Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

fujitsu siemens amilo LA1703-18B??

-emmi-

fujitsu siemens amilo LA1703-18B koneessa on: 2gt keskusmuisti
160 gt kiintolevy
vista
hinta 599e

hyvä/huono? plussat/miinukset? kone tulisi koti käyttöön esim, msn, netissä surffailu, peliausta

Fujitsu Siemens Computers AMILO La 1703-18B tarjoaa roimasti ominaisuuksia todella edullisesti. AMD Sempron64 3600 -prosessori, tässä hintaluokassa harvinainen 2 Gt:n keskusmuisti ja 160 Gt:n kiintolevy tarjoavat hyvät lähtökohdat koti- tai opiskelukäyttöön. Käyttöjärjestelmänä on uusi Windows Vista Basic. Sisäänrakennetun WLAN-sovittimen ja Norman Virus Control -virustorjunnan ansiosta verkkoseikkailut sujuvat langattomasti ja turvallisesti.

25

15281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juk

      on tuon sarjan LA1703-xx läppäristä,prosessorista voin sen sanoa että se on ihan polvillaan vistalla,tyyliin ei voi tehdä kahta asiaa kerrallaan.kaveri osti tuon LA1703 mallin muuten sama mutta 1gt muistia ja puolet pienempi kiintolevy,eli loppu merkintä eri,siinä oli tosi kevyillä ohjelmilla prossun käyttöaste 50-70% ja muisti samaa luokkaa,sit kun jotain pikkasen isompaa teki niin maximissa oli molemmat,sitten wlan ei toimi kunnolla singaali heikko tai välttävä joskus hyväkin vaikka modeemi parin metrin päässä,syykin selvisi kun prossun suoritus 100% niin sekoo wlan,uudestaan käynnistys korjas hetkeks asian,jouduttiin xp asentamaan että toimi edes kohtuudella,siis en suosittele,melko kallis verkkopaino.

    • luo kohtuuttomia odotuksia näihin halpiksiin, joita ihmiset sitten kuvittelee hyviksikin tietokoneiksi. Todellisuudessa kyseessä on minimilaite joka jaksaa juuri ja juuri toimia ja soveltuu auttavasti esim. sähköpostin lukemiseen.

      • Minzki2007

        FS AMILO LA1703-18B.....minä ostin juuri tällaisen kannettavan ja ei mitää vikaa...dell tai hp ei pärjää tälle koneelle mitään!Minulla on 2gt:n muisti eikä pätki yhtään....te vaan ette tiedä kun ette ole kokeilleet sitä!!!


      • amilo---
        Minzki2007 kirjoitti:

        FS AMILO LA1703-18B.....minä ostin juuri tällaisen kannettavan ja ei mitää vikaa...dell tai hp ei pärjää tälle koneelle mitään!Minulla on 2gt:n muisti eikä pätki yhtään....te vaan ette tiedä kun ette ole kokeilleet sitä!!!

        onko kyseinen amilosi toiminut vielä hyvin?oletko pelaillut mitään pelejä,eli pyöriikö pelit ollenkaan?pyörittääkö montaa ohjelmaa samaan aikaan?


    • jorma k

      joo, älä osta. pistä pikkusen lisää rahaa ja osta kunnollinen. fujitsu-siemens on kuuluisa paskan määrästä ja huonosta huollosta. muista että halpaa ostaa, niin halvan saa. ja fujitsun kun ostaa, niin fujitsun saa. mun vinkki on että jos et konetta liikuta niin osta Dellin tai HP:n pöytäkone

      • Hyvin on toiminut

        Itellä on tollanen, ei mitään ongelmia oikeestaan ollu paitsi että wlan katkeaa välillä ittekseen ja muutamilla ekoilla kerroilla kone tilttaili. nyt ei ole ongelmia ollut(paitsi wlan). Gta san andreaskin pyörii aika hyvin, ei pätki, ehkä ihan pikkusen.


    • anna hultin

      Katso hei kauanko sen Normanin virustorjunta on voimassa. Jos se on 3 kk, niin anna olla. Pikkurahalla sinua yritetään sitoa iäksi samaan (ei huonoon, mutta..) ohjelmaan. Ole valveilla ja selvitä mitä työnantajasi voisi tarjota.

      • henkilö joka osti kyseisen

        ostin tossa pari päivää sitten tollatteen tietokoneen ja hyvin toimii wlaniki on hyvä vaikka se joku sanokin jotain muuta. kannatta ostaa ,mutta älä osta 1gigasta versioo sillä se tilettää ,sillä se ei pysty hallittee kaikkia tietoja ja ,ku vista vie siitä melkein koko muistin ,ni eihän se voikkaan toimia normaalisti.


      • asdf

        Mulle tuotiin juuri tarkistukseen läppäri, joka kuulemma "hidasteli". Normanin 5 automaattisesti käynnistyvää prosessia vie sellaiset 150mb muistia. Se ei mielestäni ole kyllä kannettavalle mitään peruskauraa, kun akkutehot ovat muutenkin kireällä. Verrokkina perus-XP vaatii muistia 250mb käyttöjärjestelmälle, ja vistankin saa pyörimään alle 500:ssä.

        Ostoa harkitsevan kannattaa vaihtaa virustorjunta kevyemmin pyörivään samantien, eli se ei ole mikään myyntivaltti.


      • amilo--
        henkilö joka osti kyseisen kirjoitti:

        ostin tossa pari päivää sitten tollatteen tietokoneen ja hyvin toimii wlaniki on hyvä vaikka se joku sanokin jotain muuta. kannatta ostaa ,mutta älä osta 1gigasta versioo sillä se tilettää ,sillä se ei pysty hallittee kaikkia tietoja ja ,ku vista vie siitä melkein koko muistin ,ni eihän se voikkaan toimia normaalisti.

        onko tuo akunkesto hyvä tuossa kyseisessä amilossa?käynnistyykä konee nopeeta?pyörittääkö montaa ohjelmaa samaan aikaan hyvin?


    • -eeei---

      Meillä on fujitsu Siemens, mutta TODELLA hidas!! En ostais Fujitsu siemens merkkistä tietokonetta ikinä. Amilot ei mitään parhaita ja jossain vaiheessa niitä vikoja ilmenee...

    • halbaa surffausta

      Minusta tämä kone oli hyvinkin hintansa väärti.

    • kiolkiolk

      Heippa! ostin juuri kympillä kyseisen laitteen kirpparilta ja kysysin että voiko muistia lisätä 4gigaan?

      • r-o-m-u

      • päivitysvihje

        Jos koneessa on yksiytiminen Sempron ja jos sen voi päivittää tuplaytimelliseen Turioniin niin päivitys kannattaa toki tehdä. Tuonaikuisia Turioneja saa melkein ilmaiseksi nykyään.

        Näin koneesta voi tulla jopa jossain määrin käyttökelpoinen.


      • helleaalto-iskee

    • la1703

      Huomasin tän keskustelun ja muistin että laatikon pohjalla on la1703 ja amd 64 x2 prosessori. Päätin huvin vuoksi kokeilla miten käy kun vaihtaa. Samalla tuli tietysti puhallettua pölyt ja vaihdettua tahnat jotka oli liimaantunut niin tehokkaasti että en meinannut uskaltaa repäistä irti ettei mitään hajoisi. Fujitsulle täytyy antaa pisteet siitä että tämä kaikki onnistuu vain 4 ruuvia irrottamalla! Nyt win7 asentumassa kerron myöhemmin miten toimii. Muistin lisäsin aikaisemmin kahteen kokeilen toimiiko 4.

      • la1703

        Testailin konetta ja onhan se aika paljon ripeämpi. Tosin jo pelkkä vistan vaihto seiskaankin varmaan vaikuttaa paljon. Toimii ainakin nyt päivityksen jälkeen 4gt muistiakin. Vähän käy kuumempana mutta ei mielestäni kuitenkaan mitenkään pahasti. Kuvanlaatuhan siinä on surkea. Ongelmana on että äänet ja wifi ei toimi. Johtuu varmasti ajureista en tiedeä löytyykö niitä seiskalle. Piti laitaa chromium mutta asennus ei onnistunut tälle koneelle linuxit ei tykkää asentua. Kone on muuten la1703-21b.


    • mikä-veltostuttaa

      Mikähän muuten noissa AMD 64 x2 koneissa aiheuttaa sen että tuntuvat toimivan ikäänkuin veltosti ja viiveellä verrattuna Passmarkin mukaan yhtä tehokkaisiin Core 2 koneisiin verrattuna?

      • viritettyansa

        Ovat samoilla linjoilla testeissä VW:n kanssa. Ensimmäinen puolituntia menee luvatusti, sen jälkee alkaa lämpö nouseen ja tehot putoaa samaa tahtia.
        Tämä on todettu!


    • roskaa1231

      Prossu on niin huono et ei ees videot pyöri. Netinselaus lagaa, mut voi käydä verkkopankis.

      Arvo 0e sille joka haluaa kahtoo videoita, eikä myy eteenpäin.

      Arvo 0e perusjätkälle.

      • liioittelua

        kyllä AMD 64 x2 riittää ihan sulavasti videoiden katseluun ja nettiselaukseen. Jos sinulla on tuollaisia ongelmia niin vika on jossain muualla.


    • Hep_jep_hep

      Hei camoon, tää ketju on yli kymmen vuotta vanha, joten ei liene yllätys että tuo ei ole enään nykymittapuulla mikään tykki. Miksi enään vastailla tämmöiseen?

      • jepjephep

        Hei camoon, 17.10.2017 joku oli ostanut kirpputorilta kyseisen kannettavan ja avannut sen takia ketjun ymmärrettävästi uudelleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1390
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1287
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1256
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1217
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe