Artekin nojatuolit

pellavanauha

Onko kenelläkään kokemuksia, mistä voisi ostaa sitä pellavanauhaa, jolla voisin uusia nojatuolit? Olen tehnyt sen joskus aiemminkin ja silloin sitä sai Inkalta suoraan kohtuuhintaan. Mutta sitä ei enää ole tuotannossa. Artek itse myy sitä saa hintaan 6 euroa metri, joten tämä tuote on todellakin heidän liiketoimintaa tukevassa käytössä. Tuskin he sitä itse valmistavat vaan valmistaja on joku muu, mutta kuka?

22

10489

Vastaukset

 • Nojoo - kyseessähän os pellavaista satulavyötä, jota saa tukusta (=Orient Occident) hintaan 1,8 EUR/m.
  Onkelma on vaan se, että tukku ei myy yksityiselle. Käännyppäs jonkun verhoomon puoleen, ja pyydä niitä ostamaan.

  • En suosittelisi satulavyötä Artekin tuoleihin. Satulavyössä on sidoksena palttina ja materiaalina pellava. Artekin tuoleissa on puuvillainen toimiviivasidoksinen nauha, ja se on muutenkin aivan erinäköistä kuin satulavyö. Ja ota huomioon, että se ei välttämättä ole pellavanväristä, vaan myös mustaa vyötä on käytetty.

   Mutta otapa yhteyttä Raisiossa sijaitsevaan Muovikum Oy:öön, p. 02-2396880. He ovat erikoistuneet verhoilutarvikkeisiin ja heillä on myös postimyyntiä.


  • ei sovi kirjoitti:

   En suosittelisi satulavyötä Artekin tuoleihin. Satulavyössä on sidoksena palttina ja materiaalina pellava. Artekin tuoleissa on puuvillainen toimiviivasidoksinen nauha, ja se on muutenkin aivan erinäköistä kuin satulavyö. Ja ota huomioon, että se ei välttämättä ole pellavanväristä, vaan myös mustaa vyötä on käytetty.

   Mutta otapa yhteyttä Raisiossa sijaitsevaan Muovikum Oy:öön, p. 02-2396880. He ovat erikoistuneet verhoilutarvikkeisiin ja heillä on myös postimyyntiä.

   Artek sanoi käyttävänsä 100 % pellavanauhaa. onko se juuri sitä mistä kirjoitit? Luonnonvalkoisesta on värin puolesta nyt kysysmys. kiitos vinkistä, soittelen Raisioon.


  • Voit kysyä www.aallontuolit.net Puh 0400300628
   Terv. Jaska


 • ... www.verhoilupiste.net tai puh. 0400 300 628

  jossa ollaan erikoistuttu Artek tuoleihin ja myyvät myös mustaa sekä vaaleaa "satulavyötä", se normaali satulavyöhän ei ole sama juttu vaan on paljon "krouvimpaa" sellaista juuttimaista kangasta.

  tuolit tuli noin 100 euroa halvemmiksi, kun mitä oli Artekin tarjous korjauksesta/ SIIS todellakin 100 e per tuoli

 • Artekin tuoleihinhan ei saisi käyttää muuta kuin pellavasatulavyötä. Pellavainen on siksi kallista koska sen värjääminen on vaikeaa. Muut vyömateriaalit venyy käytössä paljon enemmän.

 • Soita Johonkin verhoiluliikkeeseen=)

 • Artek satulavyötuoleihin voit kysyä satulavyötä ja myös verhoilua Annukanverhoomosta. Annukanverhoomo myy kankaita ja Artek satulavyötä sekä verhoilee.

  Lisätiedot osoitteesta http://www.annukanverhoomo.com

  • Puuvillavyötä saa 2,8 Eur/m Muovikum Raisio. Voi tilata postitse. Jos asut lähellä Hyvinkäätä, voin vaikka minä halutessasi vaihtaa nuo satulavyöt. Juuri vaihdoin työkaverille kuuden tuolin vyöt, harrastuksena, pientä korvausta vastaan.


  • Tuiskula kirjoitti:

   Puuvillavyötä saa 2,8 Eur/m Muovikum Raisio. Voi tilata postitse. Jos asut lähellä Hyvinkäätä, voin vaikka minä halutessasi vaihtaa nuo satulavyöt. Juuri vaihdoin työkaverille kuuden tuolin vyöt, harrastuksena, pientä korvausta vastaan.

   Olisitko vielä innokas vaihtamaan neljään tuoliin satulavyöt korvausta vastaan? Laittaisitko sähköpostiosoitteesi, niin voin ottaa yhteyttä?


  • Emme myy artekin pellavavyötä ilman verhoilutyötä (2015).


 • Katso myös tämä: www.vanhajuttu.fi


  • sadulsepa võõd kirjoitti:

   http://www.renoveeri.net/?id=236 puoti Väike-Patarei 5
   muinasselts@hot.ee, info@renoveeri.net

   "Palun kas teil on
   Sadulsepa linane tooli kinnitus vööd"

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/8329683


 • Satulavyötuoleissa käytettävä nauha on pellavaa, ei puuvillaa, joka venyy käytössä.

  • Aallon tuolien alkuperäinen vyö on 100 % puuvillaa on kestävämpi kuin pellava on kokemusta ei veny.


  • Alkuperäinen puuvill kirjoitti:

   Aallon tuolien alkuperäinen vyö on 100 % puuvillaa on kestävämpi kuin pellava on kokemusta ei veny.

   Alkuperäisestä vyöstä tekee Aallon tuolia
   www.aallontuolit.net


 • Meidän vanhemmilla on tuolit kestänyt 30 v niissä on käytetty alkuperäistä vyötä puuvillaa sitä käytettiin 50 luvulta lähtien Pirjo

 • Verhoiluliike Feeniks myy aitoa pellavavyötä edullisesti! Värjäämätön vyö 4,20 €/m ja musta vyö 8,90 €/m. Täysi rulla (50 m) -10%! Kunnostamme satulavyötuolit myös puolestasi, vankalla kokemuksella! www.verhoiluliikefeeniks.net

  • Uudet hinnat ovat: värjäämätön 3,00 €/m; musta 6,50 €/m!


 • Etsin juuri itsekin tuota tuotetta. Löysin sitä hintaan 8€/m ja 50 m rulla 245€. Yhteen tuoliin menee laskujeni mukaan reilut 19 m. En muista myyjää...

 • Artekin satulavyöt valmistaa Arova/ Sveitsi

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7437
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  105
  6240
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3421
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2520
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  670