Ruka vai Levi

kumpi?

Kumpi parempi helmikuussa? Viikolla 7 ois tarkotus mennä. Entä hintataso? Eroaako?

Onko Rukalla hyviä bilepaikkoja?

14

2210

  Vastaukset

  • sillä niin Rukalla kuin Levilläkin voi helmikuussa paukkua pakkaset siinä -30 nurkilla.. Bilepaikoista en nyt osaa sanoa, sillä minun hiihtolomiin ei oikein biletys kuulu. Sitä kun päivä jytyää ulkona ja mökillä sit käy saunassa ja syö hyvin, ei oikein jaksa ajatuskaan bilettämisestä innostaa. Kun on oma hyvä porukka niin siinä on biletystä tarpeeksi. Molemmissa paikoissa kyllä ravintoloita löytyy, kai se Hullu-Poro areena Levillä on se ykkönen ja Ski Bistrossa ollut kuulemma ihan kiva meinikin Rukalla, mutta kokemusta ei itsellä kyllä ole.

  • EI TODELLAKAAN KANNATA MENNÄ RUKALLE PULKKAMÄKIIN!

   • ooppa hiljaa ruka on parempi


  • paremmat rinteet ja parempi afterski

  • Ruka voittaa Levin 100-0. Rukalla on kausi jo avattu ... siis meille tavallisille laskettelijoille. On halua ja taitoa laittaa rinteet kuntoon. Levillä ei, vaikka tarjolla oli maailman cup ja miljoonia euroja. Kerrasssaan surkea esitys. Hävettää olla Suomalainen ... että meilläkö talviurheilua ... Olisivat Kittiläläiset antaneet Kuusamolaisten hoitaa rinteet kuntoon. Voi tätä häpeää!!! Uskottavuus meni ainakin 20 vuodeksi.

   • MAAILMA ON OIKEIN MENOSSA??? VOISIKO OLLA SYYNÄ KENTIES SE ETTÄ RUKALLA NE VUOSSELIN RINTEET ON NIIN PERSIISTÄ LOIVEMMAT VIELÄ KUIN HIMOKSELLA HAHAHA SÄÄLITTÄVÄÄ JA ENNENKAIKKEA NAURETTAVAA AJATELLA RUKALLA JTN OLYMPIAKISOJA HAHAHA LEVILLÄ SENTÄÄN JUST JA JUST RIITTÄÄ OLYMPIAKELPOISUUS JA RINTEEN PITUUS / JYRKKYYS.
    TÄNÄ VUONNA KÄVI NÄIN JA KYLLÄ LEVI PARHAANSA TEKI MITÄ PYSTYI!!! HAISTAKAA PASKA KOKO RUKAN KANSA ETTE OSAA MUUTAKUIN HERUTTAA!!


   • OLI ONNI ETTÄ RUKA EI KOSKAAN PÄÄSSYT JÄRJESTÄMÄÄN MITÄÄN TÄMMÖISIÄ MAAN LAAJUISIA KISOJA!!! OLISIVAT VAIN PILANNEET SUOMEN JA KAIKKIEN MAINEEN SURKEILLA VUOSSELIN NYPPYLÖILLÄ AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH HAHHA AHAHAH AHHHH AHA HA H AH HA HA HA AH AH AHHHAHA HA HA HAHA AHAHA


  • ( HULLU OLET JOS RUKALLE EKSYT ). SINNE SLUMMIKYLLÄÄN EI KYLLÄ IKINÄ KANNATA POIKETA JA PALVELUKIN ON SEN TASOISTA ETTÄ HUHHUH!!! PALJON MIELUMMIN AJAMME RUKAN OHI , AINUT RUKALLA ON PARASTA SE OHIMENEVÄ TIE TULEE AINA MIELEEN JONKIN SORTIN PAPERITEHDAS KUN OLEMME MATKALLA ( OIKEAAN AITOON LAPPIIN KUNNON HIIHTOKESKUKSILLE)
   RUKALLA ON SURKEAT BILE MESTAT JOS BILETYSTÄ KAIPAAT MENE TAHKOLLE TAI SIT YLLÄS / LEVI.

  • RUKA ON PARAS EHDOTTOMASTI, LEVILLÄ EI MITÄÄN NÄKEMISEN ARVOISTA. ENINTÄÄN SE LEHTIPIHVI JA RISTIKKOPERUNAT

  • Tuo Caps Lock ei edesauta teidän kommentin uskottovuutta... mutta Ruka että Levi ovat kumpikin mahtavia! Levi on isompi ja (laskettelu kylä) sisältää monipuolisempia anteja! Suosittelen Leviä!

  • Tahko on parempi. Hintataso on kohdallaan, ja sijaintikin lähempänä sinua. viikko 7 tahkolla on mukavaa aikaa, koska se on juuri ennen ruuhkaisia hiihtolomia. Tervetuloa!

   Toivottaa, Tahkon väki.

  • Ehdottomasti Ruka! Siellä on rinnekeskuksen lisäksi muutakin elämää :)

  • Tarkoitatteko Kokkolan roskarukaa??? En ole kuullutkaan mistään Levistä tai Rukasta. Roskarukalla voi paistaa kyrsää, laskea pienissä ja paskoissa rinteissä, eikä ole hissejä.

  • Himos on paras, lähellä ja taattua menoa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   243
   9125
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   301
   4842
  3. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   116
   2234
  4. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   132
   1745
  5. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   20
   1193