Vanhaa Lihaa

Buah

Tämä tositarina sijoittuu minun osaltani jo aikaa sitten päättyneeseen peruskouluun ja sen yhdeksänteen lukuvuoteen. Olin juuri tuolloin täyttänyt 16 vuotta ja olin luokkamme vanhin poika, vaikka sitä ei aivan heti olisi voinutkaan uskoa. Olinhan minä vielä sen verran lapsellinen eikä viina maistunut tupakasta puhumattakaan.

Lukujärjestys oli meidän luokan osalta varsin vittumainen tuona keväänä, koska perjantai-iltapäivään sijoitettu liikuntatunti olisi tehnyt joka kerta mieli jättää väliin ja lähteä viikonloppua viettämään. Rehtori oli kuitenkin päättänyt, että 9.A -luokka harrastaa liikuntaa perjantai-iltapäivisin kolmesta neljään, tytöt omassa ja pojat omassa ryhmässään.

Tuona perjantaina, josta teille nyt kerron, ohjelmassa oli salibandyä, jos sitä siksi nyt ylipäänsä voi edes kutsua. Sählykin taisi olla mairittelevaa tuosta pelailusta. Tytöt olivat viereisellä kentällä luistelemassa ja pelailemassa jääpalloa. Liikuntatunnin päätyttyä opettaja keräsi mailat ja pallot talteen ja päästi meidät viikonlopun viettoon ja suihkuun. Opettaja oli minun hyvä tuttuni ja jäin juttelemaan hetkeksi vielä tunnin jälkeen hänen kanssaan. Juteltiin harrastuksistani ja muista yleisistä asioista varmaan vartin verran, jonka jälkeen huomasin ajan juoksun ja lähdin suihkuun.

Päästyäni pukuhuoneeseen viimeinen luokkakaveri lähti juuri pois ja jäin yksin pukuhuoneeseen. Riisuin hikiset vaatteet ja kävelin suihkuhuoneeseen. Peseydyin ripeästi ja palasin takaisin pukuhuoneeseen pyyhe vyötäisilläni. Istuin hetken penkillä vältellen suihkun jälkihikeä. Pukuhuone oli vielä kuuma; olihan siellä juuri äsken peseytynyt parisenkymmentä hikistä kollia.

Juuri kun tiputin pyyhkeen penkille aikomuksena vetää puhtaat bokserini jalkaan, pukuhuoneen ovi avautui ja tyttöjen liikunnan opettaja astui sisään. Se oli kaikinpuolin nolo tilanne. Minä ilkosillani ja 54-vuotias liikunnanopettajanainen, Teija, verkkareissa katse kohti alapäätäni.

"Anteeksi, mutta luulin, että täältä on kaikki jo häipyneet", Teija sanoi yllättävällä äänensävyllä irrottamatta katsetta alapäästäni.

"No mä jäin hetkeksi jutskaamaan Riston kans ja tulin vähä myöhemmin. Muut on jo menny", sain sanottua tietämättä mitä pitäisi tehdä.

Teija oli 54-vuotias, naimisissa oleva, kolmen lapsen äiti. Hänellä oli lyhyet tummat hiukset ja ikäisekseen suhteellisen sporttinen, ei kuitenkaan enää huippukunnossa oleva vahvatahtoinen ja oppilaissa kunnioitusta herättävä nainen. Huomattuani Teijan katseen lukkiutumisen löysään kulliini aloin tiedostamattani kiihottua ja kullini alkoi nousta. Huomattuani alkavan erektion käännyin nopeasti ympäri ja aloin pujottaa boksereita jalkaan.

"Anna olla. Käänny ympäri. Anna sen nousta. Näytä mulle se. Ei tänne kukaan enää tähän aikaan tule", Teija sanoi jännällä äänensävyllä.

Olin hetken hiljaa paikoillaan, muna jo täydessä iskussa, punoitus kasvoilla ja paniikki mielessä. Käännyin kuitenkin täristen ympäri. En ollut koskaan näyttäytynyt tytölle alasti, saati sitten koskenut tyttöä eroottisessa mielin. Muutama pusu oli tullut vaihdettua, siihen kaikki oli jäänyt. Teija asteli luokseni, katsoi minua silmiin ja luottavaisesti otti kullista kiinni. Hitain ja pitkin vedoin hän alkoi runkata minua enkä oikein tiennyt vetäytyäkö pois vai antaa mennä.

"Jos lupaat olla tästä hiljaa, niin mä annan sulle ja sä saat panna mua. Mä opetan sulle kuinka sun pitää tehdä, jooko?" Teija sanoi.

Sain vain nyökättyä nopeasti. Olin kiihottuneena ja varma siitä, että laukeaisin pian. Niin ei kuitenkaan käynyt. Vähitellen pystyin rentoutumaan ja uskaltauduin mukaan.

Teija polvistui lattialle eteeni, katsoi vielä pikaisesti silmiini ja upotti sitten kaluni suuhunsa. Tempoa vaihdellen kaluni upposi Teijan suuhun, enkä sen parempaa suihinottoa ole tähän päivään mennessä vielä kokenut. Hieroin käsilläni Teijan hiuksia ja rintoja samalla kun hän ahnaasti otti munaa suuhun. Rinnat eivät olleet järin suuret, mutta eivät liian pienetkään. Ne olivat vanhan naisen rinnat, riippuivat hieman sivulle, mutta se ei haitannut.

Teija nousi ylös ja kun yritin suudella häntä, hän vetäytyi pois.

"Ei suutelua, vain pano. Muuten tää loppuu tähän", Teija sanoi topakasti.

Teija riisui verkkarinsa ja asettui lattialle kontilleen, kädet ja ylävartalo penkille.

"Paa mua takaapäin. Laita eka sisään varovasti, ettei satu." Teija ohjasi tilannetta.

Asetuin Teijan taakse konttilleni ja panin vaatteitani polvien alle, olihan alla kivilattia. Ohjasin kullini Teijan häpyhuulille ja työnsin hiljaa sisään. Kuulin Teijan ensimmäisen voihkaisun, kun kullini osui pohjaan saakka.

"No nii, anna mennä äläkä tuu heti. Paa mua Juha, paa vanhaa lihaa" Teija huusi ja minä tein työtä käskettyä. Nopeita ja pitkiä työntöjä pohjaan asti. Pidin tiukasti käteni Teijan lanteilla ja seurasin kun kullini vatkasi lähes oman isoäitini ikäistä lihaa.

Teija nosti oman kätensä pyllyllensä ja työnsi sormen omaan persereikään. Se oli upea näky. Kummassakin reiässä oli tavaraa, toisessa kulli ja toisessa sormi.

"Ota Juha pois", Teija komensi yllättäen ja vedin märän kullini ulos pillusta.

"Koita perseeseen, mut varovasti. Ota vaikka vähä saippuaa ja hiero sitä sormellas mun peräreikään", Teija sanoi.

Otin laukustani saippuaa ja hieroin sitä sormeeni. Työnsin sormen varovasti Teijan perseeseen ja vein sitä hellästi edestakaisin.

"Muista Juha, että tätä et pakosti tule saamaan enää toista kertaa elämässäs, joten nyt pane mua perseeseen, ku mä vielä annan", Teija uhosi kiihottuneena.

Teija otti kullistani kiinni ja ohjasi sen peräaukolleen. Hitaasti se upposi sisään eikä se käynyt aivan kivuttomasti Teijan rajusta irvistyksestä päätellen.

"Vittu ku sattuu niin perkeleesti", Teija voihkaisi. "Ota hetkeksi pois"

Vedin kullini ulos ja näin kun Teija alkoi omalla sormellaan runkkaamaan persereikäänsä rajusti.

"No nyt, tuu äkkiä sisälle", Teija komensi. Työnsin kullini rajusti perseeseen, joka oli jo löystynyt siinä määrin, että mahduin sisään.

"Voi Vittu. Anna mennä nyt ja laukee sit sisälle", Teija sanoi maaten ylävartalollaan penkillä irvistys kasvoillaan. Minä painoin siinä missä kykenin ja tiukka reikä kullini ympärillä alkoi tehdä tehtäväänsä. Tunsin kuinka orgasmini alkoi lähestyä ja kiihdytin vauhtia. Lämmin spermani syöksyi yläasteen tyttöjen liikunnan opettajan ruskeaan peräaukkoon eikä tuo orgasmi ole vielä voittajaa löytänyt.

Pidin hetken kyrpääni vielä Teijan perseessä, kunnes hän käski vetää sen ulos. Kullini pää oli ruskea ja haisi paskan ja sperman sekoitukselle. Nousin ylös ja käväsin vessassa pesemässä vehkeen.

Kun tulin takaisin pukuhuoneeseen, Teija oli jo pukeutunut ja lähdössä pois.

"Tää oli sit vaan tää kerta. Jos sä kerrot tästä jollekin, niin siitä ei hyvää seuraa, kai sä pystyt pitämään salaisuuden?" Teija pyysi.

"Totta kai. Ja hei, kiitos." sain vain sanottu, kun Teija käveli ulos ja jätti minut pukeutumaan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun kellekään tästä kerron, mutta oikeita nimiä en vieläkään uskaltanut käyttää. Jos kellään on samanlaisia kokemuksia, kirjoittakaa niitä tälle palstalle

4

8270

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hmmmm....

   Hohhoijaa, niinkait, ei mitään nimiä...

  • Nainen

   Kaikenlaisia satuja sitä saakin ihminen lukea!

  • Opettaja

   Antakaa pojan olla. Rupsuttelin spermat jo pois perseestä. Meillä koulussa opetettiin juuri copy & pasten käyttö.

  • on pojalla kädet...

   Hieroit samalla rintoja, kun seisoit open edessä ja se oli polvillaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   119
   1296
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   43
   1146
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   47
   1060
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   57
   935
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   106
   861
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   844
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   819
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   647
  9. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   644
  10. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   630
  Aihe