Eli jos haluun poistaa jonkun yhteyshenkilön, näkeekö tää ko. hlö et on poistettu? Ja ku mese sanoo että vaikka poistettais, henkilö pystyy silti lähettämää viestjä, ja kysyy että torjutaanko myös? Eli jos pelkästään poistan, näkeekö mun online-tilan? Jos myös torjun, häviänkö mä kokonaan myös hänen listoilla vai näkyykö offlinena? Vai miten?
Henklön
poistaminen?
1281
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Yhteystietosi voi näkeä online-tilasi, jos pelkästään poistat hänet. Hän taas sitten näkee että olet poistanut hänet, jos hän keksii katsoa sieltä asetuksista sinun osoitettasi... Sillä kun olet poistanut hänet niin hänelle tulee sinne asetuksiin mahdollisuus poistaa osoitteesi kokonaan, jos hän väliaikaisesti poistaa sinut omalta listaltaan...
Paska systeemi tuo yhteystietojen poistaminen omasta mielestä, kun ei voi vain samantien kokonaan poistaa... :S