Delifox??

ilciö

Firman ravintoloissa vaihtuu työntekijät lähes samassa tahdissa kuin asiakkaat;)Mitä hittoa siellä oikein tapahtuu??

21

4165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menee todella huonosti

      Jotain kummaa tapahtui viime kesän aikana.

      Delifoxin parhaat paikat kalaravintolat ja varsinkin vanha Ankkuri menettivät parhaat osaajansa. Miksi, kuulemma siksi, että ketjun kaavailemat muutokset eivät kelvanneet, kuka haluaa pyörittää ravintolaa jossa on suppeat listat, vähän työvoimaa ja kalliit annokset joiden tekemiseen saa käyttää entistä vähemmän rahaa, ei kukaan.

      Akkurikin alkoi näyttää aivan kunnon olut ja viskiravintolalta, ja henkilökuntakin oli innostunut asiasta, valitettavati se henkilökunta on siirtynyt muualle ja samalla meni aika rutkasti tämän alan tietotaitoa koko Delifoxilta muualle. Taitavat myös suositut tastingit olla historiaa.

      Veikkaan, että ketjun parhaat palan näivettyvät keskikajakuppiloiksi joissa ei kukaan viitsi käydä lounaalla, kun parempaa saa halvemmalla muualta. Blackdoor ja kumppanit keskittyvät teinihelvettien ylläpitoon, joissa juomien laatu on sivuseikka, meteli on tärkeintä.

      Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan.

      Ankkurin kotisivuilla on viimeisin juttu 2.8 kerrottu asia, tämän jälkeen on tapahtunut todella paljon, mutta ilmeisesti siitä ei tarvitse kertoa muille ?

      Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun.

      • meneekö

        Delifoxilla huonosti, mutta työntekijät eivät näytä tykkäävän nykyisestä johdosta, ei tästä muuta johtopäätöstä voi vetää.

        Mitä tämä merkitsee tulevaisuuden kannalta - sitä, että Delifoxilla voi jatkossa mennä huonommin, jos osaava henkilökunta lähtee kälppimään.

        Tämän kokoisen yrityksen tulisi ymmärtää, että sen suurin voimavara on motivoituneet, ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät jotka saavat asiakkaat viihtymään ravintolassa. Kilpailu asiakkaista sekä hyvistä työntekijöistä on kovaa. Toivottavasti ymmmärtävät, ennen kuin on myöhäistä, tämän kokoisia ketjuja kaivataan isojen ketjujen kilpailijoiksi. Eivät kaikki voi olla Seduja...eihän ?


      • wiskis(i)eppo

        ..alkoikin erehdyttävästi muistuttamaan hyvää olut&viski ravintolaa:)Niin hyvää että minäkin kävin siellä vaikka asun aivan toisella puolen kaupunkia.
        Noh,Vesku on nyt Ukko-Munkissa,sinne on lyhyt matka..
        "Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun." Make on asialleen vihkiytynyt mies.Taitaa olla stadin ainoat tasting tilaisuudet tulevaisuudessa Puotilassa?


      • tastingit
        wiskis(i)eppo kirjoitti:

        ..alkoikin erehdyttävästi muistuttamaan hyvää olut&viski ravintolaa:)Niin hyvää että minäkin kävin siellä vaikka asun aivan toisella puolen kaupunkia.
        Noh,Vesku on nyt Ukko-Munkissa,sinne on lyhyt matka..
        "Onneksi Pikkulintu ei kuulu ko ketjuun." Make on asialleen vihkiytynyt mies.Taitaa olla stadin ainoat tasting tilaisuudet tulevaisuudessa Puotilassa?

        voi hyvin pitää Pikkulinnun uudessa asialle vihkiytyneessä tilassa ja hyvässä seurassa.
        Stadin ja varmaan koko maan paras palvelu ja valikoima. Saa nähdä miten Ukko-munkin kanssa lähtee hommat sujumaan, suunta on ainakin ylöspäin. Toivotaan parasta, ehkä muutaman kuukauden kuluessa jo kuuluu jotakin.


      • Cisse

        Ankkurin sivut ovat päivitetty ?
        Vaikuttaa jonkun intialaisen ( tämä ei ole loukkaus)kirjoittamalta. Sama asia toistetaan useaan kertaan, tai se on tarkoitettu dorkille....


      • Impiö73

        "Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan." Edellä olevaan kommentiin haluaisin sen verran lisätä että ainakin itse henkilökohtaisesti olen löytänyt sekä Black Doorista sekä Punavuoren Ahvenesta aivan mahtavia viskejä ja huhun mukaan marras - joulukuun paikkeilla molempiin on tulossa usean pullon lisäys ranskalaisesta yrityksestä. Kiitos siis molemmille Doorin ja Ahvenen päälliköille että rööperissä saa jatkossakin maistella erinomaisia viskejä.


      • tietäisi niistä jotain
        Impiö73 kirjoitti:

        "Hyvin valitettavaa Helsingin olut ja viskiravintoloiden osalta - suunta oli hyvä, en tiedä kuka hommia Delifoxissa hommia johtaa, mutta ei hän ainakaan ravintolan pyörittämistä ymmärrä tuon taivallistakaan." Edellä olevaan kommentiin haluaisin sen verran lisätä että ainakin itse henkilökohtaisesti olen löytänyt sekä Black Doorista sekä Punavuoren Ahvenesta aivan mahtavia viskejä ja huhun mukaan marras - joulukuun paikkeilla molempiin on tulossa usean pullon lisäys ranskalaisesta yrityksestä. Kiitos siis molemmille Doorin ja Ahvenen päälliköille että rööperissä saa jatkossakin maistella erinomaisia viskejä.

        Molemmissa on vahvasti, lähes yksipuolisesti Islay alueen pullotteita ja välillä henkilökunta on aika pihalla hyllyn tuotteista.Toisaalta parempi sekin kuin,että hyllyssä olisi pelkkaa kossua.
        Erästä perinteistä paikkaa suosittelen ennen klo 18.00 mikäli haluaa nauttia hyvän viskin tai oluen.
        Tämän jälkeen meno (= musiikki) saattaa olla häiritsevää.
        Slainte.


      • sieppo
        tietäisi niistä jotain kirjoitti:

        Molemmissa on vahvasti, lähes yksipuolisesti Islay alueen pullotteita ja välillä henkilökunta on aika pihalla hyllyn tuotteista.Toisaalta parempi sekin kuin,että hyllyssä olisi pelkkaa kossua.
        Erästä perinteistä paikkaa suosittelen ennen klo 18.00 mikäli haluaa nauttia hyvän viskin tai oluen.
        Tämän jälkeen meno (= musiikki) saattaa olla häiritsevää.
        Slainte.

        Suosittelujen perään on tullut molemmissa pariin kertaan käytyä ja vaikka valikoimissa kunnianhimoa onkin jää henkilökunnan viskiosaaminen nollan tasolle. Siis tuotteista ei osata kertoa mitään. Vanhassa ankkurissa ravintolapäällikkö ja joku muukin tuntui tietävän mitä olivat myymässä mutta tastingit veti sielläkin joku ulkopuolinen tyyppi.


      • Ankkurissa
        sieppo kirjoitti:

        Suosittelujen perään on tullut molemmissa pariin kertaan käytyä ja vaikka valikoimissa kunnianhimoa onkin jää henkilökunnan viskiosaaminen nollan tasolle. Siis tuotteista ei osata kertoa mitään. Vanhassa ankkurissa ravintolapäällikkö ja joku muukin tuntui tietävän mitä olivat myymässä mutta tastingit veti sielläkin joku ulkopuolinen tyyppi.

        veti tastingit sekä SMWS:n jäsen I.R ja ravintolapäällikkö. Olen istunut molempien tasting tilasuuksissa - ja nauttinut hyvästä seurasta, hyvästä juomasta ja vielä paremmasta esityksestä. Toki I.R:n tietotaito taso on omaa luokkaansa, mutta ei ravintolapäällikkökään aivan untuvikko ollut näissä asiossa, hänet voi nykyään bongata mm Pikkulinnussa ja Ukko-Munkissa.

        Toki jos verrataan muihin Delifoxin paikkoihin - olihan Ankkurin tietotaito ja valikoima aivan omaa luokkaansa näissä asioissa. Tässä olisi ollut koko ketjulle hyvä sauma - sparrata henkilökuntaansa niin olut kuin viskiasiantuntemuksessa - joka ei ole aivan niin kovin korkealla tasolla kuin toivoisi.


    • naamat vaihtuvat

      aika tiheään tahtiin monissa ravintoloissa, ei pelkästään Delifoxin paikoissa. Eivätkö työntekijät viihdy töissään vai eikö työnantaja tykkää heistä ?

      Työvoimapula näkyy ainakin pääkaupunkiseudulla hyvin selvänä (mikäli on selvänä), eli hyvillä työntekijöillä on ottajia. Jos tämä meno jatkuu, voi olla, että jatkossa ei työntekijöitä saa kuin kovalla rahalla töihin - ja se tietysti maksaa...

      • Cisse

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.


      • olet,
        Cisse kirjoitti:

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.

        asian ytimessä sanoisin.

        Isot johtajat vain johtavat, ei heitä muu kiinnosta. Jos menee päin per..ä ainahan voi mennä jotamaan johonkin toiseen firmaan, kyllä kaveria aina sen verran autetaan.

        Eikä kaikki ole syntyneet johtajiksi, vaikka niin luulevakin. Osuusliike on aivan oma maailmansa, sitä ei sivulliset ymmärrä.


      • höh
        olet, kirjoitti:

        asian ytimessä sanoisin.

        Isot johtajat vain johtavat, ei heitä muu kiinnosta. Jos menee päin per..ä ainahan voi mennä jotamaan johonkin toiseen firmaan, kyllä kaveria aina sen verran autetaan.

        Eikä kaikki ole syntyneet johtajiksi, vaikka niin luulevakin. Osuusliike on aivan oma maailmansa, sitä ei sivulliset ymmärrä.

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa


      • meno nyt
        höh kirjoitti:

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa

        sitten näyttää sisältäpäin ? Ulkoa kun katselee, ei näytä aivan siltä kuin pitäisi. Tai voihan yrityksen suunta olla tarkoituksella toinen, ei edes haluta erottua massasta, ei edes positiivisesti ?


      • Cisse
        höh kirjoitti:

        mielenkiintoisinta on seurata sisältäpäin tätä tapahtumaa

        Viikonloppuna baarissa käydessäni kuulin, että nyt on saanut lähteä todella iso pomo Samu Vilkman sekä muutakin väkeä ? Totta vai tarua ?


      • tieto kulkee ja hommat toim...
        Cisse kirjoitti:

        Viikonloppuna baarissa käydessäni kuulin, että nyt on saanut lähteä todella iso pomo Samu Vilkman sekä muutakin väkeä ? Totta vai tarua ?

        Ilmeisesti joku lukee näitäkin viestejä, koska Ankkurin sivujen tiedot ovat päivittyneet viikonlopun aikana...
        Tällä hetkellä tivolioa johtaa vt.ravintolapäällikkö: Jukka Karlsson
        Hyvä näin.


      • on muuttunut
        tieto kulkee ja hommat toim... kirjoitti:

        Ilmeisesti joku lukee näitäkin viestejä, koska Ankkurin sivujen tiedot ovat päivittyneet viikonlopun aikana...
        Tällä hetkellä tivolioa johtaa vt.ravintolapäällikkö: Jukka Karlsson
        Hyvä näin.

        Huomasin sivuilla myös ruokalistan vaihtuneen.
        Aika suppeaksi menee ja hinnat ovat nousseet.
        Itse pidin olutjäätelöstä joka on vaihtunut pirkkajäätelöön.Jos näitä joku lukee niin palauttakaa olutjäätelö ja hinnat järkeviksi.
        Päivän pasta 13,40 ?? Tuntuu aavistuksen kovalta.


      • mutta nyt
        on muuttunut kirjoitti:

        Huomasin sivuilla myös ruokalistan vaihtuneen.
        Aika suppeaksi menee ja hinnat ovat nousseet.
        Itse pidin olutjäätelöstä joka on vaihtunut pirkkajäätelöön.Jos näitä joku lukee niin palauttakaa olutjäätelö ja hinnat järkeviksi.
        Päivän pasta 13,40 ?? Tuntuu aavistuksen kovalta.

        huomasin ja tulee joku muukin huomaamaan. Ei näillä hinnoilla kauan tarvitse lounasta keitellä. Aivan tautinen hinta sanoisin.
        Huh-huh


      • Nowayagain
        mutta nyt kirjoitti:

        huomasin ja tulee joku muukin huomaamaan. Ei näillä hinnoilla kauan tarvitse lounasta keitellä. Aivan tautinen hinta sanoisin.
        Huh-huh

        en tiiä mitä tapahtunu, en jää kattelemaankaan enää.


      • Entinen Hokkilainen
        Cisse kirjoitti:

        Eikös tämä kulminoidu siihen uuteen isoon päälikköön joka on ollut elannossa ?
        Ei silloin tarvitse mitään ihmetellä, osuusliike ajattelu kunniaan...
        On helppo johtaa kun kaikilla on saludoa ja häälimppua myynnissä.

        Taivaaseen asti. Entinen Hokki on mennyt suoraan päin helvettiä sen jälkeen kun punaperkelekommunistit päästettiin yhtiöön.
        Ja ne elannon kasvatit näköjään tuhoavat kaikki paikat ja yhtiöt mihin siirtyvät.
        No siinähän ovat.


      • rogermoore007

        kaatuu sit seuraavaksi jos se siitä miehestä on kiinni.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2266
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      170
      1873
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      170
      1687
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      32
      1339
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe