalla oli päällään varsin seksikkäät yöpaidat. Istuin sohvalla naisten välissä ja vaimoni oli jo pitemmän aikaa silitellyt reittäni tavalla, josta tiesi, mitä hän tänä iltana vielä halusi.

Yllättäen hän siirsi kätensä reideltäni boksereilleni ja alkoi hyväillä kaluani. Ei kestänyt kauaa, kun kaluni reagoi hyväilyyn ja alkoi jäykistyä. Katsoppas Anna mitä täältä löytyy vaimoni totesi ja avasi housuni napit ja kaivoi kaluni esiin. Hän runkkasi sen jäykäksi ja otti sen sitten suuhunsa. Hän leikki kielellään ja huulillaan tavalla, josta tiesi minun pitävän. Hetken kuluttua hän nousi ylös ja sanoi Annalle, että nyt on sinun vuorosi maistaa. Anna otti kaluni suuhunsa ja jatkoi siitä, mihin vaimoni jäi. Onnekseni sain todeta, että suuseksitaidot taisivat olla heidän suvussaan peritty ominaisuus, Annan työskentelyn johdosta alkoi jo tuntua pikkuhiljaa siltä, että laukeamiseni ei ole enää kaukana. Anna ilmeisesti huomasi tämän ja lopetti, nousi ylös ja totesi, että vaikuttaa hyvältä mutta säästetään varsinainen makunautinto vähän myöhempään.

Nyt minustakin alkoi vaikuttaa erittäin lupaavalta. Vaikka vaimoni olikin erittäin hyvä imemään kaluani, hän ei antanut minun laueta suuhunsa, josko pikkusisko olisi tässä suhteessa hieman estottomampi. Olin edelleenkin hieman hämilläni koko tilanteesta, sillä koskaan aiemmin ei mikään ollut viitannut tällaisen session mahdollisuuteen. Päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja koska istuin naisten välissä, laitoin käteni kummankin hartian yli ja aloin hyvällä yöpaitojen läpi heidän rintojaan. Olin ennenkin hyväillyt kahta rintaa yhtä aikaa, mutta ne olivat aina kuuluneet yhdelle naiselle. Vaimollani on erittäin kauniit rinnat, jotka herkät ja kookkaaat nännit kruunaavat. Vaimoni nänni otti vastaan hyväilyni terhakkaana. Annalla tuntui yöpaidan läpi olevan hieman pienemmät nännit, mutta nekin janosivat kovana hellintää.

Hetken jatkettuani naiset nousivat sanaakaan sanomatta ja tempaisivat edessäni yöpaidat pois päältään. Jälleen sisaruksilla oli samat tavat, kummallakaan ei ollut yöpaitansa alla alushousuja, joten pääsin heti ihailemaan heidän sulojaan päästä varpaisiin. Hämmästyttävää miten Anna toi mieleeni vaimoni nuorempana. Hän toi mieleeni monta kiihkeää hetkeä vaimoni kanssa, silloin aikoinaan. Ensimmäisenä kiinnitin kuitenkin Annassa huomioni siihen, että hän oli ajanut karvoituksensa kokonaan pois. Häpyhuulien välistä näki jo kostean kimalluksen ja tiesin heti, että haluan vielä tänä iltana upottaa kieleni hänen karvattomaan pilluunsa. He riisuivat minutkin vaatteistani ja tulivat viereeni istumaan. Hyväilin vielä hetken heidän rintojaan, kunnes aloin siirtyä pikkuhijaa kohti heidän jalkovälejään. Tuntui hetken, että räjähtäisin siihen paikkaan, kun tunsin käsilläni kaksi kuumaa, kosteaa ja kalua janoavaa pillua. Oli yllättävän vaikea keskittyä kahden naisen hyväilyyn seuraten heidän kiimaista liikehdintäänsä. Naiset hyväilivät vuoronperään kaluani sopivan hitaasti, jotta en lämpenisi itse liian nopeasti. Sormeni seikkalivat välillä klitoriksia pyöritellen ja välillä upotin keskisormeni syvälle heidän pilluihinsa. Koska luonnolliseti paremmin tiesin, mistä vaimoni pitää, hän laukesi ennen Annaa.

Tässä vaiheessa vaimoni ehdotti, että siirtyisimme makuuhuoneeseemme, jossa olisi enemmän tilaa. Anna kävi sängylle selälleen ja minä levitn hänen jalkansa sopivan levälleen ja aloin nuolla ja maistella hänen kosteaa ja karvatonta pillua. Vaimoni alkoi hyväillä Annan rintoja, pyöritellen välillä nännejä sormillaan ja välillä huulillaan. Pyörittelin kielelläni Annan klitorista ja välillä kävin hänen pillussaan maistelemassa tuota kiimaisentuoksuista lemmennestettä. Annan vartalo alkoi vetäytyä taaksepäin kaarelle ja hän työnsi lantiotaan kohti kasvojani. Tiesin, että hänen huippunsa on todella lähellä ja kiihdytin kieleni pyörittelyä hänen klitoriksellaan. Hiljaa huoahataen hän sai orgasmin.

Nyt olisi minun vuoroni päästä nautiskelemaan. Hetken mietin, kumpaa naista alan naida, mutta vaimoni ratkaisi asian. Hän otti kiinni kalustani ja vei sen Annan häpyhuulien väliin ja sanoi, että ala rakas naida nuorta naista kalusi kyllyydestä. Aloin hitaasti ja hellästi työntyä Annan pilluun. Sen olin jo todennut, ettei hän kokematon ollut, mutta ajattelin silti olla erityisen hellä. Pillu oli tuntui tiukalta kun työnnyin syvemmälle. En päässyt ihan niin syvälle kuin olisin halunnut, Annan pillu ei ollut selvästikään tottunut niin pitkään kaluun kuin minulla oli. Nojasin eteenpäin käsiini ja aloin liikkua edestakaisin tässä ihanassa lemmentunelissa. Vaimoni tuli eteeni kontalleen ja nosti peppunsa kohti kattoa. Hän tiesi, että eteeni avautuisi näky josta pidän yli kaiken. Ihanien pakaroiden välissä oli vaimoni tiukka pepunreikä. Sen alla oli kynnys, jonka hyväilemisestä vaimoni piti. Sen alla ihanaakin ihanampi pillu, joka sykki kosteaa nestettä. Anna näki tämän saman toisesta näkökulmasta, hänen päänsähän oli miltei vaimoni jalkojen välissä ja vaimoni herkkupillu oli hänen kasvojensa yläpuolella. Anna alkoi hieroa vaimoni klitorista samalla kun nain Annaa. Nain Annaa kiihtyvällä tahdilla, mutta aina välillä hidastin hieman, jotta pystyin samalla nuolemaan vaimoani takaapäin.

Annan naiminen tuntui äärettömän hyvältä, mutta vaimoni naiminen takaapäin on parasta mitä tiedän. Pidän kiinni hänen lantiostaan ja hänen pakaransa tuntuvat hyviltä alavatsaani ja reisiä vasten joka työnnöllä. Tuossa asenossa vaimoni osaa puristaa kiihoittavasti pillullaan kaluani ja tiesin myös voivani naida vaimoani rajusti tarvitsematta varoa satuttamasta häntä kalullani. En siis voinut vastutaa houkutusta, joten nousin Annan päältä ja siirryin vaimoni taakse. Liuin hänen sisäänsä perille saakka. Kuinka hyvältä hänkin tuntui. Anna jatkoi vaimoni klitoriksen hyväilyä samalla kun nain vaimoani yhä rajummin ja rajummin. Vaimoni ei säästele äänenkäyttöä rakastelussa ja kun hänen ääntelynsä kiihtyi ja koveni, tiesin hänen olevan lähellä orgasmia. Se kiihotti minut ennen kokemattomaan huumaan. Anna ei halunnut jäädä osattomaksi loppuhuipennuksesta ja sanoi, että hän halusi imeä spermani. Sen kuultuaan vaimoni laukesi ja minä vetäydyin irti hänestä ja työnsi kaluni syvälle Annan suuhun. Hän pyöräytti pari kertaa kieltänsä , jolloin laukesin voimalla, jollaista en muista ennen kokeneeni. Kaluni pumppasi spermaa ja Anna imi kaiken mitä irti sai. Hymyssä suin hän totesi, että kannatti varmaan odottaa tänne asti, eikä laueta heti alkuvaiheessa sohvalla.

Lysähdimme kaikki rentoutuneena sängylle ja jatkoimme kevyellä sivelyllä ja suutelulla. Pikkuhiljaa raukeus alkoi voittaa kaikki ja hieman ennen nukahtamistani muistan ajatelleeni, että mitähän jos saisi heidän kolmannenkin sisarensa mukaan leikkiin.

Homma jatkui aamulla tavalla, jota en illalla osannut edes uneksiakaan, mutta se on jo toinen tarina...

7

21952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ¤Laura¤

      jatka!!

    • Sandy

      Tosi hyvin kirjotettu...
      Kirjota lisää...

    • **mc**

      Ihana tarina! Pliis kerro lisää, mitä sit tapahtu?

    • Viper69

      Aamulla näin unta, että makasin alastomana selälläni ja joku nuori nainen runkkasi ja imi kaluani. Se tuntui niin hyvältä, että sitä ei meinannut uskoa uneksi. Eipä se unta ollutkaan, kun havahduin ja avasin silmäni, näin Annan täydessä touhussa kaluni kanssa. ”Huomenta! Eihän haittaa, jos vähän leikin. En vielä illalla saanut kaikkea mitä halusin”, sanoi Anna salaperäisesti. ”Ei todellakaan haittaa, tuo tuntuu hyvältä”, vastasin. Vaimoni, joka on aamu-uninen, nukkui sikeästi vierellämme. Anna oli touhunnut jo hetken aikaa ja kaluni oli valmis vastaanottamaan uuden päivän. Toisella kädellään hän runkkasi kaluani ja puristeli toisella kiveksiäni. Välillä hän leikki kielellän terskani alapinnalla ja välillä otti sen kokonaan suuhunsa imien ahnaasti.

      ”Tule tänne”, sanoin ja vedin Annan päälleni. Suutelimme kiihkeästi ja samalla hyväilin ja puristelin hänen pakaroitaan. Vedin Annaa hieman ylemmäs, jotta voisin keskittyä hetkeksi hänen rintoihinsa. Ne olivat nuorekkaat ja kiinteät. Nännit olivat söpösti kovana ja niitä oli mukava imeskellä ja pyöritellä kielellä. Välillä otin rinnat käsiini ja puristelin niitä hieman rajummin. ”Nousetko vielä ylemmäs”, pyysin ja Anna nousi polvilleen nojaamaan vasten seinään ja sain kasvojeni ylle hänen sileän posliinipillunsa. Raotin hieman häpyhuulia ja löysin hänen klitoriksensa, joka kutsuvana odotti hellintää. Nuolin, leikin kielelläni klitoriksen ympärillä ja välillä otin klitoriksen huulieni väliin ja imin. Välillä siirryin hieman alemmas ja työnsin kieleni niin syvälle Annan pilluun kuin se yletti. Anna liikutti lantiotaan rytmikkäästi edestakaisin. Otin sormeni mukaan touhuun ja samalla kun keskityin kielellä Annan klitorikseen, työnsin sormeni hänen pilluunsa. Pillu oli tiukka mutta liukas. Sormeni pumppasi edestakaisin Annan pillussa. Välillä otin sermen pois pillusta ja pyöritin sormeani hänen peppureiän ympärillä. Anna vastasi sormeni seikkailuun pyörittämällä lantiotansa samassa tahdissa. Työnsin sormeni hitaasti hänen peppuunsa ja Anna pysähtyi ja huokaisi kiimaisesti. Hän alkoi liikuttaa itseään edestakaisin, jolloin nuolin hänen pilluaan edestakaisin ja samalla nain sormellani häntä peppuun. Annan vauhti kiihtyi pikkuhiljaa ja samalla hänen hengityksensä syveni. Pysäytin hänet jotta sain hänen klitoriksensa huulieni väliin. Imin voimakkaasti ja samalla liikutin sormeani edestakaisin hänen pepussaan. Anna sain orgasmin ja koko hänen kehonsa vavahteli sen voimasta.

      "Haluan naida kaluasi kunnolla loppuun saakka", Anna sanoi kiihkeästi. Hän siirtyi pois kasvojeni päältä, otti kaluni käteensä ja vei sen häpyhuuliensa väliin. Hitaasti hän istui kaluni päälle ja työnnyin hänen kuumaan, kosteaan ja tiukkaan pilluunsa. En muistanut väärin, kuinka hyvältä kuinka hyvältä hänen tiukka pillunsa oli illallakin tuntunut. Hän nojautui eteenpäin ja alkoi ratsastaa kalullani hitaasti samalla lantiotaan keinutellen. Terskani nuoli hänen pilluaan ja tunsin jokaisella painalluksella, kuinka se osui perille saakka hänen pillussaan. Annan asento toi hänen rintansa sopivasti käden ulottuville. Hänen kiinteät ja nuorekkaat, vielä painovoimaa vastustavat, rintansa näyttivät seksikkäistä ja kiihottavilta edessäni. Hyväilin niitä ja hänen kivikovia nännejään. Otin välillä nännit suuhuni ja puristin niitä huulieni välissä ja imin ahnaasti. Hyväilyni ja Annan nainti alkoivat nostaa hänen kiimaansa. Hän alkoi kiihdyttää vauhtiaan ja lopulta hän nousi ylös ja aloitti rajun ratsastuksen päälläni. Hän ratsasti nuoruuden innolla ja voimalla. Kaluni sai parasta hoitoa, mitä nuori nainen saattoi antaa. Tällä kertaa Anna ei enää vaimentanut ääniään vaan alkoi huohottaa voimakkaasti. "Aaah, ooh, tuntuu hyvältä, kalusi on todella ihana.” Hänen liikehdinnästään ja ääntelystään huokuva kiihko kiihottivat minut äärimmilleen. Laukesin rajusti ja kaluni pumppasi spermani syvälle Annan pilluun. "Ihanaa tuntea lämmin spermasi pillussani", Anna sanoi. Anna kuitenkin jatkoi naintiansa, hänellä ei ollut aikeita lopettaa ennen omaa orgasmiaan. Autoin häntä hieman hieromalla sormellani hänen klitoristaan. Annakin sai todella rajun orgasmin ja tuli päälleni huohottaen. "Ihanaa, sinulla on todella mahtava kalu. Olen todella tyytyväinen, että sain vaimosi suostuteltua tähän", Anna kuiskasi korvaani. "Olen nähnyt kalusi muutaman kerran ja olen useasti kuunnellut öisin olohuoneen sohvalta teidän naintianne. Halusin kokea kalusi ja tuntea, mitä teet sisarelleni, kun hänestä tulee niin äänekäs", Anna jatkoi. No nyt selvisi, kenestä tämä kaikki oli lähtöisin. "Hyvä, että järjestit tämän. On ollut ihanaa tuntea tiukan pillusi syleily ja kiihkeä vartalosi", vastasin.

      "Täällähän nautiskellaan ilman minua", kuului ääni viereltämme. Emme olleet huomanneet, että vaimoni oli herännyt naintiimme. Se ei sinänsä ollut mikään ihme, sellaisella kiihkolla ja ääntelyllä. "Oli kiihottavaa katsella teitä tästä vierestä, mutta saisinko minäkin jotain?" vaimoni kysyi. Aivan passiiviseksi hänkään ei ollut jäänyt, hän hieroi itse klitoristaan ja hänen pillunsa valui jo kosteana. Anna nousi päältäni ja sanoi: "Maistapas mitä miehesi minulle antoi." Anna meni hajareisin vaimoni kasvojen päälle ja levitti häpyhuuliaan. Seurasin mielenkiinnolla, mitä nyt tapahtuisi. Vaimoni nuoli pari kertaa varovasti Annan todella märkää ja valuvaa pillua. En tiedä oliko syynä maku vai yleinen kiihko, mutta sen jälkeen vaimoni upotti kielensä Annan pilluun ja alkoi nuolla ahnaasti. Spermani valuivat Annan pillusta pitkin vaimoni poskia. Nuoltuaan suurimmat Annan pillusta valuvat spermani vaimoni alkoi leikitellä Annan klitoriksen kanssa. Hän nuoli sitä ja välillä otti sen huuliensa väliin. Nainen näyttää tietävän mistä nainen pitää. Katselin heidän touhujaan ja kaluni alkoi osoittaa elon merkkejä. Minunkin teki mieleni saada nuolla pillua. Levitin vaimoni jalat ja aloin nuolla häntä. Hän oli todella märkä ja maistui kiihottavalta. Nuolin häntä, välillä syvältä ja välillä klitoriksesta. Jonkin ajan päästä työnsin sormeni hänen pilluunsa ja pumppasin sitä edestakaisin. Samalla näykin vaimoni klitorista huulillani ja välillä pyörittelin sitä kielelläni. Vaimoni tuntui olevan jo lähellä orgasmia ja Annakin oli taas päässyt vauhtiin vaimoni nuollessa häntä. Vaimoni sai orgasmin ja olisin halunnut siirtää Annan pois ja alkaa naida vaimoani oikein kunnolla. Kaluni oli taas valmis tosi toimiin. Anna oli kuitenkin jo niin huumassa, ettei ajatukseni onnistunut, joten nostin vaimoni jalat ylös ja kävin kyljelleni, ja aloin naida häntä siitä siten kuin pystyin. Kiihkeästä nuolemisestaan huolimatta vaimoni pystyi keskittymään myös kaluuni, joka pumppasi hänen pilluaan. Ajattelin vähän nopeuttaa Annan laukeamista ja aloin seikkailla sormellani hänen pepussaan samalla kun vaimoni yhä leikki hänen klitoriksellaan. Pyörittelin sormeani pepunreiällä ja välillä työnsin sen Annan peppuun. Anna nautti siitä kuten aiemminkin ja eikä aikaakan, kun Anna laukesi.

      Anna siirtyi viereemme. Vaimoni sanoi, ”Haluan paremman asennon.” Hän nousi ylös ja kävi istumaan sängyn laidalle. Menin polvilleni lattialle ja työnnyin takaisin hänen pilluunsa. Aloin naida, ensi hitaasti ja sitten vauhtia kiihdyttäen. Pian nain todella rajusti ja todella syvään. Vaimoni otti pakaroistani kiinni, jotta hän pystyi säätelemään vauhtiani. Hän veti minut sisäänsä yhä rajummin ja rajummin. Kaluni paisui ja valmistautui purskauttamaan vaimoni pilluun kaiken, mitä kiveksistäni vielä löytyi. Vaimoni tunsi tämän ja sanoi , että "Anna palaa!" En yrittänytkään estellä tai pitkittää asiaa, vaan laukesin hänen pilluunsa.

      ”Teidän kanssanne on ollut todella nautinnollinen yö, sisarukset”, kehuin heille. Yö oli ollut todella ikimuistoinen ja uskon, että vaikka se jäisi ainutkertaiseksi tapahtumaksi, sillä olisi vaikutuksia vaimoni ja minun tuleviin seksileikkeihin. Täytyi tietenkin yrittää pohjustaa tulevaisuutta. ”Otetaako uusiksi, kun Anna tulee seuraavan kerran?”, kysyin. Sisarukset eivät puhuneet mitään, katsoivat vaan toisiaan ja hymyilivät salaperäisesti.

      • Viper69

        Seuraavalla kerralla, kun kaikki 3 sisarta olivat tulleet mukaan: Nussin niiltä silmät päästä! Aah!


      • oikea Viper69
        Viper69 kirjoitti:

        Seuraavalla kerralla, kun kaikki 3 sisarta olivat tulleet mukaan: Nussin niiltä silmät päästä! Aah!

        Kirjoitukseni on näköjään kaivanut esiin kolostaan nimimerkkikaiman. Kiitokset hänelle tarinani jatkamisesta.

        Hieman on kuitenkin lyhytsanaisempi, vai liekö kaverin lasti herkässä kokemattomuuttaan. Sisarukset tuskin nauttivat moisesta käsittelystä.

        T: Se aito ja oikea Viper69


    • paska

      ----

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe