Vaatetus lentomatkan ajaksi

Birubi

Mietityttää mitä laittais päälle koneeseen kun täällä näin kylmä (ja vielä kylmempää kun tulee takas...)ja matkan määränpäässä Thaimaassa tuskaisen kuuma 30. Lento Bangkokkiin ja siellä aamulla. Matka jatkuu samantien bussilla 4 tuntia eli mitä ihmettä laittaa päälle vai ottaako mukaan vaihto vaatteet mitkä käy nykäisemässä päälle koneen vessassa?
Miten te ootta ratkaisseet tän pukeutumisen?

13

7443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyväksi havaittu

      Alimmaiseksi kevyttä kesävaatetta ja päälle tarpeen mukaan villatakkia, legginsit ym. Iso huivi on myös hyvä ja moneen tarkoitukseen sopiva. Lentolaukussa on aina sandaalit niin että voi perillä lentokentällä tai viimeistään bussissa vaihtaa. Minun mielestäni hame on mukavin matkavaate, jos se on vähän pidempi tarkenee kotimaassa lentosukkien ja vaikka legginsien kanssa ja perillä on vilpoisa yllä.

    • siis kerroksittain

      Shortsit alle, tai päälle housut, joista saa puntit irti vetskarilla. Lentoasemalla voi jo riisua välikalsarit ja vaihtaa kengät. Villatakki on aina käytännöllinen, sitä saattaa tarvita matkakohteessakin. Toppatakin omaan autoon matkan ajaksi, jos autolla tulette. Kuskiksi uhrautuvan takki mukaan, ettei tarvitse palelluttaa itseään, kun hakee autoa parkista.

      • fleece oloasussa

        ja alla trikoo-shortsit ja toppi. Jalkineiden vaihto perillä. Mukavaa, löllää ja kiristämätönta vaatetusta.


    • ihme juttu

      tultu ettei osata edes vaatteita pukea matkaa varten. Huolettaa ja kovasti.

      • oma-alotteisuus..

        ..kunniaan.. hiljaseksi vetää.. Mutta jos se jotakuta nyt jeesaa niin toppatakki ja umpikengät jätetään joko autoon (jos mahdollista) tai kentän säilytyslokeroon. Päälle sellaset vaatteet millä käyttöä myöskin paikan päällä; esim. kangashousut, toppi ja villatakki sekä sandaalit jalkaan, kuka nyt missäkin viihtyy. Käsimatkatavaroihin sit shotsit/hame jonka vaihtaa ennen laskeutumista jos ei housuista saa esim lahkeita irti, you know? Useampi matka jo tehty näin..
        ..ja ihan ite olen aikoinaan asian järkeillyt :=)


    • Nimetön

      Itse pakkasin laukun niin et pystyin heittään talvitakin sinne ennen check-inniä, ja päällä ihan perus neule lennon ajan. Huvitti Brasilian kentällä neito joka oli ottanut koneeseen untuvatakkinsa ja oli sit se päällä siel 36 asteen kosteushelvetissä...:)

      • sitten oli....

        Tyypillisesti vaate eristää lämpöä yhtälailla kuin kylmää.


      • Nimetön
        sitten oli.... kirjoitti:

        Tyypillisesti vaate eristää lämpöä yhtälailla kuin kylmää.

        No jos ei untuvatakkiin pukeutunut neito lähes neljänkymmenen asteen helteessä ole huvittava näky niin liekkö vika huumorintajussani. Sitä oliko hänellä kuuma, en kysynyt....


      • oivaltanut
        Nimetön kirjoitti:

        No jos ei untuvatakkiin pukeutunut neito lähes neljänkymmenen asteen helteessä ole huvittava näky niin liekkö vika huumorintajussani. Sitä oliko hänellä kuuma, en kysynyt....

        Pitkä tai lyhytkin hame on hyvä ja sitten jo lentokoneessa pikkarit pois ei niitä siellä tarvita. Kun tuulenhenkäys puhaltaa hameen alle tulee tussuunkin vilpoista.


    • ja sandaalit

      Joku silkkinen harald hirmuinen tai karvinen tai joku muu kuvioinen: pitkät hihat seka housuissa että paidassa. Ja sandaalit kainaloon. Niillä pärjää lentoa odotellessa, lennon ajan, perillä hotellissa ja menettelee ranta-asunakin. Tyhjän matkalaukun voi täyttää shopping ostoksilla.

    • artta

      Itse panen aina lentokoneeseen: hihattonan tee paidan , jonka päälle bleiseri. Lentosukat ja tavalliset suorat pitkikset ja kävelykengät. Ainakin Oulunsalon kenttä on liukas kävellä ja tuulee kylmästi.Koneesa kengät veks ja pörrösukat jalkaan.On muuten kylmä istua ikkunan vieressä. Perillä lentosukat pois ja bleiserin laskee vyötäisille. Kengillä kyllä pärjää hotellille asti.Ei lentokoneessa tule mitään jos kaikki ryntää vessaan vaatteita vaihtaan!Pitää sen verran ajatella muita kanssa matkustajiakin, joilla on tosi vessa hätä, niin vaatteenvaihtojono tukkii vessat!Housun lahkeethan voi sitten kääriä polviin ,jos on niin kuuma ettei hotellille asti pärjää.

      • oma-alotteisuus..

        Voi äly!
        Luulisin että tuon meidänkin tulevan 14 tunnin lennon aikana jokainen koneessa istuva ehtii käydä tarpeensa hoitamassa pariinkin kertaan niin ettei sillä samaisella sekunnilla sinne ole 200 ihmistä tunkemassa. Olen kai jotenkin omituinen kun mulla ei vaatteiden vaihto juuri sen kauempaa kestä kuin normi wc.ssä käyntikään?!


    • Reya

      Varsinkin yölennolla tulee aina kylmä. Jalkaan lentosukat ja päälle villasukat - niillä on hyvä hipsiä käytävillä. Fleesepusakka on lämmin ja kevyt. Samoin iso pashminahuivi on hyvä. Nuo kaikki varusteet ovat lämpimiä, mutta eivät paina paljon ja ne saa pieneen tilaan käsimatkatavaraan. Varaa lisäksi koneesta matkan ajaksi pari vilttiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      572
      15096
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      43
      11934
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      361
      8932
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      9
      3791
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3557
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2647
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2147
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    9. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      129
      1749
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      193
      1622
    Aihe