Kuka särki ...?

Ukkeli

Kerran koulussa, uskonon tunnilla, uskonnonopettajatar kysyi luokaltaan -Kuka särki Jerikon muurin?. Luokassa vallitsi syvä, tietämätön, hiljaisuus, kunnes opettaren huomio kiinnittyi pikkuKalleen joka hiljaa itkeätihrusti. Opettajatar kysymään pikkukallellta -Mitä Kalle Itkee? -En minä ainakaan! Tuhersi Kalle.
Opettajatarta jäi kummallinen välikohtaus luokassa ihmetyttämään senverran, että hän illalla päätti käydä Kallen kotona puhumassa asiasta. Ja niin Kallen kotona opettajatar kertoi kumman sattumuksen uskonnontunnilta, kuinka hän oli kysynyt kuka särki Jerikon muurin jne.
Olivatpa Kalllen isä ja äiti äimissään, moisen kuultuaan ja hetken yhdessä tuumattuaan totesivat -Jos Kalle sanoo, ettei ole särkenyt, nii sitten ei ole särkenyt. Totta poika puhuu...!
Opettajatar poistui Kallen kotoa hämmentyneen mnielialan vallassa. Pihakadulla hän törmäsi kallen naapuriin, joka ojanvieriä haravoitsi. Opettajatar naapurille selittämään outoa välikohtausta koulussa ja kallen kotona, johon naapuri tokaisi -On se poika kyllä niin hullu, että olisi se sen saattanut särkeäkin!. Tämäpä merkillistä kulmakuntaa, mietti opettaja ja hipsi kotiansa. Seuraavana aamuna hän otti asian puheeksi opettajienhuoneeen aamupalaverissa, kertoen koko uskomattoman tarinan pikkuKallesta. Jälleen syntyi hsyvä hiljaisuus, vain hämmentyneet opettaja gollekat rykyvät, kunnes rehtori puhkesi puhumaan -Hyvä on, painetaan asia villaisella ja maksetaan koulun varoista!!!!!

9

3630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saara

      Heh heh.. Kiva vitsi! Ootko itte keksiny vai kopsannu jostai?

      • Ukkeli

        Noin 15v. sitten, kuulin Turkulaisessa olutpubissa. Oli niin hyvä tarina, että jäi mieleen.


      • saara

        kiva, kiva... Tiiätkö muita hyviä vitsejä?


      • Ukkeli
        saara kirjoitti:

        kiva, kiva... Tiiätkö muita hyviä vitsejä?

        Tapahtui kerran, kauan, kauan sitten, kun vielä new yorkissa oli eri hotellit mustille ja valkoisille, että eräs valkoinen kauppamatkustaja (kenkälankki edustaja) oli liikkeellä kyseisessä kaupungissa ilta myöhäisellä. Väsytti kovin ja piti hotelliin päästä nukkumaan. Mutta kaikissa hotelleissa sanottiin että on täyttä. Niin onneton kauppamatkustaja ajautui mustien kaupunginosaan josta viimein löytyi hotelli, jossa oli vielä yksi huone vapaana. Mutta kuinka olakaan, kun kerran oli mustien hotelli, niin ei sinne valkoista huolittu. Neuvokkaan miehenä kenkälankkiedustaja kuitenkin keksi mennä nurkantaakse ja värjäsi mies itsensä mustaksi kenkälankilla. niinpä siitä sitte huonepaikka löytyi. Portsarille kauppamatkustaja vielä tähdensi, että hänet oli herätettävä aamulla klo. 6. Oli tärkeä tapaaminen. Yö meni menojaan ja aamulla portsari herätti miehen, joka kelloaan vilkuiltuaan huomasi olevansa kiireen edessä ja suinpäin, päätäpahkaa juoksi laukkuineen kadulle ja lähinnä lähtevään bussiin. Bussikuski kuitenkin kieltäytyi ottamasta häntä kyytiin, koska hän oli musta ja tämä oli valkoisten bussi. Mies hädissään selittämään, että hänellä oli kiire ja että hän on oikeasti valkoinen. Hän todisteeksi hinkkasi kasvojaan paidanhihaan. mutta kas, väri ei lähtenyt minnekään, hän hinkkasi ja hinkkasi, hiki nousi otsalle. Ja silloin mies huomasi, että portsari oli herättänyt väärän miehen!!!!!


    • vintiö

      just... muistan katsoneeni ohjelmaa nimeltä vintiöt jossa sitten oli tämän tapainen sketsi kuin tämä vitsi... älytöntä kopiointia, keksikää omia vitsejä älkääkä ohjelmasta muokatko!

      • ukkeli

        En ole nähnyt kyseistä sketsiä televisiossa, mutta tämän jutun kuulin Turkulaisessa olutravintolassa joskus kahdeksankyt-luvun lopulla ( -87 ... -88 ).


    • vintiö

      just... muistan katsoneeni ohjelmaa nimeltä vintiöt jossa sitten oli tämän tapainen sketsi kuin tämä vitsi... älytöntä kopiointia, keksikää omia vitsejä älkääkä ohjelmasta muokatko!

    • iisacci

      taisit sittenkin ripustaa killuttimes sinne kirkon kattooon HEHEHEHEHHEHE

      • iisacci

        se on se pyhä kulli siel HAAAAAAAAAHAAAAAA


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe