Kirouksen

purku?

Onko kellään neuvoja, kuinka päästä eroon kirouksesta? En halua mennä yksityiskohtiin, mutta olen nähnyt läheisteni kuolevan omituisesti ja jos kertoisin, mitä kaikkea omassa elämässä on tapahtunut, niin sitä ei ottaisi tosissaan kukaan fantasiakirjojen kustantaja. Pahinta on, että hetkellinenkin huono ajatus tuntuu toteutuvan aivan täydellisesti, mutta hyvät ei johda mihinkään. Jeesuksesta tai lääkityksestä ei kenenkään kannata puhua mitään. Tiedän, että jos joka päivä tapahtuu jotain, jonka mahdollisuus on alle 1/miljardiin ja aina pahaa, niin sitten on jotain vialla.

9

2837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alisa Noita

      että joskus negatiiviset ajatukset luovat tulevaisuutta, niinkuin ajatukset yleensä. On mielenhallinnallisesti tilnateessasi vaikeaa, mutta kannattavaa yrittää keskittyä asioihin joiden haluat toteutuvan.

      Vaikka ahdinkosi syy olisikin kirous, mikään kirous ei ole voimakkaampi kuin uuttera VALOISA ajattelu.

      • Noita-Nainen.

        Jep. Samaa mielta. Itsekin olen monasti saanut "sen mita pelkaan". MUTTA - homma toimii toisinkin pain kun sen PISTAA TOIMIMAAN - tahdonvoimalla ja aidolla Valon energialla!


    • Rev

      Nyt sinun täytyy ensin selvittää, täsmälleen minkälainen kirous on kyseessä. Sen hävittäminenhän on täysin sidoksissa siihen miten sinut on kirottu. Kirouksiin ei ole mitään pakettiratkaisua yhtään sen enempää kuin erilaisiin tauteihinkaan. Kaikkien parantaminen tarkoittaa eri asiaa.

    • Minulle tarkalleen

      Eli milloin suunnilleen alkoi ja missä.Keihin ja mihin se kohdistuu, missä pysyy poissa.?

    • Romen

      Hmm..eipä paljon vastauksia herunut, enkä itsekään ole mikää loitsuautomaatti, mutta kun vaikutat olevan pahasti sen tarpeessa, niin..

      Tämä vaatii jo aika paljon, kun et kerran tiedä, kuka kirouksen niin laittanut, mutta tässä sinulle purku.


      Tarvitset pitkiä valkoisia kynttilöitä 9kpl, hopeisia kynttilänjalkoja 3kpl, hiuksiasi,
      kynän johon on kaiverrettu /piirretty nimesi joka puolelle ja paperia ja sormuksen (kultainen, hopeinen tai tinaa)

      Sinun pitää polttaa kolmea kynttilää, kolme tuntia,(aina uudet kynttilät, hävität vanhat ehdottomasti heti.) ikkunalla kolmena päivänä uudenkuun aikaan, täydenkuun aikaan ja vanhan kuun aikaan.


      Joka kerralla toista tämä rituaali:

      Kirjoita ylös merkatulla kynällä, takaperoisessa järjestyksessä, kaikki kiroukset (alkaen siis uusimmasta, päättyen vanhimpaan).

      Asetele vierekkäin kynttilät (pohjoisesta etelään) Sytytä kynttilät alkaen etelästä,lue kiroukset samalla ääneen -uusimmasta vanhimpaan ja loitsu (jos haluat, jonka voit tehdä itse)
      sen jälkeen polta kiroukset, etelän puoleisessa kynttilässä.

      (kannattaa muuten olla vesikulho vieressä varmuuden vuoksi...)

      Kolmen tunnin jälkeen ota kolme hiustasi, sido ensimmäinen sormuksen ympärille, pidä kiinni sormuksesta ja polta hius etelänkynttilässä, jonka jälkeen tiputat sormuksen kynttilän ympärille , puhallat sen sammuksiin ja sanot "ei menneessä!".

      Toista sama täysikuun aikaan, mutta aloita nyt aina keskimmäisestä kynttilästä ja sano lopuksi "ei tässä hetkessä!".
      Vanhan kuun aikaan sama, mutta aina pohjoisenkynttilässä ja sanot lopuksi "ei tulevassa!"

      Tämän jälkeen olet luultavimmin vapaa kirouksesta, mutta tarvitset vielä suojelustaian estämään kirouksia ja onnettomuuksia.
      Alkuun kannattaisi varmaankin tehdä jonkin
      lainen vaikka itsetehty) amuletti ja pentagrammi vaikka taskuun (muista sakara ylöspäin)tai johonkin lähelle jos et kaulaan tahdo ripustaa..

      suojelusloitsuja löytynee sieltä sun täältä etsivä löytää..

    • Poppakonsteja?

      Hei, jossei itse osaa purkaa kirouksia, kannattaa käydä jollain, joka osaa. Esim. ne jotka osaavat tehdä energiahoitoja, saattavat osata myös kirouksen purun. Siihen ei mitään poppakonsteja tartte/vaadi. Kannattaa kyllä purkaa, jos on sitä mieltä, että niitä saattaisi löytyä. Niitä voi olla vaikka kuinka monta edellisten elämien jäljiltä ja vaikutuksia voi vaan arvailla...

      Jostain sattui silmääni, että peilillä heijastaa takaisin kirouksen laittajaan. Tätä en kyllä missään tapauksessa suosittele, on sama kuin laittaa pahan uudelleen kiertoon. Mielestäni kirous pitää yksinkertaisesti purkaa tai eri keinoin tehdä tehottomaksi.

    • Putsinkia

      Hei.
      Googlaahan Esko Jalkanen ja luonnonvoimat yhdistys. Siellä kuntoutus- ja kummituspalvelut. Mailaa toimistoon tilanteestasi. Sieltä ovat monet saaneet apuja, jos omat keinot eivät ole tepsineet...

      • jokurunkkari

        Muuten hyvä mutta 11-vuotta myöhässä.


    • Marionov

      Maailmassa toimii kaksi toisilleen päinvastaista voimaa, Jumala ja Saatana. Jumalan tahto on että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat Hänen luokseen, Hän yksin voi auttaa sinua. Saatanan on Jumala tuominnut Helvettiin, hän ei halua missään tapauksessa sinne, ei ainakaan yksin, hänen tahtonsa on viedä mukanaan kaikki ihmiset Helvettiin.Jumalan laki, synnin palkka on kuolema on armoton. Olet varmaan lukenu tai kuullut Jumala on Rakkaus ja Hän rakastaa syntiin langennutta ihmistä:

      Pyhän Johanneksen Ewankeliumi 3 luku.
      16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainoan Poikansa, että jokainen, joka uskoo Hänen päällensä, ei pidä hukkuman, mutta ijankaikkisen elämän saaman.
      17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan, tuomitsemaan maailmaa, mutta että maailma pitää Hänen kauttansa wapahdettaman.
      18. Joka Hänen päällensä uskoo, ei häntä tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu; sillä ei hän uskonut Jumalan ainoan Pojan nimen päälle.

      Näiden kahden välillä on taistelu ihmissieluista, Saatana on hävinnyt sodan n.2000 vuotta sitten Israelissa Jeesukselle Kristukselle. Tämä taistelu kulminoitui Golgatalla, jossa Jeesus Kristus ristille naulittuna kuoli ja astui alas Tuonelaan ja saarnasi siellä oleville hengille ja sai lukuisan joukon ihmisiä saaliikseen.

      Kolmantena päivänä Hän nousi kuolleista, Kuolema ei voinut pitää Häntä, koska Hän on synnitön. Synnin palkka on kuolema. Jokainen ihminen on tämän lain alainen ja on matkalla Helvettiin. Vain ja ainoastaan puhdas veri voi sovittaa synnit.

      Vain Jeesuksella Kristuksella on puhdas veri ja Hän uhrasi mittaamattoman kalliin, Pyhä Verensä kaikkien aikojen ihmisten syntien sovitukseksi, tämä murskasi Saatanan vallan ihmiseen, vaikkakin ihminen tekeekin syntiä, eli toteuttaa Saatanan tahtoa, joutuakseen lopulta Helvettiin. Jumalan Armo ja Rakkaus toteutui Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta.

      Tunnusta siis kaikki syntisi Jeesukselle Kristukselle ja hylkää ne, niin sinulle tapahtuu laupeus ja uudesti synnyt Jumalan Valtakuntaan Jumalan lapseksi, eikä Saatanalla ole mitään valtaa sinuun. Tunnusta uskosi Jeesukseen Kristukseen muille ihmisille, että hekin pelastuisivat Saatanan orjuudesta Jumalan lasten vapauteen. Sillä suun tunnustuksella ja sydämen uskolla pelastuu. Kun tämän teet, niin Jumalan suojelu on päälläsi ja kaikki kiroukset ovat kuin vesi hanhen selkään, ne ovat tehottomia ja yhtä tyhjän kanssa.

      Mutta jos hylkäät Jumalan Armon, Rakkauden ja halpana pidät Jeesuksen Kristuksen omalla mittaamattoman kalliilla Verellään lunastaman hinnan sinusta, niin sinun kohdallasi Saatana on voittanut taistelun sinusta ja olet matkalla iankaikkiseen Tulen rangaistukseen. Siellä ei tuli sammu, eikä madot kuole.

      Älä missään tapauksessa jätä huomiseen, et tiedä huomisesta, kaikki voi olla myöhäistä, liian myöhäistä. Sekuntiaakaan et voi perua jo elettyä elämää, ajan rajan tuolla puolen ei enää ole mahdollista saada Jumalan Armoa ja Anteeksiantamusta ja Jumalan Valtakunnan kansalaisuutta. Kohtalosi on sinetöity lopullisesti, armon aikasi on päättynyt, elämäsi on ohi. Tämä voi olla viimeinen kutsu sinulle elämään sisälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      53
      2931
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      542
      2780
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1917
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1905
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1412
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe