Delifox??

ilciö

Firman ravintoloissa vaihtuu työntekijät lähes samassa tahdissa kuin asiakkaat;)Mitä hittoa siellä oikein tapahtuu??

21

4275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menee todella huonosti

      Jotain kummaa tapahtui viime kesän aikana.

      Delifoxin parhaat paikat kalaravintolat ja varsinkin vanha Ankkuri menettivät parhaat osaajansa. Miksi, kuulemma siksi, että ketjun kaavailemat muutokset eivät kelvanneet, kuka haluaa pyörittää ravintolaa jossa on suppeat listat, vähän työvoimaa ja kalliit annokset joiden tekemiseen saa käyttää entistä vähemmän rahaa, ei kukaan.

      Akkurikin alkoi näyttää aivan kunnon olut ja viskiravintolalta, ja henkilökuntakin oli innostunut asiasta, valitettavati se henkilökunta on siirtynyt muualle ja samalla meni aika rutkasti tämän alan tietotaitoa koko Delifoxilta muualle. Taitavat myös suositut tastingit olla historiaa.

      Veikkaan, että ketjun parhaat palan näivettyvät keskikajakuppiloiksi joissa ei kukaan viitsi käydä lounaalla, kun parempaa saa halvemmalla muualta. Blackdoor ja kumppanit keskittyvät teinihelvettien ylläpitoon, joissa juomien laatu on sivuseikka, meteli on tärkeintä.

      Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan.

      Ankkurin kotisivuilla on viimeisin juttu 2.8 kerrottu asia, tämän jälkeen on tapahtunut todella paljon, mutta ilmeisesti siitä ei tarvitse kertoa muille ?

      Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun.

      • meneekö

        Delifoxilla huonosti, mutta työntekijät eivät näytä tykkäävän nykyisestä johdosta, ei tästä muuta johtopäätöstä voi vetää.

        Mitä tämä merkitsee tulevaisuuden kannalta - sitä, että Delifoxilla voi jatkossa mennä huonommin, jos osaava henkilökunta lähtee kälppimään.

        Tämän kokoisen yrityksen tulisi ymmärtää, että sen suurin voimavara on motivoituneet, ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät jotka saavat asiakkaat viihtymään ravintolassa. Kilpailu asiakkaista sekä hyvistä työntekijöistä on kovaa. Toivottavasti ymmmärtävät, ennen kuin on myöhäistä, tämän kokoisia ketjuja kaivataan isojen ketjujen kilpailijoiksi. Eivät kaikki voi olla Seduja...eihän ?


      • wiskis(i)eppo

        ..alkoikin erehdyttävästi muistuttamaan hyvää olut&viski ravintolaa:)Niin hyvää että minäkin kävin siellä vaikka asun aivan toisella puolen kaupunkia.
        Noh,Vesku on nyt Ukko-Munkissa,sinne on lyhyt matka..
        "Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun." Make on asialleen vihkiytynyt mies.Taitaa olla stadin ainoat tasting tilaisuudet tulevaisuudessa Puotilassa?


      • tastingit
        wiskis(i)eppo kirjoitti:

        ..alkoikin erehdyttävästi muistuttamaan hyvää olut&viski ravintolaa:)Niin hyvää että minäkin kävin siellä vaikka asun aivan toisella puolen kaupunkia.
        Noh,Vesku on nyt Ukko-Munkissa,sinne on lyhyt matka..
        "Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun." Make on asialleen vihkiytynyt mies.Taitaa olla stadin ainoat tasting tilaisuudet tulevaisuudessa Puotilassa?

        voi hyvin pitää Pikkulinnun uudessa asialle vihkiytyneessä tilassa ja hyvässä seurassa.
        Stadin ja varmaan koko maan paras palvelu ja valikoima. Saa nähdä miten Ukko-munkin kanssa lähtee hommat sujumaan, suunta on ainakin ylöspäin. Toivotaan parasta, ehkä muutaman kuukauden kuluessa jo kuuluu jotakin.


      • Cisse

        Ankkurin sivut ovat päivitetty ?
        Vaikuttaa jonkun intialaisen ( tämä ei ole loukkaus)kirjoittamalta. Sama asia toistetaan useaan kertaan, tai se on tarkoitettu dorkille....


      • Impiö73

        "Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan." Edellä olevaan kommentiin haluaisin sen verran lisätä että ainakin itse henkilökohtaisesti olen löytänyt sekä Black Doorista sekä Punavuoren Ahvenesta aivan mahtavia viskejä ja huhun mukaan marras - joulukuun paikkeilla molempiin on tulossa usean pullon lisäys ranskalaisesta yrityksestä. Kiitos siis molemmille Doorin ja Ahvenen päälliköille että rööperissä saa jatkossakin maistella erinomaisia viskejä.


      • tietäisi niistä jotain
        Impiö73 kirjoitti:

        "Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan." Edellä olevaan kommentiin haluaisin sen verran lisätä että ainakin itse henkilökohtaisesti olen löytänyt sekä Black Doorista sekä Punavuoren Ahvenesta aivan mahtavia viskejä ja huhun mukaan marras - joulukuun paikkeilla molempiin on tulossa usean pullon lisäys ranskalaisesta yrityksestä. Kiitos siis molemmille Doorin ja Ahvenen päälliköille että rööperissä saa jatkossakin maistella erinomaisia viskejä.

        Molemmissa on vahvasti, lähes yksipuolisesti Islay alueen pullotteita ja välillä henkilökunta on aika pihalla hyllyn tuotteista.Toisaalta parempi sekin kuin,että hyllyssä olisi pelkkaa kossua.
        Erästä perinteistä paikkaa suosittelen ennen klo 18.00 mikäli haluaa nauttia hyvän viskin tai oluen.
        Tämän jälkeen meno (= musiikki) saattaa olla häiritsevää.
        Slainte.


      • sieppo
        tietäisi niistä jotain kirjoitti:

        Molemmissa on vahvasti, lähes yksipuolisesti Islay alueen pullotteita ja välillä henkilökunta on aika pihalla hyllyn tuotteista.Toisaalta parempi sekin kuin,että hyllyssä olisi pelkkaa kossua.
        Erästä perinteistä paikkaa suosittelen ennen klo 18.00 mikäli haluaa nauttia hyvän viskin tai oluen.
        Tämän jälkeen meno (= musiikki) saattaa olla häiritsevää.
        Slainte.

        Suosittelujen perään on tullut molemmissa pariin kertaan käytyä ja vaikka valikoimissa kunnianhimoa onkin jää henkilökunnan viskiosaaminen nollan tasolle. Siis tuotteista ei osata kertoa mitään. Vanhassa ankkurissa ravintolapäällikkö ja joku muukin tuntui tietävän mitä olivat myymässä mutta tastingit veti sielläkin joku ulkopuolinen tyyppi.


      • Ankkurissa
        sieppo kirjoitti:

        Suosittelujen perään on tullut molemmissa pariin kertaan käytyä ja vaikka valikoimissa kunnianhimoa onkin jää henkilökunnan viskiosaaminen nollan tasolle. Siis tuotteista ei osata kertoa mitään. Vanhassa ankkurissa ravintolapäällikkö ja joku muukin tuntui tietävän mitä olivat myymässä mutta tastingit veti sielläkin joku ulkopuolinen tyyppi.

        veti tastingit sekä SMWS:n jäsen I.R ja ravintolapäällikkö. Olen istunut molempien tasting tilasuuksissa - ja nauttinut hyvästä seurasta, hyvästä juomasta ja vielä paremmasta esityksestä. Toki I.R:n tietotaito taso on omaa luokkaansa, mutta ei ravintolapäällikkökään aivan untuvikko ollut näissä asiossa, hänet voi nykyään bongata mm Pikkulinnussa ja Ukko-Munkissa.

        Toki jos verrataan muihin Delifoxin paikkoihin - olihan Ankkurin tietotaito ja valikoima aivan omaa luokkaansa näissä asioissa. Tässä olisi ollut koko ketjulle hyvä sauma - sparrata henkilökuntaansa niin olut kuin viskiasiantuntemuksessa - joka ei ole aivan niin kovin korkealla tasolla kuin toivoisi.


    • naamat vaihtuvat

      aika tiheään tahtiin monissa ravintoloissa, ei pelkästään Delifoxin paikoissa. Eivätkö työntekijät viihdy töissään vai eikö työnantaja tykkää heistä ?

      Työvoimapula näkyy ainakin pääkaupunkiseudulla hyvin selvänä (mikäli on selvänä), eli hyvillä työntekijöillä on ottajia. Jos tämä meno jatkuu, voi olla, että jatkossa ei työntekijöitä saa kuin kovalla rahalla töihin - ja se tietysti maksaa...

      • Cisse

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.


      • olet,
        Cisse kirjoitti:

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.

        asian ytimessä sanoisin.

        Isot johtajat vain johtavat, ei heitä muu kiinnosta. Jos menee päin per..ä ainahan voi mennä jotamaan johonkin toiseen firmaan, kyllä kaveria aina sen verran autetaan.

        Eikä kaikki ole syntyneet johtajiksi, vaikka niin luulevakin. Osuusliike on aivan oma maailmansa, sitä ei sivulliset ymmärrä.


      • höh
        olet, kirjoitti:

        asian ytimessä sanoisin.

        Isot johtajat vain johtavat, ei heitä muu kiinnosta. Jos menee päin per..ä ainahan voi mennä jotamaan johonkin toiseen firmaan, kyllä kaveria aina sen verran autetaan.

        Eikä kaikki ole syntyneet johtajiksi, vaikka niin luulevakin. Osuusliike on aivan oma maailmansa, sitä ei sivulliset ymmärrä.

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa


      • meno nyt
        höh kirjoitti:

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa

        sitten näyttää sisältäpäin ? Ulkoa kun katselee, ei näytä aivan siltä kuin pitäisi. Tai voihan yrityksen suunta olla tarkoituksella toinen, ei edes haluta erottua massasta, ei edes positiivisesti ?


      • Cisse
        höh kirjoitti:

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa

        Viikonloppuna baarissa käydessäni kuulin, että nyt on saanut lähteä todella iso pomo Samu Vilkman sekä muutakin väkeä ? Totta vai tarua ?


      • tieto kulkee ja hommat toim...
        Cisse kirjoitti:

        Viikonloppuna baarissa käydessäni kuulin, että nyt on saanut lähteä todella iso pomo Samu Vilkman sekä muutakin väkeä ? Totta vai tarua ?

        Ilmeisesti joku lukee näitäkin viestejä, koska Ankkurin sivujen tiedot ovat päivittyneet viikonlopun aikana...
        Tällä hetkellä tivolioa johtaa vt.ravintolapäällikkö: Jukka Karlsson
        Hyvä näin.


      • on muuttunut
        tieto kulkee ja hommat toim... kirjoitti:

        Ilmeisesti joku lukee näitäkin viestejä, koska Ankkurin sivujen tiedot ovat päivittyneet viikonlopun aikana...
        Tällä hetkellä tivolioa johtaa vt.ravintolapäällikkö: Jukka Karlsson
        Hyvä näin.

        Huomasin sivuilla myös ruokalistan vaihtuneen.
        Aika suppeaksi menee ja hinnat ovat nousseet.
        Itse pidin olutjäätelöstä joka on vaihtunut pirkkajäätelöön.Jos näitä joku lukee niin palauttakaa olutjäätelö ja hinnat järkeviksi.
        Päivän pasta 13,40 ?? Tuntuu aavistuksen kovalta.


      • mutta nyt
        on muuttunut kirjoitti:

        Huomasin sivuilla myös ruokalistan vaihtuneen.
        Aika suppeaksi menee ja hinnat ovat nousseet.
        Itse pidin olutjäätelöstä joka on vaihtunut pirkkajäätelöön.Jos näitä joku lukee niin palauttakaa olutjäätelö ja hinnat järkeviksi.
        Päivän pasta 13,40 ?? Tuntuu aavistuksen kovalta.

        huomasin ja tulee joku muukin huomaamaan. Ei näillä hinnoilla kauan tarvitse lounasta keitellä. Aivan tautinen hinta sanoisin.
        Huh-huh


      • Nowayagain
        mutta nyt kirjoitti:

        huomasin ja tulee joku muukin huomaamaan. Ei näillä hinnoilla kauan tarvitse lounasta keitellä. Aivan tautinen hinta sanoisin.
        Huh-huh

        en tiiä mitä tapahtunu, en jää kattelemaankaan enää.


      • Entinen Hokkilainen
        Cisse kirjoitti:

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.

        Taivaaseen asti. Entinen Hokki on mennyt suoraan päin helvettiä sen jälkeen kun punaperkelekommunistit päästettiin yhtiöön.
        Ja ne elannon kasvatit näköjään tuhoavat kaikki paikat ja yhtiöt mihin siirtyvät.
        No siinähän ovat.


      • rogermoore007

        kaatuu sit seuraavaksi jos se siitä miehestä on kiinni.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      12
      3880
    2. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      78
      2037
    3. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      548
      1641
    4. Kirjoita yhdellä sanalla

      Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin
      Ikävä
      85
      1308
    5. Olet hyvin erilainen

      Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja
      Ikävä
      67
      1097
    6. Yksi syy nainen miksi sinusta pidän

      on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s
      Ikävä
      33
      1028
    7. Hyödyt Suomelle???

      Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt
      Maailman menoa
      214
      898
    8. Hyvää Joulua mies!

      Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o
      Ikävä
      60
      873
    9. Hyvää talvipäivänseisausta

      Vuoden lyhyintä päivää. 🌞 Hyvää huomenta. ❄️🎄🌌✨❤️😊
      Ikävä
      171
      854
    10. Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!

      Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill
      Suomalaiset julkkikset
      3
      808
    Aihe