levyarvostelu

blackout is out

Arvostelu (omani):

1. Gimme more. Mielestäni lähtökohdat biisille olivat loistavat; hyvä melodia. Biisi onkin hyvä jo näin, mutta taustalla soiva syntikka on liian yksipuoleinen (jokaisella vanhallakin syntikalla olisi tuo kappale soitettu!), joten miksi kappaletta ei olisi voitu kunnolla hitsata loppuun, laittaa vahvempi back sointu sekä kertosäkeen alkaessa olisi voitu tuoda jtn lisäpotkua, niin kappale olisi ollut yhtä hyvä mitä Toxic. Arvosana: 9-

2. Piece of me. Sanat kertovat julkkiksen elämästä, missä Britney elää päivittäin, hyvät sanat joita tarvittiinkiin muuten hyvin eroottisesti latautuneeseen albuumiin. Jälleen kerran kertosäkeistön melodia on loistava, mutta edelleen kuten mielestäni muissakin Britneyn kappaleissa, potkua olisi saanut lisätä, eli hyviä taustoja. Sekä tässä kipaleessa olisi saanut tempo olla myös vähän nopeampi.
Arvosana: 8,5

3. Radar. Ylistetty kappale monissakin kommenteissa palstoilla, ja biisin kertosäkeistö onkin tarttuva. Jostain syystä Britneyn ääni tässä kappaleessa kuulostaa liian ei- taustaan sopivaan. Tähän biisiin britneyn ääntä olisi voitu muokata enempi dance- kuuloisemmaksi, sillä pop ääni sekä dance tausta eivät natsaudu hyvin yhteen.
Arvosana: 8

4. Break the ice. Levyn paras biisi. Kappale on aistikas, britneyn ääni on täydellinen, sekä siitä kuvastuu lahjakkuus, sillä melodia on laaja-alainen, mutta kuulostaa hyvältä.
Jos kertosäkeistöön olisi lisätty esimerkiksi Rihannan Umbrella kappaleen tapaista sähköä mitä sen kertosäkeessä on, kappale olisi ollut 10 plus plus ja varmasti umbrellaa suurempi hitti. Eli kertosäkeistön korostus puuttuu näinkin mahtavasta biisistä.
Arvosana: 10-

5. Heaven on earth. Levyä ensimmäistä kertaa kuunnellessa helposti vaihtaa kappaletta, koska biisi ei ole niin tarttuva. Se on ennemmin sellainen biisi josta alkaa pitämään vasta monen kuuntelukerran jälkeen eikä varmasti ole se ensimmäinen tanssibiisi mitä kuuntelee ennen baariin lähtöä. Silti erottuva raita.
Arvosana: 7,5

6. Get naked. Hyvä biisi, joka tanssittaa. Silti jäi vaivaamaan säkeistöissä, miksi välillä pitää äänen kuulua niin hiljaa. Se oli huono. Kappaleeseen olisi voinut lisätä vielä kreisimpää taustaa ja tehdä vielä friikimmän kappaleen jos olisi halunnut, koska vaikka se on hyvä, silti on tunne että jotain puuttuu.
Arvosana: 8,5

7. Freakshow. Tämä biisi on taas niitä, joita pitää muutama kerta kuunnella ennen kuin diggailee. Tätä on tosi mukava kuunnella esimerkiksi nettiä selaillessa. Toimii. Tanssibiisiksi tästä ei ole.
Arvosana: 8,5

8. Toy soldier. Hyvä biisi, jossa sanoissakin varmasti viitataan sarkastisesti kykenemättömiin miehiin. Britneyn ääni on tehty ärsyttäväksi, mutta hyvällä lailla, tästä diggailee. Taustabiitti on hyvä ja tähän ihastuu nopeasti.
Arvosana: 9

9. Hot as ice. Muista biiseistä erottuva, hauska kipale, joka saa hyvälle tuulelle ja sopii esimerkiksi siivousmusiikiksi. Sanat ovat jälleen mukavan sarkastiset ja ääni on hyvä.
Arvosana: 9-

10. Ooh ooh baby. Kappale alkaa romanttisin tunnelmin, mutta taustalla on vain rytmi, eikä kunnon melodiaa. Britneyn ääni on aika tylsä sekä melodia. Myöskään säkeen vaihtumista kerosäkeistöksi tuskin huomaa, ja kappaleesta tulee olo että se olisi hutaisemalla tehty. Myös sanat ovat aika yksinkertaiset, ja tämä kappale sopii ennemmin polkkalavoille kuin tanssilattialle.
Arvosana: 7

11. Perfect lover. Mielenkiintoinen läsnäoleva biisi, eroottisiin tunnelmiin. Kerosäe on mielestäni hyvin rakennettu, eikä todellakaan tekemällä tehty. Biisi ei kuitenkaan ole hittiaineista, sillä tämä biisi ei sytytä jokaista.
Arvosana: 8,5

12. Why should i be sad. Hyvä biisi. Sanat ovat loistavat ja kertosäe tarttuva. Tästä ei kuitenkaan tule koskaa samanlaista balladia kuin everytime, joka puuttuu siis levyltä.
Arvosana: 9

4

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisää tälläisiä

      Kiitos todella hyvästä arvostelusta! Se oli asiallinen eikä mikään "annan kaikille kappaleille 10 koska rakastan Britneytä!!!

    • i like

      hyvä arvostelu, perusteltu hyvin ja realistisesti! :)

    • ...
      • LehmäBritney

        tällaisesta roskasta. Nelonen kaikille biiseille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe