Voimmeko saada lisää aikaa 2012?

Minä.

ihmis rotu pyyhitään pallolta koska kun raha aikoinaan keksittiin, ei voi enään mitään tulevalle 2012. Kuulemma ihmisten oma vika ja miksikäs ei, jumankauta kaikenmaailman tehtaat on tupruttaneet jo ennen "Elvistä" ja vesiauton keksijäkin piti tappaa ja vain rahan takia! 2004 oli Juhan af Granin mukaan pyhä puhdistus. Siellä lihavat pedofiilit kävelivät pikkulasten kanssa muun muassa. Oli muuten jotain juttua että sen tsunamin laukaisi joidenkin, en ny muista keiden maanalainen ydinkoe!

Jos ette ole huomannut, niin humanoidit olivat oikeassa, raha on kaiken tuhon ja harmin ylläpitävä voima, ilman sitä täällä eläminen toimisi täydellisesti. Ihmiset eivät olisi saanneet kehittyä tällä tavalla. Rahan takia tapetaan, rahan takia toiset rikkaat luulevat itsejään köyhiä ylempiarvoisiksi. Raha saa aikaan kilpailemisen parenmuudesta mikä on täysin järjetöntä.

Mitä rikkaat tekisivät jos kuu olisi asutettu. Siinnä vaiheessa kun rikkaat ovat kuluttaneet tämän pallon terveyden loppuun, he unelmoivat siirtyvänsä kuuhun ja kun rahasta on kyse, köyhät jätettäisiin tänne koska matkustaminen kuuhun olisi sula mahdottomuus köyhillä, koska matkat sinne maksavat miljoonia. Rikkaat siis yksinkertaisesti jättäisivät köyhät kärsimään heidän jäljiltään, vaikka heillä olisi ollut varaa satsata maan puhtauteen ja hyvinvointiin!

Entäpä ilmaston lämpeneminen. Mitäköhän se voi vielä tuoda tullessaan. Tauteja, myrkyllisiä elukoita, luoja ties mihin vielä maailma on menossa! Ruotsissakin kuulemma jo tavattu malariaa!

Veikkaan ettei välttämättä 2012 tapahtuisi mitään vielä suurta, mutta elämme silti jo vakavasti aikoja jolloin kannattaa satsata päästöjen vähentämiseen jne mikäli haluamme lisää aikaa. Kauaa ei enään tämä meininki voi kuitenkaan jatkua, ehkä enimmillään 20 vuotta ja maa voi saada jonkin kohtauksen valtavien saasteiden takia joka on eniten rahan himoisten ahneiden aikaansaannosta.

10

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DokuKuuba

      Aattelin että voisin viestisi lisäksi laittaa pari dokua ihan vain sen takia tämän lisäksi koska ne jonkin verran kertoo mitä täällä oikein oikeasti tapahtuu. Miksi ihmiset toimivat kuin robotit ja niin edespäin. Kyse on kontrollista, kontrolli joka on enemmän kuin itse kontrolli minkälaiseksi ihmiset luulevat nykypäivän kontrollia. Se kontrolli mikä tänäpäivinä ja on monta vuotta jo kontrolloinut, on suurempaa kontrollointia kuin mitä edes voisi kuvitellakkaan. Tämä on vasta alkua...

      When humanity is controlled fully, everyone is next on the table easily lab rats.

      Ensiksi laitetaan alkumakua itse aiheeseen.

      Zeitgeist The Movie.

      http://zeitgeistmovie.com/

      Tiedättekö mitään Bilderbergistä? No ei mitään, seuraavassa dokumentissa kerrotaan tästä ja vähän monesta muustakin asiasta.

      http://video.google.com/videoplay?docid=7847091138547858957&q=endgame by alex jones&total=518&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=4

      Kertokaa muillekkin näistä dokumenteista ettemme sitten kuole tyhmyytemme takia. Muukalaiset tällä hetkellä odottavat meidän vuoroamme, mutta jos emme mitenkään muutu nykypäivinä ja pysymme samana, olemme tuhon omia. Videona paremmin pystyy kertomaan asiat koska pystyy näyttämään mistä on oikein kyse, kun yleensä vain kirjoitetaan asiat ja ei oikein tiedetä paljoa että mistä on kyse.

      Esimerkiksi britanniassa yli 100 katsojaa kun muukalaiset tekivät muodostelmaa. Jos ei olisi siitä videota ollut, ei myöskään olisi niin paljon puhetta ollut itse aiheesta.

      • Baboonboy

        Mielenkiintoista kyllä Zeitgeistin teema käydään läpi David Icken kirjoissa. Ehkäpä Icke ei olekaan niin höynä kuin ihmiset luulevat.
        Lukekaa miehen Children of the Matrix.


    • Hittiläinen

      mitä sontaa. Taisi aloitus vetää kerrasta kärkeen älyttömien aloitusten listalla.
      Sylettää.

    • lisättävää

      tuohon.
      -samoin ajatteleva-

    • Zool

      Tulevaisuuskin on epävarma,mitä se tuo ja mitä se lisää,tuleeko Maailmasta parempi vai huonompi!?.
      No murhe ei häviä murehtimalla,eikä itku auta markkinoilla,huolehtikoon jokainen päivä itsestään.
      Toivottavasti ei Tulevaisuus ole tätä?että opiskelijat lähetetään saarelle missä Voittaja on paras 'selviytyjä',tulevaisuuden karsintaa vai opetusta ammattisotilaaksi,mene ja tiedä.
      Ei heikkohermoisille;vaikka nykyaikana tuutista tulee kaikenlaista joten varoitus on turha huoh.
      http://www.youtube.com/watch?v=hxonDXgfYA8
      Peace.
      Z.

    • orora

      Oli miten oli niin siina oot oikeassa etta kapasiteetti sanoo ihan justiinsa poks. Sita en tieda kysyyko se vuosilukua, mutta johan on kumma jos tama tajuttomasti sikiava, saastusttava kasa onnistuu elamaan enaa edes sataa vuotta joutumalla johonkin jattimaiseen, siis oikeasti jattimaiseen kriisiin.

      Me hyvinvoinnin aikana hyvinvoinnin maihin syntyneet emme vaan yksinkertaisesti muista etta luonnossa on olemassa sellainen lainalaisuus, etta kun kamelin selka taittuu niin sitten se kanssa taittuu. Viela ei niin ole kaynyt mutta hehe.

    • ja vaihdon välinekö

      on syynä kaikkeen pahaan maailmassa?
      Johan tuli sellaista filosofiaa, joka vaatisi vähän perusteluja. Oravannahoillako minun pitäisi leipäni ostaa, vai kannatatko puhdasta vaihdannaistaloutta?

      Kyllä ihmisen perusahneus ja lähimäisenrakkauden yli kulkeva itserakkaus ja oman edun tavoitelu on suurin syy ongelmiin. Ei mikään synboolinen talouden arvonmitta.
      Se, että oma suu on lähinnä, perustuu osalta evoluutioon. Meille on kuitenkin annettu järki, jota useat moraalifilosofit ja myös ihan tavalliset tallaajat ovat käyttäneet koko yhteiskunnan ja vielä enemmin yksittäisten lähimmäisten hyväksi. Esimerkkinä vaikka nyt jo enkelikuoroon siirtynyt Hurstin Veikko.
      Turha huutaa rahan turmiollisuutta, etenkin jos katsontakanta on noin suppea kuin sinulla. Paljon parempi on aloittaa "hyväntekeväisyys" lähiympäristössään. Tiedätkö yksinäisiä vanhuksia, tiedätkö stressaantuneita yh. äitejä lähiympäristössäsi. Voisit vaikka alloittaa kysäisemällä heiltä, olisiko jotain, vaikka pientäkin, mitä voisit heidän puolestaan tehdä.

      Maailman koko ahdistusta ei kukaan voi kantaa. Lähipiirissään voi tehdä paljonkin, vaikka sitä kirotua kapitaalia ei omistaisikaan.

      Oletko pelkkä ruikuttaja, vai kykenetkö edes omalta pieneltä osaltasi tekemään tästä maailmasta siedettävämpää paikkaa.
      Ei meitä montaa tarvii olla, kun tulos jo näkyy ainakin lähiympäristössämme.

      • Maketsu26

      • pugh8f6
        Maketsu26 kirjoitti:

        http://koti.phnet.fi/petripaavola/zeitgeist_elokuva.html

        Jos uskallat niin lue ja näe totuus!

        Käsitykseni totuudesta on ihan jotain muuta kuin tuo yksisilmäinen propagandafilmi tai Petri Paavolan höpinät. Ei maailma ole läheskään niin mustavalkoinen. Tuollaiset jutut uppoavat lähinnä "yhden kirjan lukeneisiin", joilla on hyvin ohut kuva yhteiskunnastamme ja maailmasta.


    • pastilli...

      Ketut ihmiskunta minnekään häviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe