Voimmeko saada lisää aikaa 2012?

Minä.

ihmis rotu pyyhitään pallolta koska kun raha aikoinaan keksittiin, ei voi enään mitään tulevalle 2012. Kuulemma ihmisten oma vika ja miksikäs ei, jumankauta kaikenmaailman tehtaat on tupruttaneet jo ennen "Elvistä" ja vesiauton keksijäkin piti tappaa ja vain rahan takia! 2004 oli Juhan af Granin mukaan pyhä puhdistus. Siellä lihavat pedofiilit kävelivät pikkulasten kanssa muun muassa. Oli muuten jotain juttua että sen tsunamin laukaisi joidenkin, en ny muista keiden maanalainen ydinkoe!

Jos ette ole huomannut, niin humanoidit olivat oikeassa, raha on kaiken tuhon ja harmin ylläpitävä voima, ilman sitä täällä eläminen toimisi täydellisesti. Ihmiset eivät olisi saanneet kehittyä tällä tavalla. Rahan takia tapetaan, rahan takia toiset rikkaat luulevat itsejään köyhiä ylempiarvoisiksi. Raha saa aikaan kilpailemisen parenmuudesta mikä on täysin järjetöntä.

Mitä rikkaat tekisivät jos kuu olisi asutettu. Siinnä vaiheessa kun rikkaat ovat kuluttaneet tämän pallon terveyden loppuun, he unelmoivat siirtyvänsä kuuhun ja kun rahasta on kyse, köyhät jätettäisiin tänne koska matkustaminen kuuhun olisi sula mahdottomuus köyhillä, koska matkat sinne maksavat miljoonia. Rikkaat siis yksinkertaisesti jättäisivät köyhät kärsimään heidän jäljiltään, vaikka heillä olisi ollut varaa satsata maan puhtauteen ja hyvinvointiin!

Entäpä ilmaston lämpeneminen. Mitäköhän se voi vielä tuoda tullessaan. Tauteja, myrkyllisiä elukoita, luoja ties mihin vielä maailma on menossa! Ruotsissakin kuulemma jo tavattu malariaa!

Veikkaan ettei välttämättä 2012 tapahtuisi mitään vielä suurta, mutta elämme silti jo vakavasti aikoja jolloin kannattaa satsata päästöjen vähentämiseen jne mikäli haluamme lisää aikaa. Kauaa ei enään tämä meininki voi kuitenkaan jatkua, ehkä enimmillään 20 vuotta ja maa voi saada jonkin kohtauksen valtavien saasteiden takia joka on eniten rahan himoisten ahneiden aikaansaannosta.

10

1742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DokuKuuba

      Aattelin että voisin viestisi lisäksi laittaa pari dokua ihan vain sen takia tämän lisäksi koska ne jonkin verran kertoo mitä täällä oikein oikeasti tapahtuu. Miksi ihmiset toimivat kuin robotit ja niin edespäin. Kyse on kontrollista, kontrolli joka on enemmän kuin itse kontrolli minkälaiseksi ihmiset luulevat nykypäivän kontrollia. Se kontrolli mikä tänäpäivinä ja on monta vuotta jo kontrolloinut, on suurempaa kontrollointia kuin mitä edes voisi kuvitellakkaan. Tämä on vasta alkua...

      When humanity is controlled fully, everyone is next on the table easily lab rats.

      Ensiksi laitetaan alkumakua itse aiheeseen.

      Zeitgeist The Movie.

      http://zeitgeistmovie.com/

      Tiedättekö mitään Bilderbergistä? No ei mitään, seuraavassa dokumentissa kerrotaan tästä ja vähän monesta muustakin asiasta.

      http://video.google.com/videoplay?docid=7847091138547858957&q=endgame by alex jones&total=518&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=4

      Kertokaa muillekkin näistä dokumenteista ettemme sitten kuole tyhmyytemme takia. Muukalaiset tällä hetkellä odottavat meidän vuoroamme, mutta jos emme mitenkään muutu nykypäivinä ja pysymme samana, olemme tuhon omia. Videona paremmin pystyy kertomaan asiat koska pystyy näyttämään mistä on oikein kyse, kun yleensä vain kirjoitetaan asiat ja ei oikein tiedetä paljoa että mistä on kyse.

      Esimerkiksi britanniassa yli 100 katsojaa kun muukalaiset tekivät muodostelmaa. Jos ei olisi siitä videota ollut, ei myöskään olisi niin paljon puhetta ollut itse aiheesta.

      • Baboonboy

        Mielenkiintoista kyllä Zeitgeistin teema käydään läpi David Icken kirjoissa. Ehkäpä Icke ei olekaan niin höynä kuin ihmiset luulevat.
        Lukekaa miehen Children of the Matrix.


    • Hittiläinen

      mitä sontaa. Taisi aloitus vetää kerrasta kärkeen älyttömien aloitusten listalla.
      Sylettää.

    • lisättävää

      tuohon.
      -samoin ajatteleva-

    • Zool

      Tulevaisuuskin on epävarma,mitä se tuo ja mitä se lisää,tuleeko Maailmasta parempi vai huonompi!?.
      No murhe ei häviä murehtimalla,eikä itku auta markkinoilla,huolehtikoon jokainen päivä itsestään.
      Toivottavasti ei Tulevaisuus ole tätä?että opiskelijat lähetetään saarelle missä Voittaja on paras 'selviytyjä',tulevaisuuden karsintaa vai opetusta ammattisotilaaksi,mene ja tiedä.
      Ei heikkohermoisille;vaikka nykyaikana tuutista tulee kaikenlaista joten varoitus on turha huoh.
      http://www.youtube.com/watch?v=hxonDXgfYA8
      Peace.
      Z.

    • orora

      Oli miten oli niin siina oot oikeassa etta kapasiteetti sanoo ihan justiinsa poks. Sita en tieda kysyyko se vuosilukua, mutta johan on kumma jos tama tajuttomasti sikiava, saastusttava kasa onnistuu elamaan enaa edes sataa vuotta joutumalla johonkin jattimaiseen, siis oikeasti jattimaiseen kriisiin.

      Me hyvinvoinnin aikana hyvinvoinnin maihin syntyneet emme vaan yksinkertaisesti muista etta luonnossa on olemassa sellainen lainalaisuus, etta kun kamelin selka taittuu niin sitten se kanssa taittuu. Viela ei niin ole kaynyt mutta hehe.

    • ja vaihdon välinekö

      on syynä kaikkeen pahaan maailmassa?
      Johan tuli sellaista filosofiaa, joka vaatisi vähän perusteluja. Oravannahoillako minun pitäisi leipäni ostaa, vai kannatatko puhdasta vaihdannaistaloutta?

      Kyllä ihmisen perusahneus ja lähimäisenrakkauden yli kulkeva itserakkaus ja oman edun tavoitelu on suurin syy ongelmiin. Ei mikään synboolinen talouden arvonmitta.
      Se, että oma suu on lähinnä, perustuu osalta evoluutioon. Meille on kuitenkin annettu järki, jota useat moraalifilosofit ja myös ihan tavalliset tallaajat ovat käyttäneet koko yhteiskunnan ja vielä enemmin yksittäisten lähimmäisten hyväksi. Esimerkkinä vaikka nyt jo enkelikuoroon siirtynyt Hurstin Veikko.
      Turha huutaa rahan turmiollisuutta, etenkin jos katsontakanta on noin suppea kuin sinulla. Paljon parempi on aloittaa "hyväntekeväisyys" lähiympäristössään. Tiedätkö yksinäisiä vanhuksia, tiedätkö stressaantuneita yh. äitejä lähiympäristössäsi. Voisit vaikka alloittaa kysäisemällä heiltä, olisiko jotain, vaikka pientäkin, mitä voisit heidän puolestaan tehdä.

      Maailman koko ahdistusta ei kukaan voi kantaa. Lähipiirissään voi tehdä paljonkin, vaikka sitä kirotua kapitaalia ei omistaisikaan.

      Oletko pelkkä ruikuttaja, vai kykenetkö edes omalta pieneltä osaltasi tekemään tästä maailmasta siedettävämpää paikkaa.
      Ei meitä montaa tarvii olla, kun tulos jo näkyy ainakin lähiympäristössämme.

      • Maketsu26

      • pugh8f6
        Maketsu26 kirjoitti:

        http://koti.phnet.fi/petripaavola/zeitgeist_elokuva.html

        Jos uskallat niin lue ja näe totuus!

        Käsitykseni totuudesta on ihan jotain muuta kuin tuo yksisilmäinen propagandafilmi tai Petri Paavolan höpinät. Ei maailma ole läheskään niin mustavalkoinen. Tuollaiset jutut uppoavat lähinnä "yhden kirjan lukeneisiin", joilla on hyvin ohut kuva yhteiskunnastamme ja maailmasta.


    • pastilli...

      Ketut ihmiskunta minnekään häviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe