Ruka vai Levi

kumpi?

Kumpi parempi helmikuussa? Viikolla 7 ois tarkotus mennä. Entä hintataso? Eroaako?

Onko Rukalla hyviä bilepaikkoja?

14

2148

  Vastaukset

  • sillä niin Rukalla kuin Levilläkin voi helmikuussa paukkua pakkaset siinä -30 nurkilla.. Bilepaikoista en nyt osaa sanoa, sillä minun hiihtolomiin ei oikein biletys kuulu. Sitä kun päivä jytyää ulkona ja mökillä sit käy saunassa ja syö hyvin, ei oikein jaksa ajatuskaan bilettämisestä innostaa. Kun on oma hyvä porukka niin siinä on biletystä tarpeeksi. Molemmissa paikoissa kyllä ravintoloita löytyy, kai se Hullu-Poro areena Levillä on se ykkönen ja Ski Bistrossa ollut kuulemma ihan kiva meinikin Rukalla, mutta kokemusta ei itsellä kyllä ole.

  • EI TODELLAKAAN KANNATA MENNÄ RUKALLE PULKKAMÄKIIN!

   • ooppa hiljaa ruka on parempi


  • paremmat rinteet ja parempi afterski

  • Ruka voittaa Levin 100-0. Rukalla on kausi jo avattu ... siis meille tavallisille laskettelijoille. On halua ja taitoa laittaa rinteet kuntoon. Levillä ei, vaikka tarjolla oli maailman cup ja miljoonia euroja. Kerrasssaan surkea esitys. Hävettää olla Suomalainen ... että meilläkö talviurheilua ... Olisivat Kittiläläiset antaneet Kuusamolaisten hoitaa rinteet kuntoon. Voi tätä häpeää!!! Uskottavuus meni ainakin 20 vuodeksi.

   • MAAILMA ON OIKEIN MENOSSA??? VOISIKO OLLA SYYNÄ KENTIES SE ETTÄ RUKALLA NE VUOSSELIN RINTEET ON NIIN PERSIISTÄ LOIVEMMAT VIELÄ KUIN HIMOKSELLA HAHAHA SÄÄLITTÄVÄÄ JA ENNENKAIKKEA NAURETTAVAA AJATELLA RUKALLA JTN OLYMPIAKISOJA HAHAHA LEVILLÄ SENTÄÄN JUST JA JUST RIITTÄÄ OLYMPIAKELPOISUUS JA RINTEEN PITUUS / JYRKKYYS.
    TÄNÄ VUONNA KÄVI NÄIN JA KYLLÄ LEVI PARHAANSA TEKI MITÄ PYSTYI!!! HAISTAKAA PASKA KOKO RUKAN KANSA ETTE OSAA MUUTAKUIN HERUTTAA!!


   • OLI ONNI ETTÄ RUKA EI KOSKAAN PÄÄSSYT JÄRJESTÄMÄÄN MITÄÄN TÄMMÖISIÄ MAAN LAAJUISIA KISOJA!!! OLISIVAT VAIN PILANNEET SUOMEN JA KAIKKIEN MAINEEN SURKEILLA VUOSSELIN NYPPYLÖILLÄ AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH HAHHA AHAHAH AHHHH AHA HA H AH HA HA HA AH AH AHHHAHA HA HA HAHA AHAHA


  • ( HULLU OLET JOS RUKALLE EKSYT ). SINNE SLUMMIKYLLÄÄN EI KYLLÄ IKINÄ KANNATA POIKETA JA PALVELUKIN ON SEN TASOISTA ETTÄ HUHHUH!!! PALJON MIELUMMIN AJAMME RUKAN OHI , AINUT RUKALLA ON PARASTA SE OHIMENEVÄ TIE TULEE AINA MIELEEN JONKIN SORTIN PAPERITEHDAS KUN OLEMME MATKALLA ( OIKEAAN AITOON LAPPIIN KUNNON HIIHTOKESKUKSILLE)
   RUKALLA ON SURKEAT BILE MESTAT JOS BILETYSTÄ KAIPAAT MENE TAHKOLLE TAI SIT YLLÄS / LEVI.

  • RUKA ON PARAS EHDOTTOMASTI, LEVILLÄ EI MITÄÄN NÄKEMISEN ARVOISTA. ENINTÄÄN SE LEHTIPIHVI JA RISTIKKOPERUNAT

  • Tuo Caps Lock ei edesauta teidän kommentin uskottovuutta... mutta Ruka että Levi ovat kumpikin mahtavia! Levi on isompi ja (laskettelu kylä) sisältää monipuolisempia anteja! Suosittelen Leviä!

  • Tahko on parempi. Hintataso on kohdallaan, ja sijaintikin lähempänä sinua. viikko 7 tahkolla on mukavaa aikaa, koska se on juuri ennen ruuhkaisia hiihtolomia. Tervetuloa!

   Toivottaa, Tahkon väki.

  • Ehdottomasti Ruka! Siellä on rinnekeskuksen lisäksi muutakin elämää :)

  • Tarkoitatteko Kokkolan roskarukaa??? En ole kuullutkaan mistään Levistä tai Rukasta. Roskarukalla voi paistaa kyrsää, laskea pienissä ja paskoissa rinteissä, eikä ole hissejä.

  • Himos on paras, lähellä ja taattua menoa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   182
   2031
  2. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1074
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   69
   1001
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   608
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   480